News Update :

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Είμαστε μια ομάδα μιας πόλης είμαστε ένα σύνολο ανθρώπων που δυστυχώς ακόμη ψάχνεται.

Την αγαπούμε την πόλη την λατρεύουμε την ΑΕΚΑΡΑ μας. Το τι δεν κάνουμε όμως είναι να δείξουμε την αγάπη μας εκεί που μετράει δηλαδή στο γήπεδο, στη κερκίδα. Και όταν αποφασίσουν πολλοί από εμάς να δείξουν την λατρεία τους για την ομάδα το κάνουν με ένα τρόπο «χαρακτηριστικά δικό μας» αλλά απογοητευτικά αρνητικό. Μόνο εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τους παίκτες μας να κάνουν λάθος για να τους γιουχαΐσουμε. Μόνο στην δική μας κερκίδα ακούς από όλους μα όλους τους οπαδούς τουλάχιστο από μια φορά πριν αρχίσει το παιχνίδι ένα αρνητικό σχόλιο για την ενδεκάδα. Μόνο οι δικοί μας οπαδοί έμειναν σπίτι όταν σε τελικό κυπέλλου παίζαμε στην πόλη μας και καταντήσαμε να μην κερδίσουμε ούτε και τη μάχη της κερκίδας. Μόνο στη δική μας κερκίδα μπορεί να ακούσεις .... «ησυχία ρε παιδιά». Ας μην συνεχίσω πάρα κάτω ας καταλήξω με το ότι είμαστε οι μόνοι οπαδοί που χειροκροτούν με χαιρεκακία τους νικητές αντιπάλους μας...όχι γιατί ήταν εξαιρετικά καλοί αλλά για να τιμωρήσουμε άκουσον άκουσον και να ασκήσουμε πίεση (ψυχολογική) στα δικά μας παιδιά μπας και τολμήσουν και ξαναχάσουν. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι τέτοια ψυχολογική πίεση είναι καταστροφική αφού αντιστρέφουμε την ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή προς την κατεύθυνση του να νιώσει απέχθεια για την δική του κερκίδα.

Ας βάλουμε λοιπόν ως στόχο ο κάθε ένας ξεχωριστά να αποβάλουμε κάθε τι αρνητικό που μπορεί να περάσει απ’ το μυαλό μας πριν τον αγώνα της Κυριακής για αρχή και ας πιστέψουμε στην ομάδα όπως πιστεύουμε στους θεούς και τότε η φωνή μας θα ηχήσει στα αυτιά των δικών μας παιχτών. Με τη σειρά τους αυτοί, που μπορεί να μην είναι από γεννησιμιού τους Αεκτζίδες ούτε Λαρνακείς ούτε καν Έλληνες, θα εκτιμήσουν την δική μας αφοσίωση, θα αφομοιωθούν και θα προσπαθήσουν να δώσουν όχι μόνο ιδρώτα αλλά και κάτι απ’ την ψυχή τους για την ομάδα. Και μόνον τότε σαν νέοι αρχαίοι κιτιεύς θα μπορούμε να μείνουμε στην ιστορία με ρητά που περιλαμβάνουν λέξεις όπως ΕΝΙΚΑΝ. Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι μας θα καταλάβουν πως οι Σκαλιώτες πλέον δεν ψάχνονται, ξέρουν πια τι θέλουν και δεν αστειεύονται.

Την Κυριακή πριν κριτικάρουμε τις μεταγραφές ή την ενδεκάδα από την κερκίδα ας ακούσουμε τους μεμονωμένους αλλά επιζήσαντες ρομαντικούς οπαδούς μας και ας προσπαθήσουμε όλοι να νιώσουμε ότι νιώθουν κι αυτοί. Αν προσέξετε λίγο καλύτερα τους οπαδούς μας θα ακούσετε μεμονωμένους και δυστυχώς περιθωριοποιημένους Αεκτζίδες να πιστεύουν μέχρι τέλους ότι η ομάδα θα το πάρει το ματς, θα ανατρέψει το σκορ και ακόμα μερικούς να λένε και πραγματικά να πιστεύουν ότι αν δεν πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα σίγουρα θα το πάρουμε του χρόνου. Στρατευτείτε λοιπόν με εμάς, τους αιθεροβατούντες γιατί τελικά όταν τον πάρουμε τον τίτλο (φέτος ή/και του χρόνου) μόνο όσοι το πιστεύαμε θα σηκωθούμε ψηλά ... μαζί με τα τρόπαια και ... από αιθεροβάτες θα γίνουμε αιθεροκατακτητές.

ΑΕΚ ΟΕ Ω ΑΕΚ ΟΕ Ω!
ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΕ ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

file eisai poly dinatos.oi apopseis mas taytizontai.next time vale kai ena nickname gia na kseroume pws na se leme...
aekara gera....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς στην ΑΕΚ όπως και σε άλλες ομάδες, υπάρχει μια μερίδα οπαδών οι οποίοι λόγω της μέτριας πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την ομάδα με αποτέλεσμα σιγά σιγά να απομακρύνονται από κοντά της. Το άσχημο στην περίπτωση της ομάδας μας είναι ότι το κακό έχει παραγίνει. Το γήπεδο γι' αυτούς θεωρείται πλέον αγγαρεία. Η αραιή τους παρουσία είναι ευκαιρία για γιούχα και διαμαρτυρία. Μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας-φτηνή δικαιολογία για αποχή από τον επόμενο αγώνα. Δυστυχώς παρατηρείται και το φαινόμενο αρκετοί από αυτούς να προσχωρούν(!!!) σε άλλες ομάδες, συνήθως στη "συμπολίτισσα". Όλα αυτα είδαν ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του και άλλαξαν πολιτική και από το "ελάτε κοντά να κάνουμε μεγάλη ομάδα" πέρασαν στο "ισχυρή ΑΕΚ και όποιος θέλει ακολουθεί". Έχω την εντύπωση ότι η πολιτική του νυν Δ.Σ. αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Τα δείγματα γραφής είναι αρκετά ενθαρρυντικά και σκορπούν αισιοδοξία. Δεν είναι μακριά η μέρα που ΑΕΚΑΡΑ μας θα βρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Υ.Γ. Για όσους γουστάρουν, για όσους αντέχουν, για όσους αγαπούν αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.