News Update :

ΑΕΚ - απόλλωνας: 3-0: ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Προτού υπεισέλθω στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πανάξια και καθαρή νίκη της ομαδάρας μας, θα ήθελα να σχολιάσω τα όσα ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με χάρες, παιχνίδια- δώρο και όλα τα συναφή. Καταρχήν η ΑΕΚ δεν χρωστά σε κανέναν τίποτα και στην ΑΕΚ κανείς δεν χαρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Στο παιχνίδι της Αρένας η ομάδα έπαιξε για τους 3 βαθμούς της νίκης όπως θα κάνει μέχρι και το τέλος της σεζόν κυνηγώντας την πιο ψηλή θέση στην τελική κατάταξη. Προσωπικά δεν με ενοχλεί το τι λέει ο κάθε τρίτος αλλά με ενοχλεί ιδιαίτερα να ακούω οπαδούς της ομάδας μας να παρακαλούν να χάσει η ομάδα για να μην πάρει, άκουσον άκουσον, το αποέλ το πρωτάθλημα 7 αγωνιστικές πριν το τέλος!! Παιδιά είναι αστείο μόνο και μόνο που το γράφω. Υπάρχουν ακόμα 6 αγωνιστικές μετά το παιχνίδι της Αρένας και κάποιοι λεν ότι εμείς στερήσαμε το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα. Προσέξτε, το σημειώνω ξανά, 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, με 18 βαθμούς διαθέσιμους!! Όταν αποδεδειγμένα η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που παίζει στα ίσια και το αποέλ και τον Απόλλωνα. Με ενοχλεί αδέρφια. Με ενοχλεί πάρα πολύ που αντί να είσαστε κοντά στην ομάδα και να περιμένετε την μεγαλειώδη νίκη στο απόρθητο φρούριο μας, απογοητευτήκετε γιατί δήθεν δώσαμε το πρωτάθλημα στο αποέλ. Αστεία επιχειρήματα και πολύ κακή και λανθασμένη προσέγγιση. Αν δεν αλλάξουμε εμείς νοοτροπία, και όταν λέω εμείς εννοώ τους οπαδούς μας, τότε να μην περιμένουμε ότι θα αλλάξει οτιδήποτε στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θα παίξει όλα τα παιχνίδια στα ίσια και εγώ είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι και το αποέλ θα τον νικήσουμε στην Αρένα και όλους όσους θα έρθουν ακόμη στο σπίτι μας βλέπε Ομόνοια-Ανόρθωση. Για αυτό σας καλώ να σταματήσετε να αναπαράγεται ειδήσεις του καφενείου που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και στο γόητρο της. Στο παιχνίδι της Αρένας κέρδισε η καλύτερη ομάδα καθαρά και δίκαια.
  
Αφού σημείωσα τα πιο πάνω, να περάσω τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο προπονητής μας επέλεξε το 3-4-3 με τους Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Μουρίγιο- Μοϊσοφ- Καταλά 3άδα στην άμυνα, Ακοράν-Νάτσιο-Λαρένα-Αντωνιάδης στην 4άδα μπροστά τους, Τέτε-Τρίσκο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Απόστολο Γιάννου. Η συμπεριφορά της ομάδας από τα πρώτα λεπτά δείκνυε και το τι θα ακολουθήσει. Πίεση ψηλά, δεν άφησαν οι ποδοσφαιριστές μας τους αντιπάλους να πάρουν μπάλα ενώ Νάτσιο-Λαρένα έκαναν ότι ήθελαν στον χώρο του κέντρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίζουν συνέχεια της 2ες μπάλες και να αναγκάζουμε τους αντιπάλους σε εύκολα λάθη. Αφού απωλέσαμε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ήρθε ο Ακοράν στο 30ο λεπτό να εκμεταλλευτεί την φάση διαρκείας και να σκοράρει το 1-0 αναγκάζοντας και τον Σοφρώνη στην 1η τακτικά αλλαγή του αφαιρώντας τον πολύ κακό Ντα Σίλβα και βάζοντας τον Ζελάγια θέλοντας να ανεβάσει την ομάδα του στο γήπεδο. Αντ’ αυτού όμως, μετά από μαγική συνεργασία Λαρένα-Γιάννου, ο Τρισκόφσκι σκόραρε στο 40ο λεπτό το 2-0 και εκεί έδειξε ότι η ομάδα μας δεν το έχανε με τίποτα το παιχνίδι.

Στο 2ο μέρος, μέχρι και το 60ο λεπτό, ο Απόλλωνας έβαλε πίεση και είχε και το δοκάρι με τον Πέδρο για να μειώσει στο σκορ. Η 1η αλλαγή της ομάδας μας ήταν αναγκαστική με τον Αντωνιάδη να φεύγει από το γήπεδο λόγω μυικου τραυματισμού και τον Χέφελ να παίρνει την θέση του στον αγωνιστικό χώρο ενώ μετά το 60ο λεπτό η ομάδα μας άρχισε να ισορροπεί και πάλι. Στο 65ο λεπτό ο Σκέμπρι πήρε την θέση του Παπουλλή και στο 66ο λεπτό ο Λαμπάν πήρε την θέση του Τρίσκο με τον Νάτσιο να ανεβαίνει λίγο πιο κοντά στον Τέτε. Τίποτα δεν άλλαζε όμως και η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο. Στο 72ο λεπτό ο Μαρτίνεζ πήρε την θέση του Μάρκοβιτς αλλά ο Απόλλωνας δεν μπορούσε για κάτι περισσότερο. Στο 83ο λεπτό ο Τομάς πήρε την θέση του Τέτε και στην 1η του επαφή με την μπάλα έβγαλε εξαιρετική 30άρα μπαλιά στον Ακοράν με τον τελευταίο να βρίσκει τον Γιάννου μέσα στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να γράφει μέσα σε αποθέωση το τελικό 3-0.

Οι ομάδες πήραν ότι άξιζαν στο παιχνίδι της Αρένας. Η δε ΑΕΚ κέρδισε ακόμα 3 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση εν αναμονή του παιχνιδιού της Ανόρθωσης. Από την άλλη δημιουργήσαμε απόσταση ασφαλείας από την 5η Αελ και με ενδεχόμενη νίκη μας την Τρίτη τότε δεν έχουμε να ανησυχούμε για οτιδήποτε στην πορεία του πρωταθλήματος. Εν πάσει περιπτώσει ουδέποτε αμφέβαλλα για το ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει εισητήριο ευρώπης μέσα από το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι και στην πορεία αυτό θα ξεκαθαρίσει. Αυτό που κρατάω όμως είναι την εξαιρετική εμφάνιση όλης της ομάδας η οποία έδειξε ότι ήθελε το 3ποντο για να αποδείξει για ακόμα μία φορά την ποιότητα και τον χαρακτήρα της.

Πέραν τον ως άνω όμως θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία του Κάσες. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έδωσε και δίνει αρκετά πράγματα στην ομάδα από την στιγμή που καθιερώθηκε στην 11άδα. Πάρα πολύ γρήγορος με την μπάλα, γρήγορη σκέψη, εξαιρετικές μεταβιβάσεις και πολύ σωστό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Νάτσιο στο γήπεδο κερδίζουμε σε ταχύτητα όσον αφορά την ανάπτυξη και παράλληλα βρήκε και ο Λαρένα ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Χόρχε ανέβηκε με την είσοδο του Νάτσιο και είναι πραγματικά τεράστια η απορία μου γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής, καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο Ιντιάκεθ αυτό πληρώνει φέτος, την κακή διαχείριση του ρόστερ, θα το πω ξανά και θα το λέω ξανά. Τόσο ο Νάτσιο όσο και ο Νέλσον μπορούσαν και θα έπρεπε να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Δυστυχώς όμως αργήσαμε. Τουλάχιστον ας συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλου.

Την Τρίτη η ομάδα δίνει ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στην Λεμεσό με την Αέλ στις 19:00. Εμείς θα δώσουμε το παρών μας και ελπίζω να ακολουθήσουν όσο περισσότεροι μπορούν. Η ΑΕΚ είναι εδώ και είμαι βέβαιος ότι και την Τρίτη θα πανηγυρίσουμε ξανά. Έστω και χωρίς τον Αντωνιάδη ο οποίος τραυματίστηκε αλλά και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΟΪΣΟΦ ο οποίος συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες. Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή, κάνει τρομερή χρονιά! Δεν φοβόμαστε κανέναν όμως και έχουμε πάρα πολλές λύσεις και επιλογές για να πετύχουμε ακόμα μία νίκη και να επιστρέψουμε από την Λεμεσό με τους 3 βαθμούς της νίκης!!

Υ.Γ.1: Ο κόσμος στο γήπεδο βοήθησε την ομάδα στο 2ο μέρος. Το διέκρινα ότι οι πλείστοι δεν πίστευαν στην ομάδα και ότι θα μπορούσε να πάρει τόσο εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης. Διαψεύστηκαν όμως πανηγυρικά.
Υ.Γ.2:  Η απουσία των οργανωμένων ήταν εμφανής και δεν γνωρίζω τον λόγο. Η ομάδα τους έχει ανάγκη στα εντός έδρας παιχνίδια στα οποία πάντοτε δίνουν το παρών τους και ελπίζω, όποιος και να είναι ο λόγος της αποχής, να μην συμβεί ξανά.
Υ.Γ. 3: Ο Καταλά είναι 38 χρονών ρε παιδιά; Αδυνατώ να το πιστέψω. Για μένα κάνει την καλύτερη του χρονιά από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο!! ΚΑΠΙΤΑΝΟ!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Σοβαρός, καλός στις εξόδους και όποτε χρειάστηκε με τα πόδια έπαιξε σωστά. Πολύ καλός τερματοφύλακας, το έχω πει άπειρες φορές και κατάφερε να κρατήσει το 0 στην εστία του για 2ο παιχνίδια μέσα στα play off. Δεν είχε την πολύ δύσκολη φάση αλλά ενέπνεε σιγουριά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τρομερό παιχνίδι από τον Άντερ. Δέχθηκε σωστά κίτρινη κάρτα στο 53ο λεπτό αλλά από εκεί και πέρα αλάνθαστος. Πολύ καλές μεταβιβάσεις, πάντα πρώτος στην μπάλα και βοήθησε πάρα πολύ τον Ακοράν ούτως ώστε ο τελευταίος να μένει ψηλά και να δημιουργεί κινδύνους πάνω στον Ζάντερ. Μεγάλη πάσα κεντρικού αμυντικού, χαίρεσαι να τον βλέπεις. Δυστυχώς είναι ευπαθής στους τραυματισμούς.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10
ΜΟΪΣΟΦ: Τι να γράψουμε άλλο για τον παιχταρά. Έκοψε τα πάντα, ανέβασε την ομάδα, οργάνωσε τα μετόπισθεν και δέχθηκε και την 3η κίτρινη του κάρτα στα play off με αποτέλεσμα να μην τον έχει στην διάθεση του ο Ιμανόλ στο παιχνίδι της Τρίτης με την Αελ. Τεράστιος σε όλη την χρονιά και μαζί με τον Καταλά έχουν βρει την απόλυτη χημεία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Όπως έχω γράψει και πιο πάνω κάνει την καλύτερη και πιο σοβαρή χρονιά της καριέρας του στην ΑΕΚ. Πάντα πρώτος στην μπάλα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και πολύ δυνατός στον αέρα. Πραγματικός αρχηγός στο γήπεδο και ανεβάζει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Για μένα, αυτός ο Καταλά, παίζει ακόμα 1 χρόνο στην Κύπρο για πλάκα. Τρομερή εμφάνιση για ακόμα ένα παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Πάρα πολύ καλός ο Μάριος και στα 55 λεπτά που αγωνίστηκε. Σωστά ανεβάσματα, πολύ καλά μαρκαρίσματα και πολύ καλές μεταβιβάσεις. Κάνει επίσης πολύ καλή χρονιά και δίνει πάρα πολλά στην ομάδα. Θεωρώ ότι η απουσία του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό ( έμεινε στον πάγκο) απεδείχθει λανθασμένη και αυτό φαίνεται μέσα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν έπαιζε στην Λεμεσό θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Μεγάλη εμφάνιση ξανά από τον Μάριο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΡΕΝΑ: Επέστρεψε ο μάγος. Ο εξωγήινος. Ο ποδοσφαιριστής που όλοι αγαπήσαμε να βλέπουμε. Ο άνθρωπος αυτός είναι τυχαία στην Κύπρο. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί όλοι εδώ στην Κύπρο που τον βλέπουμε από κοντά να σαγηνεύει την μπάλα. Αρτίστας από τους λίγους. Έκανε ότι έπρεπε να κάνει στον αγωνιστικό χώρο και παρέδωσε μαθήματα ποιότητας και σωστής τακτικής προσέγγισης ενός αγώνα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΝΑΤΣΙΟ: Επιβλητική παρουσία, σωστές τοποθετήσεις, εξαιρετικές μεταβιβάσεις και πολύ καλά μαρκαρίσματα. Αλάνθαστος σε όλο τον αγώνα έδειξε για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι την ποιότητα του. Δεν πρέπει να ξαναβγεί από την 11άδα και μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα προσφέρει ακόμα περισσότερα. Με μία λέξη: ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΚΟΡΑΝ: Ο πιο σταθερός και καλός ποδοσφαιριστής μας σε όλη την χρονιά. Κάνει και το κάτι παραπάνω όταν χρειάζεται, χάνει και τεράστιες ευκαιρίες και μας θυμίζει συνέχεια ότι είναι το πιο βαρετό χαρτί στα χέρια του Ιμανόλ. Δεν έχει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Ακο στην θέση του στην Κύπρο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Μπορεί να κερδίσει μία ομάδα μόνος του. Το έδειξε και στο παιχνίδια της Αρένας!  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΕΤΕ: Σε μία θέση που δεν αγωνίστηκε πολλές φορές, πίσω από τον Γιάννου και δίπλα από τον Τρίσκο, έκανε μεγάλο παιχνίδι. Όσο πιο κοντά βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή τόσο πιο εύκολα δημιουργεί καταστάσεις. Δημιούργησε, έτρεξε και βοήθησε τόσο τον Αντωνιάδη όσο και τον Χέφελ στα μαρκαρίσματα. Εξαιρετικός ο ισπανός γίγαντας. Φώναξε παρών στο πιο σημαντικό σημείο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Αν και προερχόταν από τα παιχνίδια της Εθνικής, μπήκε στο γήπεδο και έκανε την πιο σοβαρή και μεστή φετινή του παρουσία. Στα 66 λεπτά που αγωνίστηκε, σκόραρε 1 γκολ και είχε συμμετοχή στο 1ο γκολ της ομάδας. Πάρα πολύ καλός, γρήγορος με και χωρίς την μπάλα και πολλές κερδισμένες πρώτες μπάλες. Αυτό τον Τρίσκο θέλουμε να βλέπουμε. Την Τρίτη αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΓΙΑΝΝΟΥ: Αποστόλη παιχταρά!! Σέντερ φορ από τα λίγα. Καλός με πλάτη, καλός στον χώρο και πολύ δυνατός στον αέρα. Η φάση του 80ου λεπτού με την τρομερή κίνηση και εκτέλεση και την μεγάλη απόκρουση του Βάλε είναι η επιτομή αυτού του παιχταρά. Μαζί με τον Φλοριάν μπορούν να κάνουν θαύματα και είμαι πολύ περίεργος για το πώς θα τους διαχειριστεί ο Ιμανόλ όταν θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΧΕΦΕΛ: Ο Εκτωρ δεν μπορεί να ανταποκριθεί καλά στον ρόλο του αριστερού φουλ μπακ. Δυσκολεύεται πολύ στα μαρκαρίσματα και δεν κλείνει σωστά τον χώρο. Σε αρκετές περιπτώσεις έχασε τον αντίπαλο του αλλά είναι μία δικαιολογία ότι δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί πολύ σε αυτόν τον ρόλο. Προς το τέλος ανέβηκε και είχε πολύ καλές επιθετικές προσπάθειες αλλά αμυντικά είχε προβλήματα. Φυσικά και αυτός θα πάρει το 10άρι του γιατί μετά από τέτοια εμφάνιση δεν πάει οτιδήποτε άλλο εκτός από 10!! Περιμένω όμως περισσότερα από τον νεαρό στην συνέχεια!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Πέρασε στο γήπεδο στο 66ο λεπτό και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα στο να ηρεμήσει το παιχνίδι της και να κλείσει τους χώρους. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε πάρα πολύ την μεσοαμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Θα πρέπει να είναι πάντοτε έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη!!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ:  Με το που μπήκε στο γήπεδο βγάζει την 30άρα μπαλιά με την οποία σκοράρει εν τέλει ο Γιάννου το 3-0. Από ποιότητα σφύζει αλλά θεωρώ ότι δικαίως τον έχει στον πάγκο ο Ιμανόλ στα τελευταία 2 παιχνίδια. Θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει θέση στην 11άδα και αυτό μόνο καλό θα του κάνει!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Ιντιάκεθ είχε να αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα το πρόβλημα του Νέλσον κάτι που τον ανάγκασε να στραφεί στην λύση του 3-4-3 για να αναπληρώσει αυτό το κενό. Ως εκ τούτου πέρασε τον Μουρίγιο στην θέση του Νέλσον και επανέφερε στην 11άδα τον Τέτε αντί του Χέφελ, σύμφωνα με όσα είχαμε δει στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια.

Η ομάδα πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και κέρδιζε συνεχώς την μπάλα. Όταν ο Απόλλωνας προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, τότε πάλι βγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες με δύναμη και αρκετό τσαμπουκά. Η όλη προσέγγιση του αγώνα ξάφνιασε τον Αυγουστή και τον Απόλλωνα και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Η απουσία του Σακέτι δημιούργησε μεγάλο κενό στον άξονα του Απόλλωνα με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα και δίκαια το 1-0 από την ομάδα μας. Ο Αυγουστή προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα αφαιρώντας τον κακό Ντα Σίλβα και βάζοντας στο γήπεδο τον Ζελάγια ούτως ώστε να ανεβάσει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ομάδα μας κτύπησε εκ νέου με τον Τρίσκο στο 40ο λεπτό.

Στο 2ο μέρος, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε στην κόντρα. Στο 55ο λεπτό ο Αντωνιάδης έγινε αναγκαστικά αλλαγή με τον Χέφελ ενώ στην αλλαγή του Παπουλλή με τον Σκέμπρι απάντησε ο Ιντιάκεθ με τον Λαμπάν στην θέση του Τρίσκο και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μπορούσε να δημιουργήσει από τον άξονα ο Απόλλωνας και προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στα πλάγια χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία πέραν κάποιων καλώς προσπαθειών από το δεξί άκρο και αντίστοιχα δικό μας αριστερό. Η είσοδος του Μαρτίνεζ στην θέση του Μάρκοβιτς δεν άλλαξε κάτι ενώ η τελευταία αλλαγή με Τομάς στην θέση του Τέτε έδωσε τρεξίματα, καλό κράτημα της μπάλας αλλά και τρομερή 30αρα ασιστ στον Ακοράν για το 3-0.

Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Είναι κάτι που έυκολα μπορούμε να το διαπιστώσουμε. Το θέμα με τον Ιντιάκεθ είναι ότι διαχειρίστηκε λανθασμένα το ρόστερ του και σε παιχνίδια που θα μπορούσε να τα κερδίσει όπως με Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και Απόλλωνα στην Λεμεσό τα έχασε για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Δεν δέχομαι ως δικαιολογία το ότι δεν έχει ικανό ρόστερ γιατί αυτή η ΟΜΑΔΑ έχει ποδοσφαιριστές σε όλες τι γραμμές που κάνουν την διαφορά. Θυμίζω ότι εδώ και 2 μήνες σχεδόν αγωνιζόμαστε χωρίς τον Φλοριάν, χωρίς τον Τρουγιόλ, ο Τέτε ήταν έξω και όμως η ομάδα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Είναι όλα θέμα προσέγγισης των παιχνιδιών και σωστής διαχείρισης. Ειμαι πλέον ΑΠΟΛΥΤΟΣ ότι ο ίδιος αδίκησε την ΟΜΑΔΑ φέτος αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κρίμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10



Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.