News Update :

ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ



Την Παρασκευή το βράδυ, στο Κίτιον, η ΑΕΚ ΦΟΥΤΣΑΛ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά φέρνοντας στην Λάρνακα το τρόπαιο του πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα μας ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με πολύ μεγάλη ποιότητα και με τον τεράστιο Τζίμη στον πάγκο της δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους της και έφθασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του τροπαίου. Άξια αντίπαλος της ομάδας μας η Ανόρθωση Αμμοχώστου, με τον Ανδρέα Παπαλλή στην προεδρία της ομάδας και τα υπόλοιπα παιδιά που την απαρτίζουν να κάνουν εξαιρετική δουλειά και να οδηγούν την ομάδα της Αμμοχώστου στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας μαζί με την ομάδα μας. 

Το παιχνίδι της Παρασκευής στο οποίο κρίθηκε και ο τίτλος του πρωταθλητή ήταν πολύ δυνατό και με πολύ πάθος από τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 1-1 με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά και την Ανόρθωση να καταθέτει ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και με έξυπνη τακτική κατάφερε να επιβληθεί πλήρως του αντιπάλου. Με τον Μπερνάντο να είναι σε μεγάλα κέφια, τον Ιάκωβο Ιωάννου να κάνει τεράστιο παιχνίδι στα μετόπισθεν και ολόκληρη την ομάδα να ακολουθεί τους ρυθμούς των δύο, μέσα σε λίγα λεπτά το 1-1 έγινε 4-1 με την Ανόρθωση να δείχνει ότι δεν μπορεί να επανέλθει. Το τελικό αποτέλεσμα, ήτοι 6-1, καταμαρτυρεί και την πλήρη επικράτηση της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα αξιόλογο και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. 

Αυτό που κρατάω εγώ προσωπικά είναι το δέσιμο, την αγάπη και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι φουτσαλιστές μας μέσα στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα δείχνει να έχει πολλά να δώσει στους οπαδούς της ομάδας μας και σιγά σιγά νομίζω θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο από όλους μας. Το φούτσαλ είναι ένα καινούριο άθλημα για τον κύπριο οπαδό και θα θέλει κάποια χρόνια να το αφομοιώσει και σιγά σιγά να το παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον. Την νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία θα βρίσκονται ομάδες όπως η Ομόνοια, το Αποέλ, η Άεκ, η Ανόρθωση κάτι που αυτόματα ανεβάζει το ενδιαφέρον. Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ελπίζω και οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες με ονόματα πολύ βαριά να καταφέρουν να κοντράρουν τις ομάδες της Λευκωσίας.

Κλείνοντας, αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων στο παιχνίδι του Κίτιον. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που χαίρεσαι να βλέπεις και που πραγματικά προάγουν το αθλητικό πνεύμα. Η Άεκ μας, με τον Χριστόφορο Πετρουή και τα υπόλοιπα παιδιά που την απαρτίζουν εδώ και χρόνια έχει να επιδείξει ένα ψηλό επίπεδο συμπεριφοράς και ηθικής. Από κοντά και η ομάδα της Ανόρθωσης με τον Ανδρέα Παπαλλή και την ομάδα του να βαδίζει στο ίδιο επίπεδο. Αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού και αυτό πρέπει να επιδιώκουν όλοι που ασχολούνται με διάφορα αθλήματα είτε αυτό ονομάζεται ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, φούτσαλ. Η Άεκ σε όλα της τα τμήματα διατηρεί τα τελευταία χρόνια μία εξαιρετική συμπεριφορά με τις διοικήσεις της ομάδας να δείχνουν το δρόμο. Στο ποδόσφαιρο πάντοτε είχαμε και έχουμε ψηλό επίπεδο συμπεριφοράς, στην καλαθόσφαιρα με τον Ανδρέα Λευκαρίτη καθοδηγητή η ομάδα σφύζει από υγεία και τώρα το φούτσαλ φαίνεται να βαδίζει και να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να σημειώνονται και να γίνονται διαφήμιση του αθλητισμού. 

Συγχαρητήρια ΑΕΚ ΦΟΥΤΣΑΛ, μας κάνατε περήφανους και αναμένουμε από εσάς να μας κάνετε ακόμα πιο χαρούμενους στην πρώτη κατηγορία με την νέα χρονιά!!!! UNITED WE STAND!!!



Σταύρος Κομοτηνή

Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΘΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΜΑΣ 2Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

κικη μ....ι στην Β Εθνικη.κοπριτες στο καλο να πατε

pampos81 είπε...

δεν ξεχνω τον Κωνσταντινο Μηνα που οταν τελειωσε το παιχνιδι στο Δασακι εμεινε στο κεντρο του γηπεδου και εκλαιγε..ο πιο πανω ειναι ο γνησιοτερος αεκτζης ever..εμενα βουρκωσαν τα ματια μου στο τελος του αγωνα και ο πενταχρονος τοτε γιος μου μη ξερωντας τι συνεβη μου ελεγε παπα μεν μαραζωνεις και εν να δερουμε στο αλλο.Ναι φιλοι μου να πανε στα κομματια οι κοπριτες.oι παικτες πηραν αρκετα μηνυματα γι αυτο το ματς.πρεπει να μαζευτουμε καμια 500ρια ατομα στο παιχνιδι για να σπρωξουμε και εμεις την ομαδα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.