News Update :

AEK-ανόρθωση: 3-1: After Match

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014


GREEN AND YELLOW ARMY

Τεράστιας σημασίας πρόκριση για την ομάδα μας επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι η Ανόρθωση. Με μία κακή προς μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος και αισθητά βελτιωμένη εμφάνιση στο δεύτερο καταφέραμε να κατατροπώσουμε την αντίπαλο μας και να επιβληθούμε με το μεγάλο 3-1. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο, η διαιτησία πέρασε σχεδόν απαρατήρητη ( ο τηλεοπτικός φακός την δικαιώνει στις πλείστες των αποφάσεων της) και το τεχνικό μας επιτελείο κέρδισε στην μάχη της τακτικής το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης. Το πιο σημαντικό σημείο το οποίο πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας είναι το πάθος και η αυταπάρνηση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την νίκη. Αυτή η ορμή που έχουν τους βοηθάει να επιβληθούν έναντι του αντιπάλου τους και να φέρουν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. Το μόνο κακό σημείο το οποίο κρατάω είναι η αδυναμία για ακόμα ένα παιχνίδι να τελειώσουμε εύκολες φάσεις απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δυστυχώς με αυτό θα πορευθούμε μέχρι και τέλους.


Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Μέρτακκα-Μουρίγιο-Γκρίν-Μεγκρελασβίλι. Στο χώρο του κέντρου ήταν οι Σκοπελίτης-Ζαϊντ με τον Τομάς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Δεξί εξτρέμ ο Παύλου με αριστερό εξτρέμ τον Μάτσι και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ανήκε στην ομάδα μας με τον Μάτσι στο 4ο λεπτό να ελίσσεται ωραία έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης και να τελειώνει την φάση με ένα κακό σουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπεσέρα με ένα επικίνδυνο κτύπημα φάουλ από δεξιά όπως επιτίθετο η Ανόρθωση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Η Ανόρθωση είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 10ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Αβραάμ για κράτημα από την φανέλα πάνω στον Μέρτακκα. Στο 12ο λεπτό ο Κάλβο με ωραία κίνηση από αριστερά έφερε την μπάλα στο δεξί και έκανε το δυνατό σουτ με τον Νέγκρι να απομακρύνει δύσκολα την μπάλα. Στο 14ο λεπτό ο Μπεσέρα με εξαιρετική σκαφτή μπαλιά έβγαλε τον Γκαρσία μόνο απέναντι στον Νέγκρι με τον πρώην αγαπημένο ποδοσφαιριστή της εξέδρας μας να στέλνει την μπάλα με ένα άψυχο πλασέ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα και η ομάδα μας ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την φάση του 17ου λεπτού με τον Αβραάμ να σταματάει αψυχολόγητα την μπάλα με το χέρι σε μπαλιά του Μέρτακκα προς τον Κούλλη Παύλου από τα δεξιά με τον διαιτητή του αγώνος να του δείχνει την 2η κίτρινη κάρτα. Στο σημείο αυτό άλλαξαν οι ισορροπίες και όλοι περιμέναμε καλύτερη αντίδραση από την ομάδα μας. Στο 22ο λεπτό ο Μακρής αντικατέστησε τον τραυματία Γκονζάλο Γκαρσία και λίγα λεπτά μετά ο Παύλου πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Τομάς ο οποίος εντελώς ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή της Ανόρθωσης πλάσαρε έξω. Στο 27ο λεπτό ο Μέρτακκας δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και στο 33ο λεπτό ο Ζαϊντ έστειλε την μπάλα με σουτ έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε. Η ομάδα άρχισε σιγά σιγά να ελέγχει το παιχνίδι και στο 35ο λεπτό ο Ζόρζε δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μέρτακκα που ήταν και η αιτία της αντικατάστασης του ποδοσφαιριστή μας στην ανάπαυλα από τον Λόπεζ. Στο 43ο λεπτό ο Τομάς εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ από αριστερά και ο Γκρίν μόνος ανενόχλητος στην μικρή περιοχή της Ανόρθωσης με κεφαλιά ψαράκι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βαλβέρδε στέλνοντας την ομάδα μας με το πολύτιμο 1-0 στα αποδυτήρια. Στο 45ο λεπτό ο Οχαγιόν δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι Τομάς.

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε με ηρεμία στο γήπεδο και με τους Σκοπελίτη-Ζαϊντ να ανεβάζουν απόδοση στο χώρο του κέντρου. Επίσης ο προπονητής μας προέβηκε και στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή με τον πολύ καλό Μέρτακκα να μένει στα αποδυτήρια και στην θέση του πέρασε ο Λόπεζ. Στο 47ο λεπτό ο Ζαϊντ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στο χώρο του κέντρου του γηπέδου με τον Σιέλη στο 56ο λεπτό να επιχειρεί μία σέντρα σουτ από αριστερά η οποία δεν ανησύχησε τον Νέγκρι. Στο 60ο λεπτό ο Σκοπελίτης είχε εάν καλό σουτ το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαλβέρδε και στο 61ο λεπτό ο Μάτσι άφησε την θέση του στον Εγγλέζου. Στο 62ο λεπτό ο Παύλου έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μυτίδη ο οποίος δεν τελείωσε ιδανικά την φάση και ο Μάκος αποσόβησε το 2-0 με προβολή προ της γραμμής τέρματος. Στο 63ο λεπτό ο Φοφανά άλλαξε τον Κάλβο και στο 68ο λεπτό ο Μεγκρελασβίλι με επικίνδυνη προβολή έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Η ομάδα μας ανέβαινε εύκολα στην επίθεση και στο 70ο λεπτό ο Μυτίδης δεν μπόρεσε να τελειώσει ιδανικά ένα ακόμη τετ α τετ που βρήκε με τον αμυντικό της Ανόρθωσης να τον ανακόπτει την τελευταία στιγμή. Στο 74ο λεπτό οι όποιες ελπίδες της Ανόρθωσης για πρόκριση έλαβαν τέλος. Ο εξαιρετικός Παύλου αφού άλλαξε την μπάλα με τον Τομάς, έκανε την σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος ισπανός δίκην σέντερ φορ εκτέλεσε τον Βαλβέρδε κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 2-0. Στο 76ο λεπτό ο Ιβάνκο αντικατέστησε τον Παύλου και στο 77ο λεπτό ο Μπεν Σουσιάν πέρασε στην θέση του Μπεσέρα. Η ομάδα κρατούσε εύκολα το αποτέλεσμα μέχρι το 83ο λεπτό με τον Φοφανά να παίζει ένας με έναν τον Λόπεζ, να κάνει την σέντρα από αριστερά με την μπάλα να κοντράρει στον Γκρίν και να στρώνεται στον Μακρή ο οποίος από πολύ κοντά μείωσε σε 2-1. Στο 88ο λεπτό όμως ο Εγγλέζου πέρασε εξαιρετική κάθετη μπαλιά πίσω από τον κέντρο στον Ιβάνκο με τον τελευταίο να κουβαλάει την μπάλα μέχρι την περιοχή της Ανόρθωσης και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον επερχόμενο Εγγλέζου που με ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα του Βαλβέρδε και έστειλε όλους εμάς στους 7 ουρανούς! Μέχρι και το τέλος του αγώνα δέχθηκε κίτρινη κάρτα οι Ιβάνκο, Νέγκρι και Μεγκρελασβίλι.

Η καλύτερη ομάδα συνολικά και στα δύο παιχνίδια πήρε την πρόκριση. Η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες όπως και η Ανόρθωση στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι από το 70ο λεπτό και μετά. Θεωρώ ότι η πρόκριση μας ήταν δίκαιη. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, το έχω επαναλάβει πάρα πολλές φορές και πρέπει να έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλου. Εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε και ελπίζω στην κλήρωση αύριο να έχουμε ένα βατό αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει ποιότητα, έχει χαρακτήρα, πέτυχε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και το τεχνικό μας επιτελείο δείχνει ότι δουλεύει πολύ σωστά. Όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι και με την διοίκηση να βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας μπορούμε να επαναλάβουμε και να ζήσουμε ξανά στιγμές του 2004. Φτάνει να το πιστέψουμε όλοι μας από τους ποδοσφαιριστές μας μέχρι και τον τελευταίο οπαδό μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ         

ΝΕΓΚΡΙ: Πολύ καλή εμφάνιση με εξαιρετικές εξόδους. Ήταν από τις λίγες φορές που είδα τον Νέγκρι να είναι τόσο σταθερός στις εξόδους του και στις εκτελέσεις στημένων από τους αντιπάλους. Είχε μία εξαιρετική απόκρουση στο σούτ του Κάλβο και στο γκολ δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας και πάνω του στηρίζουμε πολλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά. Κέρδισε τις κίτρινες κάρτες από τον Αβραάμ και πήρε και την κίτρινη κάρτα από τον Ζόρζε. Είναι σταθερή αξία και το μόνο που πρέπει να βελτιώσει είναι την τελική του σέντρα. Σε 3-4 περιπτώσεις οι σέντρες του ήταν κακές χωρίς να βρίσκουν στόχο. Εντούτοις ήταν ουσιαστικός και βοήθησε πολύ τον Παύλου στην επίθεση. Πρέπει να μείνει στην ομάδα μας για πάρα πολλά χρόνια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Εξαιρετικός! Εκεί που τον χρειάστηκε η ομάδα δήλωσε παρών! Έβγαλε εξαιρετικές άμυνες και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση του. Φέτος δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δείχνει την πραγματική του αξία. Πολύ μεγάλος αμυντικός για τα δεδομένα του κυπριακού πρωταθλήματος και πράγματι κάνει την διαφορά. Είτε μαζί με τον Καταλά είτε μαζί με τον Γκρίν διατηρείτε στα ίδια ψηλά επίπεδα απόδοσης. Σήμερα σε κάποιες φάσεις ήταν πράγματι απολαυστικός και δεν άφησε σε κανένα σημείο αντίπαλο να τον νικήσει σε προσωπική μονομαχία. Μεγάλε Άντερ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΓΚΡΙΝ: Το είχα γράψει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτός ο ποδοσφαιριστής διψάει για ποδόσφαιρο και διψάει για διάκριση. Είναι κλάσεις ανώτερος από τους υπόλοιπους σε θέμα ποδοσφαιρικής εξυπνάδας και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν είχε ομάδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αν το πρόβλημα δεν είναι ιατρικό τότε δεν μπορώ να το χωρέσω στο μυαλό μου ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής για 6 μήνες ήταν χωρίς ομάδα. Δεν έχασε αντίπαλο, πέτυχε μία γκολάρα και προσπάθησε να ανεβάσει σωστά την ομάδα από την άμυνα στην επίθεση. Είχε ορμή στο παιχνίδι του και τα έδωσε όλα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Λίρα εκατό για μεταγραφή Ιανουαρίου και απόλυτα πετυχημένη επιλογή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Για ακόμα μία φορά καλό επιθετικά παιχνίδι και μέτριο αμυντικά. Είχε προβλήματα από την πλευρά του με τον Μπεσέρα να δημιουργεί ρήγματα αν και μπορεί να έχει την δικαιολογία ότι ο Μάτσι δεν τον βοήθησε πολύ. Εντούτοις με την ποιότητα του έβγαλε καλές άμυνες σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού και είχε και εξαιρετικές μεταβιβάσεις στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές έκανε μία καλή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Έτρεξε παντού και ήταν ο γνωστός Σκοπελίτης. Στο πρώτο μισάωρο δεν φάνηκε ιδιαίτερα αλλά από εκεί και πέρα το πήρε πάνω του τρέχοντας σε όλο το γήπεδο και οργανώνοντας και παιχνίδι σε αρκετές περιπτώσεις. Πρέπει σε κάποια φάση να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του για την δύσκολη συνέχεια. Για ακόμα μία φορά του βγάζω το καπέλο γιατί είναι ένας σωστός επαγγελματίας που με την συμπεριφορά του κάθε βδομάδα στα γήπεδα κέρδισε τον σεβασμό όλων μας. Ευχαριστούμε Γιάνναρε!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΖΑΪΝΤ: Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Σήμερα ήταν πολύ πιο ουσιαστικός από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια που τον είδαμε. Έδωσε πολλές μάχες και μοίρασε σωστά την μπάλα. Όσο προσαρμόζεται θα ανεβάζει και την απόδοση του και πρέπει να τον πιστώσουμε ακόμα λίγο. Δείχνει όμως ότι ξέρει ποδόσφαιρο και μπορεί να δέσει με τον Σκοπελίτη. Δεν είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής όμως έχει καλή τεχνική κατάρτιση και παίζει με αρκετή δύναμη. Πολυ θετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Τι άλλο να γράψουμε για σένα ρε παικτούρα; Τα κάνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κολλάει την μπάλα στο πόδι του και μόνο με φάουλ μπορούν να τον σταματήσουν. Πέτυχε ένα γκολ κλάσης και είχε ένα εξαιρετικό κτύπημα κόρνερ στο κεφάλι του Γκρίν. Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Ισπανόςκαι θα πρέπει να τον κρατήσουμε για αρκετά χρόνια στην Λάρνακα. Αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο αυτό που λέγαμε από πέρυσι ότι δηλαδή είναι καθαρό δεκάρι και εκεί πρέπει να αγωνίζεται. Τεράστιος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΠΑΥΛΟΥ: Εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή μέχρι και την αλλαγή του. Μέσα σε όλες τις φάσεις με καλές επιστροφές και πολύ καλές άμυνες. Είναι Αεκτζής γέννημα-θρέμμα και πιο ώριμος από ποτέ δείχνει ότι ξέρει τι σημαίνει να φοράς την φανέλα με τον Κίμωνα στο στήθος. Εκτιμώ αφάνταστα την ενέργεια και την προσπάθεια που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε μία εξαιρετική ασιστ στον Μυτίδη που δεν την τελείωσε σωστά και την εξαιρετική σκαφτή μπαλιά στον Τομάς για το 2-0. Μεγάλη εμφάνιση από τον Κούλλη και ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΑΤΣΙ: Χρειάζεται το χρόνο του για να μπει ξανά σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει τεράστιες δυνατότητες. Εντούτοις δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά όταν αρχίζει στην βασική ενδεκάδα και ίσως θα έπρεπε να μπεί σιγά σιγά στην ομάδα. Δεν είχε καλή απόδοση σήμερα και δεν βοήθησε σχεδόν σε κανένα σημείο. Χρειάζεται όμως όπως είπα και πιο πάνω τον χρόνο του. Πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Προσπάθησε για ακόμα μία φορά και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Κέρδισε πολλές μονομαχίες αλλά για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα σε μία πολύ καλή μπαλιά του Μεγκρελασβίλι που θα τον έβγαζε μόνο απέναντι στον Βαλβέρδε. Εξακολουθώ να τον πιστεύω και να τον στηρίζω. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν αλλά δυστυχώς στο τελείωμα θέλει πολλή δουλειά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΟΠΕΖ: Καλή εμφάνιση και από τον Λόπεζ. Δέχθηκε πίεση από την πλευρά του και βρέθηκε σε κάποιες φάσεις μόνος απέναντι στον Φοφανά. Εντούτοις τα πήγε καλά και με την ταχύτητα του βοήθησε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Έχει βρεί καλό ρυθμό και σταθεροποίησε επιτέλους την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Πέτυχε μία γκολάρα και βοήθησε πολύ στην αναχαίτιση των αντιπάλων. Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του Μάτσι αλλά έχει το τσαμπουκά για να παίξει στην ομάδα και πιστεύω ότι είναι καιρός να πάρει την ευκαιρία του στην βασική ενδεκάδα ως αριστερό εξτρεμ. Πρέπει να προσέξει μόνο τα επιπόλαια μαρκαρίσματα του και μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο! Πολύ μεγάλο γκολ από τον Νικόλα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΙΒΑΝΚΟ: Έδειξε ότι έχει ταχύτητα και ότι μπορεί να βοηθήσει. Στην πιο σημαντική φάση που βρέθηκε μέσα έκανε πολύ καλή ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Εγγλέζου για το 3-1. Κέρδισε και κάποια φάουλ και γενικά βοήθησε. Καλή κίνηση η επιστροφή του γιατί θα τον χρειαστούμε στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μπράβο στο τεχνικό μας επιτελείο! Μπορεί η ομάδα να μην ήταν τόσο καλή στο πρώτο μισάωρο αλλά έδειξαν ότι έχουν τακτική και έχουν και υπομονή. Είχαμε κάποιο πρόβλημα από τις μακρινές κάθετες μπαλιές που έβγαιναν από την άμυνα της Ανόρθωσης αλλά φέρνοντας πιο κοντά τους Ζαϊντ-Σκοπελίτη και τον Παύλου με τον Μάτσι πιο κοντά στους ακραίους μπακ μας το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Σίγουρα βοήθησε και η αποβολή του Αβραάμ αλλά και στα δύο παιχνίδια το τεχνικό μας επιτελείο έστησε άριστα την ομάδα. Έχουν καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να κερδίσουν την εκτίμηση όλων μας και τους ευχαριστούμε για αυτό που μας παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα. Πρέπει και επιβάλλεται να συνεχίσουν προσγειωμένα την σκληρή δουλειά και αν κρίνουν ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα μία ποιοτική προσθήκη στην μεσοεπιθετική γραμμή να την κάνουν. Αξίζει να γίνει μία μικρή υπέρβαση για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το κύπελο που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Υπάρχει ζωή σε αυτή την ομάδα και όλοι μας μηδενου εξαιρουμένου πρέπει να σταθούμε δίπλα της. Το ΓΣΖ την Κυριακή η ώρα 15:00 απέναντι στην Ομόνοια πρέπει να είναι γεμάτο γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

sti lemeso i apolonis otan emathan pou kinigousame ta skoulikia sto koinotiko eugalan sinthima.
security sas valane munia...
se kanun oti thelis prosfigia....
den ise opadow ise p.....as gios...
se lARNAKA kai lemeso LAGOS

Ανώνυμος είπε...

Arxises kai ginese sostos stis vathmologies sou kai mbravo sou file. Kai exigo , evales sosti vathnologia ston mytide yia defteri fora, sosti ston kouli, itan thetikotatos, To 5 tou mytide einai sosto yiati me 15 lepta o Ivanko kai epikindinos einai kai sxetika pio grigoros tou mytide kai mirase kai sosta tin mbala ston englezzou yia to 3 o terma Yia auto pire 6.5). Autes oi vathmologies mas lene oti telika 22 agonistikes (me to kypello panta) eixame kati ston pango diaforetiko na dokimasoume kai elpizo siga siga na pexoun kai aftoi oi pextes , na dous doume. Den eimai enantion tous kyprious podosferistes , proigoumena sxolia mou katekrinan ton Kouli kai Mytide , alla eimai antikimenikos , xtes o koulis kai tin perasmeni evdomada itan me thetiko prosimo sto sinolo tis Omadas. O Nestoras yia akomi mia fora pire mbala mbrosta apo tous amintikous kai ekane 3 fores control mexri pou tou tin piran apo mesa sta podia, telika den perni apofasi na kani tin mbala kati, ena shoot, mia pasa, eleos re Nestora pote tha arxises na vazis fasis xekathares mesa sto dixti, pote otan ego tha eimai stin syntaxi ? 22 eton eisai exei , an isoun sto exoteriko tha eisoun etoimos pextis , oxi talento, talento eisai mexri ta 17 meta arxizoun ta diskola.

Ανώνυμος είπε...

Mbravo sta pedia , itan h AEK pou theloume na vlepoume sto gipedo, me enan katharomeo epithetiko, den einai omada perisilogis alla omada yia protathlitismo tou xronou me sosti proetimasia.

Ανώνυμος είπε...

http://sentragoal.philenews.com/article.asp?catid=19668&subid=2&pubid=129626058
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΙΗΚΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ( ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΤΙΩΝ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

MAS EFYGAN 7 PEXTES + O TERMATOFYLAKAS KAI PHRAME 2 + TERMATOFYLAKA ARA 5 PIO LIGOI ARA OSO KALH KI AN EIMASTE DYSKOLO GIA DIAKRISI. MHN GYREBETE KYPELLO H 6ADA THA ARXISOUN OI KITRINES KAI TELOS !!!

Ανώνυμος είπε...

polli sosta ola afta alla panta na vazis j vathmologia gia ton kosmo( an fonazi, an irte gipedo)
I AEKARAA mas fetos xriazete tin stirixi mas giafto uloi gipedo
na arxisume na sispironumaste j na kamume mia AEK DINATI OPOS TIS AXIZI
FORZA AEK

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΛΟΓΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ!!
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΞΕ ΚΟΣΜΟ ΑΡΚΕΤΟ) ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!
Chris

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9:46:Φίλε πιστευω πως ακόμα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως Στην ομαδα μας υπάρχουν ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ οι οποιοι θα παλεψουν καθε παιχνιδι για την νικη και οπου μας βγαλει.
Συμφωνω πως η διαιτησια θα κυμανθει σε παρομοια επιπεδα (όπως με Αελ) κανοντας ακομα πιο δυσκολο την υποθεση εξάδα,αλλά θα το παλεψουμε!
Ελπίζω και εσυ με την σειρα σου να το βοηθησεις και να παλεψεις καθε αγωνα απο την κερκιδα με φωνη σπρωχνοντας την ομαδα μας για την νίκη!

Υ.Γ:ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς 2 ΣΤΟΧΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

FILE 11:33 DEN EIMAI EGO ALLA OUTE ESY ALLA OUTE KAI H KERKIDA POU KERDIZEI TA PAIGNIDIA ALLA OI PODOSFAIRISTES MAS. ME TO SKEPTIKO SOU OI XOXOI H OI APOELISTES EPREPE NA TO PIANOUN KA8E XRONO, AN HTAN MONO H KERKIDA. DYSTYXWS EPALI8EFTIKA GIA TIS KITRINES KAI TOUS TRAVMATISMOUS. O ENAS STOXOS EPIEN PERIPATO O ALLOS DEN TO NOMIZO GIATI DEN EXOUME SIMPLIROMENO ROSTER, OPOTE ASTA NA PANE GIA FETOS. PALI KAPOIOI 8A MAS POUNE TOU XRONOU, KAI TOU XRONOU TOU ALLOU XRONOU KAI PAEI LEGONTAS. ME MEGALH LYPI SOU LEW OTI DEN EIMASTE MEGALH OMADA KAI LYPOUME POLY GIA AFTI THN OMADA POU KSEKINISE GIA MEGALA PRAGMATA ALLA KINITE STHN METRIOTHTA GIA 20 XRONIA. ONEIRA POU EGINAN SINTRIMIA KAI I GIORTH TWN 20XRONWN ME POLY LIGES ELPIDES GIA KYPELLO...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.