News Update :

παραλίμνι - ΑΕΚ: 0-1: After Match

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Μία άκρως επαγγελματική νίκη για την ομάδα μας σήμερα στο Παραλίμνι. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και απέναντι σε έναν αδύνατο αντίπαλο η ομάδα μας πήρε εύκολα το τρίποντο. Μετά και από τα δύο μεγάλα ντέρμπυ με Αποέλ-Ανόρθωση ήταν φυσιολογικό να κάνει την εμφάνιση της η κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και ο λόγος είναι ότι έχουμε μικρό ρόστερ με αποτέλεσμα να αγωνίζονται συνεχώς οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι αφού οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο δεν δέχθηκαν καμία πίεση από την αντίπαλη ομάδα. Ενδεικτικό είναι ότι δεν αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει καμία απόκρουση ο Νέγκρι. Πολύ θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του ο Ζαϊντ που έδειξε να ξέρει μπάλα και να μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά τον Σκοπελίτη. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής αλλά φαίνεται ότι ξέρει ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Ο Γκρίν, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην ομάδα μας στην φυσική του θέση, έδειξε πόσο μεγάλος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι. Για όσους δεν γνωρίζουν η φυσική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ και σε αυτή την θέση έφτιαξε το όνομα του. Είναι τέτοια η ποιότητα του όμως που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ. Κρατάμε λοιπόν όλα τα θετικά στοιχεία από το σημερινό παιχνίδι και πάμε την Κυριακή στο ντέρμπυ με την Αέλ για τους τρείς βαθμούς της νίκης που θα μας βάλουν για τα καλά στο κόλπο της εξάδας.


Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Λόπεζ-Μουρίγιο-Καταλά-Μέρτακκα. Στο χώρο του κέντρου οι Σκοπελίτης-Ζαϊντ αμυντικά χαφ με τον Τομάς σε ελέυθερο ρόλο μπροστά τους. Δεξί εξτρέμ ο Παύλου με τον Μυτίδη να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης μας. Μοναδικός προωθημένος ο μεγάλος ισπανός Γκόργκα Πιντάδο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας και ελέγχαμε τον αγώνα δεν δημιουργήσαμε τις μεγάλες ευκαιρίες. Μόλις στο 6ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι με τον Παύλου να βρίσκει τον Μυτίδη από αριστερά στην περιοχή της Ένωσης με τον τελευταίο να κατεβάζει εξαιρετικά την μπάλα αλλά να μην τελειώνει την φάση σωστά. Στο 11ο λεπτό ο Καταλά βρήκε τον Μυτίδη από αριστερά στην περιοχή της Ένωσης με τον τελευταίο να κατεβάζει την μπάλα και να κάνει το σουτ το οποίο πέρασε παράλληλα από την εστία του Μάστρου. Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό ρυθμό και η επόμενη υποψία φάσης σημειώθηκε από την Ένωση με τον Αρέστη να κάνει στην σέντρα από δεξιά και τον Νέγκρι να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας συνέχισε να κρατάει την μπάλα χωρίς όμως να φτιάχνει τελικές προσπάθειες με εξαίρεση ένα μακρινό καλό σουτ από τον Σκοπελίτη το οποίο απόκρουσε ο Μάστρο και με τον Παύλου στο 37ο λεπτό να εκτελεί το φάουλ έξω από την περιοχή της Ένωσης και να στέλνει την μπάλα απευθείας έξω. Στο 40ο λεπτό ο Πιντάδο με πλασέ από το ύψος της περιοχής, αφού του έστρωσε την μπάλα με παλικαρίσια προσπάθεια ο εξαιρετικός Σκοπελίτης, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μάστρου κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας. Στο 43ο λεπτό ο Τομάς πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του από τα αριστερά όπως επιτίθετο η ομάδα μας, έκανε το πλασέ με την μπάλα να κοντράρει στον Τσινκουϊνι και να περνάει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά προσπαθώντας να πετύχει το δεύτερο γκολ με το οποίο θα τελείωνε ουσιαστικά το παιχνίδι. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ζαϊντ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τόφα δεχόμενος την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος. Στο 53ο λεπτό η Ένωση προχώρησε στην πρώτη της αλλαγή με τον Κουμή να αντικαθιστά τον Κολάνη και την ομάδα μας να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο χωρίς όμως να φτιάχνει την μεγάλη ευκαιρία. Στο 58ο λεπτό ο προπονητής μας θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την αριστερή μας πτέρυγα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μαγκρελασβίλι, στο τελευταίο του παιχνίδι από ότι φαίνεται με τα χρώματα της ομάδας μας, περνώντας εκτός τον Μέρτακκα. Στο 61ο λεπτό ο Λόπεζ έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Πιντάδο από κοντά με προβολή να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μάστρου. Στο 62ο λεπτό ο πολύ καλός Ζαϊντ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Γκριν να τον αντικαθιστά και στο 67ο λεπτό ο Πιντάδο και πάλι έκανε ένα κακό σουτ το οποίο πέρασε πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μάστρου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μυτίδης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή της Ένωσης καθυστερώντας όμως να τελειώσει την φάση με αποτέλεσμα το σουτ του να προσκρόυσει σε σώματα αμυνομένων και η μπάλα να απομακρυνθεί. Στο 69ο λεπτό ο Λόπεζ με ατομική προσπάθεια έφθασε έξω από την περιοχή της Ένωσης και έκανε το σουτ με τον Μάστρου να αποκρούει σταθερά. Στο 71ο λεπτό ο προπονητής μας απόσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον Μυτίδη περνώντας στην θέση του τον Κάστρο και ο Λόπεζ στο αμέσως επόμενο λεπτό μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Μάστρου και με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ένωσης. Στο 74ο λεπτό ο Δανιήλ αντικατέστησε τον Κοσμά από πλευράς Ένωσης και στο 76ο λεπτό ο Μουρίγιο με κεφαλιά από κοντά δεν ανησύχησε τον Μάστρου. Στο 82ο λεπτό η Ένωση δημιούργησε την πιο καλή της ευκαιρία στον αγώνα με τον Τόφα να βρίσκεται μόνος από αριστερά στην περιοχή μας, να επιχειρεί το πλασέ με τον Καταλά να αποκρούει με το σώμα του σωτήρια την μπάλα. Ήταν μία εξαιρετική άμυνα από τον αρχηγό της ομάδας μας. Στο 85ο λεπτό ο Πιντάδο γύρισε στην άμυνα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σε κόρνερ σε μία πολύ επικίνδυνη σέντρα του Καντέρο και στο 88ο λεπτό ο Καταλά έκανε ένα σκληρό φάουλ από δεξιά σε επιτιθέμενο ποδοσφαιριστή της Ένωσης δεχόμενος την 7η κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν σημειώθηκε άλλη καλή ευκαιρία.


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα μας πήρε δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης. Ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλο το ενενηντάλεπτο και αν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα πετύχαιναν και άλλα γκολ. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στα επόμενα τρία ντέρμπυ που ακολουθούν με Αελ- Ανόρθωση και Ομόνοια θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Σίγουρα έχουμε αποδυναμωθεί ποσοτικά αφού οι λύσεις που έχει ο προπονητής μας είναι λίγες. Από την άλλη όμως φαίνεται να έχουμε κάνει δύο εξαιρετικές προσθήκε με Ζαϊντ- Γκρίν και την κατάλληλη στιγμή οι πλείστοι ποδοσφαιριστές μας βρίσκουν ρυθμό και διατηρούν την απόδοση τους σε ψηλά επίπεδα. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παίρνει παιχνίδια στα πόδια του ο Πιντάδο και με δεδομένο ότι αποχωρεί ο Μαγκρελασβίλι περιμένω μία ποιοτική προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τέλος θεωρώ ότι αδικείται ο Εγγλέζου ο οποίος πρέπει και δικαιούται να αγωνίζεται μετά από τόσο καλές εμφανίσεις.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Δεν απειλήθηκε σε καμία φάση του αγώνα. Με εξαίρεση την φάση της σέντρας του Αρέστη από δεξιά στην οποία αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ, όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός. Ήταν ένα ήρεμο απόγευμα για τον τερματοφύλακα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΟΠΕΖ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Λόπεζ ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικά και επιθετικά ανέβασε την ομάδα πάρα πολλές φορές. Είχε εξαιρετικές σέντρες στην περιοχή του αντιπάλου και δημιούργησε και τελείωσε ο ίδιος δύο τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και έψαξε με μανία το γκολ δίχως όμως να το καταφέρει. Πολύ καλός ο Λόπεζ και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αρχοντικός ο Μουρίγιο. Συνεχίζει από εκεί που έμεινε με την Ανόρθωση. Είχε κάποιες λάθος μπαλιές στο παιχνίδι αλλά δεν είχε ανοικτούς ποδοσφαιριστές για να δώσει την μπάλα. Καθάρισε πολλέ υποψίες φάσεων από την αντίπαλη ομάδα και όποτε χρειάστηκε κατέβασε την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο. Ο Μουρίγιο μαζί με τον Καταλά είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στην Κύπρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Εξαιρετικό σε όλο τον αγώνα. Είχε την καίρια επέμβαση στο πλασέ του Τόφα στο 82ο λεπτό και αποσόβησε ένα τεράστιο κίνδυνο για την εστία μας. Δυστυχώς αναγκάστηκε να κάνει ένα σκληρό φάουλ στο 88ο λεπτό και δέχθηκε την 7η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συνέχεια αφού στην 8η κάρτα θα τον στερηθούμε για ένα παιχνίδι. Ήδη θα τον στερηθούμε στο πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο αυτό με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ. Ήταν όμως αρχοντική η εμφάνιση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Αμυντικά ήταν απροσπέλαστος και κράτησε σωστά την θέση του. Εντούτοις δεν μπορεί να παίξει με το αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα όποτε παίρνει την μπάλα να την γυρίζει πίσω στους αμυντικούς μας. Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά τον Μυτίδη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ανάπτυξη μας να είναι μονότονη και δη από την δεξιά πλευρά. Ο Μέρτακκας είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας και όπου του ζητηθεί να αγωνιστεί το κάνει με μεγάλη διάθεση. Εντούτοις για αριστερό μπακ δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τεράστιο παιχνίδι για ακόμα μία φορά. Έτρεξε παντού και το γκολ είναι μισό δικό του. Με παλληκαρίσια προσπάθεια κέρδισε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Πιντάδο ο οποίος δεν λάθεψε. Ελπίζω να αντέξει μέχρι τέλους σε αυτούς τους ρυθμούς γιατί πραγματικά κάνει πολύ μεγάλο πρωτάθλημα ο Σκόπε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΖΑΪΝΤ: Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Ξέρει μπάλα και αυτό φαινόταν τόσο από τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τις πάσες του στους συμπαίκτες του. Για πρώτο παιχνίδι στην ομάδα έδειξε πανέτοιμος και μόλις εγκλιματιστεί πλήρως τολμώ να πω ότι θα κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Σκοπελίτη. Η κάρτα που δέχθηκε ήταν αχρείαστη και ελπίζω να είναι πιο προσεκτικός στην συνέχεια αν και μέσα από τα στατιστικά που τον συνοδεύουν φαίνεται να έχει την φήμη του καρτάκια. Οι εντυπώσεις μου πάντως είναι πολύ καλές.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΤΟΜΑΣ: Είναι ότι πιο ποιοτικό έχουμε στην ομάδα μας από την μέση και μπροστά. Μπορεί να βρει τους συμπαίκτες του με την πρώτη και έχει την κάθετη πάσα. Παίζει πολύ γρήγορα με την μπάλα με αποτέλεσμα να ανοίγει χώρους στους συμπαίκτες του. Έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείχνει ότι διανύει περίοδο φόρμας. Αυτή την φορά έμεινε και τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΠΑΥΛΟΥ: Πάρα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι. Ήταν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του με συνεχή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο και καλές επιλογές. Είχε καλά στημένα τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα και κράτησε σταθερή την απόδοση του σε όλο το ενενηντάλεπτο. Όποτε χρειάστηκε βοήθησε και τον Λόπεζ αμυντικά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και οι πρώτες φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν από την πλευρά του. Προσπάθησε να τελειώσει τις ευκαιρίες που βρήκε χωρίς όμως επιτυχία και δυστυχώς δεν είχε πολλές βοήθειες από τον Μέρτακκα. Στο 2ο μέρος μπήκε και πάλι δυνατά, δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να έχει κάποια τελική προσπάθεια. Έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό για ακόμα ένα παιχνίδι. Περιμένω πολύ περισσότερα στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Μία μεγάλη ευκαιρία και την έκανε γκολ. Το έχει το γκολ και όσο παίρνει παιχνίδια θα βρίσκει ρυθμό. Έτρεχε συνεχώς και στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε πολλές λύσεις και στην άμυνα μας με καίριες επεμβάσεις στον αέρα. Θα μπορούσε να τελειώσει ιδανικά και την σέντρα του Λόπεζ στο 61ο λεπτό αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει και επιβάλλεται να πάρει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα ο Ισπανός. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κατανέμει σωστά τις δυνάμεις του και να φανεί πολύ χρήσιμος για την ομάδα. Είναι killer και το απόδειξε και σήμερα με τον εξαιρετικό τελείωμα στο γκολ. Έχει πολλά να δώσει ακόμα και μην τον ξεγράφεται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Σύμφωνα με ότι ακούγεται έκανε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας μας. Μπήκε στο 58ο λεπτό για να κάνει πιο επιθετική την αριστερή μας πτέρυγα κάτι που έγινε με επιτυχία. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι επιθετικά είναι εξαιρετικός, αμυντικά όμως έχει κάποια προβλήματα. Εντούτοις θεωρώ ότι και αυτός σε αυτό το σημείο που αποχωρεί από την ομάδα μας είναι τεράστιο πλήγμα και ελπίζω να καλύψουμε το κενό του με μία ποιοτική προσθήκη. Ευχαριστούμε Χαϊμ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΓΚΡΙΝ: Ήταν λες και δεν έλειψε μια μέρα από την ομάδα. Αγωνιζόμενος στην φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, έκλεισε τους χώρους και έδωσε φρεσκάδα στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Με εξαιρετική πρώτη πάσα και με την ταχύτητα του δεν άφησε να περάσει τίποτα από τον χώρο ευθύνης του. Είχε μόνο ένα λάθος στον αγώνα από το οποίο προήλθε η πολύ μεγάλη φάση της Ένωσης στο 82ο λεπτό, εντούτοις ήταν πάρα πολύ καλός. Θα βοηθήσει απίστευτα την ομάδα στη συνέχεια. Εξαιρετική προσθήκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Μπήκε στην θέση του Μυτίδη και πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεν είχε κάποια μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι αλλά κράτησε σωστά την θέση του και προσπάθησε να δημιουργήσει. Δεν είναι εξτρεμ και ούτε θα γίνει ποτέ αλλά μη έχοντας πολλές λύσεις φαίνεται ότι τεχνικό μας επιτελείο τον προτιμά για αυτή την θέση σε σχέση με τον Εγγλέζου. Προσωπικά έχω πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή Κάστρο αλλά στην ομάδα μας είναι ελάχιστα τα καλά του παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 
Το τεχνικό μας επιτελείο επέλεξε τον Μέρτακκα για την θέση του αριστερού μπακ θέλοντας να δει αν μπορεί να υπολογίζει πάνω του και για αυτή την θέση. Θεωρώ ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να βοηθήσει ο Μέρτακκας όπως επίσης είμαι της άποψης ότι αδικήθηκε ο Εγγλέζου που δεν άρχισε βασικός. Ο Μαγκρελασβίλι αποχωρεί και ως εκ τούτου έχουμε ανάγκη για ένα καλό αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα ο Ζαϊντ τους δικαιώνει για την επιλογή του και θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι πήρε λεπτά συμμετοχής ο Γκρίν ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, έπαιξαν και τα δύο νέα αποκτήματα κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν και όπως έχω πει θεωρώ ότι αδικήθηκε ο Εγγλέζου που στις τελευταίες δύο του εμφανίσεις ήταν εξαιρετικός σε αντίθεση με τον Κάστρο ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το τεχνικό μας επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτούς στον πάγκο έχουμε 3 νίκες και δύο ισοπαλίες και μέσα στο 2014 είμαστε αήττητοι. Χρείαζονται την στήριξη μας και την βοήθεια μας. Λαμβανομένου υπόψη ότι το επόμενο παιχνίδι με την Αελ είναι κεκλεισμένων των θυρών στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στις 29 του μήνα όλοι πρέπει να βρισκόμαστε στο γήπεδο. Η ομάδα μας έχει ποιότητα και έχει και τα κότσια για να πρωταγωνιστήσει. Χρειάζεται όμως την βοήθεια μας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

19 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Signomi file alla me tetoies vathmologies eprepe na nikousame 5-0, oi perisoteroi pextes 3exnousan tin perisoteri ora pws itan match protathlimatos kai ekanan sinexia lathoi/anoisies sto gipedo. O monos logos p nikisame itan to pws i enosi ine toso kaki.

Ανώνυμος είπε...

File 10.21 min isopedonoume ola. Evgales mesa se liges merew dyskona mats me 13 paiktes. Eleos pleon. Megali kakorizitzia. An isoun sto mats tha prosexes tria pragmata. Proton tin megali kourasi poy vgike sto gipedo xthes. Deftero mia enosh i opoia akoma kai mexri to 75 htan piso apo tin mesi tou gipedou perimenontas na ginei o hattas, les kai me isopalia sozountan. Kai triti giati epithetika e;imaste kai pali anousioi. Kata ta alla ti efkairia vrikan poy na kindinepse i omada. Anti na imaste efharistimeni pou meiosame proypologismo sto 1/3 diksame oloys toys axristous poy mas efere a ahaparopoulos kai paizoume me 13ada podosfairiston theloume na ta isopedonoume ola.

Kai kati gia to megalo lathos tou Florou poy itan ontos eknevristiko. Yiati o Mertakkas aristero back. Yia to onoma toy theou. Piramatismoi me polla riska....

Kostas

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να καταλαβετε ολοι πως η ομαδα δεν ενδιαφερεται για το πρωταθλημα, αλλα ΜΟΝΟ για το κυπελλο!Αν νομιζετε πως με 17 παιχτες μπορεις να κυνηγησεις και τους 2 στοχους, τοτε εισαστε γελασμενοι!

Ανώνυμος είπε...

File Kosta, simfwnw se ola osa eipes me e3airesi to teleuteo oso afora t mertakka aristero back, pragmati den tou vgike, alla den thewrw pws itan lathos alla ena swsto peirama, o haim fevgei, mporoume na kanoume akomi mia metagrafi kai o proponitis mas ithele na dei an mporei na antapokrithei o mertakkas san aristero back etsi wste na min kinithoume g paixti se auti ti thesi. Itane mia swsti kata tin apo4i mou kinisi kathws exoume perisoteri anagki gia ena paixti epithetiko, kiriws kapion pou mporei na agwnistei kai sta akra, etsi an o mertakkas mporouse na antapokrithei san aristero back simenei tha mporousame na kinithoume gia enan epithetikogeni paixti.

Ανώνυμος είπε...

simfono me to 11:52.... to megalo erotima tora ine aristero back (logo apoxorisis tou lili) `i epithetikogenis pekti? - emine mas mia thesi gia metagrafi
- o kiprianou pou ine sti alki danikos den mporoume na to paroume k na min theorithi metagrafi?
- pistevo oti theloume prota na exoume ena aristero back..
- mprosta exoume mitidi,pintado,/ pavlou,machi / castro,ivanco / tomas ... eno aristero back mono to egglezou pou apo ti fenete kamni parapano gia extrem para gia back. . .

Ανώνυμος είπε...

Einai dilima gia to proponiti mas epidi pragmati exoume pextes mprosta alla exoume provlima sto goal, an o matsi katevasi t nou t j stamatisi na perpata opote mpei tote thewrw pws tha eimasten kalimenoi mprosta!

Ανώνυμος είπε...

simfono me olous sas paidia , omos na pame piso kai thelo olous sas na diavasete ti vathmologies edine o dimosiografos pou grafi ta pio pano sxolia yia tous agones. Edo kai toses agonistikes edine 9/10 ston Mytide, ara yiati milate yia epithetiko. Me tetoies vathmologies exoume ton kalytero. Ara h metegrafi tha einai yia aristero back. Epithetiko exoume kapote tha xekinisi na ta vazi kai mes to plekto, as perimenoume, to poso , den xero mbori se mia vdomada , mbori kai se 1 xrono, Doste pistosi xronou sto pedi einai o neos michalis kostantinou, afta legate stin kerkida, kai simfono ,omos os stratiotis o michalis vgike 1os scorrer kai me to pou apostrateftike pire metagrafi yia Eracli. O nestoras Einai kalos pextis kiniga tin mbala , piezi , alla distixos den tin vazi sto plexto kai min mou epanalavete oti einai atyxia, oi 2 efkeries pou vrike mia me to apoel kai mia xtes diaspsevdoun ton mytho peri atyxias. Ta psemata kapote telionoun , den einai o epithetikos pou theloume terma. An den mboroume na paroume allo eite yiati den exoume metagrafes h lefta einai allou papa evangelio. Ta oneira einai orea , alla otan xypnisoume distixos prepi na vlepoume tin pragmatikotika sta matia kai oxi na sinexizoume na perigrafoume ta oneira mas (to ti tha thelame na itan o Nestoras). Isos ligi kritiki na tou einai ofelimi kai tou idiou tous podosferisti, na prospathisi perisottero kai na katalavi oti mbori o proponitis na dokimasi kati neo me kapoio allo podosferisti pou na tou kindinevi tin thesi tou stin 11ada.

Ανώνυμος είπε...

re paithkia gia onoma, afiste to kopelloui na doulepsei. Prwti xronia tou athropou pou PAIZEI MAPPA kai pernei xrono simmetoxis. Maxitis apo to proto mexri to telefteo lepto pou tha fkei dia ta panta gia tin omada mas kai nai tha xasei efkairies en j ipamen oti en o messi alla i prooptikes tou mitsi en para polla kales.Xriazete xrono ..Afiste ton kai os tou xronou ego pistevo tha trivoume ta matia mas.Mani mani na fame pale ta dika mas paithkia.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στην ομάδα μας πόσο την αγαπάμε. Η ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ. Δεν πρέπει να την προσωποποιούμε ούτε με διοικήσεις και τα λάθη τους, αλλά και ούτε με ποδοσφαιριστές.
ΟΛΟΙ ΓΣΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟ για να πάρουμε την πρόκριση.

Κιτρινοπράσινος Κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

MENEI O MAKRGIASVILI STHN OMADA KI AFTO INE POLY KALO. TORA PISTEVO OTI ME THN PROSTHIKI ENOS AKOMH WINGER I OMADA THA MPEI STHN PROTH 6ADA KI AN PERASEI APO ANO TOTE AKOMA KAI TO KYPELLO!

Ανώνυμος είπε...

kyrioi oloi to idio theloume , tin AEK dinati ekei pou tis axizi. Prepi omos na kanoume piramata, ego leo mono otan mas to epitrepi to score. Einai epitevgma to pou vriskomaste simera, mian anapnoi apo tin exada kai mesa sto kypelo me tous axoneftous na exoun aftoi to pio polli axos. Theloume omos na telionoume tis fasis, termata. Yia olous esas prepi na xerete oti oi pextes mas plirothikan 3 misthous kai tha plirothoun mexri to telos tis evdomadas kai ton dekembrio. Diladi tha exoun na pernoun ton Ianouario pou den teliose akoma o minas. EVGE KYRIE KARAPATAKI KAI OLOUS TOUS ALLOUS POU VOITHISAN, ego xero oti eisai teliomanis kai enas epixirmatias apo oles tis plevres epitihemenos, xero oti den masas, tha valis ta pragmata stin thesi tous etsi oste h omada na leitourga san elvetiko roloi. Proxora kai min fovase tipota.....................

Ανώνυμος είπε...

agapite file 9.39, den diafono mazi sou, omos mia apli erotisi. Ton ivanko to exeis dei na pezi ? Poso kalos einai xeroume ? Kanis den gnorizi, 17 agonistikes perasan kai den dosame 1 eukeria se ena pexti pou pezi stin ethniki tis xoras tou os epithetikos, poso axristos mbori na einai, as tou dosoume kai aftou 3 agonistikes , mian eukeria, mbori aftos na exei to eukolo goal, pou mas exei katastrepsi fetos pou den to exoume (opoios kai an einai o logos). Afta pou leme einai epeidi agapame tin AEK to pios pezi den mas noiazei ftani na kani tin doulia pou ton vazoun na kani me ena pososto epitixias ypoferto. Einai omos megali adikia na epimenis se kati pou vlepis oti yia tin ora den sou vgeni, to allazis kai to epanaferis otan o xronos to epitrepi. An o Ivanko einai axristos kai den axizi efkerias, tote kakos ton kratisame , tha mborousame na meiosoume akomi perissotero to budget mas kai isos na ependiame liga perisottera stin teleftea metagrafi pou mas emeine.

Ανώνυμος είπε...

k ta diarkeias den isxioun gia to kipello. malista kopelia. karagkiozies. eisfora me to etsi thelw! pellos pou ksanapianei diarkeias! filanthrwpia me ksena kollifa!

Ανώνυμος είπε...

File 3:39 an einai etsi pou prepei na skeftomaste den exoume ipothesi. Diladi prepei na katsoume piso araktoi kai na min voithisoume ti dioikisi se tipota. I epitropi me epikefali to kyrio Karapataki gyrisan ta arnitikotata dedomena pou afisan ta kopelia kai oi pektes mas einai sxedon ksoflimenoi se xrono rekor. Ego exo dio season tickets kai nai tha agoraso eisitiria yia na enisxiso tin omada kai na tin stirikso sto krisimo mats me ta skoulikia. Me tetoies nootropies san ti diki sou isos na min mas aksizei omada yia ta psila. Mizeroi tou kerata...Mono na askeite kritiki tin lathos stigmi pou ta pragmata kalyterevoun. Oust...

Kostas

Ανώνυμος είπε...

Εσυ οπαδουι της φακης αν δεν θελεις να μενεις στο καναπεδακι σου! Εγω εχω διαρκειας, αλλά την Τεταρτη θα 'επιανα εισητηριο, αλλωστε θα ηταν το λιγοτερο που θα εκανα στην νεα προσπαθεια που κανει η διοικηση.

ΟΙ ''ΛΙΓΟΙ'' ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΠΙΤΙ...ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΣΖ

aekkios είπε...

klapsiaries spaggorammenoi, I AEK einai idea kai ANHKEI se olous...oloi stiriksete tin omada..me kathe dinato tropo

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΙ ΤΑ
ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΑ

suprapan είπε...

file kosta katalaveno pos i diikisi prospa8ei me nixia kai me dontia gia na sosei tin omada
alla den exoume oloi tin dinatotita na plirosoume to isitirio ego ime anergos je eskoto8ika na piaso to diarkias je tin tetarti apla den 8a kratw lefta gia isitirio je 8a mino spiti mou
o ka8enas exei ton logo tou gia na diamartirete se etsi kinisis

Ανώνυμος είπε...

kanei olan! en oi malakes pou tha eimaste gipedo. as eballan eisfora me laxnous. oxi na parabiazoun tous orous tou diarkeias jai na mas anagkazoun me to zori na dwkoume eisfora! jai kanei me tin karamella tis epitropis pou agapa tin omada jai edwke nea pnoi sti nea arxi. edialisan tin omada k twra paizoun to swtires. me ksena lefta fysika. asxeto pws en oulloi ekatommiriouxoi! en arnia pou eimaste. k eseis pou to paizete romantikoi jai iperanw lefta profanws exete ta perissevma. exei kosmo pou metra k to evrw. karagkiozies!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.