News Update :

ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ξέρω αν είμαι πλεονέκτης ή αν πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι και θεωρείται μεγάλη ομάδα αλλά το ψεσινό αποτέλεσμα δεν είναι για πανηγύρια. Η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και που προερχόταν από ένα επίπονο παιχνίδι στο Ισραήλ τέσσερα βράδια προηγουμένως. Μπορούσαμε και είχαμε τις δυνατότητας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Λίγο οι συγκυρίες του αγώνα, λίγο η κακή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και λίγο το γεγονός ότι μείναμε από δυνάμεις από το 75ο λεπτό και μετά συνέδραμαν στο να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΓΣΠ. Προσωπικά έχω απαιτήσεις από την ομάδα μου και σε κανένα σημείο δεν θα χειροκροτήσω ή θα επικροτήσω καθυστερήσεις όπως αυτές που κάναμε στο 90ο λεπτό για να κρατήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και εμείς οι οπαδοί να αποκτήσουμε την νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Λίγος ο κόσμος μας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ίσως το εργάσιμο της μέρας να επηρέασε αλλά είμασταν πολύ λίγοι κοντά στην ομάδα σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μουρίγιο- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς- Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Κάστρο στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.


Το πρώτο 25λεπτο του αγώνα κυμάνθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου χωρίς να δημιουργήσουν οποιαδήποτε αξιόλογη ευκαιρία. Στο 27ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από πλάγιο άουτ του Μαγκρελασβίλι έκανε ωραία κίνηση μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή του Αποέλ χωρίς όμως να ολοκληρώνει την προσπάθεια του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τιάγκο Γκόμεζ πέρασε εξαιρετική σέντρα προς τον Γκονσάλβες ο οποίος από το 1 μέτρο έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Το παιχνίδι ζωντάνεψε στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο 39ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος διώξιμο του Σέρτζιο και αφού τον ντρίμπλαρε πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Μυτίδη ο οποίος με εξαιρετική κίνηση σέντερ φορ στην πλάτη του Μπόρδα εκτέλεσε τον Πάρντο. Στο 45ο λεπτό ο Αλωνεύτης μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκόμεζ έστειλε την μπάλα με κεφαλία λίγο εξώ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Μουρίγιο άφησε την θέση του στον Μαραγκό αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε πάρα πολύ στο 2ο ημίχρονο. Μόλις στο 47ο λεπτό ο Λουσέρο μετά από μπαλιά του Κάστρο σέντραρε από αριστερά με τον Κούλλη να πιάνει το απευθείας σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο. Ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και αν την μετουσιώναμε σε γκολ δεν θα υπήρχε γυρισμός για το Αποέλ. Αντ’ αυτού όμως στο 55ο λεπτό και μετά από τραγικό λάθος των ποδοσφαιριστών μας σε εκτέλεση κόρνερ, ο Γκονσάλβες έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, πέρασε την μπάλα στον Αλωνεύτη ο οποίος με εξαιρετική ντρίμπλα πέρασε τον Μέρτακκα, μπήκε στην περιοχή μας και με έξυπνο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι. Ο τερματοφύλακας μας φέρει ακέραια την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε στην κλειστή του γωνία. Κάπου εκεί το παιχνίδι απόκτησε ξέφρενο ρυθμό. Στο 57ο λεπτό ο Αλωνεύτης πέρασε την πάσα στον Γκονσάλβες ο οποίος από το ύψος του πέναλτυ νικήθηκε από τον Νέγκρι. Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας μας με τον Μυτίδη στο 60ο λεπτό να δέχεται την κάθετη πάσα από τον Σκοπελίτη και με εξαιρετική κίνηση να κάνει το πλασέ στέλνοντας την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάρντο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πιντάδο πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Μυτίδη με σαφή σκοπό να φρεσκάρει την επιθετική μας γραμμή ο Ελευθερόπουλος. Στο 67ο λεπτό ο Σέρινταν έβγαλε την σέντρα από αριστερά με τον Αλωνεύτη να προλαβαίνει τον Μέρτακα, το πλασέ του όμως απόκρουσε δύσκολα ο Νέγκρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πιντάδο από καλή θέση έστειλε την μπάλα έξω και κάπου εκεί η ομάδα μας έμεινε από δυνάμεις. Στο 80ο λεπτό ο Ιβάνκο πήρε την θέση του Κάστρο και στο 87ο λεπτό ο Μπενασούρ από καλή θέση έκανε το πλασέ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 90ο λεπτό ο Αλωνεύτης μετά από κόρνερ του Χαραλαμπίδη έστειλε την μπάλα πάνω στον Νέγκρι και το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε.

Η ομάδα μας μέχρι το 65ο λεπτό είχε εξαιρετική συνοχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές μας κρατούσαν τους χώρους τους χωρίς δυσκολίες. Από το 65ο λεπτό και μετά μείναμε από δυνάμεις και οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα δίνοντας χώρο στο Αποέλ να μας πιέσει και να ψάξει για το 2ο γκολ. Αδικήσαμε κατάφωρα τους εαυτούς μας. Αν συνεχίζαμε στον ρυθμό που είχαμε μέχρι το 65ο λεπτό θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 2ο γκολ. Ο Πιντάδο δεν αξιοποιήθηκε καθόλου από την ώρα που πέρασε στο γήπεδο και οι γραμμές μας απόκτησαν μεγάλη απόσταση λόγω της εμφανής κούρασης των ποδοσφαιριστών μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να πεί ότι μια ισοπαλία στο ΓΣΠ εναντίον του Αποέλ είναι κακό αποτέλεσμα. Αυτό όμως που μας απογοήτευσε ήταν η θέληση που είχε η ομάδα για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και όχι για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Αποσόβησε πάρα πολλούς κινδύνους και είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στις φάσεις που έβγαλαν οι επιθετικοί του Αποέλ. Στο γκολ όμως φέρει ακέραια την ευθύνη. Δεν νοείται να δέχεται γκολ στην κλειστή του γωνία με τόση ευκολία. Είναι καλός τερματοφύλακας και το έχουμε δηλώσει επανηλειμμένως. Στην φάση του γκολ όμως τον ξεγέλασε ο Αλωνεύτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Απόδειξε για ακόμα μία φορά ότι σέβεται την φανέλα που φορά και πρέπει να είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας μας. Έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι αμυντικά και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν έχασε καμία μονομαχία από αντίπαλο. Στο 2ο μέρος έβγαινε συνεχώς πάνω του ο Αλωνεύτης χωρίς όμως ο Μέρτακκας να έχει πολλές βοήθειες από τον Κούλλη. Δέχθηκε την ντρίμπλα στο 1-1, όμως ο Αλωνεύτης ήταν εξαιρετικός στο ψεσινό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλός και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερος από τον Λόπεζ των 2 πρώτων αγωνιστικών.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έκανε πολύ καλό πρώτο μέρος και καθάρισε πολλές φάσεις των αντιπάλων. Είναι αμυντικός που ξέρει καντάρια μπάλα και έχει και την απαιτούμενη ταχύτητα για να μαρκάρει γρήγορα φορ. Πέρασε πολλές σωστές πάσες στους κεντρώους μας και δυστυχώς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Η απώλεια του είναι τεράστια και ελπίζω να επανέλθει σύντομα γερός και δυνατός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν έχει μπει καλά στην χρονιά. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο ψεσινό παιχνίδι αλλά ούτε και καμιά σούπερ εμφάνιση. Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα για να την ανεβάσει στο κέντρο και σε γενικές γραμμές μάλλον ήταν μέτρια η παρουσία του. Έχασε σε κάποιες φάσεις τους αντιπάλους αλλά είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι θα ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Η νωχελικότητα του σε σκοτώνει. Δεν παίζει γρήγορα και πάει στην μπάλα πολύ αργά. Ξαφνικά αναπτύσσει ταχύτητα και δημιουργεί φάσεις από το πουθενά. Ξέρει ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται. Από την άλλη στα αμυντικά του καθήκοντα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο και να είναι πιο προσεκτικός στα ανεβάσματα του. Στην φάση του 1-0 κλέβει θαυμάσια την μπάλα και περνάει εξαιρετική μπαλιά στον Μυτίδη. Έκανε καλό παιχνίδι και ελπίζω να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τεράστιο παιχνίδι από τον Σκοπελίτη. Βρισκόταν παντού, έκοβε τα πάντα και προσπάθησε όσο μπορεί να οργανώσει παιχνίδι. Είναι ζήτημα αν έχασε μονομαχία σε όλο το 90λεπτο. Μετά το γκολ του Αποέλ ερχόταν συχνά προς την δεξιά πλευρά της ομάδας μας βοηθώντας τον Μέρτακκα στο μαρκάρισμα του Αλωνεύτη σταματώντας τον πάμπολλες φορές με επιτυχία. Αυτός είναι ο Σκοπελίτης που θέλουμε να βλέπουμε έστω και στα 36 του χρόνια. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΤΟΜΑΣ: Προσπάθησε να δημιουργήσει και είχε πολλά τρεξίματα στο γήπεδο. Αμυντικά βοήθησε αρκετά αλλά στον δημιουργικό τομέα υστέρησε. Δεν πέρασε πολλές μπαλιές στους ακραίους μας και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σπατάλησε μία πολύ καλή προϋπόθεση της ομάδας για δημιουργία φάσης. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και με τον Βαν Ντάϊκ στην 11άδα θα ανέβει η απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Όταν πάρει την μπάλα στα πόδια του πολύ δύσκολα την χάνει. Λες και έχει μαγνήτη και την κρατάει. Έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στο 2ο μέρος μετά το 65ο λεπτό κράτησε την μπάλα για να ηρεμήσει και να ξεκουράσει την ομάδα. Με την πάροδο του χρόνου και αφού εγκλιματιστεί καλύτερα θα ξεδιπλώσει τις αρετές του. Είναι πολύ καλή πάστα ποδοσφαιριστή και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Έτρεξε, πάλεψε, πήρε πάρα πολλά φάουλ από τους αντιπάλους και είχε ένα εξαιρετικό τελείωμα στο δοκάρι του Πάρντο. Στην φάση του 1-1, μετά από λάθος συνεννόηση με τον Κάστρο έχασαν την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στο Αποέλ να βγει στην αντεπίθεση και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Προς το τέλος του αγώνα κουράστηκε πάρα πολύ και δεν είχε άλλες δυνάμεις. Έδωσε τα πάντα στο γήπεδο και είναι κάτι περαιτέρω από βέβαιο ότι διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΣΤΡΟ: Έκανε καλό παιγνίδι ο Κάστρο με καλές πάσες και σωστά μαρκαρίσματα. Μπορούσε να δοκιμάσει κάποιες φορές το πόδι του και να δημιουργήσει περισσότερους κινδύνους από την πλευρά του. Είναι καλός ποδοσφαιριστής με αρκετά καλά στοιχεία και με την πάροδο του χρόνου θα ανεβάζει απόδοση. Περιμένουμε περισσότερα από αυτόν τον ποδοσφαιριστή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πολύ καλός ο νεαρός. Πέτυχε γκολ μεγάλης κλάσης και έχασε μία ακόμη πολύ σπουδαία ευκαιρία. Δικαιώνει όλους εμάς που πιστεύουμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι παιχνίδια. Το έχει το γκολ και με τον ρυθμό που έχει αποκτήσει θα πετύχει ακόμα περισσότερα. Δώστε του την ευκαιρία και θα μας αποδείξει πόσο καλός επιθετικός είναι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Έπαιξε για 45 λεπτά στην θέση του τραυματία Μουρίγιο. Είχε καλές τοποθετήσεις και πάλεψε πολύ μέσα στο γήπεδο. Είναι ποιοτικός αμυντικός με καλή πάσα και ταχύτητα. Σε κάποιες στιγμές δεν υπήρχε σωστή συνεννόηση με τον Μέρτακκα και δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό. Θα πάρει πολλές ευκαιρίες στον φετινό μαραθώνιο και ελπίζω να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε μία θέση όπου οι λύσεις είναι περιορισμένες αφού πέραν των Καταλά-Μουρίγιο μόνο αυτός μπορεί να παίξει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Δεν πήρε σχεδόν καμία κάθετη πάσα με εξαίρεση μία από τον Τομάς την οποία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Με την είσοδο του Πιντάδο η ομάδα είχε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές τις με αποτέλεσμα να μην πάρει την μπάλα σε πλεονεκτική θέση σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι πολύ θετικό ότι επέστρεψε και στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχει πολλά γκολ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΙΒΑΝΚΟ: Έτρεξε όσο μπήκε και προσπάθησε να βοηθήσει αμυντικά. Έχει καλά στοιχεία και ελπίζω μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωθεί περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Με καλή τακτική ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε να κρατήσει το Αποέλ μακριά από την περιοχή μας και να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Εν μέρει το κατάφερε με το γκολ του Μυτίδη στο 1ο μέρος. Στο 2ο μέρος φανήκαμε άτυχοι με το δοκάρι του Κούλλη και καπάκι ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από λάθος δικό μας. Μία δουλεμένη κομπίνα στην γωνία του κόρνερ δεν βγήκε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κερδίσει την μπάλα και στην κόντρα επίθεση να σκοράρει. Οι επιστροφές μας από το 70ο λεπτό και μετά ήταν πολύ κακές και στο τέλος η ομάδα φάνηκε να μένει από δυνάμεις. Με εξαίρεση τον Σκοπελίτη που έτρεχε ακατάπαυστα για 90 λεπτά οι υπόλοιποι κουράστηκαν πάρα πολύ. Δείχνει ο προπονητής μας ότι δουλεύει και ότι προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα. Έχει την στήριξη μας και ελπίζουμε να μας οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ehis apolito dikeo se afta pou les shetika me tin nootropia.emis oi opadoi imaste oi protoi pou prepi na alaksoume gia na tin alaksoun kai i diikisi kai i omada.den prepi na panigirizoume tis isopalies oute na kanoume ole se aples nikes oute se isodo se 4ada opos persi me doksa.i kaki nootropia ine afti pou afise tin omada ektos stohon persi kai propersi alla kai tin hronia pou vgikame evropi ta idia kaname apla mas ekatse to kipello sta penalti.ehoume diahronika megalo provlima nootropias,o pihis prepi na aneveni oloena kai pio psila se opia thesi kai an vriskomaste prepi na vlepoume tin pio pano kai pote pio kato mehri na ftasoume tin korifi.kai min pi kanis oti vazoume piesi stin omada,afta ehoun oi megales omades kai opios anteksi,alloste i doulia tous ine

Ανώνυμος είπε...

Σωστή και αντικιεμενική η πιο πάνω ανάλυση.

Θα γίνει λίγο πιο αυστηρός στη φάση που δεχθηκαμε το γκολ, όπου ο Νέγκρι είχε την έγνοια να δώσει οδηγιές στους αμυντικούς μας για μαρκάρισμα (ενώ ο Αλωνεύτης ήταν 4-5 μέτρα μακριά) και έκανε κίνηση στα αριστερά του αφήνοντας 1-2 μέτρα απροστάυευτη την κλειστή του γωνία. Αδικαιολόγητος αλλά μετά ήταν αλάνθαστος πιάνοντας τα άπιαστα.

Όσο για τη μουρμούρα στη εκτέλεση των δικών μας κόρνες με 'κομπινα' αντί με σέντρα στη περιοχή, τί να πώ. Με τα Κούκλια έιχαμε 13 τέτοια κόρνερ και με τον Εθνικό άλλα τόσα. Τι πετύχαμε με τις σέντρες? Θέλει δουλειά η ομάδα στα στημένα.

Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα στο ΓΣΠ αλλά δε πετώ στα σύννεφα γιατί περιμένω περισσότερα, όπως ΝΙΚΕΣ, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις το Αποελ σε μαι δύσκολη του φάση. Τί, θέλουμε? Να είμαστε μεγάλη ομάδα΄χωρίς νίκες αλλά με αρκετές εντυπώσεις? Ε όχι αυτό έχει ξεπεραστεί.

Ανώνυμος είπε...

Το αποελ δεν παύει να είναι αποελ, ιδιαίτερα σε μία καυτή έδρα όπως είναι το γσπ. Θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστσημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ομολογώ ότι είμαι και εγώ ένας από αυτούς που πίστευε ότι το αποέλ θα αναγεννιόταν μέσα από το παιγνίδι με εμάς και θα μας διέσυρνε.

το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η απουσία του Van Dajk. Ελπίζω ότι με την επιστροφή του η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο.

Τι γίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας, πόσα έχουν κοπεί φέτος

ο ποδηλάτης

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι επαρεξηγήσατε το χειροκρότημα με την αποθέωση και τους πανηγυρισμούς. το να χειροκρατάς τους παίκτες για την προσπάθεια τους ενεν κακό, στα υπόλοιπα, για όλε κλπ, συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Zoumbas, Lopez, Haim, Maragos, Katala - Skopelitis Kastro Thomas - Lucero Mitidis Pavlou me ENP. Allages oi Bagura, Pintado, Ivanko. Kalo paiginidi na katsi pago o Negri kai na doume an o kaliteros termatofilakas persi stin Polwnia ine kaliteri lisi gia to paignidi me AEL.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΙΚΡΕΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

ΑΕΚ 1965

Ανώνυμος είπε...

Φκάλτε ρε οργανωμενοι μια ακοίνωση για τουτον τον κύριο (χριστακη χριστοφ.) που προκαλει με τις δηλώσεις του και μενει ατιμωρητος

Ανώνυμος είπε...

O Ploutis Avraam dilwse pses oti h AEK DEN ine tis idias emveleias me Omonoia kai APOEL ara h AEL den mpori na chani tetia paignidia. Vevaiws kai den ine tis idias emveleias. Alla tha sou stathi otan antilifthis tin emveleia tis...

Ανώνυμος είπε...

Μια συμβουλή Πρόεδρε, με όλο τον σεβασμό. Όταν κάνετε οικονομικές προβλέψεις, επιβάλλεται να παίρνετε την χειρότερη περίπτωση...

Κιτρινοπράσινος κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

το ίδιο τροπάριο η διοίκηση για την οικονομική ενίσχυση. αν θέλουν οι ΑΕΚτζήδες να μείνουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε... αν δεν κάμνω λάθος έγινε πετσόκομμα στο οικονομικό το καλοκαίρι και ερίξαμε το περσινό μας επίπεδο, και ακόμα εν άρκεψε το πρωτάθλημα και θα το σύρουν κι άλλο? επιάμε διαρκείας, εν τους κανεί? ας πιαν που κοντά τζίνους που βαστούν και εν φκάλλουν σελίνι που την πούγκα τους.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.