News Update :

Μάγισσες φέρτε βότανα...

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Άρθρο από το φίλο του Blog Γ.Χ.,  σχετικά με το θέμα Γκαρσία. Μια διαφορετική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάλυση, που παρουσιάζει το θέμα "κόντρα" στην επικρατούσα άποψη (σε σχέση πάντα με τα σχόλια των οπαδών).

Ξεκαθαρίζουμε πως τα άρθρα που αποστέλλονται με κάθε καλή πρόθεση από φίλους της ομάδας μας και του Blog και δημοσιεύονται,  δεν σημαίνει πως απαραίτητα εκφράζουν και τους διαχειριστιές του AEKITION Blog. Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως όποιος επιθυμεί να γράψει κάποιο άρθρο, για να εκφράσει έναν ενδεχόμενο προβληματισμό ή άποψη σχετικό με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος. Με χαρά να το δημοσιεύσουμε, δεδομένου πως θα είναι γραμμένο στα ελληνικά (ελληνικοί χαρακτήρες) και σε κόσμια πλαίσια.


AEKITION BLOG






Όταν την προηγούμενη βδομάδα η Ανόρθωση ανακοίνωνε την απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γκονζάλο Γκαρσία, η είδηση απο μόνη της ήταν αρκετή για να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των Ανορθωσιατών αλλά παράλληλα να φέρει κατήφεια και απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Δικαιολογημένες εκατέρωθεν οι αντιδράσεις αν λάβει κάποιος υπόψη το ταλέντο που ξεδίπλωσε ο 30χρονος Γκαρσία στο προ διετίας πέρασμά του από την Κύπρο.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο ταλέντο και τεχνική κατάρτιση, όσο λίγοι απ' αυτούς που πάτησαν ή θα πατήσουν το πόδι τους στη μεγαλόνησο. Όπως ήταν "φυσικό", η μεταγραφή Γκαρσία έπαιξε πρωτοσέλιδο για ένα τριήμερο σε όλα τα ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και έντυπα ΜΜΕ. Ο δημοσιογραφικός οίστρος των Κυπριών αθλητικογράφων έδινε και έπαιρνε σκιαγραφώντας τον Γκονζάλο Γκαρσία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως την μεταγραφή του αιώνα. Δικαίως μεν, θα πουν κάποιοι, και είναι απόλυτα σεβαστό και θεμιτό μέχρι ενός βαθμού!

Πέραν από την σπουδαιότητα του ταλέντου του ποδοσφαιριστή (κανείς δεν αμφιβάλλει γι' αυτό), είναι πράγματι άξιο απορίας και λογικά θα έπρεπε να είχε κινήσει την περιέργεια του δημοσιογραφικού, και όχι μόνο, κόσμου, η αποτυχία του Γκαρσία να "πιάσει", όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, του πολύ καλού του φίλου και τεχνικού διευθυντή των Ισραηλινών, Γιόρντι Κρόϊφ.

Στο μυαλό το δικό μου αλλά και πολλών άλλων, εκτός από την ποδοσφαιρική αξία του Γκονζάλο Γκαρσία, πλανάται παράλληλα και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πως είναι δυνατόν ο "Μάγος" των Κυπρίων δημοσιογράφων, ο άνθρωπος που κάνει "μαγικά", ζωγραφίζει, προσφέρει απλόχερα θέαμα αλλά και πολλά άλλα, να μην μπορεί να έχει σταθερότητα στην απόδοση του, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να αλλάζει χρόνο με τον χρόνο τις ομάδες σαν τα πουκάμισα...

Χωρίς να έχω άμεση εμπειρία σχετικά με το τι εστί έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφική έρευνα, εν τούτοις ψάχνοντας λίγο το θέμα στο διαδίκτυο προκύπτουν κάποια συμπεράσματα. Η καριέρα του συμπαθέστατου κατά τ' άλλα Γκονζάλο, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τα σκαμπανεβάσματα, ενώ με μια ματιά μόνο στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει τη δυστοκία ή αδυναμία του ποδοσφαιριστή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όσες φορές το επιχείρησε, για κάποιους λόγους, κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό!

Αυτοί που πληρώνονται να ασκούν το επάγγελμα ή λειτούργημα, αν προτιμάτε, του δημοσιογράφου, μαζί με τα καλοδεχούμενα αφιερώματα για το ταλέντο και την αξία του Γκαρσία, ας σπαταλούσαν έστω ένα μικρό μονόστηλο κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην εώς τώρα καριέρα του. Όχι για οποιοδήποτε άλλο λόγο, απλώς για να παραθέσουν πληροφορίες στους Κύπριους φιλάθλους όσο αφορά τα στατιστικά στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή, που αν μη τι άλλο, η είδηση της μεταγραφής του έπαιζε και παίζει ακόμη πρώτη είδηση.

Δεν θα επεκταθώ σε μεγάλο βαθμό γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Θα ήθελα όμως να θέσω ένα προβληματισμό προς όλους αυτούς που προσπαθούν εντέχνως (ας είναι καλά ο χρυσός "μπλε" δάκτυλος) να αναδείξουν τον Γκαρσία (προτού καν αγωνιστεί) ως την καλύτερη μεταγραφή του πρωταθλήματος. Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους, στο τέλος της ημέρας δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να αποδειχθεί και στην πράξη. Όπως το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει όμως, ο καθρέφτης είναι πάντοτε το γήπεδο. Τεράστια ποδοσφαιρικά ονόματα παρέλασαν διαχρονικά από το Κυπριακό πρωτάθλημα, κάποια έλαμψαν με όλη την σημασία της λέξης και κόσμησαν τα γήπεδα μας, κάποια άλλα όμως απογοήτευσαν! Θα ήταν λοιπόν σοφότερο να ψάξουν κάποιοι καλύτερα τους λόγους για τους οποίους ο Γιόρντι Κρόϊφ δεν ήθελε τον Γκαρσία ούτε καν στην 24άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. "Ένας "Μάγος" ούτε για τον πάγκο της ομάδας του Κρόϊφ δεν έκανε; Μα είναι δυνατό;" διερωτούνται εύλογα αρκετοί. Κι' όμως, ένας άνθρωπος όπως ο Γιόρντι Κρόϊφ, που αποδεδειγμένα κατέχει το άθλημα όσο ελάχιστοι, αποφασίζει να θέσει τον Γκονζάλο εκτός πλάνων. Προτίμησε μάλιστα να πάρει στο Ισραήλ τον πρώην Ανορθωσιάτη Μπαράκ Ιντζχάκι. Για τον Γκαρσία, δεν υπήρχε θέση ούτε στην 24άδα της Μακάμπι. Αυτό κι' αν είναι είδηση για ένα σύγχρονο "Μάγο" του ποδοσφαίρου.

Και για όσους είναι λίγο περισσότερο ψαγμένοι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί είδηση αφού κάτι ανάλογο με τον Γκαρσία είχε συμβεί άλλες 2-3 φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ρωτήστε καλύτερα επ' αυτού τους Ολλανδούς συναδέλφους σας, έγκυροι, έγκαιροι και αξιόπιστοι Κύπριοι δημοσιογράφοι!! Ίσως λέω, ίσως... ο Κρόϊφ και οι Ισραηλινοί ιδιοκτήτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να γνωρίζουν κάτι περισσότερο. Ίσως... το μεγάλο ταλέντο του Γκονζάλο να επισκιάζεται από κάτι άλλο..

Εις το επανιδείν...

Γ.Χ.


Share this Article on :

20 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι θελουμε λαλουμε!!! ελεος πιον! επειδη εν τα εκαταφεραμε να φερουμε τον γκονζαλο τζιαι επηεν στα σκουλουτζια εν να τον φκαλουμε τζιαι σκαρτο?
τα πραματα εν απλα !παμε χωρις πλανο τζιαι οπου μας φκαλει! δυστυχως!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

1. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Ο ΚΡΟΥΦ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ.

2. ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ---ΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ.

3. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΜΑΣΤΑΡΙΑ.

4. ΚΑΙ ΣΤΑ 17 ΑΠΟ ΤΑ 44 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΣΜΟΥ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

5. ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΡΟΥΦ ΤΟΝ ΕΔΩΚΕ ΤΗΣ ΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

esi re parea pou laleis to arthro astoxo ... giati en grafeis tpt tou epipedou sou pou nan endiaferon jai apla katsiarizeis? grapse mas tpt gia ton iperpaixnti skopeliti pou mas peripezei, to asteri mixalopoulo pou oute stin ellada en ton kseroun jai gia ton killer apo tin oukrania. jai gine anorthwsiatis na erethizesai me ton garcia jai pareta mas. o kroif parea efie epidi ton afike na fiei mouxti i dioikisi pou latreveis. an thelei na se voithisei gousto tou. evre allou to provlima!

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΕΣΥ 1.20 ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΝΕΦΚΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ. ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 300000, Ο ΠΡΙΣΣΟ 270000 ΤΖΑΙ Ο ΜΙΡΤΑΚΟΒΙΤΣ 50000. Ο JASON ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 150000 ΕΠΗΡΕΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 70000, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΕ ΤΖΑΙ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΓΚ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ 'ΠΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ' ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΖΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ... ΤΖΑΙ ΘΥΜΩΣΑΜΕ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΖΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

afou epirame tosa lefta re paikti giati eimaste pattismenoi? kanei na trwte koutoxorto. i megali masa kala kratei. an den kratoun na sikwstoun na fioun. dioikisi me to na poulw paiktes jai na fernw paplwmata kserw k egw.
jai otan laleis enna sas vroume mprosta mas. enna mas sireis kanena pliktrologio?

Ανώνυμος είπε...

OLOI PERASAME ENA SHIOK MEXRI TORA ALLA NA IREMISOUME KAI NA DOUME TA PRAGMATA PIO ANTIKEIMENIKA.
APO TIN PERSINI XRONIA 2 ITAN OI APOLIES. O DA SILVA KAI O JASON(O OPOIOS TO MISO PROTATHLIMA TO EXASE LOGO TRAVMATISMOU). OI IPOLIPOI POU EFIGAN THA EFEVGAN ETSI KAI ALLIOS GIATI DEN EIXAN ALLO NA PROSFEROUN STIN OMADA.
KAI NA DOUME ANALITIKA TA PRAGMATA:
EFYGE O HAIMOF KAI EPESTREPSE O NEGRI.(PROSOPIKA PISTEVO O NEGRI EINAI KALITEROS APO TON HAIMOF).
STIN AMYNA. KATALA KAI MOURIGIO APO TA KALITERA DIDIMA TOY PROTATHLIMATOS.O SERRAN ITAN MIA KALI LISI OMOS KAI O SIMOF EINAI AKSIOPISTOS AMINTIKOS. EINAI DINATOS KAI PALLIKARI KAI XRIAZOMASTE TETOIOUS PEXTES. STA AKRA EFYGE O JASON(O OPOIOS EIXE DIO SOVAROUS TRAVMATISMOUS OI OPOIOI THA TON EPIREASOUN KAI GIA TIN SINEXEIA.MILAME GIA 2 RIXIS XIASTON!!)
KAI IRTHE O LOPEZ. POLI KALOS PEXTIS. STA 34 TOU OMOS TO STIL TOU KAI I TAXITITA TOU EINAI STA ATOU TOU KAI THA KALIPSI TIN THESI MIA XARA. IPARXI KAI O MERTAKKAS EKEI O OPOIOS EDIXE PERSI OTI EINAI IPOLOGISIMOS.
STA ARISTERA EFIGE O DE CLER KAI IRTHE O HAIM. PEXTARAS O DE CLER ALLA SINEXEIA TRAVMATIAS. MIA XARA THA KALIFTI KAI I THESI EKEI. GIA DEFTERO DEN TO SIZITO O EGGLEZOU EINAI ANOTEROS APO TON GILLET.
STO KENTRO. VANDJIK STATHERI AKSIA.O SKOPELITIS EINAI EMPIROS KAI OTAN XRIASTI THA VOITHISI. POLI KALOS EINAI KAI O MIKROS O MARAGKOS KAI THA MAS EKPLIKSI FETOS. EFYGAN MARAGKOS KAI LINSEN KAI MERCIO. PISTEVO OTI EIMAI SE KALITERI KATASTASI FETOS KAI EKEI. STA HAF EKEI FETOS EIMASTE POLI POIO DINATOI. EFYGE O PALITS O OPOIOS ITAN KALOS PEXTIS ALLA XORIS OUSIA KAI DINAMI. IRTHE O KASTRO O OPIOS EINAI POLI KALOS PEXTIS.EFYGE O DA SILVA (I MEGALI MAS APOLEIA) ALLA IRTHE O LOUSERO O OPOIOS FETOS THA EINAI O IGETIS MAS. TON PARAKOLOUTHISA PERSI STIN ELLADA KAI KSEXORIZE ENTONA.NA EPISTREPSI DINATOS O MAATSI KAI O BANGURA DIO POLOI POIOTIKOI PEXTES.TON MIXALOPOULO DEN TON GNORIZO THA DOUME! O TOMAS KALOS PEXTIS AN ANEVI LIGO PARAPANO FETOS THA KANI MEGALI DIAFORA STIN OMADA. PERIMENOUME AKOMA ENA EXTREM MAKARI NA EINAI KALOS PEXTIS. MPROSTA. EFYGE O PINTADO. PEXTARAS ALLA ME POLLOUS TRAVMATISMOUS. EPEZE ENA KAI KATHOTAN TRIA PEXNIDIA. O CENTER FOR POU ERXETE EINAI POLLA KALOS KANTE LIGI IPOMONI. O CHANDO OTAN IRTHE MAS TRELANE ALLA META XASAME TIN EMPISTOSINI SE AFTON. EXASE POLLA EFKOLA GKOL POU MAS STIXISAN. O IVANKO POU KLISAME DEIXNEI POLLA KALA STOIXEIA KAI I ILIKIA TOU IPOSXETE POLLA! TORA GIA TON KOULLI EDO DEN MPORO NA PO POLLA. MAS EDIKSE OTI MPOREI NA PEXI POLLI MAPPA ALLA KAI MPORI KAI NA MAS SPASEI TA NEVRA. AS ELPISOUME OTI THA GINI TO PROTO. EXOUME KAI TON KYPRIANOU TON MIKRO O OPIOS AN TON THIMASTE PROPERSI POU PIRE EFKERIES MA EKSEPLIXE. PERSI PIGE STRATO KAI DISTIXOS DEN PROXORISE. FETOS OMOS EINAI I EFKERIA TOU.
AFISA TELEFTEO TON PROPONITI.
ELEFTHEROPOULOS. SAN ONOMA EXEI ISTORIA. SAN PROPONITIS KANEIS DEN KSERI.
OUTE O KAANEN OMOS KSERAME KAI MAS PIRE OMILOUS.OUTE TON BEN SHIMOM KSERAME KAI PERSI TRELANAME KOSMO. ARA SIMPERASMA? NA TOU DOSOUME XRONO NA MAS DIKSI TIN DOULIA TOU.
KAI ENA MEGALO STOIXEIO. OTAN THA AFEROUN VATHOUS APO TOUS ALLOUS KAI THA FEVGOUN PEXTES LOGO ASINEPIAS MISTHON EMEIS THA PROXORAME AKATHEKTOI.
O PANIKOS AFTI TIN STIGMI DEN XRIAZETE. NA KSEKINISOUME PROTA NA DOUME KAI EMEIS TIN OMADA KAI META TOUS VRIZOUME ME TIN OREKSI MAS!!! :)

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.11

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΜΙΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ? ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ανανέωσε ο γκόρκα! μια επιπλέον αξιόπιστη λύση, για τον πάγκο κατά τη γνώμη μου. αν δώσουν χρόνο στο μυτίδη, νομίζω θα κάνει το ξεπέταγμα του ως ποδοσφαιριστής.

Ανώνυμος είπε...

μάγκες πάμε όλοι διαρκείας και τ άλλα ούλλα βρίσκουμε τα. εν ξέρω είμαι αισιόδοξος κι ας μεν έχω δει τίποτε ακόμα. ώσπου εν ο Φαν Νταικ μέσα στην ομάδα εν φοούμαι τίποτε! Κάμετε κανένα αφιέρωμα της ποδοσφαιρικής διάνοιας, του Ολλανδού Ισορροπιστή, του Αρχιτέκτονα του γηπέδου...

COSTAS είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΟΥΜΕ ΛΙΟ ΡΕ ΠΕΛΛΕ ΕΝ ΕΧΕΙ ACTION :))) ΑΦΟΥ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΩ?? ΠΑΝΩ ΣΟΥ? ΠΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣ ΦΑΩ? ΜΟΥΡΜΟΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΩ ΜΕ ΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ORIGINAL ΑΕΚΤΖΗΣ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ. ΑΡΑ????? ΦΚΕΝΕΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΚΟ. ΟΥΛΛΟΥΣ.:))

Ανώνυμος είπε...

Pethkia ta teleftea sxolia ta opioia ine thetikotata mou allaxsan tin diathesi kai ipa na grapso kai egw....

Ypomoni se aftous pou theloun Protathlima fetos :)

H omada stinete poli kala kai isoropimena fetos...
H omada prepi na stohefsi stin 5 thesi H opioia fkeni europi pale :) .

Koutsa koutsa xwris oikonomika provlimata fetos na fkaloume mia xronia me ygia sta oikonomika kai exi o theos kai ton allon xrono....

To mono pou thelo ine na fki oi dioikisi kai na kani enan apologismo twn teleftewn xronwn gia na feri ton kosmo pio konta kai OXI na MAS dihazi....

To mono pou vrisko lathos se olo to skiniko filoi ine H epistrofi tou Skopeliti... Gia thema goitrou den eprepe na na ton efwrname piso...afto mono apo emena kai kathara apopsi diki mou k kapioi alloi na exoun diaforetikin apopsi... :)

Emas kathikon mas ine na agorasoume Season Tickets kai na epireasoume kai tous dipla mas...
Afto monon exoume na kanoume san gnisioi opadoi...

Skeftite posoi epian persi sta play off extos me to apoelin ? 50-100 atoma (prwsopika den epia).
Ara k oi dioikisi exi tous logous tis pou den erefare sta play off stous entos edras agwnes...

Anyway kalin Ygia kai doulian na exoume filoi fetos giati etsi opws pame :) ...

Gia panta Aek

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια σε όλους. Πηγαίο χιούμορ σε αυτό το blog!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον γκαρσία επροτείναν τον πρώτα σ εμάς, κάποιοι στη διοίκηση τον ήθελαν, ενώ κάποιοι άσκησαν βέτο λόγω του οικονομικού.τωρά εν ξέρω ούτε εγώ τί είναι το σωστό... να μείνουμε εντάξει οικονομικά ή να εκάμναμε μια οικονομική υπέρβαση για τη χρονιά που έρχεται?

Ανώνυμος είπε...

Άναψε το φυτίλλι παίδες...... Yπομονή λίγο ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

επειδή βλέπω ότι πέρνουμε πολλά στα σοβαρά πολλά ανούσια πράγματα, σας στέλνω τραγούδια εμπνευσμένα με ονόματα ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κι αν σας αρέσουν ανεβάζετε τα στο μπλογκ και στο φέισμπουκ.

- Τιμ Ντε Κλερ με φωνάζουν κι αλήτη
γιατί δεν πηγαίνω τα βράδια στο σπίτι.

- Πού να βρω ένα Γιασεμάκη να μου πει πως μ' αγαπάει στ' αλήθεια.

- Ο Μπανγκούρα ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί.

- Θα γίνω δυμανίτης, απόψε Σκοπελίτης.

- Μουρίγιο, Καταλά, χημεία ζημιά
σε καίω με καις, Λουσέρο με θες
ξανά και ξανά.

Γιώργος Καλογέρης

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση - θα γίνω δυναμίτης, απόψε Σκοπελίτης

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω στα προηγούμενα που σας έγραψα.

- Πάρε τον Νέγκρι και κάν' τον Cabrera μου,
ήλιε μου άντρα Kaontera μου.

- Que Serran, Serran.

Ανώνυμος είπε...

μάγκες ευχαριστώ που τ ανεβάσατε γιατί δεν έχω λογαριασμό στο φέισμπουκ. και ακόμη ένα για το ευχαριστώ... - Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέφερνα στην ΑΕΚ τον Άμπραχαμ

Ανώνυμος είπε...

www.aektzis.com
Πόσο δίκαιο έχεις Γ.Χ.

Θέλατε Ανο, Ομό Ευρώπη. Πάρτε Ευρώπη τώρα.
ΑΕΚΑΡΑ και κανεί

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.