News Update :

Ζαφειριάδα (Μέρος 2ο)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πέρσι τέτοια εποχή, είχε δημοσιευθεί άρθρο με τον πιο πάνω τίτλο, αφιερωμένο σ' έναν ανίκανο και αδύνατο διαιτητή, που ή απλά δεν μπορούσε το παλικάρι ή απλά τέτοιες εντολές είχε λάβει. Πέρσι, ο Ζαφείρης είχε δώσει ρεσιτάλ στο παιχνίδι με τον αποέλ. Θαυμάσαμε τις διαιτητικές του αρετές, το μοίρασμα του καρπουζιού στη μέση, την ευρηματικότητα στην επινόηση και εφαρμογή των κανονισμών.  

Φέτος, ο ίδιος διαιτητής, παρέδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ, για να μείνει για πάντα στις καρδιές μας. Τα είδαμε όλα σήμερα. Ευτυχώς που δεν είχαμε κι άλλους τραυματισμούς, μόνο γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Η μόνη διαφορά με πέρσι είναι πως η φετινή ομάδα, έχει τέτοιο μέταλλο και χαρακτήρα που ακόμη και με διαιτησίες 80-20 μπορεί να κερδίζει. Κι ας στεναχωριούνται εκείνοι που όρισαν τον Ζαφείρη για να κάνει τη δουλειά. Είναι εμφανές πως κάποιοι δεν μας θέλουν στην τετράδα και μας το δείχνουν.

Θα κλείσω με κάτι που είχα γράψει και πέρσι:
«Η βρωμιά και η δυσωδία στο έρμο κυπριακό πρωτάθλημα του κατεστημένου και της παράγκας, έρμαιο ανίκανων αρχόντων και διαιτητών, συνεχίζει ακάθεκτη. Ντροπή! Μας βλέπουν!»


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.