News Update :

26-8-2004

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σαν σήμερα το 2004 η ΑΕΚ αντιμετώπισε για το Κύπελλο Κυπελλούχων την Maccabi Petah Tikva στον επαναληπτικό του επιβλητικού 3-0 που πέτυχε στο Γ.Σ.Π. Ο αγώνας όμως κατέληξε εφιάλτης καθώς η ισραηλινή ομάδα κατάφερε να προκριθεί σημειώνοντας τέσσερα τέρματα έναντι μηδέν της ΑΕΚ που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μάλιστα και τα...τέσσερα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (Omer Golan 1’, Selvmεl 24’, Assi Mashah 40’ και 45’ με πέναλτυ). Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Χρ. Παναγιώτου, Π. Χρίστου, Ισαΐλοβιτς, Τ. Χρυσοστόμου και από τη Μακάμπι οι Σανσούρ, Τζεκάχ, Δημητρόφ και Κοέν. Ο Νούρεελ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Μακάμπι Πέταχ Τίκβα: Κόεν, Γκανόν, Άμερ, Μεκαμάτο, Τζεκάχ, Λιούσερ, Μασιάπ, Σανσούρ (67΄ Νούρεελ), Ντόπροβιν, Γκολάν (82΄ Ρεπουά) Αλμπερμαντ, (55΄ Δημητρόφ).

ΑΕΚ: Ν. Παναγιώτου, Μηνά (70΄ Κ. Παύλου), Κοτσώνης (88΄ Σ. Χρίστου), Π. Χρίστου, Δημοσθένους (54΄ Χρ. Παναγιώτου), Αριστοκλέους, Λαζαρέφσκι, Χρυσοστόμου, Ισαΐλοβιτς, Ντράκουλιτς, Ελευθερίου.



.
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

AVRIO THA SIMVI SE ALLI OMADA AFTO POU SENEVI SE MAS PRIN 4 XRONIA ME OLA TOU TA KAKA ALLA KE ....KALA!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια πάντως αξίζουν στο Κυνηγό, που αν εξαιρέσει κανείς εκείνες τις δηλώσεις περί πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου που έκανε προ καιρού θεωρώ πως ο άνθρωπος είναι μακράν ο καλύτερος παράγοντας της χρονιάς αφού τον διακατέχει μια σοβαρότητα, που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Λοιπόν ο μήνας Αύγουστος έφερε σπουδαίες επιτυχίες για το Κυπριακό αθλητισμό με πρώτη και καλύτερη αυτή του Κυριάκου Ιωάννου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, αυτού καλέ, που κάποιοι πέρσι τέτοιο καιρό τον χλεύασαν, τον κατηγορούσαν και τον μείωναν γιατί ο άνθρωπος ζήτησε ένα χειροπράκτη μαζί του στην Ολυμπιάδα του Πακίνου.

Όλοι αυτοί και αυτές σήμερα θα φορέσουν τις κουστουμιές τους, στις στιλάτες φουστίτσες τους, μα πάνω απ’ όλα την μάσκα του καλού και τίμιου παράγοντα και θα μπουν στις λιμουζίνες τους με προορισμό το airport για να υποδεχθούν τον ήρωα μας

Για άλλη μια φορά θα δούμε ακόμη ένα θέατρο του παραλόγου να ανεβαίνει επί σκηνής και όλοι αυτοί και αυτές που πέρσι χαρήκαν με την αποτυχία του (ναι χαρήκαν) σήμερα θα προσπαθήσουν να σταθούν διπλά από τον πρωταθλητή μας για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Και η πλακά όλη είναι ότι στους επομένους αγώνες όλοι αυτοί οι «μασκοφόροι» για να δείξουν καλό πρόσωπο αλλά και ενδιαφέρον θα στείλουν όχι έναν αλλά πέντε χειροπράκτες!

Όμως απ’ την άλλη αν πράξουν κάτι τέτοιο θα «κόψουν» πίσω κάποιοι και κάποιες, που με τις διαπιστεύσεις αλώνιζαν τα μαγαζιά και τις καφετερίες ωστόσο όλο και κάποιο παραθυράκι θα βρεθεί για να τους μπήξουν και αυτούς, άλλωστε τα παραθυράκια σε μια Μπανανιά βλαστούν πιο συχνά και απ’ τις μπανάνες.

Αυτοί πάντως είναι άξιοι να βγάλουν και διαπιστεύσεις σε σκυλάκια, γατάκια κτλ για να μην μείνουν μόνα τους τα «μωρά» και να μην έχουν να φανέ φρέσκα φαγητά όσο θα λείπουν οι μαστόροι τους!

Σε ευχαριστούμε Κυριάκο, που μας έκανες περήφανους αλλά επίσης, σε ευχαριστούμε, που κατατρόπωσες κάποιους ασήμαντους, που νόμιζαν ότι θα έπαιζαν για χρόνια με την νοημοσύνη μας!

Ανώνυμος είπε...

H AEK δεν έτυχε από τα ΜΜΕ τη πρέπουσα προβολή όπως τις άλλες ομάδες μας και μη μου πείτε, εσείς οι δημοσιογράφοι, ότι το βάρος 'επεσε΄στις ευρωπαικές μας ομάδες. Αν άλλη ομάδα έκανε τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ΑΕΚ αλλά και με το τεχνικό team που έχει, τότε θα 'πουμπούριζαν τα ράδια, οι τηλεοράσεις αλλά και οι εφημερίδες'. Στην Ολλανδία η ΑΕΚ του ΚΡΟΙΦ και του ΚΑΑΝ έχουν καθημερινά ρεπορτάζ αλλά εδώ, ειδικά από τα κανάλια, μηδέν από μηδέν μηδέν.

Είμαι αισιόδοξος, ότι από Δευτέρας, μετά τις 10 το βράδυ, θέλουν δεν θέλουν θα ασχολούνται.

Ανδρέας

Ανώνυμος είπε...

giato atixes 4-0 pou exasame sto israil jini ti xronia rotate ton niko panagiotou,aristokleous,skevo,lefteri eleftheriou,xristo veli(enepexen alla en jinos pou ta kanonise)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.