News Update :

Κι όμως …η τετράδα δεν είναι τόσο μακριά

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012


Ίσως προς το παρόν και με βάση τις τελευταίες αγωνιστικές και τα κακά αποτελέσματα να μοιάζει με χίμαιρα. Όμως, αυτή η ομάδα απέδειξε πως αν μη τι άλλο έχει χαρακτήρα και είναι ο ορισμός της απρόβλεπτης ομάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Φαντάζει τόσο απίθανο να κάνει το θαύμα και να κλείσει και πάλι στόματα; Στο κάτω κάτω, οι πλείστοι σχετικοί και άσχετοι του ποδοσφαίρου την έχουν ξεγράψει προ καιρού. Οπότε, η πίεση είναι λιγότερη και οι παίκτες απλά καλούνται να πιστοποιήσουν πως για ακόμη μια φορά, τους έχουν μετρήσει λανθασμένα και βεβιασμένα.

Παρατηρώντας τους κύριους ανταγωνιστές μας για την τετράδα, την Αελ, την Ανόρθωση και ίσως τον Απόλλωνα  (εξαιρώ την Ομόνοια και τον Αποελ που δύσκολα μπορούν να βρεθούν εκτός τετράδας, για αγωνιστικούς και κυρίως εξωαγωνιστικούς λόγους), εύκολα διακρίνει κανείς πως ναι μεν βαθμολογικά είμαστε πίσω, αλλά σε ποιότητα και ικανότητα κάθε άλλο παρά υστερούμε.  Η Αελ σε μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να μας κερδίσει στον πρώτο γύρο, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να μας κερδίσει σε δύο παιχνίδια εκ των οποίων στο ένα μας ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό, ενώ την Ανόρθωση την έχουμε κερδίσει στην έδρα της στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που εκτός από το πέναλτι που έχασε δεν μας έκανε φάση. Συνεπώς, σε θέμα ανταγωνιστικότητας και πληρότητας/ποιότητας στο ρόστερ μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Απ’ εκεί και έπειτα, το θέμα της τετράδας δεν είναι αποκλειστικά στα πόδια μας. Με απλά λόγια για να εκπληρωθεί ο στόχος (που για πολλούς μοιάζει με απατηλό όνειρο), πρέπει να βοηθήσουν και η θεά τύχη καθώς και οι συγκυρίες. Η μέχρι τώρα εικόνα που έχει το πρωτάθλημα, υποδηλώνει πως θα χαθούν αρκετοί βαθμοί από τους ανταγωνιστές μας, είτε στα μεταξύ τους παιχνίδια, είτε στα παιχνίδια τους με τις μικρομεσαίες ομάδες. Έχοντας λοιπόν ως βάση, πως τόσο η Ανόρθωση, όσο και η Αελ, έχουν παιχνίδια στα οποία ενδέχεται να χάσουν βαθμούς, πρέπει να κοιτάξουμε να μην επιστρέψουμε τα ενδεχόμενα δώρα.


Με βάση το πιο πάνω σκεπτικό, τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας μας, είναι κομβικής σημασίας και είναι ικανά είτε να μας στερήσουν οριστικά το όνειρο, είτε να μας απογειώσουν και να προσδώσουν στην ομάδα δυναμική για επιστροφή στην τροχιά της τετράδας. Ομολογουμένως και τα δύο παιχνίδια είναι υψηλού κινδύνου και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

 Αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της δυσκολοκατάβλητης Ένωσης (του «δικού» μας Κλίγκερ) σε μια δύσκολη έδρα. Η Ένωση, στον πρώτο γύρο μας άλλαξε τα φώτα, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας. Ταυτόχρονα, καίγεται για βαθμούς, μιας και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση αγνοούσε τη νίκη, από το παιχνίδι με μας τον πρώτο γύρο, μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική. Συνεπώς, ενδέχεται να γίνει σκληρή μάχη και ο αγώνας διόλου εύκολος δεν είναι. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι απ’ εκείνους τους αγώνες που μετρά περισσότερο η ψυχή παρά η τεχνική και ταιριάζει γάντι το «ο θάνατος σου η ζωή μου». Την ίδια αγωνιστική η Αελ φιλοξενεί τον Αποελ και ευελπιστούμε σε απώλεια βαθμών. Θεωρώ πως η Αελ δύσκολα θα νικήσει για τρίτη φορά τον Αποελ – εξάλλου είναι εμφανές πως ο Αποελ έχει επιστρατεύσει τα …μεγάλα όπλα/μέσα για να είναι ήσυχο.

Αν τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το παιχνίδι με την Ένωση «αναίμακτα», θα τα παίξουμε όλα για όλα με την Ομόνοια στο ΓΣΖ. Με νίκη η ομάδα κερδίζει σε ψυχολογία και μένει κοντά στην τετράδα, που πλέον δεν θα είναι τόσο μακριά. Και εξηγώ: την ίδια αγωνιστική η Αελ αγωνίζεται με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και όποιο αποτέλεσμα και να έρθει μας βολεύει δεδομένου πως κάποια από τις δύο ανταγωνίστριες ή και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Αυτό που επιβάλλεται, είναι η ομάδα μας να καταθέσει ψυχή στο γήπεδο και να νικήσει την Ομόνοια, που μόνο εύκολο δεν είναι. Ποιοτικά είμαστε ανώτεροι. Πρέπει όμως να το πιστοποιήσουμε και στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ανόρθωση, μετά τον αγώνα με την Αελ καλείται να αγωνιστεί εναντίον του Αποελ. Οπότε ακόμη ένα στραβοπάτημα για την υπερπροβλημένη και χαϊδεμένη ομάδα που φιλοξενείται στην πόλη μας είναι πιθανό και καλοδεχούμενο.   


Πιο κάτω παρουσιάζεται η βαθμολογία των πέντε πρώτων ομάδων μέχρι την τρέχουσα αγωνιστική (18η).
Ομάδα
Βαθμοί
Θέση
Ομόνοια
40
1η
Αελ
40
2η
Αποέλ
39
3η
Ανόρθωση
38
4η
ΑΕΚ
28
5η

Στη συνέχεια παρουσιάζονται σχετικοί πίνακες στηριγμένοι σε διάφορα πιθανά σενάρια για το πως θα μπορούσε να είναι η βαθμολογία μέχρι και την 20η αγωνιστική, δεδομένου πως η ομάδα μας πετύχει το απόλυτο σε βαθμούς

19η Αγωνιστική
ΕΝΠ - ΑΕΚ
Άρης-Ανόρθωση
ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ
Ομάδα
Βαθμοί

Θέση
Ομόνοια
40 (+3)
43
1η
Αελ
40
40
4η
Αποέλ
39 (+3)
42
2η
Ανόρθωση
38 (+3)
41
3η
ΑΕΚ
28 (+3)
31
5η

20η Αγωνιστική
ΑΕΚ – Ομόνοια
Ανόρθωση – ΑΕΛ

  • Πρώτο σενάριο: Ισοπαλία στο Παπαδόπουλος

Ομάδα
Βαθμοί

Θέση
Ομόνοια
43
43
2η
Αποέλ
42 (+3)
45
1η
Ανόρθωση
41 (+1)
42
3η
Αελ
40 (+1)
41
4η
ΑΕΚ
31 (+3)
34
5η

- Διαφορά της ΑΕΚ από 4η θέση: 7 βαθμοί

  • Δεύτερο σενάριο: Νίκη Ανόρθωσης

Ομάδα
Βαθμοί

Θέση
Ομόνοια
43
43
3η
Αποέλ
42 (+3)
45
1η
Ανόρθωση
41 (+3)
44
2η
Αελ
40
40
4η
ΑΕΚ
31 (+3)
34
5η

- Διαφορά της ΑΕΚ από 4η θέση: 6 βαθμοί

  • Τρίτο σενάριο: Νίκη Αελ


Ομάδα
Βαθμοί

Θέση
Ομόνοια
43
43
2η
Αποέλ
42 (+3)
45
1η
Ανόρθωση
41
41
4η
Αελ
40 (+3)
43
3η
ΑΕΚ
31 (+3)
34
5η

- Διαφορά της ΑΕΚ από 4η θέση: 7 βαθμοί


Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα προαναφερθέντα στηρίζονται σε εικασίες και στη τύχη (που τη χρειάζεσαι στο ποδόσφαιρο). Πρώτιστα όμως εξαρτώνται από την αγωνιστική συνέπεια της δικής μας ομάδας, αφού όλα τα σενάρια ξεκινούν με δεδομένο πως η ΑΕΚ θα περάσει αλώβητη τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Αν η ΑΕΚ κάνει το καθήκον της, τότε όλα παίζονται. Και αν η διαφορά από την τέταρτη θέση με το πέρας της 20ης αγωνιστικής είναι στους 6 ή 7 βαθμούς και με δεδομένο πως θα αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση και την Αελ, γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι;

Αυτή η ομάδα, το καλοκαίρι απέδειξε πως τα όνειρα σου τα κυνηγάς και ίσως γίνει το θαύμα και το απίθανο. Γιατί όχι να το επαναλάβει;

Εμπρός λοιπόν ΑΕΚΑΡΑ, σήκωσε κεφάλι και κλείσε στόματα!!!



Share this Article on :

78 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ekames la8os re file sto deftero pinaka .. i anor8osi enna eshi 42 oi 41 me endexomeni isopalia ;)

Ανώνυμος είπε...

prosopiki mou gnomi ine oti gia tous idious logous pou anaferes gia to apoel kai tin omonoia oute i anorthosi meni extos tetradas. persi itan sto - 15 apo emas kai termatise sto +9.

omos...sto podosfairo ola ginonte.

Ανώνυμος είπε...

Enna mpoumen tetrada reeeeeeee...pistepsete to tzie tha gini!!!!!!!

AEKARA MOU OMADARA MOU.

Ανώνυμος είπε...

diskolo alla me ena doro pou ton ari h tetrada edikimas AIMA TIMH AEK MIA ZOI ATE GIE THELO KIPELO

Ανώνυμος είπε...

OLOI BASKET AVRIO ORA 7. DEN EXI ISODO.

Ανώνυμος είπε...

Me pion pezoume?basket.

Ανώνυμος είπε...

TO KIPELLO EN TO XANUME

Ανώνυμος είπε...

Apoel. kypello. like old times:)

Ανώνυμος είπε...

OLOI BASKET PAIDES PAIZOUME ME TOUS EXHTROUS....EMPROS GIA NA TOUS PATISOUME

φοινικουδας είπε...

Φίλε IronAEK σπουδαία δουλειά, μπράβο! Μακάρι τα σενάριά σου να βγουν αληθινά. Τέτοιου στυλ αναλύσεις μου αρέσουν ιδιαίτερα και έχω να προσθέσω στα γραφόμενά σου κι εγώ κάποιους αριθμούς. Τα πράματα είναι απλά: 8 εναπομείναντες αγώνες=24 διθέσιμοι βαθμοί. Η ΑΕΚ που ξέρουμε είναι ικανή για 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στη χειρότερη περίπτωση, δηλαδή 17 βαθμούς συν τους 28 που έχουμε τώρα φτάνουμε στους 45 αν παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε. Οι τέταρτες ομάδες των τελευταίων χρόνων που μπήκαν τατράδα τα κατάφεραν παίρνοντας 43 βαθμούς και πάνω. Φυσικά φέτος που οι πρώτοι τέσσερις άνοιξαν τη διαφορά τόσο πολύ από τους υπόλοιπους, ίσως η τετράδα να κερδηθεί με 46-50 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει πως χρειαζόμαστε 6 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, δηλαδή 47 βαθμούς στο σύνολο. Συνεπώς θέλουμε νίκες με ΕΝΠ, Αλκή, Ανόρθωση, Άρη, Ερμή και Αναγέννηση και τουλάχιστον ένα βαθμό από τα παιχνίδια με Ομόνοια και ΑΕΛ.
Με άλλα λόγια, πρέπει η 24η αγωνιστική να μας βρει σε απόσταση 5-6 βαθμών από Ανό έτσι ώστε να τα δώσουμε όλα στο ΓΣΖ για τη νίκη και να έχουμε δύο εύκολα παιχνίδια στο τέλος με τους ουραγούς ενώ η Ανό θα έχει Ολυμπιακό και Απόλλωνα.
Τα κοράκια φυσικά δύσκολα θα βγάλουν την προσφυγική ομάδα από την τετράδα, άρα ίσως είναι την ΑΕΛ που πρέπει να κυνηγησουμε τελικά; Εαν ηττηθεί αύριο από τον Αποέλ τότε είναι αυτήν που πρέπει να προσπεράσουμε.
Όσο για τις φήμες που ακούγονται ότι αύριο οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν μειωμένη απόδοση στο Παραλίμνι, ας φροντίσουν να μας αποδείξουν το αντίθετο γιατί αν ξυπνήσουν μνήμες ΑΕΚ-Αλκή του 2011 τότε θα μείνουν μόνοι τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ας χάσουν βαθμούς, τουλάχιστον όμως να παίξουν με πάθος και να μας πείσουν πως έκαναν ότι μπορούσαν. Ο φίλαθλος κόσμος δεν είναι χαζός, τα στημένα παιχνίδια στην Κύπρο μυρίζουν από το πρώτο λεπτό. Ευελπιστώ πως είναι μόνο φήμες...

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τις φήμες που ακούγονται ότι αύριο οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν μειωμένη απόδοση στο Παραλίμνι...ποιος λαλει τουτες τις μαλακιες φιλε 8:21. Ποιος προνοει που πριν την αποδοση που θα εχουν οι παιχτες μας? Αρκεψαμεν τα αρνητικα σχολια παλε..

Ανώνυμος είπε...

Ma ospou en na pai touti I katastasi me tous travmatimus?

Ανώνυμος είπε...

smr to match 1-2 kopelia ;)

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΡΕ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Ekatastrepsen mas toutos o Flemings...eneshi kanena alo na tou pi oti en eshi ipothesi me ton tropo pou stini tin omada...ton fortin to axriston ti ton vali. Tora pou exasen tzie i anorthosi ekamamen ta shionin. Theloun tzie 4dan tromara tous.

Ανώνυμος είπε...

telika i tetrada einai xiliometra makria. aftos den ine proponitis. aftos ine touristas!!! ton exei faei to rotation. eklisa ton negri gia 5 xronia kai mou vazei ton fortin. eleos. den eimaste mazoxistes. min midenizete monoi sas oti kerdisate persi

Ανώνυμος είπε...

telika i tetrada einai xiliometra makria. aftos den ine proponitis. aftos ine touristas!!! ton exei faei to rotation. eklisa ton negri gia 5 xronia kai mou vazei ton fortin. eleos. den eimaste mazoxistes. min midenizete monoi sas oti kerdisate persi

Ανώνυμος είπε...

Exo asxima nea filoi mou...o Flemings exi deleastiki protasi apo ti dynamo Kai skeuteteto sovara na mas afiki etsi gia ta lefta tis dynamo pervolion.e emis pion en na vallume na kathete sto pagko?

Ανώνυμος είπε...

O FORTIN DE FERI EF8ININ AXAPAROI.TORA GIATI KAMNI RATATION ROTATE TI DOIIKISI POU TOU EKAMEN KONTRATO ME ORON NA PEZI KAPIA PEGNI8KIA. TIN EF8INI TIN FERI O KROIF GIATI APETIXEN STIN EPILOGI TOU PROPONITI. FISIKA AN TON ROTISIS 8A SOU PI AFTA TA LEFTA IXA AFTON EFERA... O TOURISTAS POU EFERE DEN INE KALITEROS TOU KAANEN. TZAI GIA NA PAME MPROSTA PREPI NA ER8I PROPONITIS POU NA MIN INE OLLANDOS I ISPANOS GIA TI IDAMEN OTI KAMNOUN XARES... GIATI XARI INE NA VAZI TO KREAS TON LINSEN POU FERI TIN EF8INI GIATI TO GOAL TO FAAMEN POU TON PROSOPIKO TOU ANTIPALO KAI GIATI EPERPATAN 90 LEPTA TZAI DEN TON EKAMEN ALLAGIN. O LENOS POS TZAI SIMERA SE AFTO TO KRISIMO PEGNIDI MPIKE SAN ALLAGI KE OXI STO 6 0? mR VLEMMINGS HONESTLY I COULD COACH THE TEAM BETEER THAN YOU EITHER FOR THE TONIGHT GAME AS AT THE GAME AGAINST APOLLON. ITS BEST FOR YOU TO SIGN OFF AND GO HOME. YOU WAS ASSISTANCE AND UNFORTUNATELE YOU WILL REMAIN ASSISTANCE THEREFORE GO HOME BEFORE THINGS GOES TO HELL...

DIMITRIS ARGYRAKIS

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΖΑΙ ΔΕΝ ΕΝΦΑΝΙΖΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΚΙΑ ΤΖΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΘΡΟΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕΝ, ΤΖΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΛΟΓΙΑ ΟΥΛΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΩ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕΝ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΑΡΚΕΤΑ...ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΖΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΓΝΙΔΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΖΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΚΙΑΟΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕΤΕ...ΣΟΒΑΡΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΠΡΟΦΥΛΑΚΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΚΛΙΣΙΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, Ο ΑΧΑΠΑΡΟΣ. ΠΑΛΕ 2 ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΜΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

MR VLEMINGSOR FLRMINGS OR WHATEVER DURING THE MATCH WITH APOLLON YOU REPLACE ONE PLAYER AND WE LOST TWO POINTS TODAY INSPITE THAT YOU PUT THE TEAM ON THE FIELJ WITH THE WRONG SYSTEM AND PLAYERS YOU HAVE DONE ONLY TWO BUT VERY REPLACES AGAIN. CONCLUSION IS THE SIMPLE YOU ARE NOT A COACH. FOR ASSISTANGE OF ASSISTANCE YOU MIGHT BE GOOD. LEAVE AEK AND RETURN HOME FOR GOD SAKE

Ανώνυμος είπε...

Evalen ton fortin pu efae ena muxtiko gol,en evale Jason pu ti stigmi pu ethore ton seran na men mpori deksi back,en evale to van dayk je evalen mu ton axristo ton linsen pu esernetun.efkale to mitidi pu to imixrono,ate na po en gia na freskari tin epithesi.eksigatemu pos ginete na vali to palic deksi haf pu ti stigmi pu ine ariteropodaros Kai pote tu en epekse deksia.ton leno me poi skeptiko ton evale? En kamno to proponiti alla ute ta vasika en ksortoni na ta kami.eproseksete oti opote pezi o forrtin xanume vathmus? Arxisa na pistefko oti en kataftis pu ta kamnun tuta ulla.je na men sas po epeksan to je stixima

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε υπόθεση παιδιά - μπορεί να είχαμε κάποτε, αλλά όχι τώρα. Γιατί εξακολουθούμε να έχουμε τον Μιρτάκοβιτς στην ενδεκάδα; Είναι βαρύς και ασήκωτος. Όπως και αρκετοί άλλοι βέβαια. Με τέτοια μυαλά, ο στόχος 'κύπελλο', θα παραμείνει μια ουτοπία.

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού κάμετε κάτι γιατί τούτος ο προπονητής απλά εν αχάπαρος...τον Νέγκρι την τον έβαλε πάγκο, τον Δημητρίου και τον Βαν Νταϊκ;;; Όπως και με Απόλλωνα εθέλαμεν 5 λεπτά να τελείωσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις και αντί να σπάσει τον ρυθμό του αντιπάλου που μας πίεζε με την αλλαγή που είχε στον χέρι, απλά εκάθετουν να βλέπει όπως τον χάννο να μας πιέζουν μέχρι που μας ισοφάρισαν....ρε ο Δημήτρης Δημητρίου έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ όταν ήταν πάγκο. Τουλάχιστον αν τον αφήνε ο Κρόϊφ στον παγκο η ομάδα θα ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση...τετράδα εν την θωρούμε ούτε με κυάλια...αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι sτο Κύπελλο με την αγωνιστική συμπεριφορά που έχει και που στήνει την ομάδα δεν θα υπάρξει περίπτωση διάκρισης...

Κimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

O fortin ferei terastia efthini stin fasitou goal.itan ektos thesis.o negriepedi pante exei kales topothetiseis tha to apekroue.

Flemmings go home

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Σταύρος Κομοτηνή..Υπάρχει έστω και ένας από εσάς που πιστεύει ότι την ομάδα κοουτσιάρει την ο Φλέμμινγκς? Εγώ αδυνατώ να το πιστέψω..ότι γίνεται αυτή την στιγμή είναι ευθύνη του Κρόϋφ..έφερε προπονητή μαριονέττα, απαιτεί να παίζει ο Φορντίν και τούτη η χαλαρότητα που επικρατεί σε όλους τους τομείς και ο μη επαγγελματισμός των παικτών μας και του τεχνικού επιτελείου είναι καθαρά δική του ευθύνη..είναι ο απόλυτος άρχοντας της ομάδας και προσωπικά δεν τον βλέπω να κάνει τίποτα..είμαστε η μόνη ομάδα στο παγκόσμιο που στερούμαστε τον καλύτερο μας παίκτη εδώ και 2 βδομάδες γιατί του έκαμε τάκλιν κάποιος Ντομίνγκο στην προπόνηση ο οποίος είναι γραμμένος στην ομάδα για να μπορέσει να πάρει δίπλωμα προπονητή στην μετέπειτα καριέρα του..είμαστε η μόνη ομάδα που ενώ στο 65ο λεπτό κάνουμε την 2η μας αλλαγή και μας μένει ακόμα μία οι παγκίτες βράζουν τον πάγκο ως το τέλος..και ρωτώ εγώ αν χτυπούσε κάποιος στο 85ο λεπτό και δεν μπορούσε να συνεχίσει τι θα έλεγε ο προπονητής? Συνεχίστε με 10 γιατί δεν προλαβαίνει κανένας να βράσει? Μοναδική ομάδα ανά το παγκόσμιο που περιμένει από έναν καθαρά ανασταλτικό μέσο, με φοβερές ικανότητες στην αναχαίτιση, να τις κάνει παιχνίδι, να πασάρει, να σκοράρει και να τα ακούει και από την κερκίδα..μιλώ για τον Σκοπελίτη που σε ουσία και σε ποιότητα είναι ανώτερος φέτος και από Λίνσεν και από Γκρέγκορ..ειδικά ο Λίνσεν δεν υπάρχει την φετινή χρονιά..ο Μοράν δεν έδειξε κανένα καλό στοιχείο ούτε κάν κάτι στοιχειώδες αλλά θα περιμένουμε να τον δούμε.. ο Κροάτης παίζει μόνο με το αριστερό και δεξί εξτρέμ δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρει..προσωπικά μου θύμισε τον Κούλλη..ο Ντα Σίλβα ήταν μια όαση εχθές και θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Γκονζάλο μέσα στο γήπεδο..μαζί θα κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο..ο Μιρτάκοβιτς δεν υπάρχει πλέον, ο Σεράν Πόλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ειδικά σε παιχνίδια που θέλουμε τον μπακ μας να κατεβαίνει και η αμυντική μας γραμμή ούτε με αίτηση δεν στρίβει..σταθερός ο Ντε Κλερ, μια χαρά ο Μυτίδης και εντελώς άστοχη η αλλαγή του..αν έβγαινε ο Λίνσεν στο ημίχρονο και έμπαινε στο γήπεδο ο Βαν Ντάϊκ θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να το γυρίσουμε..και στην επόμενη αλλαγή να έβγαινε ο Μοράν και να περνούσε ο Τζέϊσον με τον Μυτίδη να πηγαίνει δίπλα στον Μιρτάκοβιτς και τον Τσέϊσον να πηγαίνει δεξί εξτρέμ..2 μικρές κινήσεις που θα έκαναν την διαφορά..αλλά το συμπέρασμα ένα είναι..την ολική ευθύνη για την κατάσταση που βλέπουμε την φέρει ο Κρόϋφ και κανένας άλλος..όπως τον αποθεώνω έτσι και θα τον κατακρίνω εκεί που πρέπει..

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΠΗΕΝΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΟΙΦ Α; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΦΤΕΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ; 5 1/2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ BUDGET ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΚΙΣΤΑ. ΜΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΖΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΦΟΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΛΑΘΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ma kalan pios en o croif telika?! Ekamamen to theo je en na mas katastrepsi sto telos.iparxi ipervoliki xalarotita.pioi en pou imaste telika?I Barcelona?

Ανώνυμος είπε...

AMPA JE EN ALITHKIA OTI EPEKSAN TO STIXIMA

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με Δημήτρη Δημητρίου ηταν ο καλυτερος προπονητης τζιαι εκαμεν τους καλυτερους αγωνες. Ας φυει ο κος Φλεμινγκς τζια ο κος κροιφ τζιαι καταφερνουμε τα τζιαι μονοι μας. Κανει να εν θυματα ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Den einai 5,5 ekatommyria to budget.Einai 3.8.Peite oi thelete alla min lete anakrivies.

Ανώνυμος είπε...

Vasika o Jordi Croyff en o yios tou Johan Croyff...touton en pou ton vali mesa. Oi gnorimie tou tzirou tou en pou ton evoithisan. Esis pou lalite oti tou milate pete tou oti en kani monon na eshi to onoma ala kai tin xarin. Oi monon yia ta riallia ala kai yia tin omadan. As pai allou na domimasi tis texnes tou.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Ε ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΝΝΕΝ ΧΩΡΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!
Υ.Γl:ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ'' ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΡΟΙΦ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Inta en proponitis o flemmings?enomiza en glastra

Ανώνυμος είπε...

Flemings 4ixara gia panta aekara

Ανώνυμος είπε...

η καλυτερη επιλογη για την ΑΕΚ ειναι να παραμεινει ο Κροιφ σε θεση τεχνικου διευθυντη υπεύθυνος για μεταγραφικά θεματα αλλα η επιλογη του προπονητη να ειναι καθαρα θεμα διοικησης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ. ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΑΝΕΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΚΕΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΠΡΩΤΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΠΠΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι στοχεύουμε πλέον μόνο στο κύπελλο, το έχουν παραδεκτεί όλοι, ακόμα και ο προπονητής. Όμως ο ίδιος είχε πει ότι δεν σημαίνει δεν θα παλέψουμε στο πρωτάθλημα για μια αξιοπρεπή παρουσία, σαν μια απο τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος όπως θέλουμε να είμαστε.
Και ποιός μας λέει ότι θα πιάσουμε το κύπελλο. Μα τώρα είμαστε σοβαροί? Έχει Ομόνοια, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση. Τώρα αν έπαιζες ΤΟ ποδόσφαιρο να σου πώ, αλλά δυστυχώς οι εμφανίσεις μας είναι για τα κλάματα. Τους μόνους που λυπούμαι είναι τους οπαδούς της ομάδας μας, και έμενα μαζί φυσικά, που πάμε στο γήπεδο με την ελπίδα ότι κάποτε θα δούμε την παλιά ΑΕΚ που αγαπήσαμε.
Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

ma pos na pame kala sto kypello filoi mou otan mpenis sto gipetho kai den agonizese me tin dinatoteri sou entekada? pos thelame tetrada kai tolmoume na arxizoume ton xtesino agona me tous tris poiotokoterous mas pextes (jason, gregor, negri) na vrazoun ton panko kai na men mpenoun kan allagi!

oxi isopalia, oxi itta...itta me terasties sinepies ixe o tetardos stin vathmologia. itan me timoria tou lavorde gia 4agonistikes!

kai emis mpenoume sto gipetho me to jason demetriou panko dipla apo ton van ntaik kai termatofilaka ton fortin.

eh oxi kirie. den pas poupote etsi.

Ανώνυμος είπε...

re oi organomeni mas mono 20 atoma einai; xipnate re skaliotes ge elate gipedo giati mono sta logia isaste ouloi axaristoi. AEK TETRADA KAI KYPELLO GE NA FEI O FLEMIGS GIATI O ANTHROPOS APLA ENAXAPAROS
XIPNATE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

Φωνάζει η Ανόρθωση για τη διαιτησία! Ρε θράσος που το έχουν κάποιοι! Ξέχασαν τα αίσχη που μας έκαμαν. Κοπρίτες!

Ανώνυμος είπε...

mia xora itan o kosmos file 5.43 sto paralimni. ixe arketo kosmo kai den nomizo kapios pou grafi sto blog den pae gipetho.

oso gia ton flemmings....den ginete kai o kaanan kai o flemmings na theloune na kamnoun rotation ston termatofilaka.

Ανώνυμος είπε...

http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=18757:2012-02-06-08-13-28&catid=3:aek&Itemid=6

Vasika en kala ta artha pou anaferounte stin AEK na grafounte sta agglika...yia na katalaveni tzie o Leon ti laloun oi yia tipote allon perki sinkinithi.

Ανώνυμος είπε...

An ixamen ton flemmings pu tin arxi tora itan na palefkume gia ti paramoni mas.einai proklitika axaparos

Ανώνυμος είπε...

O Konte en mas ekamne... vallei goal me to tsouvalli.. emeis omws exoume ton KILLER! ton Mrdakovic..! foitsiazei tes antipales amines me to treximo papiras

Ανώνυμος είπε...

kai an se rotousa to kalokairi pion thelis ton konte i ton mirtakovits ti tha apantouses file 8.42? epidi an mou pis tha apantouses konte...den tha se pistepso.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 13 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΠΛΗΝ ΑΠΟΕΛ). ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟ ΕΧΕΙ 9 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΑΧΑΠΑΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΖΕΡΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ? Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΓΧΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΦΙΛΕ 7;07 ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΜΕΣΑ!!ΑΤΕ ΑΚΟΥ ΕΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΧΟΣ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΛΟΙ .....ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ

christos

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ CHRISTO 9.30 ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-0, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ......

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΜΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Tha apantousa ton Mrdakovic fisika! Den simainei omws oti prepei na sinexisw na apodexomai tin aparadekti tou agonistiki katastasi, ikanotita kai ANIKANOTITA.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα πολύ προσεκτικά όλες τις πιο πάνω απόψεις σας και νιώθω πολύ διακαιολογημένα να εκφράζεστε με θυμό και οργή για την κατιούσα της ομάδας μας, ασφαλώς έχετε δίκαιο.Όμως ρε παιδιά όσο αφορά τον Κρόιφ είναι άδικο να τον κατηγορούμε γιατί οι επιλογές του σε ποιότητα παιχτών δεν έπεσε έξω, τι δηλ ο Φαν Ντάικ δεν είναι καλός παίχτης? ο Γκαρσία? ο Χόφλαντ? κλπ? έφερε παίχτες και καλούς μάλιστα. Τώρα η επιλογή του νέου προπονητή, τι να πώ? νομίζω εδώ όλοι έχετε δίκαιο. Αλλά είμαι απο τους ανθρώπους που περιμένω να δώ μέχρι τέλους, δεν μου αρέσει να μηδενίζω αλλά ούτε και να ξεχνάω ότι αυτή η ομάδα πέρσυ μας χάρισε απίστευτες στιγμές χαράς. Δεν θέλω να πώ ότι ο Κάανεν δεν έπρεπε να φύγει, δεν είμαι το αρμόδιο πρόσωπο να κρίνει αν ήταν σωστό ή οχι που έλυσαν το συμβόλαιο του. Δεν μου αρέσει το πισωγύρισμα.Όμως ο Φλέμιγκς φέρει τα μέγιστα λάθη με τις επιλογές του στο στήσιμο της ομάδας.Εμένα αυτό που με απασχολεί έιναι ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει ή δεν ασχολείται καθόλου με την φυσική κατάσταση των παιχτών μας.Που κατά κύριο λόγο είναι αυτός που παίζει καθοριστικό ρόλο έιτε σε τραυματισμούς είτε που παρατηρείται στον αγωνιστικό χώρο παίχτες χωρίς αντοχή.
Δεν θέλω να το παίξω οιδήμων στο τομέα αυτό αλλά σαν πρώην αθλήτρια του στίβου μπορώ να διακρίνω κατά πόσο η ομάδα μας έχει καλή φυσική κατάσταση, που δεν έχει, εξαιρούνται ο Τζέισον και ίσως κανένα δύο άλλοι. Αυτό πρέπει να το δεί σοβαρά τεχνικό επιτελείο και διοίκηση.

Τέλος αναφέρω ότι πιστεύω στην ομάδα μας, στους παίχτες μας και προσδοκώ ότι τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη, να παλέψουμε για το κύπελλο, μπορούμε......γίνεται...... πιστέψτε το και να δώσουμε με την παρουσία μας σε κάθε παιχνίδι, εκτός και εντός έδρας, το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα απο την ομάδα και όχι απέναντι τους.
Ψηλά τα κεφάλια φίλοι μου, μην αντιγράφετε τα λάθη που κάνουν άλλοι οπαδοί άλλων ομάδων που με το όποιο ολίσθημα της ομάδας τα βάζουν με όλους και με όλα.
Ας μην ξεχνάμε τον ερχομό του Κρόιφ που δήλωνε ότι ήρθε στην ΑΕΚ να κτίσει μία ομάδα που θα μπορεί να κτυπά πρωτάθλημα αλλά θα χρειαστούν κάποια (νομίζω είπε τρία) χρόνια. Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα απο την μια στιγμή στην άλλη.Και εμείς ακόμη είμαστε στα θεμέλεια.
ΓΚΛΟΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Μίρντα, είναι ένα χάλι μαύρο. Ουσιαστικά καρτερά που τους αμυντικους να βάλουν αυτογκόλ!!! ΟΚ μπορεί να έχουμε παραπάνω παιχνίδια από τους άλλους, παρόλα αυτά έχει θέμα φυσικής κατάστασης. Εν γίνετε με το παραμικρό τζίζμα του αντιπάλου να κάθουνται τόσο καιρό έξω. Και το Αποέλ παίζει Ευρώπη, αλλά δεν έχει τα χάλια μας, ειδικά στους τραυματισμούς. Η όλη κατάσταση είναι απαράδεκτη και είναι πισωγύρισμα. Δηλαδή εκεί που πρέπει να κάμεις το βήμα να πας μπροστά κάμνουμε ένα μπρος και 2 πίσω. Όσο για το Κύπελλο, ξεχάστε το που τωρά γιατί με έτσι στήσιμο που κάμνει ο Φλέμινγκ να παρακαλάτε να μεν τις φάμεν που την Παρεκκλησία...μπορεί να του έρτει να βάλει τον Φορτίν επίθεση και τον Μίρτα πορτάρι. Το να κάνεις κριτική δεν μηδενίζεις το έργο που έγινε. όμως ότι χτίσαμε πάει να χαλάσει με την όλη κατάσταση που ευθύνη φέρει ο Κροιφ. Ναι εν παιχταράς ο Πιντάδο, ο Γκαρσία, ο Χόφλαντ, άμα εν είναι τραυματισμένοι....το νοσοκομείο είναι απο τα περσι που κρατά και είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Του πρωταθλήματος με ρεκορ τραυματισμών. Ποιός ευθύνετε άραγε;; Οι φιλάθλοι που θέλουν να δουν επιτέλους την ομάδα να παίζει καλά ή οι επιλογές τους Κροίφ; Εγώ σαν ΑΕΚτζής θέλω την ομάδα μου να ειναι ΣΤΑΘΕΡΗ...Και πως εβάλαμεν 6 τις Σαλαμίνας που έπαιζε με 10 που τα πρώτα λεπτά τι έγινε δηλαδή;;;; Ότι χτίσαμε σε εκείνο το παιχνίδι το γκρεμμίσαμε με ΕΝΠ...άρα γιατί να σιέρουμε, αφού ο προπονητής εν αχάπαρος, οι παίχτες μας μια παίζουν μιαν εν παίζουν. Για να πας μπροστά πρέπει να είσαι σταθερός, κάτι που δεν είμαστε...άτε τσε εδέραμεν την Ομόνοια, ύστερα να τις φάμεν που τον ΑΡΗ...Εννά φκω να πανυγυρίζω την μια εβδομάδα τσε την άλλη να σιωπώ;;; Ξέρουμεν το ότι πήγαμε Ομίλους αλλά το μπάχαλο που ακολουθεί μετά εν περιγραφετε; Τωρά αν έπαιξα μπάλα και έχασα να το δεχτώ, αλλά οχι να είμαι ένα χάλι μες το γήπεδο και ο προπονητής να μας λέει ότι εν είχαν πάθος οι παίχτες του;; Καλά με τις αλλαγές που έκανε και φέρει ευθύνη που χάσαμε πάλι ποιός φταιει;;; Φέρτε τουλάχιστον πίσω τον Δημήτρη, ο άνθρωπος έστηννε ομάδα μες το γήπεδο, όχι χωρκό όπως κάμνει τούτος. Τσε κανεί με Κροίφ. Είναι καιρός να αναλάβει τσε τούτος την ευθύνη για την κατάσταση...πως εννά γίνουμε μεγάλη ομάδα άμα είμαστε τέτοιο χάλι. Κρητική είναι καλόπιστη γιατί θέλω την ομάδα μου ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ποδόσφαιρο, όχι να θυμίζει ομάδα γειτονιάς και τούτο δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ΑΕΚτζής....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Κανει ρε κιμονμανιακ
Μόνο που το όνομα έπρεπε να στιριζεις την ομάδα και οι να λαλεις τούτα την στιγμή που σε έχει ανάγκη η ομάδα

ΑΕΚΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!!

ΑΕΚΚΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

9:31 osa mats epies stin zoi sou stin aek ...epia ta dekaplasia sou gi ayto allou touta peri opadikis perifanias kai pellares!!!
Y.G:OXI ME NIKH DEN DIAGRAFONTAI OLA...ALLA INE MIA ARXI!!!
christos

Ανώνυμος είπε...

Ti pezi me Jason kai van dayk?giati en tus valli? Afu ute traumaties ine ute tpt.simveni kati? Ti egine me tin protasi ananeosis ston Jason?ampa je ipograpse pupote allu..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο 9.31 ΤΖΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΕΣ ΤΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΠΑΙΓΝΙΘΚΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΕΝΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ 50 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΖΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ???? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΧΛΩΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

to van dijk ton theloume fresko gia tous epomenus agwnes kipellou kai ohi kameno opws persi, ara swsta ton ksekourazi. Ton Jason ton afini eksw gia na pari pegnidia o Seran kai na mpi ke aftos se full forma gia tous epomenous agwnes kipellou.

Ανώνυμος είπε...

Xerei kaneis ti epathan oi Pintado kai Garcia kai gia poso kairo tha leipoun?

Ανώνυμος είπε...

HAPPY BIRTHDAY MR. CROYFF. Ate tzie to doro sou i niki me tin OMONIA.

Ανώνυμος είπε...

FLEMMING GO HOME - GO BACK TO HOLLAND AND DO YOUR FUCKING EXPERIMENTS ON ANOTHER TEAM. NOW WE KNOW WHY YOU WERE AN ASSISTANT COACH FOR 20 YEARS..... YOU ARE USELESS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Re ma idete entekada pu en na katevasi? Re ma en pellos tutos?

Ανώνυμος είπε...

Σταθερότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της ΑΕΚ Λέον Φλέμινγκς, στην δημοσιογραφική διάσκεψη της Παρασκευής (10/02).

«Δεν γίνεται την μια αγωνιστική να κερδίζουμε 6-0 την επόμενη να χάνουμε, μετά πάλι να κερδίζουμε, μετά να χάνουμε και την άλλη να νικούμε με 5-0 στον αγώνα Κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε πιο σταθερή σαν ομάδα, να βρούμε σταθερότητα. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια, η οποία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.Την περασμένη βδομάδα μου ζητήσατε να σας πω την 11άδα. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θα ξεκινήσουμε με τον Μάρκο Φορτίν, δεξιά ένας εκ των Δημητρίου ή Ντίμεχ, αριστερά ο Ντε Κλερ και κεντρικοί αμυντικοί οι Μουρίγιο και Σεράν. Στη συνέχεια ακολουθούν Λίνσεν, Σκοπελίτης, Πάλιτς, Μοράν, Ντα Σίλβα και Μιρντάκοβιτς. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς τους Γκαρσία, Πιντάδο, Παύλου, Χόφλαντ και Γιακούμπου».

Nai re kopelia, tse istera ama paraponioumaste giati i omada en einai statheroi, fkainete tse vrizete mas oti taxa en eimaste AEKtzides...e kala pete mou me etsi entekada pou enna katavasi o axaparos dernoumen tin Omonoia???

Kimonmaniac

ΧΑΡΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ 6:58 ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΒΡΙΞΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΡΤΑΡΗ 38 ΕΤΩΝ ΕΝΩ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΕΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΛΙΝΣΕΝ,Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΜΕΧ ΣΤΑΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΔΕΡΟΥΜΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Hello en mpori kanenas na tou pi na me vali ton axriston ton fortin. Kathe fora pou ton vali tromen tes. Eleos pion as milisi kapios pou anatheman en ouloi eparetisan ta tzie en asxolite kanenas. Oxa pame monon yia kypelo...

Ανώνυμος είπε...

osoi exete tin entiposi oti ine o flemmings pou vazi ton fortin, apla den exete logiki. sas thimizo pios epexe me rosenberg, pios epexe sxedon se ola ta pexnithia tou europa league kai pae legontas. DEN INE O FLEMMINGS POU APOFASIZEI. itan o kannan..tora ine o flemmings? iparxei tosi simptosi na theloun na to kanoun kai oi dio?

an ine dinaton..exo o van ntaik gia na pezi o linson.

akoma kai na nikisoume simera...den ginete na katevenoume me lathos entekada. den tha pame prosta.

Ανώνυμος είπε...

Ipomoni... i megales omades theloun ligo xrono na ktistoun. I Aek einai se poly kalo dromo. Oi klapses den voithoun

Ανώνυμος είπε...

e pete tpt tora... katalavete ena prama.. sto protathlima na strofaroume apenanti se megales omades etsii gia na tous ti spame.. me mikres tha kamnoume dokimes .. epikentronomaste sto kipelo.

Ανώνυμος είπε...

Apostomose mas o flemmings kopelia

Ανώνυμος είπε...

1) katantisa na leo tou eatou mou eftixos xtipise o Hoflant gia na pexi stopper o Seran kai na PEXI VASIKOS O PIO OLOKLIROMENOS PODOSFAIRISTIS STIN KYPRO JASON DEMETRIOU. O seran den ine sinxronos dexis back. elipizo na katalavan simera ti pextis ine o Jason.

2) gia ton Milian den tha po tipote. oti elega kai prin to match. den poris kanis na anfisvita to proto scorer tou persinou protathlimatos. den ginete na ton apokalis asxeto eno persi evale tosa termata.

3) termatofilakas tis aek ine kai prepei na gini mono o negri.

4) 2 - 0, me 10 o antipalos kai klistikame epikindina piso. pexame me tin fotia eno porousame na tous rezilepsoume me 3,4,5 - 0

5) xoris Garcia, Pintado, Hoflant (ta 3 megala onomata tis omadas) kerdisame eukola tin Omonoia. giati? pos? apla epidi exoume kalitero roster. mono to apoel exi kaliteri sinolo apo emas. to elega kai tha to leo gia fetos.


AN DIORTHOUTHEN TA PIO PANO POROUME GIA KYPELLO. ALLA O FLEMMINGS DEN ME PITHEI. DEN MARESE KATHOLOU POU KLISTIKE PISO STO 2 - 0 PROPANTON OTAN O ANTIPALOS PEZI ME 10 PEXTES.

MIA ZOH AEK.

Ανώνυμος είπε...

KALA RE PEDIA, AN XANAME ME TIN OMONOIA DEN THA PROFTANAME NA DIAVASOUME TA POSTS. TORA POU KERDISAME GIATI DEN MILATE? GIATI DEN VRISKETE ENA KALO LOGO NA PEITE?

STA KALA NA MILATE...STA KAKA NA LETE LIGA.

POTE EPITELOUS THA ALAXOUME NOTROPIA.

MIA KALI KOUVENTA RE GAMOTO!

Ανώνυμος είπε...

ma ti na milisume na pume re file? tin alithkia?
eteliose to match me tin omonia je eskeftumun 2 pontus p exasame opos ta arnia telefteo lepto p ton apollon p lathi mas je 2 match p en ekatevikame sto gipedo me axna j enosi na pezame na pianame to ena pou ta dio allo 3 pontus itan na mastan sto -2 tora je allin eftoma na pezoun i anomali me to apoel je go me alki gia na fko tetartos..adikisame tus eaftus mas...
M

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος Μ
Όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε
Πόσο πολύ αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό δυστυχώς παρά την νίκη παραμένει σαν απορία σε όλους μας
Γιατί να παίζουν οι παίχτες μας επιλεκτικά;
Γιατί να βλέπουμε μία σωστή ΑΕΚ σε κάποιους αγώνες και στους άλλους μιαν απομίμηση ομάδας;
Νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους όλων όταν λέω ότι προτιμώ να παίζω με πάθος και δύναμη σε όλα τα παιχνίδια και ας χάσω!
Να παίζω όμως!!! Να σέβομαι τους οπαδούς μου και να τα δίνω όλα. Σε ΚΑΘΕ παιχνίδι!

Κώστας Μ.

ΧΑΡΗΣ είπε...

ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

tote skeftese lathos file. den mas axize i niki me apollona entos. oute mas azixe o pontos me tin ael entos. dikaioumastoun 1 pori kai tris pontous me apoel extos. ara exoume oti dosame.

na pis file mou mia kouventa gia ton palits, gia ton mirtakovits, kati thetiko. oti thelis!

kati omos!

Ανώνυμος είπε...

e kopelia empike allo arthro sto blogg gia touta akribws pou lete. gia to poso adikisan oi paiktes tous eaftous tous. diabaste to

Ανώνυμος είπε...

Loipon,

o antras tis aderfis mou o opoios einai omoniatis kai eide to match apo tin tileorasi se ena cafe stin lefkosia pou sixnazoun oi omoniates xerete poios paiktis ton exeplixe?

O LINSEN!! Mou ipe oti otan i omonia perasei to kentro me 3 mpalies panta vgazei mpalia stin perioxi. O linsen mou ipe oti itan o paiktis pou panta diavaze tis faseis sto kentro kai oti oli i parea tou ekei eixe ton Linsen san enan apo tous korifaious.

I diki mou gnwmi einai oti o linsen den einai kai o kaliteros mas paiktis.. alla deite ti lene kai opadoi allon omadon..isos na ton adikoume ligaki.


Kai telos thelo na simplirwsw kati:

RE MALAKES...DEN SAS TO PAN.. OTI PAIXAME OMILOUS TOU EUROPA!

Ανώνυμος είπε...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της, η ΑΕΚ ενημερώνει για την στήριξη στην προσπάθεια της Αλκής, για οικονομική βοήθεια στον άτυχο φίλαθλο της "Αθάνατης", Νικόλα Μιχαήλ.

Η ανακοίνωση:

"Η αλληλεγγύη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της νοοτροπίας των φιλάθλων της ΑΕΚ Λάρνακας και αυτό πρέπει να φαίνεται ιδιαίτερα στις πολύ δύσκολες στιγμές. Η ΑΕΚ Λάρνακας στηρίζει τη προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση της Αλκής για οικονομική στήριξη της οικογένειας του άτυχου φιλάθλου της Αλκής Νικόλα Μιχαήλ που πάσχει από σοβαρής μορφής ασθένεια.

Στον αγώνα Αλκής- ΑΕΚ θα υπάρχουν λαχνοί αξίας 2 ευρώ όπου και η πιο μικρή εισφορά θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του άτυχου Νικόλα Μιχαήλ.

Σε μία κοινωνία όπου τα συναισθήματα και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπό μας είναι τα υπέρτατα αγαθά τα δύο Σωματεία δίνουν με αυτή τους την πρωτοβουλία ένα στίγμα ελπίδας, που είναι κάτι παραπάνω από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη…

Η ΑΕΚ Λάρνακας εύχεται στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο Νικόλας και η οικογένεια του, καλή και γρήγορη ανάρρωση".

AFTO TO PEDI IPOSTIRIXE TIN AEK SE PARAPOLLA SIMANTIKA PEXNITHIA.

VOITHISTE ENA SIMPOLITI MAS. 2 EURO O KATHENAS.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.