News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011



Η μεταμόρφωση της ΑΕΚ άγγιξε και τις φανέλες. Για πρώτη φορά το άσπρο και το μαύρο παίρνουν θέση… βασικού, με το κίτρινο και πράσινο να υποβαθμίζονται. Μπροστά από αυτή την ορατή αλλαγή, το aekition blog διεξήγαγε δημοσκόπηση για το πώς τη δέχθηκαν οι οπαδοί. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ;

  1. Εντάξει, μια χρονιά να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό έτσι για αλλαγή.   32 (41%)
  2. Καλύτερα, το ασπρόμαυρο είναι πιο… ποδοσφαιρικό χρώμα.   24 (30%)
  3. Κρίμα, το κιτρινοπράσινο είναι το διαχρονικό χρώμα της ομάδας μας.   22 (28%)


Απ’ ότι φάνηκε οι απόψεις τριχοτομήθηκαν. Οι περισσότεροι, όμως, δεν έχουν πρόβλημα, φτάνει να είναι μια χρονιά για αλλαγή. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η θετική επιλογή προς τις νέες φανέλες προσέλκυσε μόνο 1 στους 3 ΑΕΚτζήδες. Αυτό ίσως δείχνει πως το ασπρόμαυρο δεν μας κέρδισε. Συνηθίσαμε το έντονο κιτρινοπράσινο που μας κάνει τόσο διαφορετικούς και αναγνωρίσιμους. Εξάλλου κιτρινοπράσινο είναι και το έμβλημά μας, άρα αυτά ήταν τα βασικά χρώματα που επέλεξαν όλοι όσοι οραματίστηκαν και δημιούργησαν την ΑΕΚ! Από την άλλη, το ασπρόμαυρο δεν είναι ξένο. Προέρχεται από το άσπρο του Πεζοπορικού και το μαύρο της ΕΠΑ. Ποτέ, όμως, δεν ήταν τα πρώτα μας χρώματα. Πάντοτε ήταν οι εκτός έδρας στολές. Φέτος η εντός έδρας είναι άσπρη με ολίγον κιτρινοπράσινο και η εκτός έδρας μαύρη με σχεδόν καθόλου κιτρινοπράσινο. Η υποβάθμιση του κιτρινοπράσινου είναι όντως ένα θέμα που προκαλεί ερωτήματα.

Αυτή τη στολή πρέπει να συνηθίσουμε.

Προσωπικά ελπίζω πως η αλλαγή αυτή θα είναι πρόσκαιρη. Ίσως για 1-2 χρόνια και μετά να επανέλθουμε στα οικεία μας χρώματα του κίτρινου και του πράσινου. Είναι χρώματα ιστορικά,  ζωντανά, αισιόδοξα, αναγνωρίσιμα, μοναδικά, ΑΕΚτζήδικα!!!


Κιτρινοπράσινα, τα χρώματά μας!


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.