News Update :

Ψηφοφορία

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Οι 88 ψηφοφόροι κλήθηκαν να επιλέξουν τους δύο καθοριστικότερους, κατά την άποψή τους παράγοντες, που θα φέρουν την πρόκριση το βράδυ της Πέμπτης. Δέκα από τους 88 θέλησαν να δώσουν μία μόνο ψήφο ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν δύο. Το ερώτημα ήταν: Οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες που θα φέρουν την πρόκριση είναι…

Η τακτική του προπονητή 30 (34%)

Το πάθος των ποδοσφαιριστών 48 (54%) 

Ο κόσμος 47 (53%) 

Ο θερμός καιρός 8 (9%)

Η υπομονή 14 (15%)

Να βρεθούν στη μέρα τους παίκτες-κλειδιά 19 (21%)

Τα αποτελέσματα δίνουν την πρωτιά στο πάθος που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και στον κόσμο που θα σπρώξει την ομάδα. Αναμφισβήτητα υπάρχουν παιχνίδια στα οποία παίρνει τη νίκη αυτός που τη θέλει περισσότερο, γι’ αυτό και βρίσκω απολύτως δικαιολογημένο το 54% που κρίνουν πως το πάθος και η θέληση των παικτών μπορούν να φέρουν την πρόκριση.

Επίσης δικαιολογημένο βρίσκω τον δεύτερο παράγοντα της πρόκρισης που συγκέντρωσε 53% και είναι φυσικά ο κόσμος. Το είπε και ο Κρόιφ, το είπε και ο Κάανεν, το είπε και ο Πελεκάνος, το είπε και ο Φαν Ντάικ: «Θέλουμε τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρόν του και να μας σπρώξει προς τη νίκη». Φυσικά και ο κόσμος από μόνος του δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά η δυναμική και το ώθηση που δίνει σε μια ομάδα είναι φοβερή. Το απέδειξε και ο Αποέλ την Τρίτη το βράδυ.

Απ’ εκεί και πέρα, περίπου ένας στους τρεις ψηφοφόρους πιστεύει πως η τακτική του προπονητή μπορεί να φέρει τη νίκη. Όντως, ο μαέστρος της ομάδας, Τον Κάανεν, πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του έτσι ώστε να κάνει το Check-mate στη σκακιέρα των προπονητών.

Ένας στους πέντε περίπου ΑΕΚτζήδες θεωρεί πως αν βρεθούν στη μέρα τους κάποιοι παίκτες κλειδιά, μπορούν να πάρουν επάνω τους το παιχνίδι. Είναι όντως σημαντικό να μην υστερήσει κανένας από τους ποδοσφαιριστές μας.

Υπάρχει και ένα 15% που θέλει την ομάδα μας να αγωνιστεί με υπομονή γιατί ποιος ξέρει, το γκολ μπορεί να έρθει στο 90φεύγα, ή στο χειρότερο σενάριο που θα βρεθούμε πίσω στο σκορ μόνο με την υπομονή μπορούμε να το ανατρέψουμε και όχι με τον πανικό.

Οι καιρικές συνθήκες συγκέντρωσαν το χαμηλότερο ποσοστό (9%) περνώντας το μήνυμα πως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο ότι οι Νορβηγοί θα είναι κατώτεροί μας λόγω της ζέστης. Ένα ώριμο μήνυμα που παρακινεί την ομάδα να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο και να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Και είπαμε…το πάθος των παικτών που απορρέει από τον παλμό του κόσμου μπορεί να φέρει την πρόκριση γι’ αυτό να είστε όλοι εκεί!!! Πάμεεεεε ΑΕΚάραααα!!!!
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.