News Update :

Γελοιογραφίες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

80-20 i dietisia pedia to savvato...eite mas aresei eite oxi... 11 enantion 14...etsi itan kai sto dasaki fisika ala tora me polla pio dinato antipalo...AEK GERA GERA KAI GGERA GERA KAI GAMA TA MOUNIA
AIMA.TIMH.AEK.MIA.ZOH

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για τα γεγονότα που είδαμε όλοι το Σάββατο βραδυ. Πρώτα από όλα, ο Κύριος ο οποιος διαιτήτευσε τον αγώνα μας είχε ένα και μοναδικό Στόχο και Σχέδιο. Να κερδίσει με το έτσι θέλω η ομάδα η οποια υποστηρίζει(ναι,ήταν ενεργό μέλος του συνδέσμου φιλάθλων τους πριν να γίνει διαιτητής). Όχι μονο επειδή είναι ένθερμος υποστηρικτής της αλλα επειδή είχε και τις εντολές των ανωτερων του και αυτών που τον εργοδοτούν. Δεύτερον, ο λεγόμενος όταν μας είχε διαιτητεύσει εναντίον τις Άχνας στο Δασάκι, μας αδίκησε κατάφωρα αλλα επειδή ήμασταν πολύ ανώτεροι στο γήπεδο καταφέραμε και κερδίσαμε. Το σχέδιο εκεί είχε αποτύχει. Μετά πάμε στην Πέγεια και μας αδικήσανε ξανά και έτσι το σχέδιο να ρίξουν την ομάδα μας εκτος τετράδας άρχισε να λειτουργεί. Ερχόμαστε το Σάββατο στην έδρα μας και παίζουμε την μονη ομάδα της Κύπρου η οποια όταν πρέπει να κερδίσει,ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!! Ναι, όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται από την διαιτησία, όμως αυτή η συγκεκριμένη ομάδα το έχει παρακάνει μαζί μας σε σημείο να νιώθω πως όταν παίζουμε εναντίον τους δεν θα πηγαίνω στο γήπεδο επειδή ξέρω πως θα χάσουμε,ούτε ισοπαλία δεν θα μας αφήσουν να πάρουμε. Μετά τον τελικό του Τρύφωνος, είχα πει στον εαυτό με πως δεν θα ξαναπάω γήπεδο, όμως η μεγάλη μου αγάπη για την ΑΕΚ με παρέσυρε. Εδώ, το 2004,ως και Super Cup δεν μας άφησαν να κερδίσουμε,βάζανε goals με χερια,κερδίζανε ανύπαρκτα penalties,δεν μας έδιναν καθαρά και θα μας άφηναν να κερδίσουμε το Σάββατο?

Ναι, για μένα και για την μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων της Κύπρου αυτή την στιγμή, η καλύτερη ομάδα είναι η ομάδα που μας κέρδισε το Σάββατο μέσα στο γήπεδο αλλα κυρίως εκτος γηπέδου.

Και ρωτάω τον κάθε αγνό φίλαθλο και οπαδό της Κύπρου. Είναι ωραίο να πηγαίνεις κάθε βδομάδα να βλέπεις την ομάδα σου να ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ?(Δήλωση του εκπροσωπου τύπου τους όταν έχασαν στο κύπελλο με τον Απόλλωνα).

Θα πρέπει κύριοι που έχετε σχέση με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και διήκατε πως ο κόσμος σας βαρέθηκε. Το έχετε παρακάνει σε σημείο αηδίας, πλέον για μας δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη,όλα είναι σχεδιασμένα!

Πάρτε τις δυο ομάδες τις πρωτεύουσας και διεξάγεται ένα πρωτάθλημα μονοι σας!

Θα πρέπει κύριοι να σέβεστε νυν και πρώην ποδοσφαιριστές όπως οι Hoffland και kroif οι οποιοι σας κάνουν την τιμή να βρίσκονται στην πατρίδα μας και να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο μας!

Όπως σωστά δήλωσε και ο προπονητής μας:
(Δεν μπορώ να κερδίζω 12 παίχτες)

Να τα χαίρεστε τα τρόπαια σας!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.