News Update :

Game plan A.E.K. - Απόλλων

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αποδεκατισμένη θα κατέβει η ΑΕΚ στο σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ. Κι αυτό γιατί στο απουσιολόγιο είναι ο Πρισό, ο Σόουζα, ο Γκόμεζ, ο Παολίστα και ο Τζέισον φυσικά. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να δούμε αν όντως υπάρχει το περιβόητο βάθος το οποίο αρκετοί επικαλούνται θέλοντας να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι η ΑΕΚ δε θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, ούτε καν τη δεύτερη θέση, όπως χαρακτηριστικά λένε...



Με τα δεδομένα που υπάρχουν, οΚόντε αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Πρισό στο ένα άκρο της επίθεσης. Στο άλλο θα αγωνιστεί ο πεσμένος Κιγκ και μπροστά τους ο Όπερ, αν και προσωπικά θέλω να δω το Μυτίδη βασικό. Πίσω από τον προωθημένο μας απουσιάζει ο Σόουζα έτσι πολύ πιθανόν να κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Μαρκάσα που, μην ξεχνιόμαστε, είναι η φυσική του θέση. Συνεπώς, το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει πιθανόν ο Μαλτέζος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι: Βαν ντάικ, Λίνσεν, Χόφλαντ, Σιένκελ, Θεοφίλου, Νέγκρι. Σοβαρή υποψηφιότητα βασικού θέτει και ο Λαμπρόπουλος που όποτε έχει αγωνιστεί φέτος, δικαίωσε τον προπονητή του. Η αλήθεια είναι πως ο Ολλανδός προπονητής θα δυσκολευτεί πολύ να βρει δεκαοχτώ παίκτες για την αποστολή, αφού όπως φαίνεται και στο Game Plan οι παίκτες του πάγκου έχουν ελάχιστα ή καθόλου λεπτά συμμετοχής.

Analyze the plan: Με την απουσία του Πρισό αναμένεται να περιοριστούν αρκετά οι πλαγιοκοπήσεις της ομάδας μας και να δούμε περισσότερο παιχνίδι του άξονα. Ο σημερινός Απόλλωνας δε θα έχει καμία σχέση με τον Απόλλωνα του Α’ γύρου. Πλέον η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και έχει πάρει τα πάνω της μετά από αρκετά επιτυχή αποτελέσματα. Ο Τον Κάανεν και οι παίκτες του καλούνται να βγουν νικητές μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, να σκοράρουν μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια, και να απομακρυνθούν στο +9 από την τέταρτη θέση. Αυτό κατά ένα μεγάλο βαθμό θα σημαίνει και κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί Ευρώπη.

Unlock the match:
Το πάθος και η ποιότητα των παικτών που θα αντικαταστήσουν τους απόντες θα κρίνουν κατά μεγάλο μέρος την έκβαση του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αδυναμίες στις στημένες φάσεις και ίσως αυτό να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Η αφλογιστία της ΑΕΚ θα πρέπει να σταματήσει είτε με αλλαγή προσώπων, είτε με αλλαγή πλάνου και συστήματος. Το σίγουρο είναι πως πλέον η ΑΕΚ κατήντησε προβλέψιμη τόσο στο πλάνο της όσο και στην εντεκάδα της. Με τον Μαρκάσα στο κέντρο πιστεύω θα κερδίσουμε τις περισσότερες μάχες και την κατοχή. Ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο, αν και αναμένεται κάποια μείωση στον αριθμό λόγω των κακών αποτελεσμάτων αλλά και του καιρού.

Pre-match πρόβλεψη:
2-1 για την ΑΕΚ, όπως και στον πρώτο γύρο. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο. Σκόρερ οι Λίνσεν και Μαρκάσα.


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

na vrovlepsis score..ok...alla kai tou skorer zitas pola :)

emine i diafora apo ton tetarto kai akoma kai se isovathmia me ton apollona stin triti thesi sto telos, pame emis europi.

ate tora kali xekourasi se olous kai oloi mazi me tis epistrofes gia mia nea dinamiki.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.