News Update :

Game plan Α.Ε.Λ. - A.E.K.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη φετινή Α.Ε.Κ. είναι πολλές. Την Κυριακή στο Τσίρειο η ομάδα μας αντιμετωπίζει για Τρίτη φορά φέτος την αλλοπρόσαλλη Α.Ε.Λ., αυτή τη φορά σε επίσημο αγώνα, αφού τα προηγούμενα δύο παιχνίδια ήταν καλοκαιρινά φιλικά. Αν και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η λεμεσιανή ομάδα είναι πολύ απρόβλεπτη και ικανή για τα πάντα. Από το να διασυρθεί μέχρι να σε διασύρει. Η αλλαγή του προπονητή δεν έδειξε καμιά θεαματική αλλαγή αφού ο Στοικίτσα δείχνει να είναι μία από τα ίδια. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως πρέπει να παρουσιαστούμε με τη χαλαρότητα και αταξία που παρουσιαστήκαμε με τον Ολυμπιακό...



Analyze the plan: Αλλαγή στην αρχική εντεκάδα αναμένεται να είναι ο Παουλίστα στη θέση του τιμωρημένου με τέσσερις κίτρινες Πρισό. Δυστυχώς ο Σόουζα παραμένει τραυματίας σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά με την απίστευτη ντρίπλα του και την τρελή φαντασία του. Θεωρώ πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει ούτε το μισό από αυτό που μπορούν και προσμένω τη στιγμή που θα με δικαιώσει. Εαν ο κ. Κάανεν θελήσει να εκπλήξει τον αντίπαλο προπονητή τότε ίσως να δούμε τον Αρνάλ στην αρχική εντεκάδα αντί του Όπερ, κάτι που προσωπικά δεν το βλέπω. Επιστρέφει επίσης ο Κριστης στη θέση του φιλότιμου πλην μέτριου Ορθόδοξου. Απ’ εκεί και πέρα οι υπόλοιποι αναμένονται οι ίδιοι, αν και θα ήταν καλό ο Σιένκελ να απέχει για μια με δύο αγωνιστικές αφού αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα. Εξού και η μέτρια απόδοσή του. Στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να αγωνιστούν οι Λαμπρόπουλος, Ντίμεχ, ακόμα και ο Λουκά.

Αλλαγές ετοιμάζει και ο Στοικίτσα, στη μεσοαμυντική του γραμμή κυρίως. Απουσία της τελευταίας στιγμής ο Ντικουμάνα.

Unlock the match ®: Το ξεκλείδωμα του συγκεκριμένου αγώνα μπορεί να είναι και η πιο εύκολη υπόθεση ή ο πιο δύσκολος γρίφος, αναλόγως της μέρας που θα βρεθεί η Α.Ε.Λ. Για παράδειγμα απέναντι στην Ομόνοια η λεμεσιανή ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούσε ακόμα και για τη νίκη. Απέναντι στον Απόλλωνα όμως ήταν αγνώριστη. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα ακόμη δεν έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ταυτότητα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για τον προπονητή μας που στοχεύει στα αδύνατα σημεία της. Σαφέστατα το αδύνατό της σημείο είναι η μεσοαμυντική της γραμμή, (11 γκολ) ειδικά στο προσεχές παιχνίδι που θα απουσιάσει και ο Κέρκεζ (4 κίτρινες) που είναι ένα βασικό γρανάζι του κέντρου της. Αλλά και η επιθετική της γραμμή παρά τα θεωρητικά δυνατά ονόματα, μέχρι στιγμής έχει πετύχει μόνο 7 γκολ και είναι η δεύτερη χειρότερη στο πρωτάθλημα. Η Α.Ε.Λ. έχει πετύχει μόνο μια νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και διψά για το δέυτερό της τρίποντο, αλλά η φετινή ΑΕ.Κ. είναι πολύ σκληρή για να προσφέρει απλόχερα τρεις βαθμούς στην Α.Ε.Λ. Με μια εμφάνιση αντάξια της εμφάνισης με τον Απόλλωνα, την Ομόνοια, τον Κινύρα, την Αλκή δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Άξιοι συμπαραστάτες της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας θα είναι οι φρουροί που θα σπρώξουν την ομάδα για την Πέμπτη φετινή της νίκη.

Pre-match πρόβλεψη: Νίκη για την Α.Ε.Κ. 0-1 με σκόρερ τον Όπερ. Το γκολ θα επιτευχθεί νωρίς στο παιχνίδι και το σκορ θα παραμείνει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος. Αρκετά σκληρό παιχνίδι και πολλές κάρτες εκατέρωθεν.



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Niki kai mono Niki paidia.

Kserete an tha polounte eisitiria sto gipedo?

Marios

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.