News Update :

Συνέντευξη Ντάνι Σιένκελ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Είναι γεγονός πως φέτος η ΑΕΚ «παίζει» πολύ στα ΜΜΕ. Το σέξι ποδόσφαιρο (τα σέβη μας στον Πρόεδρο) που κατάφερε μέσα σε μια νύκτα να παίζει έχει εκπλήξει τους πάντες. Αν προσθέσει κανείς και την ολλανδική… παροικία (τη 2η ποδοσφαιρική σχολή του κόσμου για να μην ξεχνιόμαστε) τότε δένει άψογα το γλυκό. Ακόμα και τα ολλανδικά ΜΜΕ μας «αγάπησαν» τόσο που κάθε λίγο φιλοξενούν δηλώσεις των συμπατριωτών τους. Ο Ντάνι Σιένκελ παραχώρησε μικρή συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και το aekition blog σας την παρουσιάζει. Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ «Ο Ολλανδός επέστρεψε στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ Λάρνακας»! Απ’ την πέννα σου και στου Θεού τ’ αυτί!!!


Για την αναρρίχηση στις ψηλές θέσεις:
Κανένας δεν το περίμενε. Όταν πήγα στην Κύπρο οι στόχοι μας ήταν μεταξύ 8ης και 5ης θέσης, όμως παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πρεσάρουμε συνέχεια, ξεκινούμε επιθέσεις από πίσω και είμαστε πολύ οργανωμένοι. Μαζί με το Χόφλαντ είμαστε η καρδιά της άμυνας και μπροστά μας είναι ο Βαν Ντάικ και ο Λίνσεν. Εμείς οι 4 πρέπει να διαφυλάσσουμε την καλή οργάνωση της ομάδας.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα:
Παντού άκουγα πως το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος είναι ασήμαντο, αλλά αλήθεια δεν είναι. Μόνο η τακτική δεν είναι πολύ ανεπτυγμένη.

Για την ολλανδική παροικία:
Όχι, δεν έχουμε ολλανδική κλίκα. Η συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες είναι εξαιρετική. Στα αποδυτήρια μεταξύ μας υπάρχουν Βραζιλιάνοι, ένας Πορτογάλος, Αργεντινός, Ισπανός κ.ά. Όλοι είναι θετικοί και όλοι έχουν φιλοδοξίες για μια υπέροχη σεζόν. Αυτό είναι πολύ καλό αν και δεν με εκπλήσσει.

Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

SIENKEL KEEP UP THE GOOD WORK!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.