News Update :

Είπαν για τον Κάανεν

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010


Ποτέ άλλοτε ένας «πωλητής αυτοκινήτων» δεν είχε τόσο μεγάλη δημοσιότητα όσο ο Τον Κάανεν! Σήμερα, ο Ολλανδός δεν πουλά ακριβά αμάξια, αλλά μπορεί δικαίως να «πουλά μούρη» σ’ όλους αυτούς που τον υποτίμησαν πριν τον πράξουν! Επειδή η ζωή κύκλους κάνει, ήρθε η σειρά να αισθανθεί δικαιωμένος αφού απάντησε όχι με λόγια αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ! Όλες οι απαντήσεις δόθηκαν στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πέντε μήνες στην Κύπρο και όλοι έχουν τρελαθεί μαζί του. Σήμερα όλοι μιλούν για την προσωπικότητα και τις γνώσεις του και τον εκθειάζουν στα ΜΜΕ. Διά του λόγου το αληθές μαζέψαμε ορισμένα αποσπάσματα από διάφορα αθλητικά sites που αναφέρονται στο πρόσωπό του, αλλά και ορισμένα που γράφτηκαν το καλοκαίρι και ασχολούνται μαζί του και με την ΑΕΚ. Τα συμπεράσματα δικά σας…


ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ


  • Κάποιοι μας...τρέλαναν με τον "καθηγητή" Στοικίτσα, όμως ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είναι άλλος! ΤΟΝ ΚΑΑΝΕΝ...
  • Ο τεχνικός της, Τον Κάανεν, αποδεικνύει πόσο μεγάλος προπονητής είναι, έχει τον απόλυτο έλεγχο στα αποδυτήρια, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, ενώ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας του.
  • Κορυφαίος της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον τεχνικό των φιλοξενουμένων Τον Κάανεν, που με μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον πάγκο οδήγησε την ομάδα του στο «τρίποντο».
  • Απολαυστικός για ακόμα μία φορά ο Ολλανδός τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος εξέπληξε κι έκανε αρκετό κόσμο να (χαμο)γελάσει
  • Αποθέωση ΑΕΚ και Τον Κάανεν! Ο ενθουσιασμός στην ομάδα είναι στα ύψη και το όραμα για μια μεγάλη ΑΕΚ είναι σε σωστό δρόμο...
  • Με διέψευσε πάντως ο Τοp Gun, επειδή πριν μερικές μέρες έκαμα μια αναφορά πως εμφανίζεται ένα "ξεφούσκωμα" της ομάδας του.
  • Ο Ολλανδός τεχνικός κερδίζει την εκτίμηση τόσο των φίλων της ομάδας όσο και των αντιπάλων και αυτό είναι κάτι που σημαίνει πάρα πολλά. Ο 44χρονος προπονητής δουλεύει σε όλους τους τομείς με πάσα λεπτομέρεια και αυτό είναι κάτι που ίσως να κάνει την διαφορά.
  • Ο καταπληκτικός Τον Κάανεν έχει κερδίσει τους πάντες στη Λάρνακα.
  • Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Ολλανδό.
  • Πλέον μπορώ να πω ότι έχω πειστεί τόσο από τον Τον Κάανεν όσο και από την ομάδα του.
  • Ο κόσμος πλέον εμπιστεύεται τον Κάανεν και αυτή την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού δεν του την χάρισε κανείς. Την κέρδισε μόνος του μέσα από τη δουλειά αλλά και από τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα του.
  • Βασικός υπεύθυνος για αυτή την ομάδα-μοντέλο που βλέπουμε, δεν είναι άλλος από τον προπονητή Τον Κάανεν.
  • Και στην πράξη όμως, αν αποφύγουμε τις γενικότητες, απέδειξε ο κ. Κάανεν πόσο σπουδαίος προπονητής είναι για άλλη μια φορά την Κυριακή.


ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


  • Χωρίς λογική οι κινήσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας. Δεν θέλω να προτρέχω και να βγάζω γρήγορα συμπεράσματα αλλά οι κινήσεις που γίνονται στην ΑΕΚ δεν πείθουν ότι η ομάδα της Λάρνακας θα παρουσιαστεί όπως το περιμένουν οι φίλοι της στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.
  • Ποια η λογική να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής ο Ολλανδός Τζόρντι Κρόιφ (με αποζημίωση ένα μεγάλο ποσό) που πέρσι αγωνιζόταν στην Βαλέτα Μάλτας και με ποιο κριτήριο να αντικατασταθεί ο Μιχαηλίδης με κάποιο «άγνωστο» που δεν ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ. Ελπίζω να διαψευστώ αλλά όπως είναι τα πράγματα το τοπίο είναι θολό...
  • Προβληματίζει η ΑΕΚ των Κρόιφ και Κάανεν λεει το ρεπορτάζ. Καλά ακούσατε του Κρόιφ πρώτα, και μετά του Κάάνεν γιατί απλά ο δεύτερος μάλλον την μαριονέτα θα κάνει!
  • Διάβασα πως ο ιπτάμενος δεν θέλει τον Σαβέντρα! Για ποιο λόγο ιπτάμενε μου; Ο άνθρωπος και παικταράς είναι και πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους! Δηλαδή αυτός ο ιππότης, που θα φέρεις από την Μάλτα ή ο άλλος, που γυρεύει κάποιον να του κολλά ένσημα είναι καλύτεροι; Ιπτάμενε μου παίζεις με την φλόγα εγώ σε προειδοποιώ και πάλι, όπως και εσένα Ποιητή μου!
  • Εκείνο που πραγματικά είναι άξιο σχολιασμού είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο γιος του «ιπταμένου». Κατέβασε και άλλο παίκτη για δοκιμαστικά ο τύπος! Κουβαλά αβέρτα και μάλλον ξέχασε πως σε μερικές μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα. Έκανε κρούση σε όλους τους σειράες του (35ρηδες και πάνω) και τώρα που έφαγε πόρτα απ' όλους το γυρίζει σε ότι έχει μείνει κουτσόφτερο. Μια προσθήκη άξιας έγινε μέχρι στιγμής και αυτή δεν την έκανε αυτός αλλά ο κόσμος περισσότερο και εννοώ τον King... Μακάρι να διαψευστώ αλλά η ομάδα του Προέδρου πήρε μονοπάτια που οδηγούν στο χάος!


Το άρθρο αυτό δεν προσπαθεί να μειώσει τη δουλειά των αθλητικογράφων, αλλά να αποδείξει πως εμείς οι αναγνώστες πρέπει να είμαστε κριτικοί ως προς αυτά που διαβάζουμε.



Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

GIA NA EIMASTE KAI EILIKRINIS FILE ZAPATISTA, KAI EMIS OI IDOIO OI AEKTZIDES PANO KATO TA IDIA LEGAME. MEA CULPA !!!!!!!!

zapatistas είπε...

Συμφωνώ φίλε πως και ορισμένοι ΑΕΚτζήδες υποτιμούσαν τον Κάανεν, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς μπορεί κάποιος μέσα από τη σκληρή δουλειά να αλλάξει 180μοίρες τη δημόσια εικόνα του. Το μήνυμα που πρέπει να πάρουμε όλοι είναι να κρίνουμε κάποιον με βάση τα έργα του και όχι με βάση κουτσομπολιά.

Ανώνυμος είπε...

TON CAANEN I TRUST YOU! SELL ME A CAR!

Ανώνυμος είπε...

file kala ekames k egra4es afto to a8ro..ilikrina exi poli kero p nio8o tin adikia oti oli proe3oflousan tin omada mas k poles fores me ironiko tropo evgazan idisis kai afto ine logiko na to metedidan k se mas tus fila8lus tis omadas..ayto pou 8a i8ela ego meta apo ola auta ta ironika sxolia k afou o ton kanen eklise stomata na vgoun oli afti p egrafan me auto ton ipotimitiko tropo k se ena a8ro tus na ekfrasun tin apologia tus tipota alo.auto 8a itan arketo

Ανώνυμος είπε...

TO ARTHRO SOU FILE NA TO STILIS STIS EFIMERIDES! BRAVO!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΙΚΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΕΚΑΜΕ DOUBLE ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΑ ΜΑΛΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΙΣΩ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΕ ΕΚΤΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ).

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΠΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΘΕΣΗ!!

Ανώνυμος είπε...

FILOI MU SINAGONISTES AKOUSA POLLES FORES OTI I OMADA MAS PAEI GIA PROTATHLIMA KIPELLO KLP...PRAGMATI I OMADA MAS DEN EXEI NA ZILEYEI SE TPT APO TIN "MEGALES" K ISWS MALISTA NA MAS ADIKEI K I VATHMOLOGIKA I THESI MAS AFU DEN ANTIKATOPRIZEI TIN SINOLIKI EMFANISI TIS OMADAS...GIA AUTO KROUW TO KODWNA TOU KINDINOU STOUS OPADOUS K IPENTHIMIZW PWS I MONI OMADA POU PIRE TITLO EKTOS OMO,ANO,APOEL EINAI O APOLLWS O OPOIOS EKANE ATHORIVI DULIA K ANAKINOSE OTI PAEI GIA TITLOS 2 AGWNISTIKES PRIN TO TELOS K ENO DEN TO EXANE...THELW NA PW OTI AN EKDIWTHOUME APO TR K NIWSOUN FOVO OI "MEGALES" NA STE SIGOUROI PWS TA IDIA KOIKLWMATA POU MAS ESTEILAN 2I KATIGORIA THA MAS KSANAPOLEMISOUN...GIA AUTO AN EINAI NA PAME GIA KATI KALO FETOS AS KRATOUME XAMILOUS TOUS TONOUS K NA AFISOUME TOUS ALLOUS NA MAS IPOTIMOUN...MAS SIMFEREI

Ανώνυμος είπε...

PAME AEKARA MOU NA PLINOUME KAI TON ERMI KAI NA ANEBOUME STI DEFTERH THESI!!H THESI STH TETRADA EINAI KATI PARAPANO APO SIGOURI!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ AΞIA ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ. ΕΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ! ! !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.