News Update :

Ενότητα και ομοψυχία

Σάββατο 1 Μαΐου 2010


Το ζητούμενο φίλοι μου είναι ένα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

Περίπου οι απόψεις μας συμφωνούν όλων όσον προβληματιστήκαμε εδώ...

Απλά να σας θυμίσω ότι σαν ΑΕΚ πάντα ήμασταν εκτός κατεστημένου και μας πολέμησαν και από Δικαστική και ΚΟΠ. Και ιδού το παράδειγμα: Παίζει Ανό- Αποέλ, σύρνουν καπνογόνα μες το γήπεδο οι λαστιχάριδες τσε ο διαιτητής διακόπτη το παιχνίδι για λίγο ξαναρχίζει...βλέπουμε να σύρνουν καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες οι οπαδοί των 2 μεγάλων Λευκωσιάτικων σωματίων και κανένα παιχνίδι εν διακόπτεται..πάει το ΑΠΟΕΛ δικαστική για την διακοπή στο παιχνίδι με Ανο και για ρίψη καπνογόνων βάζουν του πρόστιμο 2000 ευρώ ΜΟΝΟ...Πάει η ΑΕΚ δικαστική επειδή έπεσσε μες το γήπεδο μια πλαστική μπουκάλα νερού ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2000 ευρώ!!!!

Ύστερα διερωτάσαι αν μες τούντην Μπανανία έχει δικαιοσύνη...να μην σας θυμίσω και άλλες δικαστικές αποφάσεις ενάντια στην ΑΕΚ όπως τα φώτα με Ανόρθωση στο κύπελλο...

Έτσι τσε για την ιστορία οι πρώτοι κάτοικοι της Λάρνακας(Κίτιον)ήταν Φοίνικες και μετά άπό πολλοί καιρό ήρθαν οι Έλληνες όπου συνυπήρξαν τελικά μαζί και στο τέλος υπερίσχυσε το Ελληνικό στοιχείο ειρηνικά.

Αλλά να μην τα μηδενίζουμε όλα, γιατί η Σκάλα έβγαλε και βγάζει σπουδαία άτομα. Ξεκινώντας από την Φιλοσοφική σχολή του Ζήνωνα, ήρωες σε διάφορους αγώνες, καλλιτέχνες διεθνούς καριέρας, και στον Αθλητισμό είχε ΕΠΑ και ΠΟΛ. Μην τα κάνουμε όλα μαύρα...

Πρέπει να μάθουμε να αγαπούμε την Πόλη μας και παρόλα τα προβλήματα να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ. Να παραδειγματιστούμε από το Αγγλικό ποδόσφαιρο, όπου εκεί δεν τους ενδιαφέρει που παίζει ο ομάδα τους, αλλά όπου και να είναι ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Να πω για Leeds United, ή για Liverpool; Είδατε τι έγινε στο Άνφιλντ στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ισπανούς...χάσανε, έμειναν μέχρι τέλους, χειροκρότησαν την ομάδα και τραγούδησαν τον ύμνο της θρυλικής Λίβερπουλ...μιας ομάδας που έχει 20 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, μιας ομάδας με προβλήματα οικονομικά, διοικητικά.

Είμαι ΑΕΚ γιατί είμαι περήφανος για την Πόλη μου, είμαι ΑΕΚ γιατί ήταν πάντα ενάντια στο κατεστημένο, γιατί είναι η μόνη ομάδα στην Κύπρο που δεν έχει σχέση με κόμματα και γιατί είναι η ομάδα που την πολεμούν ακόμα. Με φτάνει ο πόλεμος που κάμνουν οι άλλοι, εμείς πρέπει να ενωθούμε.

Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν θα πάμε μπροστά. Είδατε στην Λίβερπουλ να έχει άτομα που είναι ξένα σε πόστα κλειδιά;;; Sammie Lee για χρόνια μέσα στους βοηθούς προπονητές, Kenny Dalglish Διευθυντής, Ian Rush δίπλα του χθές. Γιατί η ΑΕΚ έχει τεχνικό Διευθυντή τον Χατζηπιερή που όταν τον δεις στα κανάλια εν για το ΑΠΟΕΛ που μιλά;;; Προχτές με Λίβερπουλ είπεν και το ωραίο ότι μπορούσε να ήταν το ΑΠΟΕΛ στον τελικό!!!

Για αυτό είναι επείγον να γίνει εταιρεία η ΑΕΚ, να προχωρήσει σε ιδιόκτητο γήπεδο, να μπουν άτομα επαγγελματίες που θα δώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα και όποιος θέλει ας είναι προπονητής ή πρόεδρος της ομάδας.

Γιατί να μην δώσουν διάφορα πόστα σε πρώην παίχτες της ΑΕΚ που ξέρουν που είναι το πρόβλημα; Απλά πόσο διαφορετικά θα ήταν αν ήταν στην ομάδα ο Κωνσταντίνος Μηνά, Χάρης Νικολάου, Στεφανή, Θεοδότου, έτσι για να αναφέρω μερικούς.

Φίλε Σταύρο το ερώτημα είναι αν ΘΕΛΟΥΝ να μας δώσουν χαρά, το ότι ΜΠΟΡΟΥΝ είναι δεδομένο.


ΝΙΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ


.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

O φιλος ο Νικος τα λεει πολυ σωστα.Ποιο σωστα δεν γινεται και πιστευω αντικατοπτριζει σκεψεις και προβληματισμους ολων των ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ. Το θεμα είναι αυτα που λεμε και που γραφουμε τις πλιστες φορες τα λεμε εμεις για να τα ακουμε εμεις? Δεν ακουει κανεις τους προβληματισμους και τις προτασεις που γινονται κατα καιρους απο τους φιλους της Ομάδας? Παντος η κατασταση είναι δυσκολη αλλα και απο την αλλη η ΑΕΚ διμιουργιθηκε για τα δυσκολα! Ειμαι σιγουρος οτι θα ξεπερασουμε και αυτο το προβλημα που προεκυψε και οτι θα ειμαστε ετοιμοι την ωρα που πρεπει να σταθουμε και παλι περιφανοι για την Πόλη μας και την ΑΕΚ και την ιστορία μας απέναντι στο κατεστημενο της ΚΟΠ και ολων των εχθρων του Σωματιου αρκει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.