News Update :

Ψηφοφορία

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η τελευταία ψηφοφορία του 2009 που το θέμα της δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από το μεταγραφικό. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του ιστολογίου κλήθηκαν να επιλέξουν δύο θέσεις στις οποίες κατά τη γνώμη τους χρειαζόμαστε περισσότερη ενίσχυση. Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Επιθετικός 48 (55%)
Επιτελικός μέσος 37 (43%)
Ανασταλτικός μέσος 37 (43%)
Δεξί χαφ 7 (8%)
Αριστερό χαφ 4 (4%)
Δεξί μπακ 4 (4%)
Αριστερό μπακ 14 (16%)
Κεντρικός αμυντικός 9 (10%)
Τερματοφύλακας 2 (2%)

Πιο ξεκάθαρα δε θα μπορούσαν να ήταν τα αποτελέσματα καθώς βλέπουμε πως επικρατεί πανηγυρικά η θέση του επιθετικού ως επιτακτική ανάγκη για μεταγραφή. Όχι άδικα, καθώς η ομάδα νοσεί στη συγκεκριμένη θέση. Μπένκο, Γιασεμάκης και Καβαλάρης δεν είναι σταθεροί σε απόδοση όποτε δεν είναι τραυματίες, ειδικά οι πρώτοι δύο. Φυσικά έχουμε ήδη αποκτήσει έναν επιθετικό στη θέση αυτή. Όχι, δεν αναφέρομαι στο νεαρό που αποκτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά στο Χρήστο Ξενοφόντος που άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής από τα μαλλιά και καθάρισε το ματς με τη ΜΕΑΠ. Αν είναι αρκετό όμως αυτό για να μην πραγματοποιήσουμε μεταγραφή στη θέση του επιθετικού, θα το κρίνει ο κ. Μιχαηλίδης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η αμυντική μας γραμμή, που είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος τα πάει πολύ καλά και γι’ αυτό οι θέσεις αυτές δε συγκέντρωσαν πολλούς ψήφους.

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων για μεταγραφική ενίσχυση ισοβαθμούν δύο θέσεις. Αυτή του ανασταλτικού μέσου και του επιτελικού μέσου. Όσον αφορά την πρώτη θεωρώ ότι με τη μεταγραφή του Κάμπο έχουμε καλυφτεί, καθώς μπορούν να αγωνιστούν και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές στη θέση αυτή. Φερνάντες, Γήτας, Γεωργίου είναι καλές λύσεις.

Η θέση που πραγματικά χρειαζόμαστε ενίσχυση όπως καταδεικνύουν και οι ψήφοι, είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Μία δύσκολη ομολογουμένως θέση, ειδικά για αυτή τη εποχή. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλές προσπάθειες για να κλείσουμε το «δέκα το καλό» που απέβησαν άκαρπες. Ίσως ο Λαμπρόπουλος και ο Ελ Ομαρί να μπορούν να αγωνιστούν στη θέση αυτή, όμως έχουμε ανάγκη ένα καθαρό δεκάρι, έναν οργανωτή να τροφοδοτεί τους επιθετικούς μας, να βάλει μυαλό στο παιχνίδι μας. Είδαμε σε αρκετα παιχνίδια την ομάδα μας κομμένη στα δύο χωρίς συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεσης. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο μάτι και τις γνώσεις του προπονητή προσμένοντας τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.





.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.