News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Είναι γεγονός ότι η ανάκαμψη της ομάδας μας ήταν εμφανέστατη πριν από τρεις εβδομάδες περίπου. Οι σερί νίκες αποδείκνυαν του λόγου το αληθές αν και την τελευταία αγωνιστική που μας πέρασε μας τα χάλασε.
Το ερώτημα λοιπόν της ψηφοφορίας ήταν:
Ποιος είναι ο κυριότερος λόγος της ανάκαμψής μας;

Η συνεχής στήριξη των οπαδών 8 (12%)
Η αλλαγή του συστήματος/σχήματος 3 (4%)
Η δυναμικότητα των αντιπάλων 5 (7%)
Η προπονητική σταθερότητα 20 (31%)
Το δέσιμο της ομάδας 22 (34%)
Το φορμάρισμα ορισμένων παικτών 5 (7%)

Παρά την ήττα από την Αλκή, οφείλουμε να δούμε τα ξεκάθαρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θέλουν τους 2 στους τρεις ΑΕΚτζήδες να πιστεύουν πως η ανάκαμψη οφειλόταν κυρίως στο δέσιμο της ομάδας και στην προπονητική σταθερότητα. Το δεύτερο είναι σαφές πως μεταφράζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς τον προπονητή μας, αν και μετά από το παιχνίδι με την ομάδα fair-play, δέχθηκε πολλά πυρά. Ακόμα πιο βέβαιο είναι πως με νέα ήττα από Ολυμπιακό (ω μη γένοιτο) την Κυριακή θα δεχθεί ακόμα περισσότερα.

Προσωπικά πιστεύω πως ο όρος «ανάκαμψη» δεν πρέπει να μεταφράζεται αποκλειστικά σε βαθμούς που κερδίθηκαν, αλλά περισσότερο στο καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα. Αυτό ομολογουμένως έχει φανεί, εξαιρουμένης της τελευταίας αγωνιστικής. Αυτό που απομένει είναι να δούμε πώς θα αποδώσει η ομάδα με τον Ολυμπιακό, σε ένα τεστ που εύχομαι να μη δικαιώσει τους λιγοστούς φίλους που ψήφισαν «η δυναμικότητα των αντιπάλων». Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί όλοι να παραδεχτούμε πως η ανάκαμψη ήταν πλασματική και παρενθετική και το σημαντικότερο, πως η ομάδα δεν έχει το κάτι παραπάνω για να διακριθεί φέτος.

Επειδή δε θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο αυτό, νίκη και μόνο νίκη με Ολυμπιακό! Είναι ΤΟ ντέρμπι και δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε. Κλειδί για τους τρεις βαθμούς θεωρώ πως είναι η έδρα και ο κόσμος που οφείλει για ακόμα μια φορά να δώσει το παρόν του και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα τρίποντο-απόδειξη για τους φετινούς τους στόχους. Τα ψέματα τελείωσαν!






.
Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

To oti kaname sike me tin aradippou kai ton othello. Aftos itan o kirioteros logos.

Ανώνυμος είπε...

i aek file einai i pio adikimeni omada stin kypro stin dietisia kai meta i ael giafto an evnoithike kai ligo stin b katigoria den lei kai tipote afto!

itate tora filoi pou fonazate gia tin alki? i alki mas nikouse 2 0 kai den mas afise na kanoume rithmo ston agona. ok i alki ligo to parakane.
emis? 2 0 kai oloi vlepoume oti o olympiakos tha kani to 2 1 kai xava sou karaviani!!

anti na xalasoume esto kai ligo ton rithmo tou agona irthe o epankelmatias proponitis kai ekane 2 allages tautoxrones san kai viazomaste!! eleos kirie savva! esi den katexis ta vasika.

EL SKALIOTIS είπε...

Σαν ιδανικός αυτόχειρας ο Σάββας κατάφερε να χασει 2 βαθμούς σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 70 μας πήγαινε σχετικά καλά. Μόνο 3 λεπτά ήταν αρκετά να καταρρεύση η άμυνα μας και ειδικά με την τραγική αλλαγή να ρίξει στο παιχνίδι τον Γήτα!!!

Ποιά ανάκαψη φίλε Φοινικούδα; Επανήλθαμε στα κανονικά μας. Φάνηκε πόσο λίγοι είμαστε απέναντι σε ΑΛΚΗ και Ολυμπιακό. Είμαστε στην 6 θέση, ακολουθούν και άλλα δύσκολα παιχνίδια που με το υλικό και τον προπονητή που έχουμε πολύ δύσκολα θα βγούμε πρώτη κατηγορία...αλλά και να βγούμε θα πάθουμε σαν την Σαλαμίνα...

Δυστυχώς ο κόσμος ήταν παρόν σε ΑΛΚΗ και σε Ολυμπιακό. Απών ήταν οι πλειονότητα των παιχτών μας αλλά κύρια, ο μονίμος απών ο προπονητής μας, όπου δεν φαίνεται ικανός να διαβάσει παιχνίδι αντιπάλου, φτάσαμε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και ακόμα κάνει πειράματα με τους παίχτες!!!

Όσο για τους διοικούντες τι να πω; Είναι καιρός να πάρουν δραστικά μέτρα πριν να είναι πολύ αργά, παρά να μας λεν τα ίδια και τα ίδια στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου...

Μήπως και σε αυτή την διάσκεψη θα αναλάβει τις ευθύνες του ο Σάββας;

Τελικά μπορεί να μας κάποιος σε αυτό το σωματείο που το κατάντησαν περίγελο της Κύπρου τι σημαίνει ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τις ευθύνες μου;;;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σημαίνει διοργανώνω μία δημοσιογραφική διάσκεψη, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου στα λόγια και τέλος..έκανε το καθήκον του ο Αρσέν..ανέλαβε τις ευθύνες του και πρέπει εμείς να του το πιστώσουμε..ο άνθρωπος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ανέλαβε τις ευθύνες του σαν γνήσιος ηγέτης..Αν είχες έστω και την παραμικρή αγάπη για αυτή την ομάδα δεν θα ήσουν στην προπόνηση που σήμερα..αλλά εντάξει κατανοοώ..όταν είσαι ανάμεσα στους 7 πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές σε όλο το νησί που να σηκωστείς να πάεις..τόσα λεφτά ποιος μαζόχας θα βρεθεί να σου τα δώσει..η διοίκηση είναι ανύπαρκτη και ούτε αναμένω τίποτα που τους συγκεκριμένους..οι ανθρώποι δεν υπάρχουν δυστυχώς για τους ίδιους..η ομάδα πάει στον αυτόματο πιλόττο και εχθές έτσι πήγε εως το 70..εκαταφέραμε να προηγηθούμε μίας κατα πολύ ανώτερης ομάδας που είναι η καλύτερη στην κατηγορία αλλά ο προπονητής μας ήξερε τι έπρεπε να κάνει..βγάζω τον επιθετικό μου να βάλω κεντρώο να κλείσω τους χώρους..να κρατήσουμε το σκόρ..έτσι και έγινε..εκρατήσαμε το 2-2 ευτυχώς..όλοι παρακαλούσαμε να λήξει για να μην δεχτούμε και 3ο..φταίμε και εμείς που μένουμε απαθείς..αναλαμβάνω σαν οπαδός της ομάδας την ευθύνη μου..μόνο για εδώ είμαστε για να γράφουμε 5 πράγματα..και βάζω και τον εαυτό μου μέσα..δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν υπάρχει η ΑΕΚ..είμαστε ανύπαρκτοι..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ όταν το καλοκαίρι κάποιος αποκάλεσε τον Σάββα ΑΡΣΕΝ του είπα να μην το κρίνουμε από τώρα και να περιμένουμε να δούμε το έργο του.
Σήμερα μετά από 9 αγώνες με σίγουρα τον κρίνω ο πιο ανίκανος προπονητής που έχει περάσει από την ΑΕΚ μαζί με τον σκουληκομουτρο Κασιανο!
Αν αγαπούσε έστω και λίγο την ΑΕΚ κύριε Σάββα θα ήσουν παρελθόν από μόνος σου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έστω με την ΑΛΚΗ! Αλλά που να πας ρε να χάσεις την αποζημίωση σου?
Δεν είναι για αυτό που ποτέ σου δεν ήσουν αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ! Δεν είναι ο χαραχτήρας σου που σε έκανε και μας καβλιασες σαν τερματοφύλακας του Διγενή? Δεν είναι ο χαραχτήρας σου που μας πουλούσε όταν φορούσες την φανέλα της ΑΕΚ? Δεν είναι ο χαραχτήρας σου που ακόμα σε κατηγορούν άλλες ομάδες που τάχα δούλεψες.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΒΒΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΘΗΜΗΣΩ ΤΗ ΕΙΠΕΣ! είμαι επαγγελματίας προπονητής! Σκεφτούν να μην ήσουν!!!!!!
Εγώ σου λέω ξεκάθαρα άλλαξε επάγγελμα τώρα που είσαι νέος! Ακόλουθα και εσύ τον Ορφανίδη και τουλάχιστον θα το εκτιμήσουμε!
Δεν σου πέρνα! Ούτε να στήσεις ένα μέτριο υλικό σε 6 μήνες κατάφερες , ούτε να κρατήσεις αποτέλεσμα, ούτε να γυρίσεις αποτέλεσμα, ούτε να στήσεις καλά την εντεκάδα, ούτε να κάνεις σωστές αλλαγές ούτε ούτε ουτε!
Στόχο μας είναι το πρωτάθλημα είπες!! Μα πως ρε ανήκανε όταν εδώ και 9 δεν ξέρεις τι σου γίνεται!
Εγώ προκαλώ τον κόσμο μας αφού η διοίκηση είναι εντελώς αδιάφοροι να οργανωθούμε 50 – 100 άτομα να πάμε να τον κάνουμε να δώσει παραίτηση!
Η ΑΕΚ είναι δικοί μας και αύριο ο κάθε Γητας ο κάθε Λουκάς ο κάθε Μινντικης ο κάθε λεγόμενος προπονητής θα μας τρέχει και στα δικαστήρια! Εμείς μια ζωή ΑΕΚ θα είμαστε! Αυτοί θα φύγουν και θα γελούν!

Διοίκηση ξυπνάτε επειδή στο τέλος θα γυρίσει πάνω σας η ευθύνη!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.