News Update :

Βοήθεια, είμαι στην εφηβεία!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΕΚ στα 15 της χρόνια μπήκε για καλά στην εφηβεία. Μια περίοδο με έντονο θυμό, συνεχή άρνηση και αναζήτηση του εαυτού της. Όντως αν προσωποποιήσουμε την ομάδα θα διαπιστώσουμε ότι εκδηλώνει όλα τα σημάδια αυτής της ταραγμένης περιόδου...

Ο θυμός είναι διάχυτος. Όλοι θυμώνουν με όλους και όλα! Κάποιοι τα έχουν με τον προπονητή, κάποιοι με τους παίκτες, κάποιοι με τη διοίκηση, κάποιοι με άλλους οπαδούς, κάποιοι με τον εαυτό τους, κάποιοι με το aekition.blogspot.com και αρκετοί με όλους! Ο θυμός όμως σε κάνει να μην σκέφτεσαι και να ενεργείς με λογική, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεσαι στο φαύλο κύκλο της άρνησης. Το μυαλό δεν λειτουργεί με καθαρότητα και οι περισσότερες επιλογές που κάνεις είναι λανθασμένες. Δέχεσαι πανταχόθεν συμβουλές και καθοδήγηση αλλά εσύ αρνείσαι πεισματικά αφού θεωρείς ότι όλοι σε επιβουλεύονται.

Όντας στην εφηβεία η ΑΕΚ ψάχνεται να βρει ποια πραγματικά είναι. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισχυρή ταυτότητα που θα την οδηγήσει στη λύτρωση. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την ταραχώδη περίοδο έκαναν την εμφάνιση τους και οι... νοσταλγοί του παρελθόντος.

Η ίδια η πορεία της ζωής ολοκληρώνει την εφηβεία με την ωρίμανση. Αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να προσμένουμε: τη στιγμή, δηλαδή, που η ομάδα και η σκέψη θα ωριμάσει, βγαίνοντας πιο δυνατοί και σίγουροι για τους εαυτούς μας!

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, υπομονή! Η ζωή συνεχίζεται και η ανάκαμψη δεν θ’ αργήσει να 'ρθει!





.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ομολογήσω ότι τα πιο κάτω τα λέω μετά από μια γουλιά καφέ, και μπαίνωντας στο πνεύμα του άρθρου, αλλά και χωρίς καμιά δόση ειρωνείας ή σαρκασμού:
Συγχαρητήρια στην διοίκηση που δείχνει νηφαλιότητα και δεν πανικοβάλλεται. Ειδικά επειδή δεν βιάστηκε να διώξει τον προπονητή. Σε 2-3 εβδομάδες από τώρα με μπόλικους βαθμούς στην τσέπη και με προοπτικές κυπέλλου, αυτά θα έχουμε να πούμε όλοι κατά πάσαν πιθανότητα. Όσο για την τελική μου πρόβλεψη: η ΑΕΚ άνετα στους 2-3 πρώτους πριν τα play-offs, και 1η ή 2η στο τέλος, έχοντας φτάσει στον ημιτελικό του κυπέλλου μάλιστα. Η Λάρνακα δεν αντέχει άλλη μιζέρια.
Πρώην Επαίτης, νυν Αεκτσής.

EL SKALIOTIS είπε...

Για όνομα του Θεού Ζαπατίστα μου...δηλαδή πρέπει να περιμένουμε ακόμα 5 χρόνια μέχρι να τελειώσει η περιόδος της εφηβίας μας, για να φέρουμεν τον νούν μας;;;

Δεν το νομίζω να αντέχουμε τόσο..τέλος πάντων καλό το άρθρο σου έτσι και αλλιώς το μόνο που μας έμεινε να κάμουμε με έτσι κατάσταση είναι υπομονή

Ανώνυμος είπε...

ok katalavo to noima tou arthrou file mu alla den sinfonoume.
an i aek einai stin efivia tote i pegeia ti einai? 6 xronon omada kai ekane oloi tin kypro perifani!
emis stin eyropi tote nikisame 3 0 sto gsp me hatrick tou PEXTARA ISA kai piga extos kai...gia periergous logous (ipopta pragmata) xaname apo to imixrono parakalo 4 0.
den xexano pote oti sto 94 keridsame korner kai me goal pernousame. pige na to extelese enas xenos tote (den thimame to onoma tou) kai etrexe san trelos o aristos aristogleous (poula kai tin m... an tixi) kai katharise! apefthias exo to korner sto 94!

etsi gia na me xenomaste ta kathorthomata mas!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.