News Update :

Δεύτερη απαντητική επιστολή

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Οι απαντήσεις στην επιστολή του κ. Λουκαίδη στο Politis-Sports συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο Μπάρρεττ Νορτικιάν δημοσίευσε την ακόλουθη επιστολή...

Με μεγάλη προσοχή διάβασα την επιστολή σας Κύριε Γιώργο Λουκαΐδη και πραγματικά τόση αντιπαλότητα και τόση αντιπάθεια εναντίον της ΑΕΚ δεν έχω ξανακούσει ούτε και από φανατισμένους οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Αποκαλείτε την ΑΕΚ ίσως το πιο αντιπαθητικό σωματείο...όντως Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης με ανθρώπους σας εσάς που λογικά θα έπρεπε να στηρίζετε την ΑΕΚ και στα καλά αλλά προπάντων στα κακά της, να κουβαλάτε αντίθετος τέτοιο μίσος μέσα σας αποδεικνύεται πράγματι ότι η ΑΕΚ δυστυχώς έχει πολλούς εχθρούς και μάλιστα το πιο επικίνδυνο είδος εχθρού. Η αντιπάθεια άλλων ομάδων έμενα προσωπικά δεν με απασχολεί αλλά όταν άνθρωποι που θα έπρεπε να υπερασπίζουν την ΑΕΚ την καταπολεμάτε και μάλιστα στην χειρότερη της φάση αφού έχουμε υποβιβαστεί τότε ναι αυτό είναι λυπηρό! Μου προκαλεί μεγάλη απορία που αρχίσατε την επιστολή σας αφήνοντας να διανοηθεί ότι δήθεν υπερασπιστήκατε την ΑΕΚ όταν 10– 15 άτομα σας εξέφρασαν την επιθυμία τους. Η αντιπάθεια σας είναι τόσο εμφανής που μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να υποστηρίξετε την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι στην επιστολή σας υπερασπίζεστε ακόμα και την Αλκή απλά και μόνο για να κατηγορήσετε την ΑΕΚ λέει πολλά για τα συναισθήματα σας.

Απορώ με πια λογική σκεφτήκατε σαν σημαντικότερο λόγο για να πείσετε όπως λέτε στα 10 - 15 άτομα ότι δεν είναι σωστό να επαναφέρουν μια από τις δυο παλιές ομάδες...το ύψος του προϋπολογισμού! Οι λόγοι ηθικής, οι λόγοι προστασίας του οράματος της Ενωμένης ομάδας που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη δεν το βρίσκετε πιο σημαντική δικαιολογία από το ύψος του προϋπολογισμού Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης?

Αναφέρεστε επίσης στην ΑΕΚ σαν...αποτυχία. Ναι το 2008 -09 ήταν παραπάνω από αποτυχία. Ήταν καταστροφή. Στην μεγάλη σας προσπάθεια να σταμπάρετε την ΑΕΚ σαν αποτυχία...καταγράφετε στην επιστολή σας ότι αρνητικό μπορείτε να σκεφτείτε αγνοώντας όλα τα θετικά. Τρεις τελικοί Κυπέλλου σε δεκαπέντε χρόνια με τρεις περιφανές αποδώσεις και στο Τσιρειο και στο Γ.Σ Π και στο Γ.Σ.Ζ εγώ δεν το βλέπω σαν αποτυχία Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης. Την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν την βλέπω σαν αποτυχία. Δεν θα αναφέρω άλλες επιτυχείς της ΑΕΚ. Δεν θεωρώ την ΑΕΚ αποτυχία μόνο και μόνο επειδή μας έδωσε την χαρά να πανηγυρίσουμε τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να σας αναφέρω την κοινωνική πρόσφορα που μας έχει χαρίσει η ΑΕΚ. Το γεγονός ότι μέσων της Ενοποίησης κάναμε νέους φίλους και νέους συναγωνιστές πάνω στις κερκίδες υπερασπίζοντας μαζί την πόλη μας εσείς φαίνεται δεν το υπολογίζεται καθόλου....αλλά πως να το υπολογίσετε όταν υποστηρίξετε τη διχόνοια.

Έχετε δηλαδή της εντύπωση Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης ότι αν σήμερα υπήρχε ακόμα μια από τις δυο πρώην ομάδες μας είτε αυτή λέγεται Πεζοπορικός είτε λέγεται Έπα θα κατάφερνε περισσότερα πράγματα από ότι έχει καταφέρει η ΑΕΚ στα δεκαπέντε της χρόνια? Χλωμό το βλέπω, πολύ χλωμό! Εγώ σαν πρώην υποστηριχτής της Επας είμαι τις άποψης ότι η Επα σήμερα θα ήταν στην καλύτερη της μοίρα μια ομάδα μεσαία στην Β – κατηγόρια. Τώρα αν εσείς πιστεύετε ότι ο Πεζοπορικός θα κατάφερνε καλύτερα πράγματα από ότι η ΑΕΚ και θα μεγαλουργούσε στην Α’ κατηγόρια...μάλλον βρίσκεστε κάπου αλλού. Αν όμως πραγματικά το πιστεύετε αυτό το πράγμα και μπορείτε και το εγγυάστε τότε η προσωπική μου γνώμη είναι να κάνουμε όλοι μαζί σήμερα άρον άρον τον Πεζοπορικό! Αρκεί να έχετε εγγύησης ότι δεν θα βλέπουμε πλέον τον πρωταθλητισμό με κιάλια όπως ειρωνικά είπατε για την ΑΕΚ μας.

Συνεχίζεται να προσβάλετε την ΑΕΚ λέγοντας ότι δεν ξέρετε αν πρέπει να κλάψει η να γελάσει κάνεις για το που έχει κατάντησε σήμερα. Απλά να σας πω Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης ότι ομάδες σαν την Μαn Utd, Liverpool, Juventus, Νewcatle και στην Κύπρο η ΑΕΛ για διάφορους λόγους αλλά προπάντων για λανθασμένες συνεχόμενες επιλογές μέσα σε μια χρόνια κατέληξαν στην Β - κατηγόρια. Είμαι σίγουρος όμως ότι σήμερα δεν θα γελάσει κανείς αν ακούσει την ιστορία που κουβαλούν αυτές οι ομάδες!

Προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο και να παρουσιάσετε μια εικόνα ότι δήθεν μόνο πρώην Πεζοπόροι έχουν πικραθεί και απομακρυνθεί από την ΑΕΚ. Η σκοπιμότητα σας και ο λόγος που παρουσιάζετε τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο είναι ξεκάθαρος. Προωθείτε με αυτό τον τρόπο την διχόνοια! Δυστυχώς Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης όσοι πρώην Πεζοπόροι υπάρχουν και τόσοι πρώην οπαδοί της Επας που ποτέ δεν αγκάλιασαν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κύριε είναι Πεζοπορικός. Η ΑΕΚ κύριε είναι Έπα. Η ΑΕΚ είναι Αθλητική Ένωσης Κιτίον με Κιτρινοπράσινα και Ασπρόμαυρα χρώματα που και στην Γ- κατηγόρια να παίζει ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου πάντα θα ξέρει ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδας της Λάρνακας.

Έχει μεγάλη διάφορα το να επαναφέρεις μια ομάδα από το να κανείς μια εντελώς καινούργια ομάδα αγροτικού που απλά έχει μια λέξη στη ονομασία του που είναι ο ίδιος με άλλης ομάδας έχοντας εντελώς διαφορετικό έμβλημα. Υπάρχει μεγάλη διάφορα! Αναφέρεστε στις ομάδες που υπάρχουν στο αγροτικό πρωτάθλημα και έχουν τις λέξης Ανόρθωση, Ομόνοια ή Έπα ή οτιδήποτε άλλο στην ονομασία τους. Όμως αποφεύγετε να πληροφορήσετε σωστά τον κόσμο! Η Ομόνοια ή η Ανόρθωση η οποιαδήποτε άλλη ομάδα του αγροτικού σε καμία μα καμία περίπτωση δεν έχουν καμία σχέση με την γνωστή ομάδα που βρίσκεται στην Α’ κατηγόρια. Ούτε το έμβλημα έχουν για παράδειγμα το τρίφυλλη ή τον φοίνικα, ούτε επαναφέρουν ή διασπάσουν άλλη ομάδα αποκαλώντας την δήθεν σαν αποτυχία! Απλά είναι ομάδες από χώρια που έχουν, όχι ολόκληρη την ονομασία, αλλά μια ίδια λέξη στην ονομασία τους. Για να εξηγούμαστε και να καταλάβουν όλοι τα ολοφάνερα.....υπάρχει για παράδειγμα ομάδα που λέγεται Ανόρθωσης Παραλίμνιου! Αυτή ομάδα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την γνωστή Ανόρθωση Αμμοχώστου! Μπορεί ένας δεύτερος Γιώργος Λουκαΐδης να υπάρχει αλλά άλλος Γιώργος Λουκαΐδης με τον ίδιο αριθμός ταυτότητας σας δεν θα βρεθεί! Με εκπλήσσει πραγματικά που παίζεται και με την νοημοσύνη μας!

Η νεολαία δεν είναι μόνο ΑΕΚ η νεολαία είναι παθιασμένοι με την ΑΕΚ. Οι ανεξάρτητοι οπαδοί δεν έχουν σύνδεση με την επίσημη ΑΕΚ και λειτουργούν ανεξάρτητα και καμία αντιδράσει της επίσημης ΑΕΚ δεν μπορεί να την επηρεάσει. Να σου ξεκαθαρίσω όμως ότι οι πλείστοι οπαδοί που εισήλθαν στο ξενοδοχείο ήταν παλιά υποστηριχτές του Πεζοπορικού που τους έχετε προσβάλει δίπλα.

Είναι άξιας απορίας που βρήκατε την τόλμη και λέτε ότι η επίσημη ΑΕΚ κάλεσε συγκέντρωση για σκοπούς αντιπερισπασμού! Εσείς που προσπαθείτε να διασπάσετε μια ομάδα που υπάρχει εδώ και 15 χρόνια μιλάτε και για αντιπερισπασμούς? Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι απαντούσατε 15 χρόνια στην ερώτηση τι ομάδα είστε?....ή αν συχνάζετε η δεν συχνάζετε στο σωματείο της ΑΕΚ. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και απλά διαβάζοντας την επιστολή σας πραγματικά μου γεννιούνται αυτές της απορίες.

Αφού έχετε τόση αγάπη για τον Πεζοπορικό πως μπορέσατε και αντέξατε 15 χρόνια? Εσείς πρέπει να κοιμόσασταν της νύχτες 15 χρόνια περιμένοντας την μεγάλη αποτυχία της ΑΕΚ για να την πυροβολήσετε. Εγώ αγαπώ την ΑΕΚ και δεν αντέχω από το ένα σαββατοκύριακο μέχρι το άλλο για να την παρακολουθήσω, πως αντέξατε εσείς 15 χρόνια?

Το μόνο σωστό και λυπηρό που αναφέρετε είναι η Καλαθόσφαιρα. Πάλι όμως δεν λέτε ότι και η ΑΕΚ την πρώτη χρόνια έκανε πορεία ισάξια του πανίσχυρου Πεζοπορικού. Όντως όμως είναι λυπηρό το που έχει καταντήσει η Καλαθόσφαιρα. Δεν νομίζω όμως είναι η Ενοποίηση που ευθύνεται στο ότι η καλαθοσφαιρική Λάρνακα έγινε κομπάρσο. Να σας θυμίσω ότι και ο Αχιλλέας έκανε κάποτε πρωταθλητισμούς αλλά σήμερα και αυτός έχει καταντήσει κομπάρσο χωρίς να αλλάζει ονομασία! Δυστυχώς μετά την φυγή του τότε Προέδρου του Πεζοπορικοί δεν βρέθηκαν άτομα να αγκαλιάσουν την Καλαθόσφαιρα. Είναι όπως κρίμα και ελπίζουμε και εμείς σαν οπαδοί της ΑΕΚ τα βήματα που γίνονται να μας επαναφέρουν ξανά στα ψηλά.

Κλείνοντας θα σχολιάσω και την κουβέντα σας στο ότι άνθρωποι που οδήγησαν την ΑΕΚ στην Β - Κατηγόρια κυκλοφορούν άνετοι και ωραίοι. Αυτοί άνθρωποι Κύριε Γιώργος Λουκαΐδης αγαπούν την ΑΕΚ και παρά τα τόσα λάθη που έγιναν πέρσι, μας έχουν δείξει ότι είναι και θα είναι πάντα κοντά στην ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν και τον σεβασμό του κόσμου της Λάρνακας. Είναι άνθρωποι που έχουν μέσα τους αυτό που λέγεται ΑΕΚ...κάτι που εσείς και οι άλλοι 10 - 15 δεν μπορέσατε ποτέ να βρείτε...ακόμα και από το πόστο του Γενικού Αρχηγού παρακαλώ!

Μπαρρεττ Νορτικιαν
Υποστηριχτής της Αθλητική Ένωσης Κιτίον.
Μια ζωή ΑΕΚ.


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.