News Update :

23-4-1950

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σαν σήμερα το 1950 έγινε ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΕΠΑ και Ανόρθωσης στο Γ.Σ.Π. Ο αρχικός τελικός που διεξήχθη στις 19-3-1950 διακόπηκε στο 82’ λόγω εισβολής οπαδών της ΕΠΑ στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των πολλών διαιτητικών «λαθών». Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με αντιαθλητικά φάουλ και πολλούς τραυματισμούς εκατέρωθεν. Το παιχνίδι ποιοτικά υστέρησε με την ΕΠΑ να είναι καλύτερη στο Α’ ημίχρονο και την Ανόρθωση στο Β’. Η ΕΠΑ προηγήθηκε στο 14’ με τον Δρουσιώτη και η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 35’ με τον Αντώνη Παπαδόπουλο. Στο 50’ η ΕΠΑ κέρδισε πέναλτι που όμως δεν αξιοποίησε διότι ο Τερζιάν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από το 70’ η Ανόρθωση αγωνίστηκε με 10 παίκτες, ενώ δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα η ΕΠΑ κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον Τερζιάν να ευστοχεί και να γράφει το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του. Η Ανόρθωση υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του τελικού, αλλά τελικά δεν έγινε δεκτή.


Η Ε.Π.Α. αγωνίστηκε με τους: Μαύρος, Θαλής, Χουσείν, Χριστοδουλίδης, Νεοφύτου, Στέφος, Μεταξάς, Αράμ, Τερζιάν, Χειμωνίδης, Δρουσιώτης.

Η Ανόρθωση αγωνίστηκε με τους: Κώτσιος, Ξάνθος, Μάντζαλος, Φικρέτ, Άριστος, Βοσκαρής, Μελετίου, Λαζαρίδης, Στυλιανίδης, Τζιώρτζης, Παπαδόπουλος.

.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ekamnan pou tote enstasis hahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

en pou tote pou kamnoun enstaseis...

Ανώνυμος είπε...

OLOI την τριτη ωρα 10:15 το πρωι στη πρωπονηση να αμψυχωσουμε την ομαδα.
Μη ξεχνατε της μας προσφερε φετος αυτη η ομαδα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.