News Update :

Θα το ξανακάνουμε!

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

5 Μαρτίου 2005 - Στάδιο Γ.Σ.Ζ. - Ώρα 17:00

Η 13η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον 1ο ΑΠΟΕΛ. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο Ναγκόλι Κένεντι τροφοδότησε τον Λευτέρη Ελευθερίου, που με δυνατό γωνιακό σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ήττα αυτή οδήγησε στην απομάκρυνση του αήττητου μέχρι τότε προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς!
Το ‘χουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε...!!!

Η ΑΕΚ τότε πάλευε για τη σωτηρία και αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή ενόψει του ματς με την Ανόρθωση που θα γινόταν την επόμενη αγωνιστική. Το ΑΠΟΕΛ ερχόταν αήττητο μέσα στο ΓΣΖ, ενώ η ΑΕΚ μετρούσε μόλις 3 νίκες.
Τα δεδομένα είναι ανατριχιαστικά παρόμοια με τα σημερινά. Οι συνθήκες είναι ακριβώς οι ίδιες και τίποτα δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο. Υπάρχει ξεκάθαρος ο συμβολισμός. Το ‘χουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε!!! Όλα είναι ίδια, όλα είναι συμβολικά, όλα είναι μηνύματα από το Θεό! Αρκεί να το πιστέψουμε!

Οι παίκτες

Οι παίκτες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους: δηλαδή να παίξουν ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Μόνο αυτό ζητούμε, τίποτε παραπάνω. Και αυτό προκύπτει από την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Αναμφίβολα το ρόστερ που διαθέτουμε, τουλάχιστον ως ονόματα, είναι ζηλευτό. Αυτό που μας έφαγε είναι η κακοδαιμονία και η εσωτερική διχόνοια. Σ’ αυτό το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μοναδική ευκαιρία να αποδείξουν στους εαυτούς τους αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο ότι κατέχουν το αντικείμενο, ότι ξέρουν μπάλα και μάλιστα καλά. Έχουν την ευκαιρία να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά του αποτυχημένου. Ας πεισμώσουν, ας παίξουν με τσαμπουκά, ας τρίξουν τα δόντια, ας φτύσουν αίμα... Κανείς δεν θέλει να τον θεωρούν τελευταίο. Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Η διοίκηση

Οι διοικούντες (όποιοι και όσοι παρέμειναν ακόμα) οφείλουν να λειτουργήσουν όπως πρέπει. Να επισκεφθούν, δηλαδή, τους παίκτες στην προπόνηση και να τους μιλήσουν, να τους δεξιωθούν ώστε να βελτιωθεί το κλίμα και φυσικά να τους υποσχεθούν αυξημένο πριμ σε περίπτωση νίκης.

Η διαιτησία

Σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες δεν νοείται η διαιτησία να λάμψει δια των λαθών της. Οι ποδοσφαιριστές είναι υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα παρουσιάσουν ωραίο θέαμα. Είναι για να χτυπιέσαι όταν πληρώνεις να πας να δεις ποδόσφαιρο και τελικά βλέπεις έναν μαυροφορεμένο να γελοιοποιεί τα πάντα, ακόμα και τη νοημοσύνη σου. Παραφράζοντας τα λόγια του Μπρούρσε, ελπίζω πως το ΑΠΟΕΛ δεν θα αναδειχθεί ξανά ως η «ομάδα της διαιτησίας».

Ο κόσμος

Καιρός να θυμηθούμε τα παλιά και να συσπειρωθούμε έναντι στους «άσπονδους φίλους» μας. Το επιτάσσει η κρισιμότητα της στιγμής. Ας ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας ωσάν να είναι ο τελευταίος αγώνας που πηγαίνουμε. Να μην μας νοιάζει το μέλλον. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι τα 90 λεπτά του αγώνα. Τίποτα άλλο! Ακόμα και αν η εξέλιξη δεν μας ευνοεί τίποτα δεν πρέπει να μας σταματήσει μέχρι το τελικό σφύριγμα. Χρειαζόμαστε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και πρέπει να πιστέψουμε αν θέλουμε να ‘ρθει!

Ο προπονητής

Το μόνο που εύχομαι στο Σάββα Κωνσταντίνου είναι να έχει την τύχη να κάνει τις ίδιες δηλώσεις που έκανε στις 5-3-2005 ο τότε προπονητής μας Νικολάι Κοστόφ: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που σήμερα έδωσαν την ψυχή τους αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και στη διοίκηση».

Πρόβλεψη: όπως τότε (2-1)!!!




.
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Foooortsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AEKARA oeeeeeeeee oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee GAMA TOUS TH MANA NA TELEIWNOUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
AEK-LARNAKA 4 EVER

Ανώνυμος είπε...

Na anaferw episis oti kai tote i omada ekane ena apistefto seri 3 nikwn me apollona apoel kai pafo(na tin kai tin pafo pali) akoma ena koino stoixeio . Ante aekara pame san allote
AIMA TIMH AEK MIA ZWH

Ανώνυμος είπε...

ate re pedia na deroumen kai to apoel na paroumen ena x me omonoia kai na ktipisoumen ta skouloutsia mesa stin edra mas kai tha minoumen panigirika stin proti katigoria.auto euxete o pio esiodo3os opados mas kai auto prepei na skeutonte kai oli i axni opadi mas giati mono an to piste4oume emeis en na to piste4oun kai i pextes mas. o mi genito fametes apo apoel kalo programatismo gia tin 2 katigoria.
ante geia
K.P aektzis ws sta mpounia

Ανώνυμος είπε...

APANO TOYS RE KAI TOYS FAGAME............AEKARA AEKARA EEEEEEE OMADARA TRALALALA TRALALALA EEEEE TRALALALA.... FORZA REEEEEE
KAI ME MPALONIA KAI BELONIA, ZHTO O KYR ANTONHS O MERAKLHS O MOUSTERHS POU SKOTOSEN TON HRAKLH TZAI ARPAKSE TON KOUFON TZAI EKAMEN ENAN ...... EEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ? Για όσους δεν γνωρίζουν πως, πατάτε πρώτα το κουμπακι Alt (δίπλα από το Space Bar κάτω αριστερά)και αμέσως μετά το Shift (το κουμπάκι που έχει μόνο ένα τόξο που δείχνει προς τα πάνω και υπάρχει σε δύο σημεία του πληκτρολογίου: κάτω αριστερά από το Enter και κάτω δεξιά από το Caps Lock. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΑ = ΑΕΚ. Οι πιθανότητες μας για παραμονή είναι όσες και οι πιθανότητες για 2 νίκες και 1 ισοπαλία πάνω στους 3 πρωτοπόρους. ΑΛΟ

ΤΑΤΣΙΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Gia opoion antilamvanete ti simaini dinamiki: An kerdisoume to Apoel tha swthoume. Etsi apla. Toso diskolo alla ohi parapanw. (simiwste oti Apep kai Alki tha hasoun kai oi 2 kai tha imaste 1 ponto pisw tous. Kai an soosoume kala ton Kiki Philippou o Ethnikos den tha katsi na tis fai apo tin Alki tin epomeni agwnistiki stin Ahna.) Pame gia niki avrio loipon! prwin epaitis nin AEKtzis.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.