News Update :

Pre – match: Α.Ε.Κ. – Κινύρας

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του νοικοκύρη!
Παροιμία που ταιριάζει απόλυτα στο ζευγάρι ΑΕΚ – ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας, αφού με το άκουσμα του ονόματος της συγκεκριμένης ομάδας, κάθε άλλο παρά ποδόσφαιρο μας έρχεται στο μυαλό. Λέξεις όπως φωτοβολίδες, Ράζιτς, ανηθικότητα είναι ο πρώτος συνειρμός της σκέψης...

Πρώτη του «κλέφτη»: 03-02-2008: ΑΕΚ – Κινύρας: 1-1...κανονικό γκολ του Ράζιτς ακυρώνεται από τον προκλητικό κύριο Πλατύ με αποτέλεσμα αντί το σκορ να γίνει 2-0, να ισοφαριστούμε λίγα λεπτά αργότερα. Οι δύο βαθμοί που αφήσαμε το βράδυ εκείνο μας στέρησαν την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα.
http://aekition.blogspot.com/2008/02/blog-post_04.html

Δεύτερη του «κλέφτη»: 31-08-2008: Κινύρας – ΑΕΚ: 2-0 στα χαρτιά...Το παιχνίδι διακόπτεται οριστικά στο 12ο λεπτό και ενώ ήταν ισόπαλο 1-1 καθώς η φωτοβολίδα των οπαδών μας θεωρήθηκε επικίνδυνη από τον Πεγειώτη αστυνόμο. Ο Κινύρας με πρωτοστάτη το Μίτα, κλέβει το τρίποντο στη δικαστική υποδυόμενος τον Mr Fair-play του κυπριακού πρωταθλήματος.
http://aekition.blogspot.com/2008/09/after-match-vs-aek.html

Τρίτη του «νοικοκύρη»: 20-12-2008: Η ΑΕΚ περνάει θριαμβευτικά το εμπόδιο του Κινύρα μέσα στο ΓΣΖ, αποδεικνύοντας ποιος είναι το αφεντικό και παίρνοντας εκδίκηση για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία το κατεστημένο την αδίκησε κατάφορα.

Αυτή θέλω να είναι η κατάληξη της ιστορίας. Κι αν νομίσουν ορισμένοι πως είναι λανθασμένη η συγκεκριμένη προσέγγιση του παιχνιδιού, επιμένω πως δεν μπορούμε παρά να το πάρουμε προσωπικά το θέμα του Κινύρα. Η ομάδα αυτή πάντα βγαίνει κερδισμένη από τα μεταξύ μας παιχνίδια, πάντα παίρνει περισσότερα από όσα αξίζει, και μάλιστα όχι με έντιμο τρόπο. Αυτό πρέπει να σταματήσει το Σάββατο στο ΓΣΖ. Οι ποδοσφαιριστές μας στο πίσω μέρος του μυαλού τους πρέπει να έχουν τη διακοπή στην Πέγεια, έτσι ώστε να πεισμώσουν και να τιμωρήσουν τους ντοπαρισμένους αντιπάλους.

Ντοπάρισμα ψυχολογικό πρέπει να δώσουμε κι εμείς στην ομάδα μας, όπως κάναμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Νομίζω πλέον αντιλαμβανόμαστε όλοι πως αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς, είτε το θέλουμε είτε όχι. Γι αυτό έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εκεί για να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα δώσουν την ώθηση για να ξεμπλέξουμε έγκαιρα από τις περιπέτειες. Δεν περιμένω στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, το ΓΣΖ να είναι κατάμεστο...εξάλλου και στα καλύτερά μας δυσκολευόμαστε να το γεμίσουμε. Περιμένω όμως η συνείδηση να υπερνικήσει την απογοήτευση και η αγάπη για την ομάδα να υποσκελίσει την πίκρα που αισθανόμαστε όλοι. Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας μας δεν ήταν καθόλου τυχαίες, κι ας μείναμε στις εντυπώσεις. Ήρθε η ώρα οι εντυπώσεις να συνοδευτούν και από το αποτέλεσμα. Πολύ εύστοχες και αναγκαίες χαρακτηρίζω τις ανακοινώσεις του Α.ΣΥ.ΦΙ. καθώς και της επίσημης ΑΕΚ που καλούν τον κόσμο της Λάρνακας και επαρχίας να έρθει η ώρα 6:00 στο "σπίτι" τους, που δεν είναι άλλο από το ΓΣΖ.

Η ομάδα του Κινύρα στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Έχει πετύχει 7 τέρματα και έχει δεχθεί 10. Φιγουράρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς (έπρεπε να είχε 12 αφού τους 3 τους της έκαναν δώρο). Πέτυχε συνολικά 14 γκολ (τα δύο στα χαρτιά) και δέχθηκε 18. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (9η-13η) έχει μαζέψει μόνο 2 βαθμούς. Η κοιλιά που διανύει οφείλεται αφενός στη φυγή του Ερανοσιάν από τον πάγκο της ομάδας και αφετέρου στο σκάνδαλο ντόπιγκ το οποίο εύχομαι να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Απόντες λόγω ντοπαρίσματος θα είναι οι Μάρκες και Μεδέιρος.

Για την ομάδα μας θα απουσιάσει ο Γκονζάλεζ, ο Κυριάκου, ο Παπόε και ίσως ο Μιχαήλ. Έτσι ίσως να δούμε την εξής εντεκάδα: Αντάμοβιτς, Περγκλ-Βέιγκα, δεξιά Μηνά-αριστερά Μεσίκα, Άμπραχαμ-Κάσιο κόφτες, μπροστά τους ο Μοσελίν, Νουαφόρ-Τζόσουα στα άκρα και κορυφή τον Ατόρνο. Όλα όμως εξαρτώνται από την έμπνευση του κ.Κασιανού, εξάλλου ο κάθε προπονητής σκέφτεται διαφορετικά. Αν όντως ισχύει το ότι γνωρίζει καλά το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, όπως ισχυρίζεται το συμβούλιο, τότε θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει το οπλοστάσιό μας.

Βλέπω πέναλτι στο παιχνίδι αυτό, ελπίζω για την ομάδα μας και ας το αναλάβει αυτή τη φορά κάποιος άξιος να στείλει την μπάλα στο πλεκτό να ξεμπερδεύουμε! Η έντονη επιθυμία μου για νίκη με κάνει να βλέπω τελικό αποτέλεσμα με διαφορά δύο τερμάτων υπέρ μας.

Θα τα πούμε στο ΓΣΖ, στο ιστορικό μας αυτό ραντεβού.







.

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.