News Update :

Ψηφοφορία

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Στο ποδόσφαιρο, το πλέον ομαδικό άθλημα, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, συνεργασία και ομοιογένεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν παύουν όμως να ξεχωρίζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές για το πάθος, τη συγκέντρωση και τις ικανότητές τους. Ειδικά όταν η ομάδα είναι σε μαύρο χάλι, είναι πιο εύκολο να διακρίνεις τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές, αφού ξεχωρίζουν «όπως τη μύγα μες το γάλα»...

Αυτό ήταν και το ερώτημα της ψηφοφορίας: "Ποιον θεωρείτε M.V.P του Α' γύρου;"

Άμπραχαμ 25 ψήφοι

Ατόρνο 10 ψήφοι
Γκονζάλεζ 5 ψήφοι
Κάσιο 5 ψήφοι
Μηνά 10 ψήψοι
Μιχαήλ 0 ψήφοι
Μοσελίν 1 ψήφος
Νικολάου 0 ψήφοι
Παπόε 21 ψήφοι
Άλλος 3 ψήφοι

Μετά από έναν ολόκληρο γύρο, οι διακριθέντες για την ομάδα μας μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κάκιστης πορείας που διανύουμε καθώς μόνο το ¼ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν είχαν ικανοποιητική απόδοση.

Martin Abraham: Ο Τσέχος ήρθε στην AEK τελευταία στιγμή, με το παρελθόν του να μην τον κολακεύει. Παρ’ όλ’ αυτά κατάφερε σε χρόνο μηδέν να κερδίσει θέση βασικού και αναντικατάστατου στο μεσαίο χώρο. Ανασταλτικό χαφ με τα όλα του. Τρέχει, κόβει, μοιράζει, σκοράρει....Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πάθος με το οποίο πανηγύρισε το γκολ με τον Εθνικό όπου φίλησε το σήμα στη φανέλα; Αυτό ήταν το δεύτερό του γκολ. Το πρώτο το πέτυχε στο Παραλίμνι όταν μειώσαμε σε 1-2.
Άρχοντας στους αιθέρες, μεστός με τη μπάλα στα πόδια. Οι απέριττες του προσπάθειες βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη της ομάδας. Περισσότερο απ’ όλα όμως θαυμάζω τις τοποθετήσεις του. Ξέρει που να σταθεί στο γήπεδο κι έτσι αποφεύγει το άσκοπο τρέξιμο. Μερικές φορές σου δίνει την εντύπωση πως γνωρίζει από πριν πώς θα εξελιχθεί η φάση και απλά την...προλαβαίνει!

Emmanuel Pappoe: Δεύτερος με μικρή διαφορά στις προτιμήσεις είναι ο αγαπητός σε όλους μας Παπόε. Σταθερή αξία, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, περιορίζει τα ατομικά λάθη στο ελάχιστο. Πιστός στρατιώτης που σαν Δαυίδ τα βάζει με θηρία διπλάσιου εκτοπίσματος και τα αναχαιτίζει αποτελεσματικά. Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην ΑΕΚ έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη των περισσότερων αν όχι όλων, πράγμα πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι 57% των ψηφοφόρων θεωρούν ως M.V.P. του πρώτου γύρου έναν εκ των δύο ποδοσφαιριστών που έχουν προαναφερθεί.





.

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.