News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Πέρα για πέρα ξεκάθαρα είναι τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του aekitionblog. Ίσως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τόσο μεγάλο ποσοστό. Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση και η ενίσχυσή της με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι άμεση. Επιτακτική ανάγκη λοιπόν η απόκτηση ποδοσφαιριστή σε ποια θέση; Για να δούμε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Τερματοφύλακα (GK) 1 (2%)

Κεντρικού αμυντικού (CB) 5 (10%)

Αμυντικού μέσου (DM) 0 (0%)

Μεσοεπιθετικού (WING) 5 (10%)

Επιτελικού μέσου (AMF) 6 (12%)

Επιθετικού (CF) 31 (64%)

Η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων κατέθεσε την άποψή της για απόκτηση επιθετικού και ευελπιστούμε πως η διοίκηση και το προπονητικό team θα τη λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. Φυσικά απ’ ότι πληροφορούμαστε, κινούμαστε για απόκτηση αμυντικού και πραγματικά το γεγονός αυτό προσωπικά με παραξενεύει πολύ. Πέραν των Περγκλ, Δασκαλάκη και Μιχαήλ, στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να αγωνιστούν και οι Παπόε, Κάσιο και Άμπραχαμ. Αντίθετα, στην επίθεση είναι που υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα με την έλλειψη κα
θαρόαιμου επιθετικού να βγάζει μάτια.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο θεωρώ το γεγονός ότι όλες μας οι επιθέσεις σταματούν κάπου έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο το ότι κάθε ματς αφήνουμε ανεκμετάλλευτα καμιά 10ριά κόρνερ και άλλα τόσα φάουλ σε καλή θέση. Είναι χιλιοειπωμένο πως ο Νουαφόρ πρέπει να πλαισιώνεται από ένα φορ περιοχής που θα μπορεί να κάνει το εύκολο γκολ εκμεταλλευόμενος τις κάθετες πάσες και τις σέντρες, ακόμα και τα μελέ! Ο Μέντεζ με τα λίγα που έχουμε δει, είναι το ίδιο στυλ με το Νουαφόρ. Κράτημα και σπάσιμο μπάλας.

Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει πετύχει μονάχα 5 γκολ
ν συμπεριλάβουμε και αυτό της Πέγειας) σε 6 αγώνες, τραγικό στατιστικό για ομάδα σαν την ΑΕΚ. Έστω και αν έχει δεχθεί 10 γκολ, αυτό οφείλεται στην συνολική αμυντική της συμπεριφορά και όχι στους κεντρικούς αμυντικούς. Εξάλλου στα μισά από αυτά έφεραν ακέραια την ευθύνη οι τερματοφύλακές μας.

Δεν είναι λίγοι οι επιθετικοί για τους οποίους μπορούσαμε να κινηθούμε το καλοκαίρι των οποίων είναι ήδη γνωστή η αξία: Χαιλής, Ναόμοφ, Μπέλιτς, Τσόροβιτς, Ντα Σίλβα, Φρέντι, Βασκονσέλος και άλλοι....Το budget όλων των προαναφερθέντων είμαι σίγουρος πως είναι λιγότερο από του Νουαφόρ όμως μας άφησαν παγερά αδιάφορους και τώρα τρέχουμε
και δεν προλαβαίνουμε! Διώξαμε και το Μονεστερόλο που ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμασταν. Ακόμα υπάρχει χρόνος κι αν όχι τώρα, τότε σίγουρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πρέπει να φέρουμε επειγόντως επιθετικό-ούς που θα κάνουν τη διαφορά! Πρόσφατο παράδειγμα της αδιαφορίας μας ο Τικίνιο που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, γυρίζει τις καφετέριες όπως την άδικη κατάρα και δε βρέθηκε κανένας να τον προσεγγίσει! Φαίνεται ο Γκονζάλεζ είναι καλύτερός του έτσι; Η μήπως ξεχάσαμε πως στο φιλικό με την Ανόρθωση το καλοκαίρι μας νίκησε μόνος του;

Ας ανοίξο
υμε τα μάτια μας λοιπόν γιατί τις περισσότερες φορές οι λύσεις είναι μπροστά μας. Ακόμα και ο Ξενοφώντος μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση και το παιδί περιμένει πώς και πώς την ευκαιρία που ακόμα να του δοθεί.





.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

FILE FINIKUDA TO PROBLHMA ESTIAZETE AKRIBWS STON ERI8ETIKO TOMEA. MPORUME LOGW ALLAGHS STO KATASTATIKO THN PROS8HKH ENOS KSENOU O TIKINIOS EINAI ANERGOS KAI MPOREI NA BGALEI TO LADI APO TH FOTIA GIA TWRA SAN 17OS. PREPEI NA FYGEI O POPOK O ILITS O RANEM KAI O ETNILSON GIA TO GENARH KAI NA ANTIKATASTA8OUN ME ENAN KOFTH EPI8ETIKO AKOMA ( SYN TON TIKINIO) KAI DYO BIRTOUOZOUS MESOUS MESOEPI8ETIKOUS. AFTES PREPEI NA EINAI OI KINHSEIS GIA NA SW8OUME! KATI POU 8A H8ELA NA 8IKSO EINAI STO PAIGNIDI ME TON APOLLWNA OI SPEAKERS KA8ARA ENANTION MAS, XAMOGELOUSAN META TO PAIGNIDI KE SINEXIZAN NA RIXNOUN STAXTH STA MATIA MAS LEGWNTAS MAS OTI EIMASTAN KALH OMADA,KALH ALLA O APOLLWNAS HTAN KALYTEROS! LOIPON EPEIDH AFTOI OI TOIOUTOI EXOUN EXTROXIASTOI PREPEI NA TOUS SYNEFEROUMEN ME OPOINDHPOTE TROPO OTAN 8AR8OUN STHN EDRA MAS. MAS KOROIDEBOUN KE EMAS KAI THN AEK GIA AFTO PREPEI NA TIMORH8POUN! NA AKOUNE AEK KAI LARNAKA KAI NA TREMOUN! OPOIOS DEN MAS SEBETAI, KAI AFTOI DEN MAS SEBASTHKAN 8A MAS FOBOUNTAI! GIA AFTO TIMWREISTE TOUS MHN TOUS AFHSETE NA MAS GELOIOPOIOUN!!!
KITION EAGLE

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ εδω και χρόνια υποφέρει σε 4 θέσεις.
Τερματοφύλακα, ηγέτη στο κέντρο της άμυνας, επιτελικό μέσο και σέντερ φορ.
Θα παραβλέψω τον τερματοφύλακα διότι πιστεύω με
την επιστροφή του Πετρόφ καλύπτεται η θέση.
Ηγέτη στο κέντρο έχει να δούμε από τον καιρό του Φρατζέσκου και όσον αφορά την θέση του σέντερ φορ και μόνο η αναφορά στο όνομα του Μπίαλον από τους Αεκτζήδες μιλά πόσο πολύ αποτύχαμε. Διαχρονικά τα τελευταία χρόνια κάναμε τα ψώνια μας από τον γνωστό μάνατζερ και αντί να καλύψουμε τις αδυναμίες μας γεμίζαμε το καλάθι αυτού του κυρίου με ευροπουλάκια και λίρες και εμάς μας γέμιζαν με φρούδες ελπίδες και μεγάλα λόγια.
Όσο σκέφτομαι πως διαλύσαμε τις ομάδες του 2004
και του 2006 αγανακτώ.
Αυτή η διοίκηση εύχομαι και ελπίζω μα μην επαναλάβει τα ίδια λάθη. Προπάντων να μην προβεί σε απελπιστικές κινήσεις. Αμυντικό δεν θέλουμε τώρα. Αυτό που τώρα επείγει είναι να βρούμε σέντερ φόρ και μετά ένα εγκεφαλικό παίχτη στο κέντρο. Θέλω να πιστεύω ότι η παρούσα διοίκηση θα κάμει και κάμνει τις σωστές και αναγκαίες κινήσεις και ότι επιτέλους θα έχουμε κάποιους παίχτες που θα κάνουν την διαφορά και όχι κρέατα και τουρίστες μέσα στο γήπεδο.
Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

Σκαλιώτης βέρος

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.