News Update :

Γυάλινη σφαίρα Οκτωβρίου

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Γυάλινη σφαίρα, λοιπόν! Την τρίβουμε, την τρίβουμε, την τρίβουμε (ενίοτε και με famozo) ώσπου να μας αποκαλύψει το μέλλον! Με έναν μυστηριώδη και ανεξήγητο τρόπο μας το παρουσιάζει αλληγορικά και συμβολικά διεγείροντας τη φαντασία μας για να βγάλουμε άκρη. Ας την αφήσουμε λοιπόν να μας μαρτυρήσει τις ποδοσφαιρικές αλήθειες του Οκτωβρίου...





5η αγωνιστική ΑΛΚΗ – ΑΕΚ
Οι φήμες οργιάζουν ότι η ΑΕΚ θα δώσει το ματς στην Αλκή και τελικά κανένας δεν πατά στο γήπεδο. Στον αγώνα κόβεται μόνο 1 εισιτήριο και ακόμα ψάχνουν να δουν ποιος το έκοψε! Μόνο το κλειστό κύκλωμα θα δώσει την απάντηση. Τελικά μπροστά από άδειες εξέδρες η ΑΕΚ κερδίζει προς έκπληξη όλων με 1-0 στο 90’. Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τον χρυσό σκόρερ Νουαφόρ να πανηγυρίζει φωνάζοντας σε σπαστά Ελληνικά το σύνθημα «Μία πόλη, μία ιδέα, μία ομάδα».

6η αγωνιστική ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ
Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στον αγώνα αυτό! Ο Λευτέρης Ελευθερίου σκοράρει στο 1ο κιόλας λεπτό με μια φωτοβολίδα από το κέντρο του γηπέδου! Αμέσως μετά πανηγυρίζει μπροστά από την κερκίδα των ΑΕΚτζήδων ενώ οι συμπαίκτες του, του θυμίζουν ότι στην απέναντι κερκίδα πρέπει να πανηγυρίσει. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Χρίστος Κοτσώνης σημειώνει το 0-2 με ανάποδο ψαλιδάκι! Αμέσως μετά πανηγυρίζει τρέχοντας σαν τον Ουσέιν Μπολτ από τη μια μεριά του γηπέδου στην άλλη. Αυτό που συζητιέται κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είναι εάν τελικά ο Κοτσώνης σύντριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Τζαμαϊκανού σπρίντερ ή όχι. Στο Β’ ημίχρονο τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Με δύο γκολ φάουλ από το μάγο Μοσελίν η ΑΕΚ ισοφαρίζει σε 2-2. Ο άλλοτε αρχηγός της ΑΕΚ όμως, Λευτέρης Ελευθερίου, έμελλε να μιλήσει τελευταίος. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώνει επίτηδες αυτογκόλ και αντί να σκύψει το κεφάλι πανηγυρίζει σαν τρελός. Σηκώνει μάλιστα τη φανέλα του και αφήνει να φανεί μια άλλη φανέλα που φοράει από κάτω που αναγράφει το σύνθημα «Είμαι κι εγώ ΑΕΚτζής!». Μετά το τέλος αυτού του δραματικού αγώνα ο Κίκης Φιλίππου ωρύεται στα ραδιόφωνα λέγοντας ότι ο Ελευθερίου πρέπει να του επιστρέψει τα κεραμικά και τα μίξερ του μπάνιου που του έδωσε δώρο για να τον πείσει να έρθει στο Δασάκι.





.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Na sas po ti tha ginei ton Oktovri.

Stis 9/10/2008 analamvani tin proedria o epixirimatias evaggelos pafitis me antiproedro ton mario poliviou.

Se mia prospathia enisxisis tis omadas me anergous podosferistes tha feroun stin AEK tous Fiore, Tristan tze ton paredes gia ton dekevri.

Stin 5i agonistiki tha apodrasoume nikites apo to ammoxostos me kefalia goal tou kassio sto 89'. Meta epete i antepithesi tis omadas kai tha ftasi sto apistefto seri ton 5 sinexomenon nikon...

Ate na poume tze meis kanena asteio perki efthimisoume mes tountin omada...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.