News Update :

Α' γύρος Κυπέλλου - 2ος αγώνας

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Α.Ε.Κ. – ΜΕΑΠ: 3-0 « Ο Μεσί (κ) ας »

Εκ διαμέτρου αντίθετη φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι η πορεία της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο...
Οι Νουαφόρ και Μεσίκα στα δύο παιχνίδια με τη ΜΕΑΠ πήραν προσωπικά την υπόθεση κύπελλο και βάζοντας από δύο γκολ έκαστος μας οδήγησαν στους 16 της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους κύπριους που αγωνίστηκαν και τα πήγαν όλοι περίφημα. Τόσο ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μηνά που εμψύχωνε διαρκώς τους παίκτες, όσο και ο Κυριάκου ο οποίος ήταν απλά εκπληκτικός! Για το Μιχαήλ τι να πω..σταθερότατος και νομίζω η νέα διοίκηση καλά κάνει να ανανεώσει τα συμβόλαια των νεαρών για όσο περισσότερο γίνεται. Κατσής και Χάρης για όσο αγωνίστηκαν έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας και μας θύμισαν κάτι από την περσινή ΑΕΚ του τρίτου γύρου που αγωνιζόταν με τους μισούς παίκτες κύπριους.

Αν και παίζαμε με ένα σαφώς κατώτερο αντίπαλο, άργησε να έρθει το γκολ λόγω του άγχους και της τελικής προσπάθειας, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσανασχέτηση σε κάποια διαστήματα από το λιγοστό κόσμο. Όταν η μηχανή όμως πήρε στροφές, ήταν ασταμάτητη. Έστω και στο θεσμό του κυπέλλου, η νίκη αυτή θεωρώ θα είναι τονωτική για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όσον αφορά τον επόμενο αγώνα.

Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε τον προπονητή μας να πειραματίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου δοκιμάζοντας τόσο τον Τζόσουα όσο και τον Γκονζάλεζ. Ο πρώτος τα πήγε πολύ καλά αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι εξαιρετικός και σαν εξτρέμ. Οπόταν κατά τη γνώμη μου ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προτιμότερο να έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο στο παιχνίδι αφού μπορεί να αναστατώσει με τις ντρίπλες του και την ταχύτητά του τους αμυντικούς...και πράγματι θυμίζει κάτι από Κιγκ....

Και μιλώντας για το μάγο μας, με μεγάλη μας χαρά τον είδαμε να παρακολουθεί το χθεσινό παιχνίδι και να χαιρετάει τον κόσμο. Φαίνεται η αξία του σαν άνθρωπος αφού δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε καθώς και τον κόσμο που τον αγάπησε τόσο πολύ.

Μέτρια προς κακή εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι είχαν οι Γκονζάλεζ και Εντνίλσον. Θεωρώ πως σε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ατόρνο και τον Κάσιο στις αντίστοιχες θέσεις η ομάδα θα πετάει.

Μετά και το χθεσινό αγώνα μπορούμε βγάλουμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία είναι:

- Ο Μεσίκα είναι πολύ καλύτερος σαν αριστερός χαφ παρά μπακ. Μυήθηκε πλήρως στο 4-2-3-1 του κ.Κλίγκερ όπου οι δύο πλάγιοι πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν διαρκώς και να απειλούν
- Ο Γκονζάλεζ καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας και δε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση
- Ο Κυριάκου ως αριστερός μπακ είναι εγγύηση
- Ο Μέντεζ ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και καλό θα ήταν ο προπονητής να βρει τη φόρμουλα που θα χωράει και αυτόν αλλά και το Νουαφόρ στην εντεκάδα
- Ο Άμπραχαμ είναι ένας ηγέτης στο χώρο του κέντρου
- Ο Μιχαήλ με τον Περγκλ έχουν πολύ καλή χημεία




.
.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

oti tzai na poume oti tzai na kamoume h poinh mas en kommenh!!! h monh sothria einai na feroun epeigontos paixtes gnostous tzai kalous na fkaloun to ladi pou th
fo8kia. extes ekamame 80 lepta na baloume goal ths meap!!! 80 lepta!!! aloimono mas me thn anor8osh tzai thn omonoia!!! synerthete tzai men aerologeite oti ederame to xorko me ssilia zorka tzai nomisame oti kati ekamame. ksenoi paixtes gnostoi einai oi monh lysh. kanei peiramata. toutos akoma kamnei peiramata!!!
koufos

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.