News Update :

Ψηφοφορία

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Να και μια πρωτοτυπία... από τα παλιά! Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα απέκτησε το δικό της περιοδικό. Για όσους δεν το γνώριζαν «Ο Αεκτζής» κυκλοφορούσε και παλιά με το ίδιο όνομα και το ίδιο στυλ. Πλέον, θα κυκλοφορεί και φέτος πριν από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κάθε μήνα. Οι φίλοι του blog κλήθηκαν να εκφράσουν μέσω ψηφοφορίας την άποψή τους για την επανέκδοση του «Αεκτζή»...


Ποια η γνώμη σας για την επανέκδοση του περιοδικού "ΑΕΚτζής";

Εξαιρετικό περιοδικό. 2 ψήφοι
Αρκετά καλή ιδέα. 6 ψήφοι
Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν. 1 ψήφος
Θα μπορούσε να ήταν πιο σύγχρονο. 4 ψήφοι
Χρειάζεται περισσότερες στήλες. 11 ψήφοι
Είναι λίγο ακριβό. 1 ψήφος
Ελπίζω να μην είναι παροδικό και να έχει διάρκεια. 7 ψήφοι
Ήταν κάτι που έπρεπε να υπήρχε όλα τα χρόνια. 12 ψήφοι


Η μειωμένη συμμετοχή στην ψηφοφορία ίσως να δείχνει ότι πολλοί Αεκτζήδες προσπέρασαν γρήγορα το σημείο πώλησης του περιοδικού στο ματς με την ΑΠΕΠ και δεν το αγόρασαν. Ας προσπεράσουμε κι εμείς αυτό το σημείο και να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ήταν κάτι που ανέμεναν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έπρεπε καν να σταματήσει. Εκτός από το ότι ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας, εάν τα φυλάγεις μακροπρόθεσμα θα έχεις στη διάθεσή σου ένα ολοκληρωμένο αρχείο για την πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Όντως, είναι με μεγάλη συγκίνηση που ξεφυλλίζουμε τα παλαιότερα τεύχη.

Επίσης, κάθε ομάδα που αντιλαμβάνεται τη σημασία της «εικόνας» και στοχεύει στην αναβάθμισή της (marketing αγγλιστί) διαθέτει οπωσδήποτε περιοδικό. Και στην Κύπρο πολλές είναι οι ομάδες που κυκλοφορούν περιοδικό, το οποίο δεν το αγοράζεις μόνο από το γήπεδο αλλά και από περίπτερα.

Μέσα από το περιοδικό η διοίκηση περνά τα μηνύματά της στον κόσμο. Είναι το βήμα έκφρασης του σωματείου και αυτό το βήμα πρέπει να υπάρχει σε κάθε υγιή σωματείο.

Τα οικονομικά οφέλη από την αγορά του περιοδικού δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Η τιμή είναι προσιτή για όλους μας και αγοράζοντάς το συνεισφέρουμε κι εμείς στην ομάδα.

Πολλοί φίλοι με τις ψήφους τους έστειλαν το μήνυμα ότι το περιοδικό χρειάζεται περισσότερες στήλες. Όντως, η θεματολογία του θα μπορούσε να γίνει πλουσιότερη. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία το περιοδικό θα εμπλουτιστεί αρκετά ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των σύγχρονων οπαδών. Υπό αυτό το πρίσμα θεωρώ ότι πρέπει να αναβαθμιστεί και αισθητικά. Να γίνει δηλαδή πιο σύγχρονο με περισσότερη... γραφιστική τέχνη! Το ότι είναι το ίδιο με το παλαιότερο ναι μεν μας συγκινεί αλλά δεν ικανοποιεί τους σημερινούς οπαδούς.

Είμαι πεπεισμένος ότι το περιοδικό ήρθε για να μείνει! Είναι κάτι που χρειάζεται και κάτι που πρέπει να έχει κάθε ομάδα που κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια στη σύγχρονη εποχή. Παρόλες τις ατέλειές του, παραμένει ένα εξαιρετικό περιοδικό που σταδιακά ευχόμαστε ότι θα βελτιώνεται. Τη φετινή σεζόν προγραμματίζονται να εκδοθούν συνολικά τέσσερα τεύχη του "ΑΕΚτζή".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό έχει φιλοξενήσει σε δύο σελίδες άρθρα του aekition.blogspot.com






.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.