News Update :

Επίσημη πρώτη

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Ένα μικρό αφιέρωμα σχετικά με την επίσημη πρώτη. Περιέχει βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου και του αρχηγού καθώς και πολλές φωτογραφίες...

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, ο αγιασμός και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών. Η παρουσία των φίλων της ομάδας ικανοποιητική, αν και μπορούσαν να ήταν ακόμη περισσότεροι. Ας ελπίσουμε πως ο ενθουσιασμός αυτός θα μεταφερθεί από τον πυρήνα στους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο. Πάνω απ’ όλα όμως ο ενθουσιασμός αυτός πρέπει να έχει διάρκεια ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Οι 26 ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν χειροκροτήθηκαν παρατεταμένα από τον κόσμο. Θερμότερο χειροκρότημα εισέπραξαν κυρίως τα νέα αποκτήματα τα οποία όπως ήταν φυσικό τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα των φίλων της ομάδας. Παρουσιάστηκαν επίσης και 5 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτές της μέρες υπό το μικροσκόπιο του κ. Κλίγκερ. Ακολούθως ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Θωμάς Κυριάκου απηύθυνε το δικό του χαιρετισμό από τον οποίο κρατάμε την εξής δήλωση: «πέρσι έμαθαν κάποιοι να μας σέβονται, φέτος όχι μόνο θα μας σέβονται αλλά θα μας φοβούνται!»




Ακολούθως το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Μηνά ο οποίος ακόμη μια φορά μας συγκίνησε δείχνοντας την αγάπη που έχει γι' αυτή την ομάδα. Ό,τι και να πει κανείς γι' αυτό τον σπουδαίο άνθρωπο είναι λίγα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...




Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε και κάποιες τοποθετήσεις από τον προπονητή της ομάδας μας Νιρ Κλίγκερ αλλά δυστυχώς δεν πήρε το λόγο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σαν άνθρωπος είναι σεμνός και προτιμάει να μιλάει με έργα παρά με λόγια.

Τέλος, θα θέλαμε να κακίσουμε ένα σχόλιο φίλου ΑΕΚτζή που μας... πήρε τα αυτιά. Ο εν λόγω οπαδός σε κάποια στιγμή που βρισκόταν κοντά του ο Μοσελίν, του φώναξε: «Go back to Omonoia!» Ανεγκέφαλος; Ανώριμος; Αψυχολόγητος; Πώς μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε; Ακόμα και ως χιούμορ είναι άκομψο. Τέτοιοι οπαδοί ντροπιάζουν την ομάδα μας και ας ελπίσουμε ο Μοσελίν να μην έδωσε σημασία. Πάντως αυτό το γεγονός, της αρνητικής δηλαδή αντιμετώπισης νεοαποκτηθέντα, πρέπει να αποτελεί παγκύπρια πρωτοτυπία και ευχόμαστε εμείς οι υγιείς φίλαθλοι να απομακρύνουμε από τις τάξεις μας "οπαδούς" με τέτοιες αλλοπρόσαλλες και απαράδεκτες συμπεριφορές!

Στο παιχνίδι που ακολούθησε απολαύσαμε πολλά γκολ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πρώτο τέρμα της χρονιάς το πέτυχε ο Seba! Μπορεί να είναι σε προπόνηση αλλά δεν παύει από το να είναι συμβολικό και καλός οιωνός για το τι θα ακολουθήσει! Εξάλλου είναι διάχυτη η άποψη ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα αποβεί λίρα εκατό! Εμείς ελπίζουμε ότι στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ομάδα μας θα παρουσιάσει ένα δυνατό, πειθαρχημένο και ανταγωνιστικό σύνολο που θα μας οδηγήσει σε επιτυχίες και τίτλους εδραιώνοντάς μας έτσι στην ελίτ του κυπριακού πρωταθλήματος!

Καλή επιτυχία σε όλους!!! Εμπρός ΑΕΚάρα!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (πατήστε για μεγέθυνση)



















Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.