News Update :

Μισός χρόνος aekition.blogspot.com (UPDATED 27/07/08)

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Έξι μήνες, 183 ημέρες, περισσότερα από 200 άρθρα! Μισός χρόνος, λοιπόν, συμπληρώνεται σήμερα (26/07/2008) για το aekition.blogspot.com το πρώτο ιστολόγιο που ασχολείται με την ΑΕΚ. Μισός χρόνος γεμάτος δουλειά, ιδέες, εκπλήξεις και συγκινήσεις. Το aekition.blogspot.com έκανε την εμφάνισή του σε μια περίοδο που διαφαινόταν στασιμότητα στην ηλεκτρονική εκπροσώπηση της ομάδας μας και προσπάθησε να προσθέσει αυτό που έλειπε.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Γνωρίζοντας ότι η διάρκεια είναι το παν στο διαδίκτυο αναλώσαμε ατέλειωτες ώρες από τον προσωπικό μας χρόνο ανανεώνοντας τακτικά το ιστολόγιο. Επίσης, λόγω και των υψηλών προσδοκιών που έχουμε από τους εαυτούς μας διατηρήσαμε ένα σοβαρό και ποιοτικό επίπεδο, δίχως να πέσουμε στην παγίδα του φανατισμού και της λασπολογίας. Επιπρόσθετα, εμπλουτίσαμε τη θεματολογία του ιστολογίου με πολλές στήλες και υλοποιήσαμε αρκετές ιδέες που ορισμένες αποτελούσαν και πρωτοτυπία με αποτέλεσμα να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και άλλων ιστοσελίδων (ημερολόγιο προετοιμασίας, ρετρό, salad bar, persona grata και non grata, φίλοι από τα παλιά, check in & check out κ.ά.). Νοείται ότι η δημιουργικότητα δεν εξαντλείται ποτέ και σίγουρα το μέλλον επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες πρωτότυπες ιδέες!

38 ΧΩΡΕΣ
Ιδιαίτερα για τους φοιτητές/τριες, το aekitionblog είναι ένας τρόπος να κρατάνε επαφή με την ομάδα τους που προσωρινά αποχωρίστηκαν λόγω σπουδών. Αυτό μαρτυρούν και οι 38 χώρες από τις οποίες έχει δεχθεί επισκέψεις το blog.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΡΕΤΡΟ
Πλέον το aekition.blogspot.com έχει καταστεί ένας ολοκληρωμένος διαδικτυακός χώρος για την ΑΕΚ προβάλλοντας εκτός από τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων του και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα γενικότερα. Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στις πολλές συνεντεύξεις που πήραμε καθώς και στο μεγαλεπήβολο εγχείρημά μας να δημιουργήσουμε σταδιακά μια βάση ιστορικών στοιχείων για την ΕΠΑ και τον ΠΟΛ (ρετρό/ σαν σήμερα). Με τις συνεντεύξεις οι παίκτες έρχονται πιο κοντά στους οπαδούς και με το ρετρό ενημερώνονται οι επισκέπτες για την πλούσια ιστορία της ομάδας μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο της Α.Ε.Κ. και να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο μότο: «Πολυφωνία σημαίνει δημοκρατία». Οτιδήποτε κάνουμε το κάνουμε ανιδιοτελώς για το καλό του σωματείου μας! Οποιοσδήποτε φίλος αρέσκεται στην αρθρογραφία, θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε και να μεγαλώσουμε την παρέα του aekitiobblog ακόμα περισσότερο.
Ευχαριστούμε επίσης τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπονητή που στηρίζουν με το δικό τους τρόπο την προσπάθεια αυτή μέσα από τις συνεντεύξεις που μας παραχωρούν, το ημερολόγιο της προετοιμασίας κ.α. Ευχαριστίες και προς τους δημοσιογράφους αυτούς που αναγνωρίζουν τη δουλειά μας και αναδημοσιεύουν τα άρθρα μας στο διαδίκτυο και στον τύπο. Τέλος, ευχαριστούμε τον κάθε παράγοντα, γνωστό και άγνωστο, για τη βοήθεια και τη στήριξή του.

ΕΥΧΕΣ
Παρακάτω δημοσιεύουμε τις επώνυμες ευχές που δεχθήκαμε για τους έξι μήνες λειτουργίας:


Νιρ Κλίγκερ: πρώτα απ' όλα σας εύχομαι να στηρίζετε την ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές...ελπίζω πως μόνο καλές στιγμές θα έρθουν φέτος, όπως και πέρσι. Ελπίζω να απολαύσουμε μαζί τους αγώνες της ομάδας. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να είστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας.

Εφορία ποδοσφαίρου Α.Ε.Κ.: (Αντρέας Θεοχάρους και Νίκος Φωτίου) Ευχόμαστε ότι καλύτερο για εσάς και την ομάδα μας.

Κωνσταντίνος Μηνά: Μπράβο παιδιά...συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο να εκφράζετε καλόπιστες απόψεις και κριτική γιατί αυτό βοηθά την ομάδα μας.

Έκτορ Γκονζαλεζ: Ελπίζω η υποστήριξη των οπαδών της Α.Ε.Κ. να είναι έντονη φέτος γιατί οι στόχοι μας είναι πολύ ψηλοί και χρειαζόμαστε τη δύναμη του κόσμου που αγαπά την Α.Ε.Κ. Καλή τύχη με την ιστοσελίδα σας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Πάβελ Περγκλ: Γεια σας. Δυστυχώς η ιστοσελίδα είναι στα ελληνικά και δεν μπορώ να διαβάσω αλλά είμαι σίγουρος πως οι στήλες που γράφετε βοηθούν την ομάδα. Καλή τύχη!

Σεμπάστιαν Μονεστερόλο: Γεια σας. Σας εύχομαι χρόνια πολλά για τους 6 μήνες και ελπίζω να σας προσφέρουμε μεγάλες χαρές αυτή τη χρονιά. Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Δημήτρης Δασκαλάκης: Μπράβο παιδιά. Η σελίδα είναι πολύ καλή και την παρακολουθώ καθημερινά. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο.

Αντώνης Κατσής: Μπράβο σας. Να συνεχίσετε να εργάζεστε και να λέτε τη γνώμη σας γιατί η δική σας γνώμη φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα για όλους μας.

Παναγιώτης Χατζηπαντελής (φροντιστής Α.Ε.Κ.) : Παιδιά συνεχίστε την καλή δουλειά και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα μας.

Μάριος Χατζηστυλλής (αθλητικογράφος "Πολίτης"): Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα το aekition.blogspot από άλλες ιστοσελίδες οπαδών, για την πρωτοτυπία και τη 'χαλαρότητα' των θεμάτων, στοιχεία –κυρίως το δεύτερο- που βοηθούν στην εξάλειψη του φανατισμού και της βίας που αυτός φέρνει. Εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια και ακόμα πιο δυνατοί στο μέλλον

Αρτέμης Σάββα (πρώην παίκτης της ΑΕΚ): Παιδιά σας εύχομαι ότι καλύτερο για το blog. Να είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και πάντα επιτυχίες. Ελπίζω τα άρθρα που γράφονται να διαβάζονται από αρκετό κόσμο της Λάρνακας ο οποίος κάποια στιγμή να συνειδητοποιηθεί και να έρθει κοντά στην ομάδα. Κουράγιο, καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία για το blog.

Μιχάλης Γερολέμου (αντιπρόεδρος Σ.Φ.ΑΕΚ): Το Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων της ΑΕΚ εκφράζει την ικανοποίηση αλλά και την συμπαράσταση του στην κάθε προσπάθεια για την προβολή της αγαπημένης μας ομάδας και την ενημέρωση των πιστών της οπαδών. Το ιστολόγιo αυτό εδώ και 6 μήνες, έχει κλέψει τις καρδιές των ΑΕΚτζήδων, αλλά και την προσοχή του κάθε φίλου της σωστής και ψυχαγωγικής ταυτόχρονα αθλητικής ενημέρωσης. Είνα μια γωνιά στο διαδύκτιο όπου συχνάζει η ευρηματικότητα των αρθογράφων, η σωστή φίλαθλη νοοτροπία και πάνω απ'όλα η αγάπη και το πάθος για αυτή την Ιδέα που ονομάζεται ΑΕΚ. Σας δίνουμε συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσπάθεια σας.
Αίμα, Τιμή, ΑΕΚ Μια Ζωή

Ευχαριστούμε όλους τους πιο πάνω για τις ευχές τους και τα καλά τους λόγια.


Nir Klinger - I wish you first of all to support the team in bad and in good...I hope it will be only good like last year. I hope we enjoy together from our football. We will do the best so that you will all be proud of the team.

Hector Gonzalez - I hope the support of the AEΚ fans is very strong this year because our target is very high and we need the power of the people who love AEK. Good Luck with the webpage. Gracias por el apoyo.

Pavel Pergl- Hello. I am sorry that the webpage is in greek and I cannot read it but I am sure that what you write is helpful for our team. Good Luck!

Sebastian Monesterolo: hello , wish all of you a happy 6 months and hope that we can give you lot of happiness in this next season. All the best . Seba



Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.