News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Περισσότερα από €8000 το μήνα θα δίνουμε, σύμφωνα με τον «Π», για τον Έρεζ Μεσίκα! Αναμφίβολα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό! Πρόκειται για προσωπική επιλογή του προπονητή μας καθώς τον γνωρίζει από το Ισραήλ και μάλιστα συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

Ο Μεσίκα γεννήθηκε στις 20-12-1979, έχει ύψος 1,84 m και βάρος 76 kg. Στην Maccabi Tel-Aviv φορούσε το νούμερο 11 στη φανέλα.

Η Maccabi Tel-Aviv αντιμετώπισε το 2004 για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League... τον ΠΑΟΚ, τον οποίο απέκλεισε πανηγυρικά με 2 νίκες. Στις 10 Αυγόύστου 2004 η Maccabi Tel-Aviv πέρασε αλώβητη από το γήπεδο της Τούμπας νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-1 μπροστά από 20650 θεατές! Το δεύτερο γκολ της ισραηλινής ομάδας πέτυχε ο Μεσίκα!!! Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Γιασεμάκη. Στον επαναληπτικό η Maccabi κέρδισε με 1-0 και πέρασε στους ομίλους του Champions League! Εκεί πέτυχε 1 νίκη επί του Άγιαξ, απέσπασε μια ισοπαλία από τη Γιουβέντους και δέχθηκε 4 ήττες. Ο Μεσίκα αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Παρόλα αυτά το γεγονός και μόνο ότι η ομάδα του συμμετείχε στους ομίλους αποτελεί τεράστια επιτυχία. Οι δικές οι ομάδες ακόμα ονειρεύονται να το πετύχουν. Το μυστικό όμως της Maccabi Tel-Aviv ήταν ο ιθύνον νους της ομάδας, ο προπονητής. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από το «δικό» μας Nir Klinger!!!! Οπότε αντιλαμβάνεστε τι προπονητή διαθέτουμε!

Επίσης, η πρώην ομάδα του Ισραηλίτη αντιμετώπισε τον Αύγουστο του 2005 τον Αποέλ για το Β’ γύρο του UEFA Cup, όπου αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-2 (1-0 και 2-2 στην παράταση). Ο Μεσίκα και στα δύο ματς μπήκε αλλαγή γύρω στο 75’. Στον επαναληπτικό μάλιστα κατάφερε στο 116’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Προπονητής της ομάδα ήταν πάλι ο Nir Klinger!

Ο Μεσίκα έρχεται μετά από προσωπική εισήγηση του προπονητή μας για να καλύψει την αριστερή πλευρά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κουβαλά πολλές εμπειρίες από πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Συνδυάζει την πείρα με μια ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία. Δεν έρχεται στην Κύπρο για το εφάπαξ αφού είναι ακόμα 29 χρόνων. Εντάσσεται στην ομάδα μας μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια στην Maccabi Tel-Aviv που είναι η πολυτροπαιούχος ομάδα της γείτονος χώρας και σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία όπως προανέφερα. Το γεγονός ότι αγωνιζόταν για έξι συναπτά έτη σε μια ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί, το γεγονός ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τον προπονητή, το γεγονός ότι συμμετείχε ακόμα και σε ομίλους του Champions league και το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία για ποδόσφαιρο καθιστούν την επιλογή του ως την ιδανικότερη για την αριστερή πλευρά. Όλες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ του, άρα το μόνο που απομένει είναι μας το αποδείξει και στο γήπεδο!

Έρεζ, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

*Δείτε ένα βίντεο με τα καλύτερα γκολ του Ισραήλ για την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά. Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και ένα υπέροχο γκολ του Μεσίκα (νούμερο 11).





.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.