News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Τριχοτομήθηκαν οι απαντήσεις των φίλων του blog. Κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: «Ποια η άποψή σας για την απόφαση του συμβουλίου να πουλήσει τον Kingsley;».

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Τεράστιο λάθος 19 ψήφοι
Ουδείς αναντικατάστατος 17 ψήφοι
Τα λεφτά ήταν πολλά 20 ψήφοι

Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κυρίαρχη τάση. Τελικά μόνο το μέλλον θα δείξει εάν η απόφαση του συμβουλίου ήταν και η σοφότερη.

Εάν η ομάδα παρουσιαστεί δίχως τις επιθετικές εμπνεύσεις που είχε ο King, τότε σημαίνει ότι η απόφαση του συμβουλίου ήταν λάθος.
Εάν ο πακτωλός χρημάτων που εισέρευσε στα ταμεία της ομάδας δεν επενδυθεί σε νέες μεταγραφές, τότε σημαίνει ότι η απόφαση του συμβουλίου ήταν λάθος.
Εάν ο/οι παίκτης/ες που προορίζεται για αντικαταστάτης του King δεν έχει τουλάχιστον την εφάμιλλη του ποιότητα, τότε σημαίνει ότι η απόφαση του συμβουλίου ήταν λάθος.

Εξ’ όσων γνωρίζω ο King αποχωρεί με βαριά καρδιά. Ήταν ευχαριστημένος με την ομάδα και με τη ζωή στη Λάρνακα και θα ήθελε να παραμείνει. Όλα όσα ακούγονται ότι ήταν διακαής του πόθος η μεταγραφή του στο εξωτερικό ανάγονται στη σφαίρα της φαντασίας. Η διοίκηση συμπεριφέρθηκε με καθαρά οικονομικά κριτήρια κάνοντας το καλύτερο επιχειρηματικό deal. Απέκτησε έναν παίκτη ελεύθερο και για ένα εξάμηνο πολύ χαμηλόμισθο και τον πούλησε σε πολλαπλάσια τιμή.
Όντως το ποδόσφαιρο έχει πλέον καταστεί επιχείρηση, αλλά για να είναι κερδοφόρα μια ποδοσφαιρική επιχείρηση πρέπει το προϊόν της να πούλά! Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με διακρίσεις και με παίκτες ποιότητας! Εάν φεύγουν παίκτες και δεν αντικαθίστανται, τότε το συνολικό προϊόν της ομάδας υποβαθμίζεται! Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση θα βγάλει επιτέλους τον άσσο από το μανίκι της!!!




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.