News Update :

Στα χνάρια του... Christophe!

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Από νησί σε νησί ο Christophe Ettori! Με το που άφησε την Κύπρο επέστρεψε στην πατρίδα του τη Γαλλία και συγκεκριμένα... κατέλυσε στο όμορφο νησί της Κορσικής!

Ο συμπαθής τριανταενάχρονος μέσος αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της πόλης Ajaccio, Gazélec που βρίσκεται στην Δ’ κατηγορία. Κατ’ ακρίβειαν το πρωτάθλημα αυτό ονομάζεται Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Γαλλίας (Championnat de France Amateurs). Συμμετέχουν 72 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 4 ομίλους των 18 ομάδων ο καθένας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο οι ερασιτεχνικές ομάδες, όσο και οι βοηθητικές ομάδες που διατηρούν κάποια μεγάλα σωματεία. Η ομάδα του αγωνίζεται στο 3ο γκρουπ και αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 3η θέση με 73 βαθμούς, 5 μακριά από την κορυφή. Το διάστημα Νοεμβρίου με Ιανουαρίου ήταν σταθερά στην πρώτη θέση! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έδρα της είναι αήττητη! Φυσικά το στάδιο είναι μικρό, χωράει 6000 θεατές και φαντάζομαι θα είναι μια πολύ καυτή έδρα. Το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο εκτός έδρας.

Αυτό όμως δεν είναι και το χαμηλότερο πρωτάθλημα της Γαλλίας! Ακόμα υπάρχει και το B’ Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με την Ε’ κατηγορία! Σε αυτά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ισχύει κάτι πολύ διαφορετικό: η νίκη αξίζει 4 πόντους, η ισοπαλία 2 πόντους και η ήττα 1 πόντο!!! Γιατί όμως η ήττα παίρνει έναν πόντο; Το σκεπτικό είναι το εξής: Εάν μια ομάδα χάσει παίζοντας ποδόσφαιρο, τότε δικαιούται το βαθμό της συμμετοχής. Εάν όμως κάποια ομάδα είτε χάσει σκόπιμα, είτε παρουσιάσει κρούσματα απειθαρχίας ή απαράδεκτης συμπεριφοράς τότε η ομοσπονδία τη μηδενίζει! Εκπληκτικό, ε;! Θα μπορούσε να εφαρμοστεί κι εδώ αλλά... φαντάζομαι τι θα γινόταν!!!

Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα για τον καλό του χαρακτήρα, τις μονομαχίες που έδινε, το δυνατό του σουτ, την περιβόητη υπόθεση με τις πιστωτικές κάρτες και φυσικά... για την όμορφη του γυναίκα!

Christophe καλή συνέχεια!

.
.
.
.
.


.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

oullon iposxeseis re kopelia... oullon iposxeseis...

Κωνσταντίνος είπε...

iposxeseis apo poion kai gia poio thema file?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.