News Update :

A.E.K. Boutique

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Αγαπητοί φίλοι της Α.Ε.Κ.,
από τον Αύγουστο του 2007 μια ανάγκη όλων μας έχει ικανοποιηθεί. Πλέον ο ΑΕΚτζής έχει βρει το μαγαζί του και η κερκίδα μας μπορεί να αποκτήσει το χρώμα της ομάδας μας. Αρκετοί φίλοι ντύνονται στα κιτρινοπράσινα πριν από κάθε αγώνα και αυτό γιατί επισκέφθηκαν το κατάστημα της Α.Ε.Κ. προμηθευόμενοι φανέλες, κασκόλ κ.ά. Εκτός όμως από αυτά τα βασικά προϊόντα που αναζητεί ένας οπαδός υπάρχουν και αρκετές άλλες επιλογές, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε...

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε:

Πότε είναι ανοικτό;
Το κατάστημα ανοίγει Δευτέρα με Παρασκευή από τις 15:30 μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 14:00. Εάν κάποιος επιθυμεί να πάει τα πρωινά, τότε υπάρχει η ευχέρεια να εξυπηρετηθεί από κάποιον υπεύθυνο που ενδεχομένως να βρίσκεται στο σωματείο.

Τι μπορεί να αγοράσει κανείς;
Οι επιλογές είναι μπόλικες! Μπορείτε να προμηθευτείτε κασκόλ, φανέλες της ομάδας (κίτρινες, πράσινες, άσπρες, μαύρες), παντελονάκια, φόρμες, μπουφάν, σημαίες, καπέλα, αθλητικές τσάντες, τσαντάκια μέσης, εμβλήματα για το αυτοκίνητο, τασάκια, ρολόγια, πέννες, μολύβια, μαρκαδόρους, ρίγες, υπολογιστικές, μπρελόκ, cd με στιγμιότυπα των αγώνων, θέρμους, ποτήρια, πατάκια για τα ποτήρια, παιδικά παιχνίδια, αναπτήρες, ομπρέλες κ.ά.


Μπορώ να αγοράσω φανέλα με το όνομα του αγαπημένου μου ποδοσφαιριστή;

Μπορείτε να παραγγείλετε φανέλα με το όνομα του αγαπημένου σας ποδοσφαιριστή με πολύ μικρή επιβάρυνση!


Υπάρχουν προϊόντα για παιδιά;
Οι επιλογές για τα μικρά παιδιά είναι άφθονες. Εκτός από τον απαραίτητο εξοπλισμό για το σχολείο υπάρχουν και ρούχα (φανελίτσες και παντελονάκια) που ταιριάζουν σε παιδιά κάθε ηλικίας! Καλύτερο δώρο για το παιδί ή το βαφτιστικό σας δεν υπάρχει!!!

Υπάρχουν ειδικές προσφορές;
Αν δεν το γνωρίζετε παρουσιάζοντας το εισιτήριο διαρκείας δικαιούστε 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Τι άλλο προσφέρει;
Από τώρα και στο εξής από το κατάστημα θα προμηθευόμαστε τα εισιτήρια της ομάδας αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω;
Το κατάστημα της Α.Ε.Κ. βρίσκεται στο κτήριο του σωματείου (Κιλκίς 7). Το τηλέφωνο επικοινωνίας του καταστήματος είναι 24655901.


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΚΩΣΤΑΣ-ΑΕΚ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΛΚΑΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ.. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ..
www.pagiprios.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

kai einai kairos pleon na thousoume xroma stin kerkida mas. den milo gia tin neolea. milao gia tous pio megalous! 90 lepta pou pas sto gipetho na dis tin omada sou vale kati kitrini, vale kati prasino vale kati tis AEK!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.