News Update :

12 - 3 = 9

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008


Από τις ομάδες που βλέπετε οι δύο θα μπούνε τετράδα. Από τους 12 βαθμούς που πρέπει να κερδίσουμε πήραμε τους 3, έμειναν οι 9. Όλοι έπαιζαν για εμάς χθες και ευτυχώς το εκμεταλλευτήκαμε. Τελικά δε ζήτησα πολλά στο pre-match post. Εκτός από την πρόβλεψη του σκορ, τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν και έδεσαν.

Ένα παιχνίδι που είχε απ’ όλα...Χαμένες ευκαιρίες, χαμένο πέναλτυ και αποβολή, όλα για την ομάδα μας. Δείξαμε βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως σε αυτό συνέτεινε και ο Ολυμπιακός που τον αποχαιρετάμε και επίσημα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη Β’ κατηγορία. Θα θέλαμε επίσης να μας δώσει τον Μασάδο ή τον Φεριντόν αν δεν τους χρειάζεται πλέον.

Βελτιωμένο και το σύστημα του προπονητή μας, 4-3-3. Με τον τεράστιο Κάσιο να κρατάει μόνος του το κέντρο και έναν Κινγκ που κάθε άλλο από τραυματίας φάνηκε, αναστατώνοντας πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα. Δε γνωρίζω αν ήταν δίκαια η αποβολή του Ίλιτς, πάντως εμένα ακόμα να με πείσει για την αξία του. Πιστώνω τον Ατόρνο για την απώλεια του πέναλτυ γιατί η συνολική του απόδοση ήταν ικανοποιητική, όπως ήταν και του Πάιβα που δημιούργησε και το πρώτο γκολ. Το παρθενικό του Turbo (πλην της εκτέλεσης πέναλτυ στον Α’ γύρο) ο οποίος αν και τα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε έξω από τα νερά του, χθες πήγε πολύ καλά. Πάντως η εμμονή του κ.Κλίνγκερ να τον έχει πίσω από τους επιθετικούς δε με βρίσκει σύμφωνο. Ο άνθρωπος είναι winger, εξού και «Turbo». Για τον Περγκλ ότι και να πω θα ‘ναι λίγο. Πολύ καλός και ο Ράζιτς για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Καλώ επίσης το Ρέι να επιστρέψει πίσω γιατί η αμυντική μας γραμμή άρχισε πάλι τις τρύπες. Τέλος, καλωσορίζω το super-Mario πίσω στην Α.Ε.Κ. Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αξία του, εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
Πενιχρή δυστυχώς η παρουσία του κόσμου, ο οποίος πρέπει να ξυπνήσει και να στηρίξει την ομάδα στα τρία παιχνίδια που έμειναν στη Λάρνακα. (δύο στο «Αμμόχωστος», ένα στο Γ.Σ.Ζ.)

Κοιτάχτε καλά τη βαθμολογία λοιπόν κύριοι «δημοσιογράφοι» του sigma, γιατί προχθές μας είχατε ξεγραμμένους. Έχετε το ποδόσφαιρο ως επάγγελμα, ωστόσο δεν μπορείτε να φανείτε αντάξιοι της υποχρέωσης να ενημερώνετε αντικειμενικά τον κόσμο, κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Μπούμε δεν μπούμε τετράδα, το προχθεσινό σας ατόπημα δεν ξεχνιέται. Δείξτε ξανά τη βαθμολογία απόψε λοιπόν μέχρι την 6η θέση μόνο, όπως κάνατε και την προηγούμενη φορά και πείτε μας αν η Α.Ε.Κ. διεκδικεί την τετράδα ή όχι. Δεν πάτε καλύτερα σε κανένα πρακτορείο στοιχημάτων λέω ‘γω, να βγάλετε και κανένα ευρώπουλο αφού την είδατε «tipsters» σε μία νύχτα!


finikudas
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Moglis είπε...

kai tora pou i salamina pou 8a er8i me apaitisis ti ginete? 8a ine ena pexnidi pou 8a exi poli ma parapoli ACTION an mas afisoun ekini pou forane rouxa mavra....Elpizo sto telos na panigiriso me tin omada mou tin niki pou poli oli 8eloume. FORTZA AEKARA GIA TIN AEK GIA TIN LARNAKA. FINIKUDA SINEXISE NA GRAFIS KAI PAIS KALA!

Κωνσταντίνος είπε...

efxaristw constantine gia ta kala sou logia. pragmati i salamina twra to pistepse pragmatika kai tha ta paixei ola gia ola.elpizw na fanoume antaksioi twn peristasewn kai na paroume to triponto! AEK GERA!

Ανώνυμος είπε...

swsta osa lete. pistevw 8a ine ena apo ta pio diskola match fetos to match me ti salamina. i ka8e omada gia tous dikous tis logous. fil finikouda, sifwnw me ton constantino gia ta kala logia pros esena. grafeis isos ta pio orea ar8ra sto blogspot kai sinexise etsi

Κωνσταντίνος είπε...

se efxaristw ki esena poly file. oti kanoume to kanoume gia tin agapi mas gia tin omada kai gia ton kosmo tis kai xairomai pou vriskoume antapokrisi.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.