News Update :

Ότι έγινε, έγινε…

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Ακόμα μία αγωνιστική έχει περάσει.
Δε θεωρώ αναγκαίο ούτε και παραγωγικό να ασχοληθούμε με εξωγηπεδικές – εξωαγωνιστικές - διαιτητικές και γενικά κομπλεξικές συμπεριφορές. Ηττημένοι στο γήπεδο για 90 λεπτά, αλλά πολιτισμένοι και περήφανοι για μια ζωή…
Έχω ξαναπεί πως τα περισσότερα παιχνίδια φέτος κρίνονται στις λεπτομέρειες…σε αυτές λοιπόν κρίθηκε και το παιχνίδι με την…κυρία. Στις λεπτομέρειες αλλά και στα δικά μας λάθη (αμυντικά;;;). Λάθη τα οποία πιστεύω έχει παρατηρήσει ο προπονητής μας και θα τα διορθώσει στα επόμενα παιχνίδια. Έχει δείξει μέχρι τώρα πάντως πως εντοπίζει τα λάθη και προσπαθεί να μην τα επαναλάβει. Εμείς όμως δε θα κρίνουμε τον προπονητή ούτε και τους παίχτες. Στεκόμαστε λοιπόν στην καλή εικόνα της ομάδας συνυπολογίζοντας το πού και με ποιους παίζαμε. Το να λέμε ότι «ένα Χ θα ήταν πιο δίκαιο», αν και αλήθεια, δε θα μας δώσει το βαθμό. Υπάρχουν μπροστά μας άλλοι 24 βαθμοί που μας φλερτάρουν και αυτούς θα κυνηγήσουμε. Μην ξεχνάμε πως το ήδη ποιοτικό roaster που διαθέτουμε, ενισχύεται ακόμα περισσότερο εντός των επόμενων ωρών. Σηκώνουμε το κεφάλι λοιπόν και βλέπουμε μπροστά. Δίνουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίχτες για την εμφάνιση και την προσπάθειά τους και υποσχόμαστε πως θα τους στηρίξουμε και στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι, ακόμα πιο δυναμικά.

finikudas
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.