News Update :

Χρώμα Φωνή Χειροκρότημα

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Καταρχήν θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί ένα μήνα μετά από το post μου, το «Χρώμα Φωνή Χειροκρότημα» πήρε σάρκα και οστά. Με τον ενθουσιασμό, τη φαντασία και τη δουλειά των Ο.Ο.Α.Ε.Κ. βάλαμε τις βάσεις για μια κερκίδα που δίνει ώθηση στην ομάδα. Τώρα χρειάζεται να τη διατηρήσουμε, βρέξει χιονίσει.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για το τελευταίο παιχνίδι, που παρά την ήττα, ο κόσμος έδωσε το θερμό του χειροκρότημα στους παίχτες για την προσπάθειά τους. Χαρακτηριστικό του καλού οικογενειακού κλίματος που επικρατεί. Τώρα γιατί χάσαμε αυτό το ματς….πολλά μπορούν να ειπωθούν. Είμαι σίγουρος όμως πως ο προπονητής μας είναι άνθρωπος που βελτιώνει διαρκώς την ομάδα μέσα από τα λάθη της. Εγώ σαν ουδέτερος και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός, ένα μπορώ να πω, που έχει ειπωθεί πολλές φορές: Να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Όσο γραφική κι αν ακούγεται αυτή η φράση, οι ομάδες που το καταφέρνουν μόνο κέρδος έχουν να πάρουν. Το βαθμολογικό πίνακα θα τον κοιτάξουμε στο τέλος της περιόδου, όχι τώρα. Οι φράσεις « να προφυλάξουμε παίχτες» , «να κάνουμε το 3 στα 3» , «έχουμε εύκολο δύσκολο πρόγραμμα» κ.α. μου ακούγονται αστείες, υπεροπτικές και με αφήνουν αδιάφορο. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε παιχνίδι. Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Ένα παιχνίδι το οποίο μια καλή και ορεξάτη Α.Ε.Κ. , με τη βοήθεια του κόσμου της, μπορεί να κερδίσει. Είναι φανερό πως μετά την τελευταία ήττα, προσγειωθήκαμε κάπως ανώμαλα, είναι όμως φυσιολογικό, άσε που μπορεί να μας κάνει και καλό. Είμαι σίγουρος όμως πως οι Ο.Ο.Α.Ε.Κ. είναι ψηλά στις επάλξεις και αθόρυβα προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής. Το σύνθημα παραμένει το ίδιο σε κάθε αγώνα. Ας ξυπνήσουμε και οι υπόλοιποι λοιπόν και να πλαισιώσουμε τις προσπάθειες αυτές. Κλείνοντας, για να κλείσουν και κάποια στόματα διευκρινίζω κάτι που πιστεύω αντιπροσωπεύει όλους τους οπαδούς μας: Η Λάρνακα και η επαρχία της κύριοι δε ζει για αυτό το παιχνίδι. Η Λάρνακα και η επαρχία της ζει και αναπνέει για να δει την Α.Ε.Κ. εκεί που της αξίζει. Κυνηγώντας τη ΝΙΚΗ σε κάθε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ.

P.S: Παιδιά συγχαρητήρια για την ιδέα με τις σημαίες. Πολύ καλή δουλειά. Δώσαμε χρώμα στην κερκίδα. Καλό θα ήταν όμως να τις παίρνουμε σε κάθε home αγώνα. Είναι κρίμα τόσα λεφτά και τόσος κόπος να πάνε χαμένα.

finikudas
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.