News Update :

Ο Δεκάλογος του ... ντέρμπι

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Μια φίλη του Blog, έχει γράψει ένα πολύ εύστοχο δεκάλογο για τα του ντέρμπι. Όλα όσα δηλαδή, λίγο πολύ γυροφέρνουν στο μυαλό του κάθε Αεκτζή από το τέλος του αγώνα και μετά..


Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως όποιος επιθυμεί να γράψει κάποιο άρθρο, για να εκφράσει έναν ενδεχόμενο προβληματισμό ή άποψη σχετικό με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος. Με χαρά να το δημοσιεύσουμε, δεδομένου πως θα είναι γραμμένο στα ελληνικά (ελληνικοί χαρακτήρες) και σε κόσμια πλαίσια.

AEKition Blog




Το λοιπόν αγαπητοί Ανορθωσιάτες, κόψετε τα συνθήματα τύπου "κουμάντο στη Λάρνακα κάνει η προσφυγιά" και σταματήστε να μας εύχεστε περαστικά, αλλά να λέτε ευχαριστώ γιατί δώρο σας κάναμε και το γνωρίζετε πολύ καλά!!! Αφού προκαλείτε θα πάρετε τις απαντήσεις που σας ταιριάζουν: 
  1. Πρώτα απ' όλα, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!!
  2. Αυτοί που ισχυρίζονται πως ήμασταν προκλητικοί, εσείς το ξεκινήσατε πρώτοι.. Δυο φορές σας έκανε ντου η αστυνομία στο σωματείο σας την περασμένη βδομάδα και πληροφορίες ανάφεραν πως λογαριάζατε να έρθετε στα εγκαίνια του σωματείου μας να "μας δέρετε"!!! Εντάξει το παρατράβηξαν κάποιοι οπαδοί μας αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω!
  3. Έχετε να αντιμετωπίσετε ΑΠΟΕΛ (Παρεμπιπτόντως να ευχηθούμε από τα βάθη της ψυχής μας Καλή επιτυχία στo ΑΠΟΕΛ) και μετά την ΑΕΛ!!... 
  4. Υπολείπονται ακόμα 20 αγωνιστικές μέχρι το πρωτάθλημα γι' αυτό κανεί χαρούλες. -6 από την κορυφή = 2 νίκες.
  5. Το φάουλ επάνω στο Μάτσι θα έπρεπε να σφυριχτεί ως πέναλτι και είμαι σίγουρη πως το είδατε. Αν σας το έκαναν εσάς θα προχωρούσατε στις γνωστές σας ενστάσεις κατά του κύρους του αγώνα...
  6. Θα έπρεπε να μένατε με 10 παίχτες, ή τουλάχιστον να δεχτείτε κίτρινη επειδή ο αμυντικός σας πήρε για σουβενίρ τη φανέλα του Πιντάδο. Αν το έκαναν σ' εσάς, η αντίδραση σας θα ήταν αυτή του νο.5 επίσης!!!
  7. Εσείς που ήρθατε "στη Λάρνακα για να μας κάνετε ανθρώπους» δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς. (βλ. μονόλεπτη σιγή)
  8. Είναι γελοίο η ταυτότητά σου να αναγράφει ως τόπο γέννησης "Λάρνακα", να ζεις στη Λάρνακα, να έχεις μεγαλώσει στη Λάρνακα και να επιμένεις να την βρίζεις. Και αυτό κυρίως ισχύει για όσους γεννήθηκαν μετά το 80....
  9. "Ο σεβασμός δεν χαρίζεται ούτε επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται. Και ο νοών νοείτω! 
  10. Γίνετε πρώτα αφεντικά στην πόλη σας, πού την εγκαταλείψατε και μετά γίνεστε και αφεντικά σε άλλες πόλεις."


  De profundis 






Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

pao giapanda είπε...

τελειο!!!! ευγε!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.