News Update :

Μαγική εικόνα! Όμως, τα λάθη πληρώνονται!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το ντέρμπι κορυφής με την ανόρθωση, έφτασε στο τέλος του, αφήνοντάς μας πικρή γεύση. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα ή η ήττα που μας στεναχωρεί, αλλά το γεγονός πως σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν ανώτερη κατάφερε να χάσει. Το παιχνίδι δεν το κέρδισε η ανόρθωση. Το έχασε η ΑΕΚ κάνοντας δώρο και τα τρία τέρματα που δέχθηκε. Και αυτό είναι και το στοιχείο που πληγώνει τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό παρόν στο ΓΣΖ. Η σημερινή ήττα είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια, ώστε η ομάδα να είναι πιο συγκεντρωμένη και να μην επαναληφθούν τα ίδια παιδαριώδη λάθη. Το σημερινό παιχνίδι όμως, δίνει και ένα ισχυρό μήνυμα πως η ομάδα μας ήρθε εδώ για να μείνει και δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα. Όταν σε ένα παιχνίδι με την πρωτοπόρο (που ολημερίς και ολονυχτίς οι αυλοκόλακες δημοσιογράφοι χρίζουν ως το απόλυτο φαβορί για τίτλο και γράφουν διθυράμβους για το εντυπωσιακό (;) ποδόσφαιρο που παίζει ) η ομάδα σου είναι καταφανώς ανώτερη και σε κάποιες στιγμές την παίζεις στο μισό γήπεδο, δικαιούσαι να ονειρεύεσαι πως μπορείς για μεγάλα πράγματα. Και τέτοιες ήττες σε πεισμώνουν, επειδή ξέρεις πως μπορείς για πολύ περισσότερα!

Στα του παιχνιδιού
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε ρυθμό, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Ειδικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ έπαιζε την ανόρθωση όπως η γάτα το ποντίκι. Συνεχής κατοχή της μπάλας, κλείσιμο του αντιπάλου στο μισό γήπεδο και δημιουργία ρηγμάτων. Σημαντικό κρίνεται το γεγονός πως η ομάδα μας επέστρεψε μετά την ψυχρολουσία του 0-1 και γύρισε το σκορ, έστω και προσωρινά. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως το παιχνίδι δεν το κέρδισε σε καμιά περίπτωση η ανόρθωση. Το έχασε η ΑΕΚ με όλη τη σημασία της λέξης, ή αν θέλετε το δώρισε. Και στα τρία γκολ που δεχθήκαμε υπάρχουν ατομικά λάθη και ευθύνες. Ειδικά στο δεύτερο φέρει ακέραιη ευθύνη ο Χαϊμόφ και στα άλλα δύο, έγιναν παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Σε τέτοια παιχνίδια τα λάθη δεν συγχωρούνται, δυστυχώς. Το τρίτο γκολ, είναι σχεδόν το ίδιο με εκείνο που δεχθήκαμε από την αελ. Και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ τα δεχθήκαμε σε σημεία του παιχνιδιού που η ομάδα μας είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και υπεροχή στο γήπεδο. Θέλετε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, θέλετε η έλλειψη καθαρού μυαλού, θέλετε η αντίληψη πως «τους έχουμε», στοίχησαν και στις δύο περιπτώσεις. Και όπως και να το κάνουμε, ήταν πολύ δύσκολο εως απίθανο να γυρίσουμε το παιχνίδι για δεύτερη φορά, όσο ανώτερη και να ήμασταν. Ουσιαστικά το τρίτο γκολ, μας έκοψε τα πόδια και τα φτερά για κάτι καλό. Όχι πως μετά δεν προσπαθήσαμε ή δεν απειλήσαμε. Αλλά ο ενθουσιασμός και η αίσθηση υπεροχής, αντικαταστάθηκαν από βεβιασμένες ενέργειες και εξεζητημένες προσπάθειες με λιγότερο πάθος.

Οι παίκτες μας
Αδύναμοι κρίκοι του ντέρμπι, ήταν ο Ζιλέτ, ο Χαϊμόφ και για όσο αγωνίστικε ο Παύλου. Ο Χαϊμόφ έκανε τη χειρότερη του εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στην Κύπρο. Δεν ενέπνεε καμιά εμπιστοσύνη τόσο στις εξόδους του, όσο και στα γεμίσματα του. Ήταν σε κακή βραδιά και αυτό στοίχισε. Φυσικά είναι άδικο να τον κατηγορούμε, επειδή σε πολλά παιχνίδια μας έδωσε βαθμούς με τις σωτήριες επεμβάσεις του. 

Ο Ζιλέτ, αν και ήταν σχετικά καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι με τον αποελ, και πάλι ήταν επιρρεπής στο λάθος και φοβισμένος. Στο δε τρίτο γκολ έκανε όλα όσα δεν πρέπει να κάνει ένας αμυντικός. Είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά σαφώς ο Ντε Κλερ είναι καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος παίκτης γι’ αυτή τη θέση. Δυστυχώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, οπότε ήταν αναγκαστική η συμμετοχή του Ζιλέτ. Κάκιστη ήταν και η εμφάνιση του Παύλου, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Έλλειψη καθαρού μυαλού, ατομισμός και λάθη χαρακτήρισαν την παρουσία του. Δεν βοήθησε καθόλου και μάλλον έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαμε για ισοφάριση! 

Τα πιο πάνω εν μέρει χρεώνονται στον Σιμόν, ως προπονητικά λάθη, αλλά είναι νομίζω άδικο να κριθεί ο προπονητής μας για κακές αποδόσεις και ατομικά λάθη παικτών. Τακτικά η ομάδα μας ήταν εξαιρετική εξάλλου. Αν κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα ή στις αλλαγές δεν βγήκαν, είναι στοιχεία που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο Σιμόν είναι από τους πιο σπουδαίους προπονητές που κάθισαν στον πάγκο μας και πιστεύω πως έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από την ομάδα μας.  

Διαιτησία
Ο διαιτητής Χρυσοστόμου αν και δεν έκανε το τεράστιο λάθος, κατ’ εμένα δεν ήταν καλός. Προφανώς επηρεασμένος και από το κλίμα που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες μέρες σε διάφορα πηγαδάκια, για το ότι είναι οπαδός της ΑΕΚ και ότι είναι κατά παραγγελία ορισμός για την ΑΕΚ, ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο σε πολλές περιπτώσεις. Είχε τρομερό πρόβλημα στον πειθαρχικό τομέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που χαρίστηκε σε παίκτες της ανόρθωσης (είτε για σκληρά μαρκαρίσματα, είτε για βουτιές εντός και εκτός περιοχής). Δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν έδωσε πλεονέκτημα σε περιπτώσεις που οι ομάδα μας έβγαινε μπροστά με αξιώσεις και στην ουσία κατέστρεφε το παιχνίδι μας. Δεν έδειξε επίσης καταφανέστατη κίτρινη σε παίκτη της ανόρθωσης, σε μια στατική φάση που ο παίκτης των φιλοξενουμένων αποφάσισε να πάρει σουβενίρ την φανέλα του Πιντάδο, με το έτσι θέλω. Η Goal News (γνωστή για τα φιλοανορθωσιάτικα αισθήματά της και γνωστή για εμπεριστατωμένα άρθρα υψηλής δημοσιογραφίας –βλ. άρθρο για το απαρτχάιντ της Λάρνακας), αναφέρει πως πιθανόν ο αμυντικός να έσκισε τη φανέλα του Πιντάδο. Εγώ θα έλεγα πως ο Πιντάδο από μόνος του αποφάσισε να σκίσει τη φανέλα και μετά να διαμαρτυρηθεί. Ευτυχώς που τον πρόλαβε ο κος Χρυσοστόμου και δεν συνέχισε για να σκίσει και το σορτσάκι από μόνος του! Ο διαιτητής ελέγχεται επίσης για το χρόνο των καθυστερήσεων. Κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά, χρόνος πολύ λίγος αν αναλογιστεί κανείς πως μόνο για να αλλάξει φανέλα ο Πιντάδο χρειάστηκαν δύο λεπτά. Προφανώς ο διαιτητής βιαζόταν (;) να τελειώσει το παιχνίδι. Στο παιχνίδι, η ομάδα μας δικαιούταν και ένα καταφανέστατο πέναλτι (όταν το σκορ ήταν στο 0-1). Ο πρώτος βοηθός έκλεισε τα μάτια, το ίδιο και ο διαιτητής, ένδειξη του τί πρόθεση υπήρχε από το διαιτητικό τρίο! Οι φυλλάδες αναφέρουν για τη φάση πως δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού, μιας και μετά σημειώθηκε η ισοφάριση από την ΑΕΚ, αλλά το συγκεκριμένο σχόλιο είναι γελοιωδέστατο και πέρα από κάθε λογική. Η παράβαση έγινε και έπρεπε να καταλογιστεί! Τελεία και παύλα. Εξάλλου κανείς δεν προέβλεπε πως η ΑΕΚ λίγα λεπτά αργότερα θα ισοφάριζε!

Κοιτάμε μπροστά!
Τώρα είναι που μας χρειάζεται η ομάδα δίπλα της. Έχει όλα τα φόντα να πετύχει τους στόχους της και ακόμη περισσότερα. Φτάνει να μην της γυρίσουμε την πλάτη. Είναι άδικο για την προσπάθεια που κάνουν τόσο οι παίκτες μας, όσο και η διοίκηση. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά της στη βαθμολογία και είναι ικανή για ακόμη περισσότερα απ’ όσα πέτυχε μέχρι σήμερα. Ας κάνουμε πράξη λοιπόν, το «στις χαρές και στις λύπες μαζί». Εξάλλου δεν χάθηκε απολύτως τίποτα!

Η παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι ήταν εκπληκτική. Μαζική παρουσία με παλμό και φωνή. Ας ευχηθούμε πως θα συνεχίσουμε έτσι! 
Όλο μαζί ενωμένοι αδέρφια. Συνεχίζουμε δυνατά και με ακόμη περισσότερο πάθος. Βλέπουμε μόνο προς τα πάνω!


Υ.Γ.
  • Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως «εκείνοι που ήρθαν στη Λάρνακα για να μας κάνουν ανθρώπους» δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς. Και αναφέρομαι σε εκείνους που δεν τήρησαν τη μονόλεπτη σιγή και όλους εκείνους που τους ανέχθηκαν.
  • Είναι γελοίο να ζεις στη Λάρνακα, να έχεις μεγαλώσει στη Λάρνακα και να επιμένεις να την βρίζεις.
  • Ο σεβασμός δεν χαρίζεται ούτε επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται. Και ο νοών νοείτω! 
  • Γίνετε πρώτα αφεντικά στην πόλη σας, πού την εγκαταλείψατε και μετά γίνεστε και αφεντικά σε άλλες πόλεις.




Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Αν δουμε τον αγωνα εντελως ψυχρα, ναι ειναι αληθεια οτι αν και παιξαμε κατα διαστηματα πολυ καλο ποδοσφαιρο, φανηκε η αδυναμια μας στην ψυχολογια των παικτων οταν δεχονται πιεση. Μερικες φορες την γλυτωνουμε, μερικες οχι, και ψες το πληρωσαμε. Νομιζω αυτη ειναι η διαφορα μας με τις ομαδες που χρονια τωρα κανουν πρωταθλητισμο. Οποτε, δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν, εστω ακομα και τους Χαιμοφ - Ζιλε που πραγματικα ψες ηταν εκνευριστικοι και επικινδυνοι.

Ο Ντε Κλερ ψες βρεθηκε απο βασικος εκτος αποστολης. Μιλησαν για σφιξιμο στο ποδι την τελευταια ωρα αλλα αυτα εμενα προσωπικα δεν με πειθουν. Υπαρχει και η τιμωρια του Φαραν η οποιοα εφερε την χρησιμοποιηση του Παυλου ( ο οποιος δεν κανει, κατα τη γνωμη μου για μεγαλα παιχνιδια). Επισης ο Ντα Σιλβα σε καιρια σημεια δεν έδειξε την απαραιτητη ψυχολογια σπαταλωντας με ανοητες ενεργειες τις επιθεσεις μας. Ακρως αντιθετη εμφανιση με αυτη που εκανε στο ΓΣΠ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Οσο αφορα αυτη την παρατεταμενη κοντρα με τους οπαδους της ανορθωσης, προσωπικα ηταν η πρωτη φορα ισως που πραγματικα δεν επηρεαστηκα απο τις βλακειες που ακουγονταν απο τους μεν και τους δε. Μαλλον καπου κορεστηκε το πραγμα, καπου δεν μου κανει αισθηση πλεον γιατι πολυ απλα αυτοι ειναι και αυτοι θα παραμεινουν.

Η ουσια της επομενης μερας ειναι απλη. Ξεχναμε τον αγωνα αυτο. Υπαρχουν 9 βαθμοι τους οποιους αν πεισμωσουμε σαν ομαδα μπορουμε να τους παρουμε και να εκμεταλλευτουμε τυχον απωλειες των αποελ ανορθωση. Στοχος ειναι η τετραδα, ας μην ξεχναμε τον στοχο αυτο, και αν μεσα απο τα παιχνιδια βγει και κατι περισσοτερο τοτε καλως.

Οσο αφορα την διαιτησια, δεν ξερω, μαλλον επειδη ειδαμε πολυ χειροτερα να την περναω σε δευτερη μοιρα γιατι τα απανωτα λαθη που εφεραν και τα γκολ, δεν ηταν προιον διατησιας αλλα βλακειας δικης μας στα μετοπισθεν.

Μας λειπει λοιπον η στοφα του πρωταθλητισμου, λογικοτατα, και ελπιζω να κρατησουν τον Σιμον, παρα τα λαθη του (ουδεις αλανθαστος ετσι και αλλιως) ουτως ωστε να υπαρξει μια σταθερη φιλοσοφια και ετσι να κτιστει και αυτη η στοφα που χρειαζομαστε.

Απο την επιστροφη μας απο την Β κατηγορια και μετα, εγω βλεπω μια αλλη ΑΕΚ οσο σε διοικητικο αλλα και σε αγωνιστικο επιπεδο. Αλλη νοοτροπια, αλλη φιλοσοφια, καταλαβαμε επιτελους οτι οι μεγαλες ομαδες κτιζονται με τον χρονο, και τα πυροτεχνηματα ειναι απλα προσκαιρα.

Στηριζουμε την ομαδα μας, παμε Παραλιμνι να παρουμε μια νικη παρα μα παρα πολυ σημαντικη, να κλεισουμε τον πρωτο γυρο με 6 βαθμους παιρνοντας και τον αγωνα με την επικινδυνη Δοξα, και οι αλλοι ακομα εχουν να παιζουν ντερμπυ.

Στο τελος κανουμε ταμειο, στα μεσα της περιοδου δεν υπαρχει λογος απογοητευσης. Παμε δυνατα, και ολα ειναι πιθανα.

Ανώνυμος είπε...

SE 2 VDOMADES THA IMASTE PROTOI I AN OXI PROTOI SE ENA VATHMO DIAFORA APO THN ANORTHOSIS!!H AEK EXEI OLA TA FONTA GIA TO PROTATHLIMA...OPIOS DEN TO BLEPI ETHELOTYFLEI...PAME GIA NIKI ME TO PARALIMNI .......ENOITE DEN THA GIRISOUME THN PLATI MAS SE AYTHN THN OMADA...ALLOSTE DEN EXOUME DEI TIPOTA AKOMA PISTEYO APO AYTA POYU MPOREI NA PROFEREI I OMADARA MAS!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αν αυτή η ανόρθωση μιλά για πρωτάθλημα τότε πολύ απλά δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε με την ομάδα που έχουμε για επίτευξη των στόχων μας. Απλά έγινα κάποια σοβαρά λάθη στο ματς που θα μπορούσαμε να τα αποφήγουμε αν επέζε μέσα ο ντε κλερ. Και ο Χαιμόφ επίσης δεν ήταν σε καλή μέρα. Εγω μετα το ματς είπα πως βάλαμε σήμερα 5 γκολ χωρίς υπερβολή αφου η ανόρθωση ήταν ανύπαρκτη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού (η ανόρθωση που πάει για προτάθλημα...). Και ο διετητής έσπρωχνε με τρόπο την ανόρθωση αλλά για να είμαστε ειληκρινείς δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε. Με λίγα λόγια δεν κέρδισε η ανόρθωση, αλλά εμέις χάσαμε...

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

katarxas to na kanis lathoi ine ena thema. to na ekmetalevete ola lathoi sou o antipalos ine dinamikotita kai apotelesmatikotitam kai opos ipe kai o idios o van ntaik i anorthosi itan apotelesmatiki kai mas kerdisi. otan mas evalan 3 goal stin edra mas tote dikaoute na mas kerdisi. kaname para pola lathoi.

to klidi omos filoi mou ine ena. i aek, i omada mas, pezi stathera poli kalo podosfairo. axna, pafo, ael, apoel, ano, imastan poli kali. afto ine to simantiko. afto simeni oti pleon imaste stahteri kai otan ise statheros den exis tipote na xasis alla mono na kerdizis. ta lathoi tha veltiothoun apo ton simon.

2nikes me paralimni kai doxa kai tha imaste defteri.

afti omada pori gia ta panta.

2,3metagrafes kai mbakoura kai poroume gia ola!

Ανώνυμος είπε...

Efanike polla I thesi tu nte kler

Ανώνυμος είπε...

ME APLA LOGIA IME POLI PERIFANOS GIA TON TROPO PEXNIDIOU TIS OMADAS MAS ! ! !
NIKITRIA STIS KARDIES MAS TO OTI MAS PROSFERI TETIO PODOSFERO H AEK MAS...
TO OTI IMASTE UGIESTATI OMADA SE OLOUS TOUS TOMEIS EMENA PRWSOPIKA ME AFXARISTI ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Ισπανό άσο της ΑΕΚ τον αναγκάζει να μεταβεί στην Ισπανία για να κάνει επέμβαση στο γόνατο. Σίγουρα θα μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πόσες.

DOSTE TOY ENA MINIATIKO TZE STEILTETON PISO, ETSI TZE ALLIOS EFKIKE MAS PATATA. ME TA LEFTA POU PIANEI MPOROUME NA FEROUME PISO TON PRISSO POU FKALI AZINES, GIATI LIPI O PEXTIS O GRIGOROS O NTRIPLER.

ANTVNHS - ANAFWTIA

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΟ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ) 2 ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΆ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΜΕΓΑΛΆ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α ΤΕΤΡΑΔΑ.



Ανώνυμος είπε...

Εγώ παιδιά πιστεύω πως ο Haimof είναι ένας καλός τερματοφύλακας ο οποίος όμως δεν είναι στην κλάση του Degra. Ένας σπουδαίος τερματοφύλακας θα σου δωσει πόντους εκεί που δεν το αξίζεις σαν ομάδα σε έναν αγώνα. Με λίγα λόγια θα κερδίσει τουσ βαθμούς. Δεν λέω, μας έχει δωσει βαθμούς σε μερικούς άγονες όπως άλκη, αχνα, αποέλ όμως προχτές ειλικρινά απογοητευτικά. Ναι να το λέμε, ήμασταν τυχεροί 8 αγωνιστικές δεν δεχτήκαμε goal λόγο τύχης, άμυνας και τερματοφύλακα. όμως πιστεύω πως ήμασταν περισσότερο τυχεροί. Επίσης φάνηκε πως τον πήρε πολύ από κάτω το λάθος που έκανε στο πρώτο goal. Ένας σπουδαίος τερματοφύλακας με προσωπικότητα δεν θα έφτανε σε σημείο να τα έχει χαμένα μετά, κάτι που είδαμε από τον δικό μας.Και να μην ακούσω πως είμαι από άλλη ομάδα και λέω πράγματα να τάραξω τα νερά. Λέω την αλήθεια. Ο άνθρωπος ήταν αλλού και ναι ευθύνεται και για τα 3 τέρματα. Φταίω και την άμυνα μας όμως για μένα το παιχνίδι χάθηκε όταν μας ισοφάρισαν.

Και ρωτάω:

1. Σε ποιον τομέα είναι καλύτερος από τον Νέgri?
2. Και οι δυο δεν είναι καλοί στις εξόδους από ψuλή σέντρα είτε Κόρνερ είτε μπαλιά από στατική φάση.
3. Ο Νegri είναι και ποδοσφαιριστής και όπως παίζαμε συνέχεια πάσες στον τερματοφύλακα δεν θα έκανε λάθος.
4. Ο Νέgri μας έδωσε αμέτρητους βαθμούς
5. Ο Νέgri αποκρούει αρκετά penalty
6. Ο Νέgri είναι πολύ καλός σε τετ a τετ κάτι το οποίο είδαμε πως δεν το έχει ο Haimof.
7. Η εκτίναξεισ του Νέγκρι δεν συγκρίνονται με του Haimof.

Παρακαλώ απαντήστε μου στις ερωτήσεις μου και είμαι πολύ περίεργος.


Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή. Προσωπική μου άποψη φίλε Iron Aek είναι ότι δεν θα πρέπει να σταθείς καθόλου στην διαιτησία γιατί πολύ απλά ο διαιτητής προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στην μέση. Δυστυχώς σε μία φάση που έπρεπε να δώσει πέναλτυ δεν το έδωσε αλλά ήταν καθαρά ένα ανθρώπινο λάθος. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στα πολύ μεγάλα λάθη που κάνουμε μέσα στον αγώνα. Από την αρχή της χρονιάς σε κάθε σχεδόν παιχνίδι γίνονται λάθη στον αμυντικό μας χώρο. Ανεξαιρέτως του γεγονότος ότι κρατήσαμε για 8 αγωνιστικές το μηδέν στην άμυνα λάθη κάνουμε. Απέναντι στην Ανόρθωση, η οποία έδειξε ότι έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, όποιο λάθος κάνεις θα το πληρώσεις.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου 2 ήταν οι λόγοι της ήττας. Πρώτος λόγος ήταν η τραγική εμφάνιση του τερματοφύλακα μας ο οποίος έδειξε όλες του τις αδυναμίες σε αυτό το παιχνίδι. Στον αέρα είναι εξίσου αδύνατος με τον Νέγκρι και δυστυχώς αυτή την φορά πληρώσαμε και ένα από τα πολλά λάθη που κάνει με την μπάλα στα πόδια από την αρχή της χρονιάς. Επίσης έδειξε ότι είναι τερματοφύλακας ψυχολογίας και με το πρώτο λάθος δεν μπορεί να επανέλθει. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την αξία του ούτε το γεγονός ότι μας έδωσε αρκετά παιχνίδια μέχρι σήμερα. Από την άλλη όμως θα πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί στην πορεία του πρωταθλήματος γιατί δεν είναι ούτε Ντεγκρά ούτε ακόμη Βαλβέρδε. Σε αντίθεση με τον δικό μας τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και καθάρισε τα πάντα μέσα στην μικρή του περιοχή.
2ος λόγος είναι η έλλειψη ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο. Ελλείψει Γκαμπιλόνδο-Μυτίδη-Φαράν η ομάδα δεν έχει λύσεις οι οποίες μπορούν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό. Ο Κούλλης δείχνει ντεφορμέ, ο Κυπριανού δεν πήρε ακόμα ευκαιρίες και από πίσω υπάρχει μόνο ο Άντολεκ ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται. Επομένως δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά μεσοεπιθετικά όταν οι βασικοί μας παίκτες κουραστούν. Δυστυχώς πληρώνουμε την κακή απόδοση Φαράν-Γκαμπιλόνδο ή αν θέλετε την ανυπαρξία τους από την αρχή της χρονιάς. Μην ξεχνάτε ότι ο προπονητής μας αυτούς υπολόγιζε ως βασικούς ακραίους για την φετινή χρονιά.
Συνοψίζοντας η ομάδα πλήρωσε τα φοβερά ατομικά λάθη κάποιων παικτών μέσα στο γήπεδο και σίγουρα δεν άξιζε της ήττας. Το ποδόσφαιρο όμως θέλει ουσία και εμείς δεν την είχαμε το Σάββατο. Προσωπικά πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα και στις δυνατότητες που έχει. Θα είναι εκεί μέχρι τέλους και για αυτό είμαι σίγουρος. Χρειάζονται μόνο προσεκτικές κινήσεις τον Ιανουάριο και ιδιαίτερα ένας καλός ακραίος επιθετικός και ένας πολύ καλός αριστερός ακραίος αμυντικός λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι ο Ντε Κλερ αποχωρεί τον Ιανουάριο.

Ανώνυμος είπε...

file 3.31, milas me sinestimatismo. pou isoun na thimithis to negri file 10agonistikes? o haimof den ine ntegra, den ine xiotis kai den ine mparto alla ine 1,2 skalia kaliteros apo ton negri file. kalos kai o negri fisika den antileo. pontous mas kerdise kai o haimof file. pontous mas exase kai o negri file. den exoun kani penalty tou haimof gia na ton krinis sto sinkekrimeno thema. o negri ine kaliteros mono me ta podia apo ton haimof. exallou to paradextike kai o idios o negri oti o haimof ine elafros kaliteros. den ithes to haimof sto tet a tet epidi to goal tou michali konstantinou den ine tet a tet oute to goal tou kalvo. otan me ena xtipima sou vazi tin mpala stin gonia ton dixtion sou tote afto den ine tet a tet.

xixases eukola tis apokrouses tou haimof ston dasaki, xixases eukola tis apokrousis tou haimof me tin alki. sou ipa eukola 4 pontous etho.

ton agapame ton negri file exalou ine akoma dikos mas alla o haimof ine liga skalia kaliteros. eprepe na ton krinis sinolika 10agonistikes kai oxi na antidrasis kai na grapsis afta pou egrapes meta apo mia poli kaki mera.

Ανώνυμος είπε...

ton balverde file stavro ton xeris apo to exoteriko i ton krinis me tin apodosi tou stin anorthosi? epidi emena stin kypro pou ton ida den mou lei kai tipote to idietero file.

Ανώνυμος είπε...

sinfono me ton stavro. o proponitis mas oute sistima porouse na alaxi afou den ixe allon epithetiko ston panko oute ta ftera porouse na enisxisi afou koullis pavlou kai kiprianou gia mena prosopika den ine sto epipetho tis omada pou xtisame ta teleftea xronia.

sinfono me ton stavro kai gia tis metagrafes. mireos kai o pindato gia mena pou exase mia terastia eukeria sto 88'

Ανώνυμος είπε...

Είναι γελοίο να ζεις στη Λάρνακα, να έχεις μεγαλώσει στη Λάρνακα...και να επιμένεις να την βρίζεις!

AFTO NA GINI SE PANO.

Ανώνυμος είπε...

Gia na me eilikrineis, pleon emena ligo me endiaferei an mas vrizoun oi anorthosiates. Etsi einai etsi tha meinoun, ta idia miala tha exoun.

Mporw na pw oti einai i prwti fora se match aek anorthosi pou pragmatika den eniwsa tin kontra pou panta ipirxe.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.