News Update :

Πρώτες σκέψεις ...

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε. Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου απέναντι στη φιλόδοξη Αλκή. Μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ενισχυμένη με ποιοτικούς παίκτες και σε συνέχεια με την περσινή της πορεία, ικανή για πολλά. Η ομάδα μας χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, κέρδισε ομολογουμένως δίκαια, χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση εκτός από μια – δυο περιπτώσεις. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά κάποιες αρχικές εκτιμήσεις και κριτική μπορούν να γίνουν με βάση τα όσα έχει δείξει η ομάδα μέχρι σήμερα και τις υποσχέσεις που έχει αφήσει για το μέλλον…


Η ομάδα μας δείχνει να ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή, πράγμα που φάνηκε και στα φιλικά. Σπάνια η μπάλα παίζεται στον αέρα, η ομάδα επιτίθεται με τη μπάλα κάτω και το παιχνίδι ξεκινά από την άμυνα. Είναι εμφανές πως οι πάσες γίνονται με το λιγότερο δυνατό ρίσκο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος αντεπίθεσης. Τα γεμίσματα στην τύχη (κάτι που βλέπαμε συχνά πέρσι) είναι περιορισμένα και οι τρεις μπροστά στην επίθεση εναλλάσσονται σε μια προσπάθεια αποσυντονισμού της αντίπαλης άμυνας. Η ομάδας μας δεν φάνηκε να διαθέτει ταχύτητα επιθετικά, αν και είναι νωρίς μιας και τα πόδια των παικτών ακόμη είναι βαριά από την προετοιμασία. Εκείνο που φάνηκε όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι πως υπάρχει αγωνιστικό πλάνο και οι παίκτες ξέρουν τι κάνουν ή πρέπει να κάνουν στο γήπεδο.


Έλεγχος των νέων...

Το επίσημο παιχνίδι με την Αλκή, μας έδωσε και την ευκαιρία για κάποια πρώτα συμπεράσματα για τους νεοφερμένους παίκτες της ομάδας μας.

  • Φαράν: μακράν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ομάδας μας, μαζί με τον σκόρερ Μυτίδη. Μυαλωμένος με καλή τεχνική κατάρτιση και βλέπει γήπεδο. Η ασίστ στο γκολ προήλθε από δική του κάθετη πάσα και γενικά έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. Κυνήγησε το γκολ και γενικά έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία για τη συνέχεια.


  • Γκαμπιλόνδο: προσπάθησε αρκετά, βοήθησε και αμυντικά όμως δεν έπιασε την απόδοση που όλοι περιμέναμε. Σίγουρα μπορεί για πολύ περισσότερα.   Σε αρκετές περιπτώσεις συνέκλινε προς το κέντρο της επιθετικής γραμμής με αποτέλεσμα να αφήνει ακάλυπτη την αριστερή πλευρά, δημιουργώντας αριθμητικό μειονέκτημα για την ομάδα μας στην άμυνα. Έδειξε κάπως σφιγμένος, αλλά σίγουρα με τον καιρό θα ανεβεί.


  • Ζιλέτ: Γρήγορος μπακ με αρκετά καλή τεχνική, μπορεί να παίξει και ως φουλ μπακ. Στην ουσία κρατούσε ολόκληρη την αριστερή πλευρά και έτρεχε ακατάπαυστα. Δύσκολα κάνει το λάθος και αμυντικά είχε καλές τοποθετήσεις. Βοήθησε αρκετά την ομάδα και θα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους κορυφαίους της ομάδας αν δεν έκανε την ανοησία να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του παιχνιδιού. Η εν γένει παρουσία του πάντως άρεσε. Θεωρώ πάντως πως ο Ντε Κλερ ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, μιας και είναι πολύ πιο έμπειρος παίκτης και με ακόμη περισσότερες επιθετικές αρετές. Εξάλλου πέρσι ήταν ο πιο σταθερός μας παίκτης.


  • Καταλά: Σπουδαίος αμυντικός, πραγματικός ογκόλιθος στο   κέντρο της άμυνας της ομάδας. Αρχοντική παρουσία από τον Ισπανό που έδειξε από το πρώτο παιχνίδι την κλάση του. Η χημεία του με τον Μουρίγιο ήταν εμφανής και δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβασαν την ομάδα επιθετικά. Έδειξε να μπορεί να ανεβάσει την ομάδα και αποφεύγει το εύκολο λάθος ειδικά στις μεταβιβάσεις. Δεδομένου πως μια ομάδα που πρωταγωνιστέι, κτίζεται από την άμυνα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. 

  • Χαϊμόφ: στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν χρειάστηκε να επέμβει. Στις δυο περιπτώσεις που πραγματικά κινδυνέψαμε, πραγματοποίησε τρεις  εκπληκτικές επεμβάσεις (η δυο στην ίδια φάση). Έδειξε σταθερότητα και ετοιμότητα και σίγουρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Αν και υπήρξα και εγώ ένας απ’ εκείνους που δυσανασχέτησαν για το δανεισμό του Νέγκρι, θεωρώ πως το κενό του δεν θα φανεί και πως η θέση του τερματοφύλακα αναπληρώθηκε επαρκώς από ένα παίκτη μεγάλης κλάσης, ίσως και καλύτερο του Νέγκρι.


  • Ντάεμεν: πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή. Έδειξε μαχητικός στις μονομαχίες που διεκδίκησε και αρκετά δυναμικός. Σωστός και στις μεταβιβάσεις του και θεωρώ πως στα αμέσως επόμενα παιχνίδια θα είναι βασικός στην ενδεκάδα, δίπλα στον ΦανΝτάικ.






Αν λάβουμε υπόψη πως η ομάδα κατά το ήμισυ ήταν διαφορετική από πέρσι, το πρώτο παιχνίδι είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Η επιστροφή του Πιντάδο σίγουρα θα προσδώσει ακόμη περισσότερη δυναμική στην ομάδα, καθώς και εμπειρία. Η ομάδα δείχνει να βαδίζει σε στέρεες βάσεις και με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Μπεν Σιμόν και οι παίκτες του κάτι καλό ετοιμάζουν.

Ιδιαίτερα κομβικής σημασία είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα, την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΖ. Ο Απόλλωνας είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα και αποτελεί ερωτηματικό στο φετινό πρωτάθλημα. Αξιώνει επίσης είσοδο στην τετράδα, όπως και εμείς, οπότε από τη στιγμή που είναι ανταγωνιστής πρέπει να επικρατήσουμε. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, επιβάλλεται να κατακλύσουμε το ΓΣΖ και να δώσουμε δυναμικό παρόν στο γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη.  Στο εν λόγω παιχνίδι η νίκη είναι επιτακτική. 


Όλοι μαζί, ας οδηγήσουμε την ομάδα προς το στόχο!



Share this Article on :

30 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

sosto to arthro file. o gille omos file den ekane kalo pexnithi. ego protimo ton gille para ton de kler epidi o de kler afini pola kena stin amina kai propanton stis statikes fasis. o gille ine pio skliros pextis amintika.

o gabilonto prepei na anevasi taxitites. isos ipotima to protathlima mas kai tha pesi apo ta sinefa. elpiso sintoma tha pari protovoulies san to asteri pou ine.

Sotiris είπε...

Simfono me ta osa grafis pio pano kai se ipostirizo ti thesi sou sxetika me tin antikatastasi tou De Cler me ton Gillet. O De Cler eine spoudaios podosferistis kai me tin empiria tou mpori na voithisi afantasta tin omada. Krima pou den eine vasikos..alla etsi theori o proponitis....Telos tha ithela na sxoliaso tin thesi tou epithetikou kai na po oti o igeiis Pintado mpori na prosferi poli perissotero apo ton kalo alla apiro kai argo Mitidi..


simiosi... Agoreaste Diarkias epigon oxi mono mourmoura.......

Ανώνυμος είπε...

file 6:42 egw exw teleiws antitheti apopsi gia ton gille. Paixtis me sinexis treximata stin premiera me alki, apsogos sta amintika tou kathikonta ekane tin aristeri peripteriga opws ton afiniasmeno!! Swstes metavivaseis, poli kali texniki gia amintiko den fovatai na valei to podi tou stin fwtia kai poli grigoros kai dinatos pektis. Episis poli grigores epistrofes kai thimame se mia siggekrimmeni fasi pou exase i omada tin mpala ekso pou tin perioxi tis alkis kai kai vgike i alki antepithesi ekane to gipedo san sprinter kai vrethike ekso apo tin perioxi mas stin thesi tou mourigio opou eklepse tin mappa pou tous epithetikous tis alkis. ton prwtimo para ton de cler kai simfnw me ton proponiti pou ton evale vasiko. gia mena apo tous kaliterous pektes tis premieras.

Den lew oti overall en kaliteros pektis pou ton de cler alla pistefkw sta amintika tou kathikonta en arketa kaliteros. Tzai an deis posa termata efame persi pou tin merka tou de cler logw twn argwn epistrofwn tou.

eksallou en pou tin skotia pou ton eferame pou tzimesa oi amines en pou siero. anw touta pou egrapsa en oi apopsi mou vasismeni sto pexnidi me tin alki. pios eshi dikaio kai adiko enna dixei san pernoun tzai ta pexnithkia. to mono pou prepei na proseksi llio o gillet en oti vallei polli dianmi pas to pexnidi tou tzai an sinexisei etsi enna kami sillogi tis kartes. kate mena polla kalos pextis kai foveros amintikos apo oti ida sta filika kai stin premiera.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια μου χαιρετώ Σταύρος Κομοτηνή! Πολύ καλό το άρθρο του συναγωνιστή και με βρίσκει σύμφωνο σε όλα όσα αναφέρει. Θα αναφερθώ και εγώ στο θέμα του αριστερού μπακ και την σύγκριση που γίνεται εδώ και 2 μήνες μεταξύ των 2 ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε. Αδέρφια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Ζιλέ και Ντε Κλερ όπως και να το κάνουμε ότι και να πούμε ότι και αν σκέφτεται ο κάθε ένας από εμάς. Ο Ζιλέ είναι ένα μέτριο αριστερό μπακ, με σχετικά καλή ταχύτητα και όχι πολύ γρήγορος όπως διαβάζω πιο πάνω και όσον αφορά τις μεταβιβάσεις πολύ επικίνδυνος. Στο παιχνίδι με την Αλκή ο Γκαμπιλόντο δεν είχε καμία βοήθεια από το αριστερό μπακ στην επίθεση εξού και το ότι αναγκαζόταν να συγκλίνει στον άξονα για να πάρει μπάλα και να δώσει μπάλα. Ο Ζιλέ υπερτερεί από τον Ντε Κλερ στο αμυντικό κομμάτι και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό αν κρίνουμε τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκε όπου ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην άμυνα και όχι στην επίθεση. Από την άλλη έχουμε ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει την γραμμή με άνεση, διαθέτει σέντρα διαβήτη, δεν κάνει σχεδόν ποτέ λάθος σε μεταβιβάσεις και πέρσι ήταν ένας από τους πιο σταθερούς και καλύτερους μας ποδοσφαιριστές. Με τον Ντε Κλερ στο γήπεδο ο Γκαμπιλόντο θα ανέβει σε απόδοση και η ομάδα θα μπορέσει να ανέβει στην επίθεση και από τις 2 πλευρές και όχι μόνο από δεξιά όπως κάναμε στο παιχνίδι της Αλκής. Προσωπικά δεν με ενοχλεί ποιός θα παίζει φτάνει να τα δίνει όλα και να βοηθά την ομάδα. Απλώς πιστεύω δεν μπορούν να συγκριθούν οι 2 όπως και να το σκέφτεται ο κάθε ένας από εμάς. Από εκεί και πέρα έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και έναν ποδοσφαιριστή που εμένα με κέρδισε με το πρώτο άγγιγμα της μπάλας τον Ντάεμεν. Αν μπορεί να αγωνιστεί μόνος στη θέση του κόφτη όπως δηλαδή έπαιζε ο Λίνσεν με την Αλκή τότε πρέπει να του καπαρωθεί η θέση. Φοβερός παίκτης, εξαιρετική πάσα και πάρα πολύ δυνατός.

Ανώνυμος είπε...

file mou sinfono! ipa protimo to gille para o de kler epidi opos sosta ipes ine amintikos pou den fovate na markari dinata kai na vali to podi. mallon ston 6.52 apantouses. kai ego (ime o 6.42) protimo enan tetio aristero back para ton de kler pou sigoura prosferi para polla alla mono epithetika. sinfonoume OMOS O GILLE XTES DEN EKANE KALI PEXNITHI ME TIN ALKI FILE. PORI POLI KALITERA KAI GIAFTO KAI TOU MILOUSE KAI O PROPONITIS GIA ARKETA LEPTA STIN PROPONISI TIS EPOMENIS MERAS.PROTIMO TON GILLE EPIDI INE PIO DINATO AMINTIKOS ESTO KAI AN O DE KLER INE PIO EMPIROS KAI EXEI KAI KALITERI CENTRA. EGO KAI PRITIMO ENA DINATO AMINTIKO OPOS TON GILLE.

Andreas Nikolaou είπε...

Γειά σας κι' απο μένα αδέρφια. Μόνο και μόνο ότι έχουμε την πολυτέλεια να δέχεται κόκκινη το αριστερό μας μπακ και να έχουμε εναλλακτική λύση τον τεράστιο Τίμ Ντε Κλέρ, αυτό απο μόνο του λέει παρα πολλά. Όσο αφορά το θέμα της συζήτησης σας, προσωπικά είμαι διχασμένος αν και όπως είπε σωστά ο Σταύρος πράγματι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των Ζιλέ - Ντε Κλέρ. Εγώ θα αρκεστώ να πώ μόνο μακάρι να είναι και οι δύο υγιείς και να παλεύουν για την θέση. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα μας κάνει, εννοείται πάντα ο υγιής ανταγωνισμός. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χρειαστεί ο Ντε Κλέρ αναλόγως της εξέλιξης, υπάρχουν όμως και παιχνίδια που θα είναι πολύτιμος ο Ζιλέ. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν καθιστούν και τους δύο απαραίτητους κατα την γνώμη μου. Ερχόμενη Κυριακή π.χ με τον Απόλλωνα, ένα εντός έδρας παιχνίδι που θέλουμε την νίκη, ο Ντε Κλέρ φαντάζει και θα είναι (λόγω απουσίας και του Ζιλέ) η βασική επιλογή. Διαθέτει επιθετικές αρετές που δεν διαθέτει ο Γάλλος όπως επίσης και τεράστια εμπειρία ικανή να σπρώξει ολόκληρη την ομαδα σε σημαντικές νίκες (βλέπε πέρσι το πρώτο ματς με Μλάντα Μπόλεσλαβ εντός). Σε άλλα παιχνίδια που η ομάδα πιθανόν να θέλει να διαφυλάξει κάποιο υπέρ της σκόρ και θα χρειαστεί να αμυνθεί τότε εδώ ο Ζιλέ για μένα ναι είναι πιο χρήσιμος απο τον Ντε Κλέρ. Ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο κι' αυτό είναι ότι καλύτερο για την ομάδα.
Απ' εκεί και πέρα, πολύ καλή σχημάτισα κι' εγώ για τον Ντάεμεν σε μία θέση που θα γίνει χαμός. Βαν Ντάϊκ ο μόνος σίγουρος με Λίνσεν, Ντάεμεν και Μαραγκό να παλεύουν για την άλλη μία θέση στο κέντρο.
Για τον Νακαζίμα συμφωνώ με τον αρθρογράφο ως επι το πλείστον, διαφωνόντας σε ένα μόνο σημείο. Στο ότι δηλαδή δεν είδε να υπάρχει ταχύτητα επιθετικά. Ο Νακαζίμα είναι παίκτης που φημίζεται για την ταχύτητα του και θα τον δείτε στη συνέχεια. Επίσης, ο Γκαμπιλόνδο κατόπιν εντολών του Σιμόν σύγκλινε συνεχώς προς το κέντρο. Το ίδιο έκανε και ο Νακαζίμα μετατρέποντας τους τρείς του κέντρου σε πέντε για να κερδίσουμε κατακράτως την μάχη με την μεσαία γραμμή της Αλκής. Πραγματικά άριστο κοουτσάρισμα. Ο Ισπανός είναι τεράστιος παίκτης και θα πάρει την ομάδα στους ώμους του. Παίκτης με 22 συμμετοχές πέρσι σε μία απο τις καλύτερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν παίζει περπατητός στην Κύπρο αδέρφια όπως σας το γράφω. Κι' όπως είπε ο φίλος πιο πάνω ασφαλέστατα θα υποτιμήσει το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος γιατί πολύ απλά η διαφορά είναι χαώδης. Λίγη μόνο προσαρμογή και θα δείτε τον παίκτη αυτό και θα διερωτάστε πως μας έκανε την χάρη να έρθει Κύπρο.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ανδρέας Νικολάου

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο δείγμα θετικότατο. Είδαμε πολύ ωραίο passing game, πολύ τρέξιμο, αλληλοκάλυξη και τις γραμμές να μην απέχουν μεταξύ τους. Σε κανένα μήνα θα βλέπουμε άλλα πράματα...

Είναι φανερό ότι ο προπονητής μας θέλει να φτιάξει από την αρχή μια σφιχτή αμυντικά ομάδα, δυσκολοκατάβλητη και να χτίσει ψυχολογία πάνω σ΄αυτό. Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που προτιμά το Ζιλέ, επειδή μπορεί να δώσει το κάτι
παραπάνω αμυντικά και όχι επειδή δε μπορεί να δει την αδιαμφισβήτητη αξία του Ντε Κλερ. Μουρίγιο και Καταλά είναι μακράν το καρυφαίο αμυντικό δίδυμο και μαζί με τον Τζέησον βλέπω να δεχόμαστε γκολ μόνο με αίτηση. Ο Χαϊμοφ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Στο κέντρο θα βλέπουμε ένα καθαρό αμυντικό χαφ και μπροστά του δύο σε ρόλο οχταριού. Με αυτά τα δεδομένα βλέπω ότι σε πρώτη φάση θα βλέπουμε Λίνσεν και Ντάμεν να διεκδικούν τη θέση του αμυντικού χαφ και μπροστά Φαν Ντάικ και Πάλιτς να συμπληρώνουν την τριπλέτα. Σε μελλοντικό στάδιο θα δούμε και τον Μαραγκό σ΄ αυτή τη θέση και τον Μπακούρα, παίχτη με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και ιδιαίτερη ικανότητα στο επιθετικό παιχνίδι.

Επιθετικά δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά είδαμε την ομάδα να αναπτύσσεται σωστά και να φτάνει με σχετική ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μυτίδης έδειξε ότι φέτος έχει να δώσει πολλά και σ΄ αυτό θα τον βοηθήσουν οι ποιοτικοί παίχτες που έχει γύρω του. Γκαπιλόντο και Νακατζίμα είναι παίχτες με εξαιρετική ποιότητα και είναι θέμα χρόνου να ανεβάσουν στροφές. Μη ξεχνάμε ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε στο τέλος μιας πολύ σκληρής προετοιμασίας και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα βαριά.

Φέτος έχουμε και αρκετή ποιότητα στον πάγκο. Παίχτες όπως οι Ντα Σίλβα, Κούλλης, Μάτσι, Ντάαμεν, Ντε Κλερ και Σεράν θα μπορούσαν άνετα να έπαιζαν βασικοί σε οποιανδήποτε άλλη ομάδα. Μη ξέχναμε ότι εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους, ήταν οι Πιντάδο, Μαραγκός και Μπακούρα...

Ανώνυμος είπε...

E STAVRO MA POSOS TZAIRO SPOUDAZIS? E GIATROS POU ENA GINIS? ATE TELIONE, NA PIASIS DOULIA NA AGORASIS TZAI KANENA DIARKEIAS, TZAI ESPASESMAS. IMOU NIOPANTROS TZAI KONTEFKO NA KAMO AGGONIA TZAI SY AKOMA ISE KOMOTINI...

Ανώνυμος είπε...

FILOI, O GILLET DEN EXEI SIGURA THN EMPIRIA TOU DE CLER.OMWS STON PARON STADIO MPORI NA PROSFERI PERISSOTERA AMINTIKA APO TON DE CLER KAI SE AYTO STHRIZETAI H APOFASI TOU SIMON NA TON PERILAMBANEI VASIKO...ALLOSTE I MESOAMINTIKI MA SLEITOYRGIA THA EXI TON KINITIRIO MOXLO OSO AFORA TA PAIXNIDIA MAS FETOS!!!ARA GILLET PROSFERI ME KYRION LOGO THN TAXYTHTA KALITERA APO DE CLER...ALLOSTE OTAN THA PEZOUN ENANTION KALVO,HARALABIDI,EFRAIM,EDMAR AMFIVALLO AN EXEI THN DYNAMI,ANTOXI O DE CLER NA MARKARI TETIOUS PEXTES STA 34 TOY!!

LOIPON XIPNATE OULLOI TSIAME STHN SKALA KAI
1:AGORASTE DIARKIAS....IDALLOS MEN PARAPONIESTE
2:GEMISTE TO GIPEDO ME TON APOLLWNA...ENDEXOMENI NIKI FERNI ALLO AERA STHN OMADA KAI PERISSOTERH AYTOPEPITHISI GIA THN DISKOLI SYNEXEIA

Ανώνυμος είπε...

ενθουσιασεν με ο Λινσεν εμενα προκτες
καμια σχεση με τον περσινο
αμα ο εβραιος εκαταφερε να αλλαξει τοσο πολλα την εικονα του χειροτερου μας παικτη περσι εκερδισε με ηδη

ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΛΠ. ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. Ο ΠΙΝΤΑΔΟ Ή Ο ΜΥΤΙΔΗΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ. ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΤΑΔΟ.(ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΚΛΕΡ. Ο ΤΙΜ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜ......




Ανώνυμος είπε...

AKOMA ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ SITE BALLALIVE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΡΙΔΗ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ 2 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 3 Η 4 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΙΚΑ. ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ.

ΑΝΤΩΝΗΣ - ΛΥΜΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν είναι ανεξάρτητο.
Αφού ο ιδιοκτήτης του είναι μέλος του ΔΣ σκουληκιών.

Τίποτα όμως δεν μας χαλά.
Την Κυριακή ακόμα περισσότεροι με τον Απόλλωνα. Έχετε παρατηρήσει πόση προπαγάνδα γίνεται από τα μέσα για τον Απόλλωνα τελευταία;
Πόσα άρθρα έχετε δεί για τον αγώνα που έχουν μαζί μας και πόσα δικά μας;;;;

Ανώνυμος είπε...

Kati mou lalei oti ta korakia tha sproksoun ton Apollona tin Kiriaki.

Fetos theloun ton psila


Elpizo i omada mas na tous nikisei kai aftous

Petros

Ανώνυμος είπε...

Tha mas sfaksoun me ton apolona opou thelete grapsete to ! En giafto pou giniskete toutos oulos o ntoros me ton apolona touti tin evdomada ! Istera pou emas exoun aek !

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλουμε στόχο για φέτος, να πείσουμε ο καθένας μας από ένα αεκτζή να σηκωστεί από τον καναπέ και να έρθει στο γήπεδο.

5000 την Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

5000 ine ligoi an thelis na ise megali omada prepi na ....gemosiiiiiiiiiiiiii tin kiriaki!!!!me 3 4 xiliades den legese megali omada
Y.G:FETOS ENA DERNOUME KAI THN DIETHSIA DEN KATALAMBENOUME TIPOTA,AS KOPIASOUN OI LEMESIANOI ENIXEROUN TI TOUS PERIMENEI.....

Ανώνυμος είπε...

Θέλω γεμάτη κερκίδα με παλμό την Κυριακή!
Ο κάθε ένας μας από ένα ΑΕΚτζή όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος πιο πάνω.
Σημείωση: Μαζί μου θα έρθει και ένας από τους λίγους καλόυς ανορθωσιάτες - ελπίζω να μην είναι γρουσουζής αλλά από την άλλη καλά είναι και τα 20 ευρώ που θα τσοντάρει για την ομάδα μας! :p

Ανώνυμος είπε...

Με διαιτητή τον Τσαγγάρη στο ΓΣΖ ακούψ στοιχήματα πόσες κόκκινες και κίτρινες θα κάνουμε συλλογή!

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Απόλλωνας θα ευνοηθεί άγρια φέτος. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ομάδα του Αναστασιάδη και σε 5 μήνες έχουμε εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=125041

Μέχρι και ο τελευταίος ΑΕΚτζής να είναι παρών την Κυριακή!!!!
Το ΓΣΖ είναι (δεν είναι) έδρα μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!

United we STAND!!!

Ανώνυμος είπε...

NAI ΡΕ ΕΠΙΑΝΤΟΝ Ο ΚΑΙΛΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΝΑ ΠΑΙΣΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΝΟΙΑ.ΑΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΛΙΟΝ..ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΟΠΑΕΣ.ΝΑ ΜΕΝ ΑΦΗΚΟΥΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΑΚΟΥΩ!!!!!!!!!!!! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑ


ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚ

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

SIGXARITIRIA STI DIOIKISI STOUS PROPONITES KAI STOUS PEXTES MAS SIMMERA APODI3AME OTI EIMASTE APO TIS KALITERES OMADES TOU PRWTATHLIMATOS....
A3IZEI NA AGORASETE OLOI OSOI DEN PIRATE SEAZON TICKET GIA NA VLEPETE AUTI TIN OMADA!!
XREIAZOMASTE LIGO PIO ORGANWMENI E3EDRA..DEN 3ERW ALLA KAPOU IPARXI LATHOS SE AUTO TO TOMEA...OI ORGANOMENOI PREPEI NA EINAI PIO MAZIKOTEROI STO PALMO TIS E3EDRAS..PARASIROUN KAI TOUS IPOLIPOUS OTAN 3EKINOUN AUTI ME KALO RITHMO...
PAME GERA KAI ME TIN HOMONOIA EINAI I EUKAIRIA MAS NA KANOUME TO 3X3!!!

Ανώνυμος είπε...

Oeeeeeee ^%$"^%&^&*** tin lemesooooooooo
ton enaerioooooooooo
kai kathe $%£"&*** lemesianooooooo

Avti tin omada thelo na tin vlepo kathe ma kathe vdomada

3 x 3 me xomo!!!!!!!

Ανδρέας Νικολάου είπε...

Πολύ καλή η ομάδα μας αδέρφια χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κέρδισε έναν πολύ καλό αντίπαλο με σβηστές μηχανές και αυτό λέει πάρα πολλά. Η φετινή ΑΕΚ είναι φτιαγμένη απο άλλο μέταλλο, έχει χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή αλλά πάνω απ' όλα έχει ένα τεράστιο προπονητή που σήμερα ναί κέρδισε το παιχνίδι με την κίνηση ματ στην ανάπαυλα να ρίξει στον αγώνα τους Μαραγκό και Πιντάδο.

Αναλύοντας το παιχνίδι, στο α' ημίχρονο, πρέπει να ομολογήσουμε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ο αγώνας ήταν ισοζυγισμένος με την ομάδα μας να έχει ελαφρά υπεροχή στο κράτημα της μπάλας και να δημιουργεί κάποιες προϋποθέσεις προς την αντίπαλη εστία. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Γκαμπιλόνδο όταν σε σουτ που έκανε εξ' επαφής μετά απο εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο διάστημα αυτό, ο Απόλλωνας επιχειρώντας ως επι το πλείστον πλαγιοκοπήσεις με τον ταχύτατο Παπουλή απο αριστερά είχε μια κλασσική ευκαιρία.

Όπως προανάφερα, αυτό που άλλαξε τον αγώνα ήταν οι κινήσεις του προπονητή μας να αλλάξει κάποια κακώς έχοντα του α' ημιχρόνου ρίχνοντας με την έναρξη του β΄ημιχρόνου τον "Ταύρο" αντί του δραστήριου Μυτίδη και του Μαραγκού αντί του Ντα Σίλβα που κινήθηκε στην μετριότητα παρα τα κάποια καλά διαστήματα του. Η ομάδα μπήκε δυνατά στο β' ημίχρονο, και το πρώτο δεκάλεπτο μας ανήκε ολοκληρωτικά για να έρθει η επιβράβευση στο 55' σε μια φάση που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του Πιντάδο. Ο Απόλλωνας τα έχασε κάπως αλλά σταδιακά ισορρόπησε τον αγώνα με την δική μας ομάδα να επιχειρεί να δώσει ένα κάπως πιο αργό ρυθμό εκμεταλλευόμενη το υπέρ της σκορ. Η αλήθεια είναι πως δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου εκτός απο ένα σουτ του Απόλλωνα απο το ύψος της περιοχής που πέρασε μόλις αουτ. Παρ' όλα αυτά,προσωπική μου άποψη είναι πως η ομάδα θα μπορούσε στο διάστημα 65' - 80' να είναι πιο επιθετική και να πιέσει για το δεύτερο γκόλ μη αφήνοντας τον αντίπαλο να ελπίζει μέχρι το τέλος για θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε και με την Αλκή, αυτό έγινε και τώρα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο κόουτς θα δουλέψει σ' αυτά τα κενά και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται ολοένα και πιο βελτιωμένη. Η ουσία είναι ότι πήραμε μία υπερπολύτιμη νίκη, επαγγελματική θα την χαρακτήριζα, εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου ό οποίος θα με θυμηθείτε θα κλείσει πολλών τα σπίτια φέτος. Τέτοιες νίκες είναι που προσδίδουν κύρος στην ομάδα και το κυριότερο ανεβάζουν την ψυχολογία των παικτών εν όψει συνέχειας.
Πλέον είναι γεγονός ότι μετά απο πάρα πολλά χρόνια, η ομάδα μας ξεκινά με τον πλέον ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα και όλοι ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Αναμφίβολα, η ΑΕΚ διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ που είχε ποτέ. Ταπεινά και προσγειωμένα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε που θα μας βγάλει. Επόμενος στθαμός το κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ εκεί όπου κατ' εμένα θα δώσει τις πρώτες φετινές εξετάσεις κατα πόσον μπορεί να πρωταγωνιστήσει ή όχι. Και όταν λέω να πρωταγωνιστήσει, εννοώ να διεκδικήσει τον τίτλο. Περνόντας νικηφόρα απο το "αδειο" ΓΣΠ αδέρφια αποκτούμε τεράστια δυναμική όμοια της οποίας δεν είχαμε ποτέ. Η Ομόνοια σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη ομάδα απο εμάς, αντιθέτως διαθέτουμε ποδοσφαιριστές που κουβαλούν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία (Μουρίγιο, Καταλά, Βαν Ντάϊκ, Πιντάδο, Γκαπιλόνδο) και ίσως ταλέντο (Πάλιτς, Νακατζίμα, Τζέϊσον)απο τους αντίστοιχους της Ομόνοιας. Πρόκειται για ένα αγώνα ντέρμπι με τις πιθανότητες να είναι στη ζυγαριά 50-50. Ελπίζουμε η δική μας ομάδα να έχει την τύχη με το μέρος της και να πανηγυρίσουμε, έστω και μέσω τηλεοράσεως μιά τεράστια νίκη που θα μας εκτοξέυσει!

Ανώνυμος είπε...

den tha sxoliaso tin omadara mas. den tha sxoliaso ton proponitara, den tha sxoliaso oti oi pextes exoun mathi me ton simon na trexoun 90 lepta akoma kai tis xamenes pases (to goal tou pindato). den tha sxoliaso tipote apo ta thetitika.

apla thelo na anafertho stous filous 9.25 kai 1.34 pio pano. filoi mou men iste san olous tous allous opadous. adikite ton eauto sas. adikite to spoutheo athlima pou legete podosfairo. adikite tin omada mas. otan exis omadara kerdizis kai tous dietites an afti exoun stoxo na viothisoun ton antipalo! extos apo ton penalty pou fovithike na to sfirixi o tsakaris (afta ginonte otan exei ena terastio kai ekdilotikotato kosmo opos ton kosmo tou apollona) o tsakaris ta pige mia xara.

vgalte tin prokatalisi apo ton maulo sas. nai, ginonte pola alla otan exis omadara....diskolo na se kerdisoun.

Ανώνυμος είπε...

re me tin omonoia eis en na exoume opadous ??

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Σταύρος Κομοτηνή! Είναι πολύ ευχάριστω να γράφεις μετά από μία τέτοια εμφάνιση και μία σημαντικότατη νίκη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και φανέρωσε για ακόμα μία φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα φετινά της αγωνιστικά χαρίσματα. Ομάδα με αρχή και τέλος, με ισορροπία σε όλες τις γραμμές και με πάρα πολλά τρεξίμαρα. Πραγματικά έχουμε την καλύτερη ομάδα από ιδρύσεως μας και τον καλύτερο προπονητή που είχαμε ποτέ. Αυτό δεν αλλάζει με πιθανές αποτυχίες στην συνεχεία αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να στηρίξουμε την ομάδα και να αφήσουμε τον καθηγητή ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας να κάνει την δουλειά του.
Στο ψεσινό παιχνίδι ο προπονητής μας κέρδισε καθαρά στην τακτική τον Μπέρνλυ. Με την κίνηση ματ στο ημίχρονο να περάσει τον Μαραγκό και τον Πιντάδο άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Μαραγκός ελευθέρωσε τον Βαν Ντάϊκ και έκλεισε την τρύπα που υπήρχε στο κέντρο. Επίσης βοήθησε πολύ στην πρώτη μπάλα και ανέβαζε την ομάδα σωστά στην επίθεση. Ο Γκόργκα από την άλλη έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, να μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως! Πραγματικά είναι σέντερ φορ ολκής και ένα τέρας φυσικής δύναμης. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και τον έχουμε φοβερή ανάγκη. Αν μπορέσει να μας βοηθήσει στα 20 από τα 32 παιχνίδια του πρωταθλήματος τότε είμαστε ικανοί για πολύ μεγάλα πράγματα. Από εκεί και πέρα θα σταθώ στους ποδοσφαιριστές μας. Ο Χαϊμοφ έδειξε ότι είναι ικανότατος τερματοφύλακας αλλά σίγουρα δεν έχει δεχθεί υψηλού βαθμού πίεση στα 2 πρωτα παιχνίδια της ομάδας μας. Ο Τζέϊσον κινείται στα περσινά επίπεδα και αποτελεί σταθερή αξία για την ομάδα μας. Μουρίγιο-Καταλά το έχω δηλώσει ξανά και θα το λέω συνέχεια είναι το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Κύπρο. Συγκρίνονται μόνο με Ντόσα-Ουόν και αυτό σε θέμα δύναμης και ικανότητας στον αέρα. Ο Τιμ με δικαίωσε. Πραγματικά αν μετά το ψεσινό παιχνίδι υπάρχει ο οποιοσδήποτε Αεκτζής ο οποίος να αμφιβάλλει για την διαφορά ποιότητας μεταξύ Ζιλέ-Τιμ τότε πάω πάσο. Πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ πιο πειθαρχημένος από πέρσι. Έκανε κτήμα του την αριστερή πλευρά της ομάδας μας και αν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Πολύ μεγάλος παίκτης. Βαν Ντάϊκ δεν χρειάζονται πολλά έτρεξε παντού. Πάλιτς θα είναι το επόμενο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας. Αυτός ο παίκτης θα πωληθεί στο εξωτερικό για πολλά λεφτά είναι φοβερός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις του άξονα. Ο Ντα Σίλβα μπήκε πολύ καλά στον αγώνα αλλά μετά από 2-3 λανθασμένες επιλογές έχασε την ψυχραιμία του και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Σίγουρα μπορεί για περισσότερα. Νακατζίμα εξαιρετικότατος με πολύ πάθος και όρεξη. Ο Γκαμπιλόντο κράτησε την ομάδα σε όλα τα δύσκολα σημεία και πραγματικά δείχνει ότι θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας μας στην φετινή χρονιά. Ο Μύτίδης δεν βοήθησε πολύ αλλά σίγουρα χρειάζεται στήριξη και υπομονή. Ο Ντάεμεν στο λίγο που αγωνίστηκε έδειξε την κλάση του με την ωραία κάθετη στον Πιντάδο.
Η ομάδα φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Στόχος δεν πρέπει να υπάρχει κατά την δική μου άποψη. Τους στόχους μας θα τους θέσουμε μετά την 15η αγωνιστική. Και ο νοών νοείτο!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.