News Update :

ΑΕΚ-Ανόρθωση LOL :)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


Διαβάστε με χιουμοριστικό τρόπο τα παραλειπόμενα από το ΓΣΖ.



Είναι έκπληξη που η Ανόρθωση βρίσκεται πάνω από την ΑΕΚ, δήλωσε ο Λεβί. Είναι ο μόνος που καταλαβαίνει μπάλα εκεί μέσα!

Μετά τις δηλώσεις του αυτές, ο Κάκος του τράβηξε τ’ αυτί και του είπε να πει ότι δεν εννοούσε αυτό, αλλά αυτό που εννοούσε εννοήθηκε την ώρα που εννοούσε κάτι άλλο που εννοείται με άλλο νόημα. Και ο νοών νοείτο…


Τελικά ο Λεβί δεν εννοούσε αυτό που είπε. Αυτό που πραγματικά εννούσε είναι πώς η Ανόρθωση είναι %$#%#$@*%^.

Πέντε επώνυμοι οπαδοί της Ανόρθωσης κατήγγειλαν στην Αστυνομία τον Δημήτρη Κυπριανού διότι τους έδειξε το... ταλέντο του!
  
Η Ανόρθωση θέλει πρωτάθλημα, κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη, δήλωσε πρόσφατα ο Σούγλης. Μετά παραιτήθηκε.

Το μικρότερο ποσοστό κατοχής μπάλας για φέτος είχε η Ανόρθωση. Αν παίζαμε με όλους παίκτες, θα πήγαινε υπό το μηδέν το ποσοστό τους;

Το γκολ του Κυπριανού προσφέρεται και με σως για να γλιστράει καλύτερα! Ομορφάντρες μουυυυ...

Μετά την καταγγελία Πρισό, ήρθε η ένσταση για Τζέισον. Σε λίγο θα μηνύσουν τον καττινιέρη διότι η κούπα δεν ήταν και τόσο βραστή

Κάνε κι εσύ μία ένσταση! Μπορείς! 

Οι κάλτσες μας ήταν σιδερωμένες ή θα γίνει καταγγελία και γι’ αυτό;

Θυμόμαστε τον Στοίλοφ που είπε ότι στην Ανόρθωση νομίζουν ότι κάθε χρόνο θα πάρουν το Μουντιάλ και πονάμε την κοιλιά μας από τα γέλια!!!

Ο Κάκος θέλει να «εξυγιάνει» το πρωτάθλημα. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε είναι η αποπομπή της ΑΕΚ απ’ όλες τις διοργανώσεις.

Έκανε δημοσιογραφική διάσκεψη η Ανόρθωση και παρουσίασε το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος που εισηγείται. Δεν θα γίνονται αγώνες, αλλά ενστάσεις.

Η έν-σταση είναι η στάση της ΑΕΚ;;; 

Η Ανόρθωση δεν παίρνει φουσκωμένους λογαριασμούς από την ΑΗΚ. Τα φώτα της είναι πάντα σβηστά.

MVP του αγώνα ο Κβιρκβέλια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βάζεις γκολ της ΑΕΚ!

Αυτό είναι το επίπεδό μας, είπε ο Λεβί. Δεν του πήρε και πολύ να καταλάβει για τι επίπεδο μιλάμε!

Τελικά το μόνο που θα θυμούνται από τους 2 αγώνες μαζί μας, είναι… τα οπίσθια του Πρισό!

Η ΑΕΚ θα καταθέσει ένσταση για το γεγονός ότι η Ανόρθωση βρίσκεται πάνω απ’ αυτήν. Την ένσταση θα υποβάλει ο Ρόνι Λεβί.


Ένσταση. Γίνεται.


Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

haha polla dinatoo

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι γιατί σκόραρε ο Κυπριανού σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά ο τρόπος με τον οποίον σκόραρε. Περίμενε την μπάλα και την κτύπησε σε ένα σημείο στέλλοντας την στη γωνία του Κόζατσικ που μόνο φθασμένοι και πολύ αξιόλογοι παίκτες που μπορούσαν να το κάνουν. Ήταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς που δεν τα βλέπουμε συχνά στα Κυπριακά γήπεδα και ήταν το καλύτερο που έμεινε από την χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Τα λογια ειναι περιττα...ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλάγηκα από την ΑΕΚ, είναι μια καλή ομάδα και η έκπληξη ίσως είναι ότι βρίσκεται κάτω από εμάς στη βαθμολογία».

Ε τι αλλο να πουμεν.

Ανώνυμος είπε...

Terma to iste ooloi skoulikia.
iste oloi gelioi to neo.
tsouziiii tou kyprianou

Ανώνυμος είπε...

kai me to aristero file pou den ine to kalo tou podi. mas evale o triskofsi persi paromio an thimase.

elpizo pragmatika POTE XANA den tha vrethei opados tis AEK na perasi apo to maulo tou oti dinoume pexnithia!

Ανώνυμος είπε...

- Για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ: «Ο κύριος Τρύφωνος έστειλε συμπληρωματική έκθεση την Πέμπτη και έγραψε ότι δεν υπέδειξε στον Τζέισον Δημητρίου την κίτρινη κάρτα. Εμείς, όμως έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας και με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, προχωρήσαμε σε ένσταση και θα διεκδικήσουμε με μεγάλες πιθανότητες τη νίκη για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Re ton Kako pini ligmena..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πόσο εν πολλά κομπλεξικοί οι άνθρωποι....άτε ρε καταντήσεσατε παλιάτσοι...έχεις πολλές πολλές πιθανάτοτητες κύριε Κάκο να πάρεις το παιχνδί, έτσι δηλώσεις κάμνεις στα ΜΜΕ!!!

Αντί να φκάλετε σκασμό που εν σας επήραμεν τσε τα σώβρακα όπως το πρώτο παιχνίδι, προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια των οπαδών σας αχάπαρε..αλλά μια ζωή εμάθατε στο παρασκήνιο και την βρωμιά...την μια σβήνετε τα φώτα γιατί εν εμπορούσατε να δέρετε την ΑΕΚ, την άλλη με την δικαστική βάζει μας να ξαναπαίξουμε ΟΛΟ το παιχνίδι πέρκι μου τσε μας δέρετε, ΕΝΏ ΕΜΕΝΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ, κάτι που δεν ξανα έγινε ποδοσφαιρικά ανά το παγκόσμιο) αλλά αν σε καλά ο Ντατούρου που σας κανόνισε, πέρσυ στο Κύπελλο εύκαλλε ο πουλημένος διαιτητής παιχτες που την άκρα της ΑΕΚ για να περάσετε στην επόμενη φάση, αλλά πάλι τίποτε εν εκαταφέρετε αχάπαροι, γιατί στο τέλος της ημέρας εμπήκαμε ομίλους τσε εσείς εβλέπατε μας που τον καναπέ...

το ωραίο εν εσείς που τάχα εν θέλετε ενταση ανάμεσα στα 2 σωματεία και κάμνετε ότι μπορείτε για να έχει τάχα καλό κλίμα..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...άτε περαστικά σας τσε του χρόνιου τα λέμε πάλι..

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Η Ανόρθωση υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ για παράτυπη συμμετοχή του Τζέισον Δημητρίου. Συγκεκριμένα, στην Ανόρθωση θεωρούν ότι δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα από την ΚΟΠ για το δικαίωμα συμμετοχής του Τζέισον Δημητρίου, μετά την αλλαγή της κίτρινης κάρτας που έγινε μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΚ ενημερώθηκε από την ΚΟΠ για το θέμα την Πέμπτη -όπως υποστηρίζουν στην Ανόρθωση- και η Ανόρθωση την Παρασκευή κι έτσι στην "Κυρία" θεωρούν ότι είχαν το δικαίωμα ένστασης, γι' αυτό και την έκαναν μετά το ματς...

Ε τζιαι γιατι εν της εκαμαν πριν το ματς τα σκουλικια αφου ειχαν προβλημαν...επεριμεναν να δουν το αποτελεσμαν οι αχροιστοι τζιαι μετα να ξαναρεζιλευτουν οι φτηνοι. Ατε ρε ενηξερε αλλον τροπον πιον.

Ανώνυμος είπε...

an ekamne enstasi prin to match i anorthosi tha to dexomoun. oxi omos na xasis kai nartis na kanis enstasi. afto tha pei oti ise apelpismenos kai xamenos apo xeri. xalali tous an piasoun tous tris pontous. emis pexame sto gipetho.

Ανώνυμος είπε...

o kaliteros ...
KAKOS POWER
Oloi mas exoume pares skouloujia prepi na tous pisoume na ton afikoun gia panta proedro ! pou ton kero pou anelave ..... poli gelio .... je me jinon je me ton omadan tou ... dame anastise ton kiki pou ton tafo je evalen ton jiame na sinaksi lires !
Alla thelo na ton do tin pempti pou en na ton siri ekso pou to kipelo i ael ke antio evropi antio lires tis evropis !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εκεί που λες δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα ηθικά να πέσει πιο χαμηλά (αγωνιστικά είναι χάλια, το παραδέχτηκε και ο προπονητής τους), βρίσκουν τρόπο να ρίξουν το επίπεδο ηθικής ακόμη πιο χαμηλά.

Αν δεν είχαν διαχρονικά καλές σχέσεις με αποελ – Κουτσοκουμνη κλπ (που τους εγγυώνται κάθε χρόνο την τετράδα τουλάχιστον), θα ήταν μία μικρομεσαία ομάδα να παλεύει την παραμονή της με την άλλη Κουτσοκουμνιακή ομάδα, τον εθνικό άχνας.

Υ.Γ. Ένσταση ότι τα φώτα του ΓΣΖ ήταν υπερβολικά φωτεινά δεν θα κάνουν; - Αρέσει σε βρομιάρικες ομάδες να παίζουν στο σκοτάδι

AEKTZHS

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το τελευταίο σχόλιο του φίλου ΑΕΚΤΖΗΣ!

Respect! :)

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σημαντικό είναι να είναι οι φίλαθλοι στο πλευρό της ομάδος;
«Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα στην ομάδα τους αλλά πολύ περισσότερο να νιώθουν οι παίκτες ότι οι φίλαθλοι είναι δίπλα τους και να τους υποστηρίζουν τόσο στις ωραίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Είναι δύσκολο να φτάσουμε στη νίκη χωρίς αυτούς, είναι δύσκολο να πετύχουμε το στόχο μας. Ένας από τους λόγους που καταφέραμε και περάσαμε τη Ρόζενμποργκ ήταν γιατί είχαμε 12ο παίκτη στο πλευρό μας, τον φανταστικό κόσμο της ΑΕΚ».

Filoi tin tetarti prepi na imasten oloi eki mexri kai ton teleftero AEKTZI...i omada mas xriazete.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί στην ΑΕΛ να «προσκυνούν» για τις σπουδαίες αποκρούσεις του Ντεγκρά, αλλά και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να μην υποκλίνονται στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του Αλεξάντερ Νέγκρι. Δείχνει να κάνει την διαφορά εκεί που χρειάζεται και δίνει βαθμούς στην ομάδα του. Έτσι και χθες στο 90’ ο Νέγκρι έκανε την απόκρουση του αγώνα στο φάουλ του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και διατήρησε το μηδέν παθητικό για την ομάδα του, μια εξέλιξη που μπορεί να αποβεί καθοριστική ενόψει του επαναληπτικού της προσεχούς Τετάρτης.

Εκαταλαβες κ. Φλεμινγκς γιατι εφωναζαμεν τοσον τζιερον.

Ανώνυμος είπε...

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν έδωσε το παρών του στο χθεσινό παιχνίδι. Ούτε η κρισιμότητα του αγώνα, ούτε το κάλεσμα του Κρόϊφ ήταν ικανά στοιχεία για να έλθει ο κόσμος στο γήπεδο. Οι συνηθισμένοι 1000-1500 οπαδοί που πάντως καιρού και ανεξαιρέτου πορείας, πάνε στο γήπεδο ήταν στην κεντρική κερκίδα του ΓΣΖ.

Μπορεί η ομάδα να βγήκε από τον στόχο της τετράδας στο Πρωτάθλημα αλλά από την άλλη είναι η ίδια ομάδα που κέρδισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και σίγουρα αξίζει καλύτερης στήριξης από τους οπαδούς της ΑΕΚ και της Λάρνακας. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια με την αγωνιστική παρουσία τους, ότι σέβονται τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Άλλωστε, η πιθανή 5η θέση είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις της ΑΕΚ ενώ και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ξεχωριστή περίπτωση. Πάντως, εάν η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει πιο μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου, θα πρέπει να έχει και την στήριξη του κόσμου της.

As tous dixoumen tin tetarti pioi imasten!!!!!
OLOI MAZI STO GSZ.
AEKARA MOU OMADARA MOU.

Ανώνυμος είπε...

O Negri gia mena ine o kaliteros termatofilakas sti kipro.

Ανώνυμος είπε...

eftixos esto kai arga katalavan oti termatofilakas tis AEK einai o negri. pistevo sto foul tou Ntoprasinovits o fortin den tha prolavene na pesi toso xamila afou to shot ixe dinami.

akoma kai me itta pou ine diskolo afou mono mia omada mas kerdise fetos sto g.s.z (to paralimni!) prokrinomaste. ita me 2 -1, 3 - 2 pernoume emis.

kai gia aftous pou den to gnorizoun, telko kypellou me ton PROTATHLITI pas afetias europi kai meni extos europis o tetartos!!!! (mallon ta skoulikia!)

Ανώνυμος είπε...

file 8.07 o negri isteri afantasta stous exodous. exei kai o idios fovia me tous exodous. o xotis alla kai o mparton tou apoel ine liga skalia kaliteroi apo ton negri. episis o ntegra tis ael ine kaliteros apo to negri. an o negri itan pio psilos den tha erxotan pote kypro. ine sigoura stou 5 kaliterous.

Ανώνυμος είπε...

vlepete oti o negri arxizei ke veltionei tis exodous tou.os tou xronou ena ine polla kalos.peite se osous AEKshies xerete na ertoun tin tetarti na ipostirixoun tin omada mas gia tin prokrisi!!!

Ανώνυμος είπε...

asxima ta nea .. an kai kapios filos mou to ixe pi prin apo meres... o Hofland stamataei to podosfero logo travmatismou...

Ανώνυμος είπε...

elpizo san organomeni tha dimisete ton megalo arxigo KEVIN HOFLANT

Ανώνυμος είπε...

KEVIN HOFLANT WE WILL NEVER FORGET YOU !!!

Ανώνυμος είπε...

CAPTAIN WE WISH YOU ALL THE BEST IN WHATEVER YOU DO.

PEOPLE OF AEK WILL ALWAYS REMEMBER AND LOVE YOU.

Ανώνυμος είπε...

o Hoflant den prepi na fi pou tin oikogenia tis AEK ! Prepi na evroun ena posto na tou dokoun !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.