News Update :

Το αντίο σε έναν πραγματικό αρχηγό...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


Μια λιτή ανακοίνωση αποχώρησης από την ενεργό δράση. Μια ανακοίνωση που αρχικά έφερε παγωμάρα. Λύπη. Στεναχώρια. Εξάλλου κανείς δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο. Τα τελευταία νέα της ομάδας ανέφεραν πως θα εγχειριζόταν για τέταρτη φορά στον αστράγαλο και θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση σε 1.5 μήνα. Ίσως να προλάβαινε και τον τελικό κυπέλου. Όμως τελικά, ένας τραυματισμός έμελλε να θέσει τέρμα στην καριέρα του αρχηγού. Όπως ένας τραυματισμός έμελλε να του στερήσει τη μεταγραφή του στη Manchester United το 2002. Παρά τη σύντομη καριέρα στην ΑΕΚ, είναι από τους παίκτες που θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη των οπαδών και γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας. Το όνομα του εξάλλου, είναι συνδεδεμένο με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, όντας αρχηγός της. Ένας παίκτης που αγαπήθηκε από τους οπαδούς μας και που σίγουρα θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους μεγάλους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα και ανήκουν στην κορυφή της πυραμίδας (Κίγκσλεϊ, Κοβάσεβιτς κλπ). Για κάποιους, όχι άδικα, ο Χόφλαντ είναι ο κορυφαίος ξένος παίκτης που πέρασε από την ομάδα. Ένα πραγματικό κόσμημα στην ομάδα της καρδίας μας.

Δεν λέμε αντίο όμως στον παίκτη ηγέτη. Ενδόμυχα, όλοι πιστεύουμε πως ο Χόφλαντ δεν θα εγκαταλείψει το πλάνο που και ο ίδιος πίστεψε, μαζί με τον καραβοκύρη της ομάδας, τον Γιόρντι Κρόιφ. Ευελπιστώ, πως θα αξιοποιηθεί στην ομάδα και θα μείνει μαζί μας, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η καριέρα του…
Ο Κέβιν Χόφλαντ (γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1979, στο Χέερλεν της Ολλανδίας και μεγαλωμένος στο Μπρούνσουμ) υπήρξε διεθνής με την εθνική Ολλανδίας και αγωνίστηκε στις: Fortuna Sittard , Αϊντχόφεν , Βόλφσμπουργκ , Φέγενορντ και ΑΕΚ Λάρνακας. Η ΑΕΚ έμελλε να είναι και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του. 

  • Fortuna Sittard
Στην ηλικία των 10, Hofland εντάχθηκε στην επαγγελματική ομάδα Fortuna Sittard . Ο Χόφλαντ έπαιξε σε διάφορες θέσεις στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του,  κυρίως ως αριστερό χαφ ή αριστερά πίσω.  Στην ηλικία των 16 ο προπονητής της ομάδας, Henk Duut τον τοποθέτησε ως κεντρικό αμυντικό, και η θέση αυτή ήταν και η θέση την οποία έπαιξε για το υπόλοιπο μέρος της καριέρας του.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 1997, ο Χόφλαντ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Fortuna Sittard στην Eredivisie,  σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον Σπάρτα Ρότερνταμ (1-1).

  • PSV
Μετά από τρεις σεζόν στην Fortuna ο Χόφλαντ άλλαξε ποδοσφαιρικό λιμάνι. Έκανε άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Την PSV. Παρά το νεαρό της ηλικίας του και του έντονου ανταγωνισμού στη νέα του ομάδα, ο Χόφλαντ  γρήγορα έγινε ένας σημαντικός παίκτης στην άμυνα της PSV. Μετά από ένα μεγάλο τραυματισμό στον αστράγαλο στο Champions League, αγώνα κατά της Άρσεναλ, ο Χόφλαντ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και η άφιξη του Άλεξ από την Τσέλσι τον οδήγησε στην απόφαση να αφήσει την PSV για το Γερμανικό πρωτάθλημα. 




Πρίν το σοβαρό τραυματισμό του, υπήρχε έντονη φημολογία για μεταγραφή του στη Manchester United. Κατά πολλούς ήταν δεδομένη η μεταγραφή, ενώ σε δηλώσεις του ιδίου υπήρχε ενδιαφέρον και από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τραυματισμός τους όμως, ήταν τέτοιος, που έφερε την καριέρα του πίσω και του στέρησε το δικαίωμα να εξελιχτεί σε ένα ακόμη μεγαλύτερο αστέρι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. 


  • Βόλφσμπουργκ
Ο πρώην τεχνικός της PSV, ο  Eric Gerets ήταν ένας από τους κύριους λόγους, που οδήγησαν τον Χόφλαντ στη Βόλφσμπουργκ . Εκεί αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με ιδιαίτερη επιτυχία. Φόρεσε δε, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ήταν από τους στηλοβάτες της ομάδας. 


  • Φέγενορντ
Στις 28 Ιουνίου 2007, η Φέγενορντ ανακοίνωσε την άφιξη του Χόφλαντ στο σύλλογο του Ρότερνταμ, όπου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Τα πρώτα του χρόνια στην ομάδα, ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα και ήταν αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της ομάδας. Και στην ομάδα του Ρότερνταμ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ως επιβράβευση για την ισχυρή προσωπικότητά του και τον αγωνιστικό του τσαμπουκά. Τον τελευταίο όμως χρόνο της καριέρας του στη Φέγενορντ, ο Χόφλαντ έχασε τη θέση του βασικού μιας και ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Ο παραγκωνισμός του στον πάγκο δεν ήταν κάτι που του άρεσε. Ο Χόφλαντ δεν ήταν από τους παίκτες που άντεχαν τον πάγκο, ειδικά όταν αγωνιστικά ήταν έτοιμος και σε καλή κατάσταση. Μετά από προσωπικές επαφές του Γιόρντι Κρόιφ, τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ,  δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Λάρνακας.


  • ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΕΚ Λάρνακας λοιπόν. Μια επιλογή που ξένισε αρκετούς στη χώρα της τουλίπας, μιας και ο νέος σταθμός της καριέρας του εν πολλοίς ήταν άγνωστος. Ειδικά για ένα παίκτη που αγωνίστηκε σε ολόκληρη την καριέρα του σε ψηλό επίπεδο. Όμως ο Χόφλαντ είχε πίστη στο όραμα του συμπατριώτη του, τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο. Η ΑΕΚ, προερχόμενη από τη δεύτερη κατηγορία, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν, με εκπληκτικές εμφανίσεις. Πρωτοστάτης σ’ αυτή την πορεία, ο Χόφλαντ. Στην πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, σκόραρε 5 φορές (τα περισσότερα στην καριέρα του). 


Το θαύμα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι με την είσοδο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europla League, για πρώτη φορά στην ιστορία της και για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια στο Europa League και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας στο όνειρο. 

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια και δεν βοήθησε στο πρωτάθλημα όσο ο ίδιος θα ήθελε. Το πρόβλημα με τους τραυματισμούς τον ταλαιπώρησε και τελικά τον ανάγκασε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στην Παρεκκλησιά σε αγώνα κυπέλλου. Τραγική ειρωνία το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε με τον τρόπο που μας συνήθισε στην Κύπρο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ δηλαδή,  και αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ στην καριέρα του. 


  • Διεθνής σταδιοδρομία
Στις 15 Νοεμβρίου 2000, ο Χόφλαντ έκανε ντεπούτο με την εθνική ομάδα της χώρας του, σε παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία (1-2). Προπονητής του, ένας από τους κορυφαίους που ανέδειξε το Ολλανδικό ποδόσφαιρο, ο Λούις Φαν Γκάαλ.  Συνολικά έπαιξε για επτά αγώνες με τους Oranje. 

Συμμετοχές:
Ο Χόφλαντ είχε μια γεμάτη καριέρα, ειδικά αν αναλογιστούμε πως τελειώνει τόσο νωρίς. Αγωνίστηκε σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, το Ολλανδικό, το Γερμανικό και το Κυπριακό. Ευτύχισε να αγωνιστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Champions League (16 παιχνίδια), το Κύπελλο Ουέφα (9 παιχνίδια) και το Europa League (& παιχνίδια, 3 σε ομίλους και 4 στα προκριματικά). Συγκεκριμένα:


Επιτεύγματα:
Ο Χόφλαντ, στην καριέρα του ευτύχισε να πανηγυρίσει και τίτλους. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την PSV καθώς και δύο ασπίδες. Επίσης κέρδισε δύο κύπελλα με την Φέγενορντ.


Αντί Επιλόγου...
Είναι πολλά αυτά που μπορεί να γράψει κανείς για τον αρχηγό. Εξάλλου το γεγονός πως σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού λέει πολλά. Η προσωπικότητα του και το πείσμα του, είναι τα στοιχεία εκείνα που τον έκαναν τόσο πετυχημένο και πλέον είναι ένας από εμάς. Ανήκει στην ιστορία της ομάδας και στην οικογένειά της. Τίμησε τη φανέλα που φόρεσε και είναι τιμή για μας, που πέρασε από την ομάδα της καρδιάς μας. 

Είναι πικρό το αντίο, ειδικά για ένα παίκτη μαχητή, που τερματίζει την καριέρα του τόσο νωρίς. Η υγεία του όμως, είναι πάνω απ' όλα, πέρα από οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου, φεύγει από την ενεργό δράση γεμάτος και πλήρης, με επιτυχίες και συγκινήσεις. Πλέον έχει όλο το χρόνο να ασχοληθεί με τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του. Έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να γίνει προπονητής και προσωπικά θεωρώ πως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να πετύχει. 

Θέλω να πιστεύω πως δεν χωρίζει ο δρόμος του με την ΑΕΚ. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει χώρος στην οικογένεια της ομάδας για κάποιο πόστο, που θα του δώσει την ευκαιρία να μείνει μαζί μας και να εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε με το φίλο του, τον Κρόιφ, και τη διοίκηση της ομάδας. Δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν μισοτέλειωτες δουλειές εξάλλου. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση, έχουν φουντώσει οι φήμες πως ενδέχεται να αναλάβει το πόστο του Κρόιφ, σε πιθανή αποχώρηση του δεύτερου. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν ισχύει αυτό, η ΑΕΚ θα παραμείνει σε ικανά χέρια και υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου που αγάπησε την πόλη, αγάπησε την ομάδα αλλά αγάπησε και τους οπαδούς της. 

Μεγάλε αρχηγέ και ηγέτη, σε ευχαριστούμε για όλα!!!

Share this Article on :

42 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

EL SKALIOTIS είπε...

Captain, we would like to thank you for all the great moments you have given us. Indeed you will always be in our mind and hearts, as the best Captain ever played for AEK.

It has being an honor for us, to have you in AEK, and we are sure that AEK's Management are looking for a new place for you.

THANK YOU FOR EVERYTHING CAPTAIN

Ανώνυμος είπε...

TETARTI OLOI STO BASKET ORA 4 KAI META GIPETHO STO ALKI AEK ORA 7.

KAI FONI FONI FONI.

Ανώνυμος είπε...

WHAT A PLAYER. WHAT A PERSONALITY. WHAT A CAPTAIN. THANK YOU KEVIN HOFLANT.

Ανώνυμος είπε...

AEKTZIES avrio oloi gipedo an theloumen kipelo. Oi monon logia...kai erga. i omada mas xriazete. As tous dixoume oti imaste eki.

Ανώνυμος είπε...

TROPOI MAS AN DEN EXOUME PANO APO 3,000 AVRIO !

GIPETHO OLOI....KAI ESI POU TO DIAVAZIS AFTO POU GRAFO KAI MENIS KAI PALI STON KANAPE ! ELA NA STIRIXIS TIN OMADA SOU.

AEK

Ανώνυμος είπε...

OI PRAGMATIKOI AEKTZIDES THA IMASTE EKEI...OLA GIA T KIPELLO ATE AEKARAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

AEKARA KYPELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ανώνυμος είπε...

BRAVO STON KOSMO MAS. 3,000 KOSMO.

Ανώνυμος είπε...

OTAN SAS LEO OTI OSOI KATIGOROUN TIN OMADA NAS GRAFONTAS STO SITE OTI DEN INE AETZHDES DEN ME PISTEBATE. POU EINAI TORA TOUTOI OI MALAKES NA GRPSOUN KATI KALO? ESEIS OI IPFTHINOI TOU SITE MIN AFINETE AFTA TA REMALIGIATI DEN EINAI ME THN AEKKARA MAS

AEK KAI DEN EIMAI KALAAAAAA

KOSTAS - ATHIAINOU

Ανώνυμος είπε...

«Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί δεν έδειξε την 2η κίτρινη κάρτα στο Ντε Κλερ. Ο κύριος Τραττος έδειξε γενικά μια αναποφασιστικότητα και παρουσιάστηκε αρκετά διστακτικός σε συγκεκριμένες σημαντικές φάσεις της αναμέτρησης. Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει γιατί δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ».

Re ton Lilli ena fki tzie paraponoumenos...ekapse mas o trattos tzie toutos to fkiolin tou.

Ανώνυμος είπε...

xixase o lillis na anaferi oti sto proto goal o baskosellos krata ton amintiko mas.

anaferoun sinexos oti o sindnei glistrise kai evgale tin mpala korner sto goal mas alla den anaferoun oti kai o dimex glistrise sto deftero goal tis alkis.

Ανώνυμος είπε...

Avrio kai vasi twn leptwn simmetohis tin tetarti tha ithela na dw: Negri, Kastana deksia, Jason aristera, Dimeh kai Seran kentro aminas, Skopeliti kai Linsen mesoamintika, Pavlou dekari, Mitidi eksw aristera, Kyprianou eksw deksia, kai Leno Georgiou center for. Prwti allagi sto imichrono o Seran gia na pai pisw o Linsen kai kentro o van dijk gia ena sarantapentalepto. Defteri allagi gia 20-30 lepta o Garcia gia na formatisti, kai triti o Moran pou edwse polla tin tetarti. De Cler, Murillo, Gorka chriazonte ksekourasi me ipopsia travmantismwn kai distichws ektos ine kai o Alpha.

Ανώνυμος είπε...

re me to jason k ti apeuthias kokkini ti ginete??... kanonika den eprepe na katsi touto to pexnidi..????????????? tha xasi pexnidi imitelikou??

Ανώνυμος είπε...

O Jason ekatse 2 pexnidia
Apotii fenete enefae extra timoria pou tin dikastiki

Ανώνυμος είπε...

Η Ανόρθωση έχει μπροστά της το ματς με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την αναμονή της απόφασης για τον Τζέισον Δημητρίου μπορεί να βρεθεί και πάλι δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου, μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, στην Κυρία περιμένουν την απόφαση της Δικαστικής το Σάββατο για την παράτυπη συμμετοχή του Τζέισον Δημητρίου και υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση για να πάρει δύο βαθμούς και να βρεθεί στους 53, ενώ με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μπορεί να φτάσει τον ΑΠΟΕΛ στους 56.

Re pethkia men mou pite oti mpori na gini etsi praman yiati en megali m.......a. O theos pion ti allon tha skeftoun yia na mas katastrepsoun.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά δικαίωμα συμμετοχής έχει ο Τζέισον Δημητρίου καθώς η εκδίκαση της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε, θα γίνει την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Αύριο (24/3) θα γίνει γνωστή και η απόφαση της Δικαστικής για την ένσταση που κατέθεσε η Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του Τζέισον Δημητρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Akoma na apofasisti filoi mou.

Ανώνυμος είπε...

O Negri ekopsen ta apiasta kai o Tim itan kai ine o kaliteros mas pextis sto match me tin Alki. Aman pezoun dioun ta oulla yia tin omada. O Alex tzie o linsen ti na po dkio komathkia kreas...elpizo na men tous xanavali.. exoume antikatastates tous polous tzie axious.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιθκια τουτες οι φημες περι Κροιφ οτι μπορει να φυει φετος αληθευουν η εν βλακειες. Θελουμεν τον Κροιφ τζιαι του χρονου...μπραβο του για τον ΜΟΡΑΝ τζιαι ΤΟΝ ΠΑΛΙΤΣ εν παικταραες.

THANKS MR CRUYFF

Ανώνυμος είπε...

makari na tous to dwsoun sta xartia re kopelia. na e3eftelistoun akoma mia fora. skoulikia onoma k prama!

Ανώνυμος είπε...

SKOULIKANTEREEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS

Ανώνυμος είπε...

areskei m pu to replay enje asxoleitai mono me tis omades tous ptotevousas alla ekame idiki ekmpompi gia to match meta3i tous je stin kanoniki ekmpompi pale jino ena sxoliazun ulli tin ora...poso katestimeno...efxome na to piasei i ael gia na men to piasin toutoi je giati axizei tous.o jason tha pe3ei sta imitelika??
AIMA TIMH AEK MIA ZWH-94-

Ανώνυμος είπε...

sostos o 1.12
emas den mas epireazei outos i allos
na tous to dosoun na gela oulli i kipros mazi tous

Ανώνυμος είπε...

ekatsa mas tin diladi...o jason eprepe na dikasti touti ti eftomas epidi sigoura tha faei 2 games.. ara itan na katsi 2 sto adiaforo protathlima...tora etsi opos fenete tha faei 2 alla sigoura to 1 an oxi k ta 2 tha ine ta imitelika.. oso afora ti enstasi tis anomalis ... perki dokoun tous to... emas den mas noiazei o pontos... alla tha exoume na tous leme oti ine skoulikia onoma kai prama me epipleon apodiksis :)

Ανώνυμος είπε...

2 games file tros otan kanis kati antiathlitiko. i otan trogi kokkini o arxigos tis omadas. mallon mia tha tou valoun tou pextara mas. se ligo i apofasi.

Ανώνυμος είπε...

Na pellanun ta skulikakia gia tin apofasi tis dikastikis!!

Ανώνυμος είπε...

Ennan praman en katalaveno yiati epimenoun toson pola i Anorthori me ton an epexen o Jason. En o Jason pou tous evalen to goal tzie exasan vathmous. Kirie eleison mazi tous an den epezen diladi telika ti skata tha elalousan...tha ipovalan enstasi yiati en epexen.

Ανώνυμος είπε...

file 2.53
o jason ena paixnidi tha faei
i ekdikasi tis ipothesis tha ginei tin pempti (opos kathe fora, ginete 2 pemptes meta to paixnidi)
kai tha xasei to paixnidi tis 1is agonistikis ton playoff ara mikro to kako. kai nomizo oti kai 2 paixnidia na tou katsoun proigiete i 2i agonistiki ton playoff prin ta imitelika ara pali tha ton exoume sta krisima paixnidia

Ανώνυμος είπε...

to simantiko ine na pexoume epitelous mpala epidi exei poli kairo pou den pezoume kala.

Ανώνυμος είπε...

Simfono me ton filo 7.02. An theloun na pan evropi prepi na to dixoun sto gipedo. Ala me ton proponiti pou exoume en thoro xairin.

Ανώνυμος είπε...

file, men xexnas oti kai persi to deftero giro imastan akoma xeiroteri se apodosi. ego den pistevo ine toso kakos o flemmings. gia na krinis ena proponiti sosta prepei na exei kani aftos tin doulia to kalokairi stin proetimasia. o flemming apo osa exi dixi os simera isteri afansta stis allages kai sto na diavasi sosta to pexnithi. elpizo afto den tha fani katastrofiko kai elpizo tha to veltiosi.

merika thetika tou flemming omos pou den ta leme ine oti kathise to van ntaik panko gia ena mina kai tora vlepoume oloi ena fresko kai orexato van ntaik.

sinfono omos oti pros to paron ine apogoiteftikos.

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Ο Τζόρντι Κρόιφ έχει και πάλι το γενικό πρόσταγμα και όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές και έχουν γίνει ήδη επαφές. Θα πρέπει να σημειώσουμε, όμως, ότι δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει τις προσπάθειες για ενίσχυση.
Παρά το γεγονός ότι συνεχίζει -για την ώρα- το έργο του στην ομάδα της Λάρνακας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η απόφασή του.
Ίσως, μάλιστα, αυτό που θα αποφασίσει να μην είναι άσχετο με τις διοικητικές εξελίξεις. Ο Κώστας Μιχαηλίδης, όπως το έχουμε πει κατ' επανάληψιν, σκέφτεται να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αν τελικά οδηγηθεί σε εκλογές το σωματείο και αποχωρήσει ο πρόεδρος και η διοίκηση, τότε κατά πάσαν πιθανότητα, ο Κρόιφ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Efxome na men fii fetos o Croyff yiati oti tzie na lalousamen yia tzino ekamen pola yia tin AEK tzie mpori na kami pio polla tou xronou. Monon oi pextaraes pou eferen axizoun pola...

Stavros

Ανώνυμος είπε...

Kirie Croyff pe mas tin alithkian epitelous enna pais stin Macabbi Tel Aviv?

Ανώνυμος είπε...

FILE 7.55, AN PAE EPIEN. TON EYXARISTOUME. OUZIS ANTIKATASTATOS. H AEK DEN ANIKI SE KANENA KAI SINEXIZOUME.

MAKARI NA MINI ALLA AN FIGI...SINEXIZOUME !

Ανώνυμος είπε...

Re pethkia en ginete na zitisoun na alaxi i ora ton epanaliptikon. Polis kosmos doulefki mexri tis 6...yiati to evalan 5?

Ανώνυμος είπε...

ti na kanoume re file. den ine emis pou apofasizoume. vale adia.

Ανώνυμος είπε...

Καλούμε τον κόσμο να κατακλύσει το ΓΣΖ στον πρώτο αγώνα και να στηρίξει την ομάδα», ανέφερε μιλώντας στο «Goal» το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευάγγελος Μούσκος.

E alaxete tin oran kirioi kamete to 7 opos me tin Alki an thelete kosmon...merikoi doulevkoun.

Ανώνυμος είπε...

o kroif paei omonoia me gonzalo kai van ntaik

Ανώνυμος είπε...

Εξακριβωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας Protathlima.com, αναφέρουν ότι οριστικά με τη λήξη της σεζόν ο Κρόϊφ θα αποχωρήσει απο την ομάδα της Λάρνακας. Ήδη ενημέρωσε τον πρόεδρο Κώστα Μιχαηλίδη και άλλα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Protapriliatiko psema...elpizo.

Ανώνυμος είπε...

Πλέον, υπάρχουν δύο τρόποι για την επίτευξη της εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος είναι να κατακτήσει το κύπελλο και ο δεύτερος, να προκριθεί στον τελικό με την Ομόνοια.

Ρε παιθκια εξηγηστε μου καποιος γιατι αν παμε τελικο με την ομονοια?

Ανώνυμος είπε...

Siga me pai tzie o nekri stin OMONOIA...EN PROTAPRILIATIKON PSEMAN RE.

Ανώνυμος είπε...

otan kai an pas teliko kypellou file ME TO PROTATHLITI KAI MONO ME TON PROTATHLITI pas europi anexartitos apotelesmatos tou telikou.

ego kathomoun kai parakalousa i omonoia na nikisi to apoel epidi prosopika (meta kai to anevasma tou goncalo pou to perimena pos kai pos) ime sigouros pos tha pame teliko. fisika i omonoia den exei tin omada na piasi to protathlima kai gia mena to protathlima to axizi i ael fetos alla fisika pote den poris na diagrapsi to apoel. ara itan poli kako gia mas pou i omonoia exase apo to apoel. i axna an pae teliko me ael kai piasi i ael to protathlima pae europi kai den pae o tetardos (mallon anorthosi)

ara, parakaloume protathlima omonoia.

pou tin alli omos oloi xeroume oti me vasikous kai formarizmenous tous goncalo kai pindato den fovomaste kanena.

Ανώνυμος είπε...

file 8.36....

Η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα της ΑΕΚ για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Coca Cola απέναντι στην AEΛ, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 11 Απριλίου. Συγκεκριμένα, το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:00 αντί στις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.