News Update :

Ado Den Haag

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

O Αντρές Όπερ οταν αγωνίστηκε στην Ado
Πολύ σημαντική φιλική νίκη με 1-2 για την ομάδα μας το βράδυ της Παρασκευής (σκόρερ Παύλου και Μίρτα) απέναντι στην Ado Den Haag, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας με τετραπλάσιο μπάτζετ από την Α.Ε.Κ. Οι Ολλανδοί της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή μας, γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα που κερδίσαμε και αντιλαμβάνονται τη σημασία της νίκης αυτής στη ψυχολογία της ομάδας. Πλέον απέμεινε να ξεσπάσουν πάνω στη Φλοριάνα την προσεχή Πέμπτη.

Εκτός από το κιτρινοπράσινο χρώμα, η Ado Den Haag έχει και άλλα κοινά με την ομάδα μας και την Κύπρο όσον αφορά πρόσωπα που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες ή που ήταν υποψήφιες μεταγραφές για την Α.Ε.Κ. Αναλυτικά:

- Την περίοδο 2003-2005 αγωνίστηκε σε αυτήν ο Cedric van der Gun που ήμασταν κοντά πέρσι στην απόκτησή του.
- Την χρονιά πριν έρθει στην ΑΕΚ, ο βραζιλιάνος αριστερός μπακ Tininho αγωνιζόταν στην Ado Den Haag την περίοδο 2006-2007.
- Φεύγοντας από την Α.Ε.Κ., ο Raymond Victoria αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στην Ado Den Haag την περίοδο 2007-2008.
- Ο παραλίγο παίκτης της Α.Ε.Κ. πέρσι, Berry Powel αγωνίστηκε στην Den Haag το 2009-2010 σκοράροντας 1 φορά σε 19 αγώνες.
- Ο Andres Oper πέρασε από την Ado για ορισμένους μήνες το 2010, λίγο πριν κατηφορίσει πέρσι στην Κύπρο και την ΑΕΚ. Έπαιξε σε 12 αγώνες και σκόραρε μία φορά.
- Τέλος, στην Den Haag αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής την περίοδο 1999-2000 ο Raymond Atteveld που ήταν προπονητής στην ΑΕΛ πέρσι. Επίσης ήταν προπονητής στην Ado Den Haag την περίοδο 2009-2010.



Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

filoi ta recent comments den ta dixni.

Ανώνυμος είπε...

re aderfi anti gia comments vale ena chatbox i kati pou na grafoume gia ola ta themata tzame ke an kamume sizitisi !

Ανώνυμος είπε...

GUARDIANS ON TOUR ! ! !

Coming soon be Alert.

PpSzS

Ανώνυμος είπε...

re kopelia an kseri kanenas kanena cafe pou en na diksi tin aek me foni na mas to pi ! giati epidi tin idian ora en na pezi ke i anorthosi fantazoume ta parapano cafe en na to dixnoun jino !!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.