News Update :

Game plan Ολυμπιακός - A.E.K.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το επόμενο παιχνίδι η ομάδα μας μαζί με 2000 ελπίζω οπαδούς της θα ταξιδέψει στο Γ.Σ.Π. για να αντιμετωπίσει το φιλόδοξο και εντυπωσιακό φέτος Ολυμπιακό. Αυτό όντως είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η φετινή Α.Ε.Κ. για διατήρηση της προνομιούχου τρίτης θέσης. Το τρίποντο πιθανότατα να μας απομακρύνει από το «βολεμένο» φέτος Απόλλωνα που πιθανότατα να έχει απώλειες απέναντι στην ΑΕΛ. Πέραν αυτού, θα είναι μια τονωτική ψυχολογική ένεση για το επόμενο εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ.



Analyze the plan: Στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας δε θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τιμωρημένοι με κάρτες Χόφλαντ, Ντίμεχ και Πρισό. Επιστρέφουν όμως οι Σιένκελ και Λίνσσεν. Παρτενέρ του Σιένκελ πιθανότατα να είναι ο Λαμπρόπουλος ενώ κάποιες πιθανότητες έχει και ο Θεοφίλου. Μαρκάσα και Θεοφίλου στα δύο άκρα της άμυνας, με τον Τζέισον να παίρνει τη θέση του Θεοφίλου στην περίπτωση που αυτός οριστεί σέντερ μπακ. Δίπλα από τον Λίνσσεν ο Βαν Ντάικ και μπροστά του η τριάδα Κιγκ, Γκόμεζ, και Καμπρέρα, με τους Σόουζα, Όπερ αλλά και Τζέισον να έχουν και αυτοί αρκετές πιθανότητες για βασικοί. Φυσικά τα τελευταία παιχνίδια ο Τον Κάανεν έδειξε να εφαρμόζει rotation στους προαναφερθέντες παίκτες. Εξαίρεση αποτελεί το τέρας που ακούει στο όνομα Πιντάδο, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

The opponent: Ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία παιχνίδια δέχτηκε ισάριθμες ήττες αν και δικαιούταν κάτι περισσότερο. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστούν δύο από τις πιο αδικημένες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Γι’ αυτό ευελπιστώ πως θα δούμε ένα καθαρό παιχνίδι με διαιτησία ακριβοδίκαιη και αμερόληπτη. Ο πεισμωμένος και μαχητικός Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντεντέ και του Έλντερ. Με έναν προπονηταρά στον πάγκο, οι Τακτακαλαίοι θα δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη, που θα τους απομακρύνει οριστικά από περιπέτειες, όπως υποστηρίζει ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος συνεχίζει λέγοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη δική μας. Μην περιμένουμε λοιπόν πως ο Ολυμπιακός θα κάτσει άμυνα και θα περιμένει να αντεπιτεθεί. Στο 1-1 του πρώτου γύρου στο ΓΣΖ θυμάμαι λέγαμε πως ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα μέχρι εκείνη τη στιγμή που μας είδε στα μάτια και «μας έπαιξε μπάλα». Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα ατού του Ολυμπιακού που είναι η μεσοεπιθετική του γραμμή, το ψηλό παιχνίδι αλλά και η πάσες στην πλάτη ης άμυνας.

Unlock the match: Όταν επιτίθεται ο Ολυμπιακός, βάζει 4 και 5 παίκτες στα καρέ του αντιπάλου οι οποίοι είναι και ποιοτικοί και επικίνδυνοι. Χαρακτηριστικά είναι τα 31 γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής, δύο περισσότερα από την ΑΕΚ. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η άμυνα του που είναι η δεύτερη χειρότερη του πρωταθλήματος με 33 γκολ κατά. Εκεί πρέπει να κτυπήσει η ΑΕΚ και να καταστρώσει τα πλάνα του ο Τον Κάανεν. Άρα λοιπόν το παιχνίδι θα κρίνει όχι μόνο το πάθος και η θέληση για τη νίκη, αλλά και η αποτελεσματικότητα των επιθετικών μας, οι οποίοι βρήκαν δίκτυα μόλις μία φορά τα τελευταία τρία παιχνίδια! Ο παράγοντας έδρα δε θα παίξει κανένα ρόλο αφού θα κατεβάσουμε πολλούς περισσότερους ΑΕΚτζήδες από τους Τακτακαλαίους. Εξάλλου η φετινή ΑΕΚ τα πάει πολύ καλύτερα μέχρι στιγμής σε συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας παρά στο ΓΣΖ. Οι απουσίες θα παίξουν το δικό τους ρόλο και για τις δύο ομάδες που θα στερηθούν των υπηρεσιών βασικών στελεχών τους και οι αντικαταστάτες των μεν και των δε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ποια ομάδα θα κυριαρχήσει.

Pre-match πρόβλεψη: Το παιχνίδι πιστεύω θα πάει στο more, μιας και αγωνίζονται δύο επιθετικές ομάδες που παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες. Τελικό σκορ 1-2 ή 2-3 με τον Πιντάδο να σκοράρει πάλι αλλά και τον Σόουζα να βάζει το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα, αφού το γκολ του στην Πέγεια κάποιοι επέλεξαν να μη μετρήσει...



Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

e paidkia na sas po kati? ton hofland me ton shenkel en tous 8oro na ksanapezoun mazi. pragmatika sas to leo je to pistefko 100%. evalan mas sto mati.

Ανώνυμος είπε...

PREPEI na minei ekso o kingslay.den paei allo

Ανώνυμος είπε...

BRAVO STOUS PEXTES MAS POU EDIXAN XARAXTIRA. KATA DIASTIMATA PEXAME SENA AKOMI PEXNITHI KATAPLIXTIKO PODOSFARIO.

BRAVO KAI STON KOSMO. DEN ITAN LIGOS. FISIKA THA THELAME PERISOTEROUS ALLA I NOTROPIA KALA KRATI. ISOS ME TA XRONIA AN MINOUME PSILA NA PERNOUME KAI 3,000 KOSMO EXTOS.

OSOI DEN IRTHATE GIPETHO, XASATE KATA TIN APOPSI MOU ENA APO TA KALITERA PEXNITHIA STIN ISTORIA TIS AEK.

Stavros είπε...

ατε φοινικουδα/ζαπατιστα μου βαλετε ενα αφτερ ματς να πωρθουμεν!

Ανώνυμος είπε...

Bravo gia mia spoudiai niki.Mia erotisi paidia,pistevete oti evnoithikame simera?

Ανώνυμος είπε...

na sou apantiso file 10.15

i fasi me ton lampropoulo itan kokkini. kai den sikoni sizitisi, diafono me afta pou grafou sto aekition.com oti i mpala den itan stin katoxi tou pexti tou olympiakou. kani kontro kai ine mono me ton nekri. tora an o negri tha prolavene na to stamatisi i na mazepsi tin mpala den exi kamia simasia. o lampropoulos pata ton pexti kai meta pexti kai pano tou kai den ton afini na prolavi tin mpala meta to kontro tou. itan kokkini.

omos an dinotan afti i kokkini sto epomeno lepto sto foul to skliro me ta 2 podia pas ton pintado (nomizo) prosta apo ton panko tou olympiakou kai dinotan kokkini kai sto olympiako.

sta ipolipa sfirizmata ipirxan lathoi kai gia tis 2 omades alla den itan sovara lathoi.

prosopiki mou gnomi ine oti o dietitis itan kalos se ena grigoro, skliro pexnithi me 2 apo tis kaliteres omades tou fetinou protathlimatos.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.