News Update :

Van Kavla

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ με ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη έριξε άπλετο ΦΩΣ αποκαλύπτοντας το μεγαλείο αυτής της ομάδας και ξεγυμνώνοντας την Ανόρθωση. Με την μεγαλύτερη φετινή νίκη της, η ΑΕΚ έκανε πάρτι στο γήπεδο υποχρεώνοντας την «κυρία» να πάρει 3 που ήταν και η μεγαλύτερη φετινή της ήττα!


Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή. 5000 και πλέον ΑΕΚτζήδες να παραληρούν στην κερκίδα βλέποντας την ΑΕΚ να διασύρει την Ανόρθωση! Τι κι αν ο διαιτητής κατάπινε τη σφυρίχτρα, τι κι αν η ομάδα ήταν πληγωμένη από τραυματισμούς, τι κι αν οι πικραμένοι Ανορθωσιάτες κατέρρεαν ψυχολογικά διακόπτοντας τον αγώνα, η ομάδα δεν σταματούσε με τίποτα τον ξέφρενο ρυθμό της! Όταν έλεγε ο κόουτς πως γυάλιζε το μάτι τους το εννοούσε! Οι παίκτες απέδωσαν και πάλι εξωπραγματικό ποδόσφαιρο, κάνοντας το άθλημα να φαίνεται αφοπλιστικά εύκολο! Με απλά κοψίματα στην άμυνα, με αυτονόητες μπαλιές και με σωστές κινήσεις καθήλωσαν την αντίπαλο ομάδα και μετέτρεψαν τον αγώνα σε μια εύκολη βραδιά! Αυτή η ομάδα παίζει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (τα σέβη μας στους μάντεις κακών του καλοκαιριού, τώρα σίγουρα θα στάζουν μέλι για εμάς). Δεν είναι μόνο η ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και ο καταιγιστικός ρυθμός που τη χαρακτηρίζει. Έχω την εντύπωση πως καμία ομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα μας σε αυτό τον ξέφρενο ρυθμό για 90’. Φυσικό επακόλουθο του επιθετικού μας ποδοσφαίρου είναι και η δημιουργία ευκαιριών. Κατάντησε κλισέ να λέμε πως χάσαμε και πάλι μια πλειάδα απίστευτων ευκαιριών! Βάλαμε 3 γκολ, είχαμε δοκάρι, τουλάχιστον 3 ευκαιρίες που δεν χάνονται (Κινγκ, Κόντε, Πρισό) και αρκετές άλλες προϋποθέσεις! Όσο κι αν ακούγεται παράξενο η ομάδα εάν καταστεί πιο εύστοχη μπορεί να τελειώνει κάθε ματς με 5-6 τέρματα υπέρ! Όχι, δεν είναι υπερβολή, είναι φυσικό επακόλουθο του σύγχρονου επιθετικού ποδοσφαίρου που παίζει πεισματικά από την 1η αγωνιστική! Τα καλύτερα έρχονται, λοιπόν!!!















Ο διαιτητής

Μία από τα ίδια θα πει κανείς, βλέποντας την αλλοπρόσαλλη στάση του Παπασταμάτη. Είτε είμαστε στα ψηλά, είτε στα χαμηλά η Ανόρθωση εισπράττει αμέριστη αγάπη από τον κύριο με τα μαύρα στους αγώνες της με την ΑΕΚ! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα! Το τι έκανε ήταν εκνευριστικά απλό: σε κάθε άγγιγμα παίκτη της Ανόρθωσης έδινε αβίαστα φάουλ, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να ματώσουν για να πάρουν φάουλ. Ακόμα και μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, αυτή έπαιζε πάλι με 11 αφού ο Παπασταμάτης κάλυψε το κενό αυτό. Φυσικά, ακόμα και με αυτόν στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, η τριάρα ήταν αναπόφευκτη λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια διαφορά ποδοσφαιρικής ποιότητας.

Επίσης, πραγματικά διερωτώμαι πότε διακόπτεται ένας αγώνας; Ο κανονισμός τι λέει; Μήπως εάν ριχθούν 2 φωτοβολίδες αέρος διακόπτεται πάραυτα, ενώ εάν ανάψει πυρκαγιά στην κερκίδα, ρίχνονται καθίσματα και άλλα στο γήπεδο τότε συνεχίζεται; ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; Μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να επιχειρηματολογήσει πειστικά υπέρ της μη διακοπής του αγώνα; Εδώ άναψε πυρκαγιά στην κερκίδα με ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ να καούν οπαδοί και ο διαιτητής συνέχισε! Είναι για να τρελαίνεσαι! Από την άλλη ο υπεύθυνος αστυνομικός ένιωθε ασφάλεια βλέποντας τον εμπρησμό; Πριν από 2 χρόνια οπαδοί της ΑΕΛ βιώνοντας τα ίδια συναισθήματα με του Ανορθωσιάτες (έχαναν κι εκείνοι με 2-0) έβαλαν φωτιά στα καθίσματα, ακριβώς στο ίδιο σημείο. Το φυσιολογικό επακόλουθο, όπως και έγινε, ήταν να διακοπεί ο αγώνας! Μήπως ο Παπασταμάτης ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, ακόμα και αν κινδύνευαν άμεσα φίλαθλοι, για να δώσει ευκαιρία στην Ανόρθωση; Ευτυχώς η Θεία Δίκη επήλθε χαρίζοντάς τους ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!

Διαφορά επιπέδου

Η ποδοσφαιρική διαφορά επιπέδου μεταξύ της ομάδας μας και της Ανόρθωσης είναι δεδομένη. Όπως δήλωσε και ο Κάανεν η Ανόρθωση πρέπει να δει βίντεο της ΑΕΚ! Η διαφορά επιπέδου μεταξύ των φιλάθλων φαίνεται πως είναι και αυτή δεδομένη! Πώς μπορεί κάποιος άλλωστε να σκιαγραφήσει τη συμπεριφορά των δύο κερκίδων. Από τη μια είχαμε μια κερκίδα που έστηνε γιορτή και από την άλλη είχαμε προβληματικούς που μετέφεραν τα ψυχολογικά τους στο γήπεδο. Είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους ή θα αρκεστούμε στην κλισέ και ανούσια καταδίκη; Μια απλή δήλωση καταδίκης είναι άραγε αρκετή; Οι δύο ομάδες έκαναν την είσοδο στο γήπεδο κρατώντας ένα πανό που ανέγραφε «ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ»! Μία ώρα μετά παιδαρέλια της Ανόρθωσης, μη αντέχοντας το διασυρμό, έδειξαν σε όλους μας πόσο χαμηλό είναι το επίπεδό τους. Ε, ναι, λοιπόν, ας βάλουμε τέρμα στην παρακμή των οπαδών συγκεκριμένων ομάδων! Δεν είναι πάντα οι ίδιες ομάδες που τα κάνουν αυτά; Γιατί να κρυβόμαστε; Η ΑΕΚ διαχρονικά αντιμετωπίζεται ως ο τελευταίος μαθητής της τάξης από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο, αλλά ΠΟΤΕ δεν αντέδρασαν έτσι οι οπαδοί της! Αν’ αυτού κρατιόμαστε ψύχραιμοι αφού «τ’ άδικο το ζούμε από την κούνια μας»! Απεναντίας οι οπαδοί της Ανόρθωσης με το σκούντημα, τις υπερβολές και το «άππωμα» των τελευταίων χρόνων, ανέπτυξαν μια κτητική στάση θεωρώντας πως όλα τα δικαιούνται (είναι και πρόσφυγες κιόλας, λες και στο ποδόσφαιρο μετράει αυτό) και δεν πρέπει να χάνουν! Ε, λοιπόν, καιρός να το χωνέψουν διότι πολύ φοβάμαι πως οι 3άρες είναι μόνο η αρχή! Περαστικά και τον λογαριασμό των καμένων στους… καμένους!!!







Είναι τρελός ο Ολλανδός!

Την ώρα κάποιοι κρίνονται ανεξεταστέοι και εκλιπαρούν για… δίπλωμα, η ΑΕΚ διαθέτει το πιο ισχυρό και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο! Ο Κάανεν κέρδισε κατά κράτος για δεύτερη φορά τον Κρισμάρεβιτς κάνοντάς τον να τον βλέπει και να αλλάζει πεζοδρόμιο! Με τον επαγγελματισμό του, το επικοινωνιακό του προφίλ και αναμφίβολα με τις γνώσεις του έχει κερδίσει ολόκληρη την Κύπρο και δικαίως αποθεώνεται σε κάθε ματς. Το ευφάνταστο «όλε» του στο τέλος του ματς ήταν το κερασάκι της τούρτας. Με αυτό τον τρελό του πανηγυρισμό μας «φώναξε» με τη ψυχή του ότι… ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ! Του οφείλουμε 3 χιλιάδες ευχαριστώ όπως επίσης και στα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου του!

Το αύριο

Ίσως είμαι ακόμα στη νιρβάνα της νίκης, αλλά δεν μπορώ να μην μοιραστώ την πεποίθησή μου ότι φέτος πάμε πανάξια για πρωτάθλημα! Είναι παραδεκτό από όλους πως μόνο 2 ομάδες αξίζουν φέτος και αυτές είναι η ΑΕΚ και το Αποέλ. Εάν η Ομόνοια δεν μας κέρδιζε άδικα και δεν ευνοείτο στα τελευταία 2 ματς ίσως η διαφορά μας να ήταν πέραν των 10 βαθμών! Ας ευχηθούμε πως δεν θα επαληθευτεί το «κοινό μυστικό» πως η ΑΕΚ, με τις γνωστές μεθόδους, δεν θα χωρέσει εκεί στην κορυφή. Αξίζουμε να είμαστε στα ψηλά και αξίζουμε και εμείς να έχουμε τα ΙΔΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ με την Ομόνοια, το Αποέλ και την Ανόρθωση! Η ισονομία και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είναι ουτοπία σε αυτό τον τόπο, οπότε ας μας δώσουν και εμάς τα δώρα που δίνουν στους άλλους! Τουλάχιστον, εμείς τα αξίζουμε!!!

Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αποελίστας και η ΑΕΚ είναι η πραγματικά η 2η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. το πρόβλημα με την ΑΕΚ (και κάθε ομάδα-έκπληξη στο πρωτάθλημα) είναι ότι μετά την 15η αγωνιστική θα ξεφουσκώσει. κρίμα, θα ήταν ωραίο η ΑΕΚ να ήταν μέχρι το τέλος ισότιμη διεκδικήτρια. αλλά θα ξεφουσκώσει. και αν δεν ξεφουσκώσει μόνη της, θα την ξεφουσκώσουν άλλοι, εντεταλμένοι. σε 2 βδομάδες θα το δείτε :)

Ανώνυμος είπε...

TIN NIKI AFIEROMENI SE ENA APO TOUS PIO FANATIKOUS OPADOUS TIS OMADAS MAS POU EFIGE APO TIN ZOI TOSO NORIS.

ENAS PISTOS AEKTZIS MAS VLEPI APO PSILA.

ANTI FILE GIORGO XADJI.

Ανώνυμος είπε...

KATARXIN FILE GIORGO GIA SENA AYTI I NIKI!!!OSO IGA TIN OMADRA MAS TO SIMANTIKOTERO INE POS MPAINOUME SE NEA....SKALOPATIA!!ALLAZOUME EPIPEDO KAI ME STATHERA VIMATA THA ERTHEI KAI TO POLIPOTHITO....PROTATHLIMA!!!(FETOSS OXI OMWS)....
Y.G:STO 2o GIRO, ENA SAS STEILOUME 2i KATIGORIA NA TELIWNOUME POU SAS

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΣΕΙΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 1994 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ - ΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ.


ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

xroma! doste xroma stin kerkida! kialo xroma! oloi lipon gia nea vimata prosta. fanelles, shalpes kapela! NA FOSFORIZOUN TA KITRINOPRASINA!!!

Ανώνυμος είπε...

SAN ENA SXEDIASMENO MPLANO FENOTAN OLO TO SKINITO GIA TA PROTA 20 LEPTA TOU AGONA! 3S, 4S , 5 FORES O DIETITIS ESTISEN TON ANTIPALO EXO APO TIN PERIOXI MAS GIA NA EXTELESI O LAMPAN TO KALO EXTELESMENO FOUL TOU. SE MIA APO AFTES TIS FASIS H MPALA KATHISE STIN PERIOXI MAS KAI O KAFOU EKANE KATHARO EPITHETIKO FOUL PANO STO SENKEL ALLA FISIKA EKLISE TA MATIA TOU O KIRIOS ME TA MAURA! AN KAI I MPALA DEN PIGENE STA DIXIA KATHARISE O MEGALOS ARXIGOS.

GIA MENA O HOFLANT XORIS KAMIA IPERVOLI INE O MEGALITEROS PODOSFAIRISTIS POU EXI PEXI MPALA STIN KYPRO TA TELEFTEA 20 XRONIA.

EYTIXOS KAI PALE KALA LEO EGO POU DEN DISTASE NA DIXI TIN SOSTI KOKKINI STO TERMATOFILAKA. EKI TA SKOULIKA MPIKA STO XOMA KAI META IRTHE KAI I VROXI.

3 KAI ITAN LIGA SAS.

PAME OLOI PAFO!

IPARXI
OMONOIA - APOLLON. OTI KAI NA ERTHI TO APOTELESMA DEN MAS XALA.

O APOEL POU FISIKA INE TO MEGALO FAVORI GIA TO PROTATHLIMA THA XASI PONTOUS ME AEL.

PAME GIA NEO DIPLO.

I PAFOS PERNI 2,000 KOSMO STIN EDRA TIS.
AN THELOUME NA KANOUME ENTIPOSI PREPEI NA IMASTE PANO POU 3,000!
AN THELOUME NA EPIREASOUME TON AGONA PREPEI NA PAME OLOI PAFO!

XIPNOUME OLOI. OSO KIA AN DEN TO LEI KANIS TO LIGOTERO POU THA PETIXOUME FETOS INE I EXODOS STIN EUROPI APTIN TRITI THESI. TO LIGOTERO!

XIPNOUME OLOI NA SPROXOUME KAI ALLO ME TIN SEIRA MAS TIN OMADA.

Ανώνυμος είπε...

Tha ithela kai go me tin seira mou na po ena geia sto filo Giorgo pou efyge toso noris alla polemontas.
Krima pou den antexes akoma liges imeres gia na hareis to hthesino thriamvo.
Episis tha ithela na heirokrotiso tin kinisi opadon tis Anorthosis na anartisoun pano gia ton Giorgo.
Fysika kai na kakiso tis vrisies pou akoustikan kata tin diarkeia tis monoleptis sigis apo tin idia maza pou prokalese tis foties.
Emeis Giorgo den tha se xehasoume.Isoun leventopaido kai gnisios Aektzis opos eipe kai of filos pio pano.

Filippos

Ανώνυμος είπε...

file apoelista para i omonoia kalittera eseis
alla para eseis kalittera emeis haha

en pou ta ektes pou eprospa8isan na mas ksefouskosoun alla den ta kataferan... Gia na doume

Ανώνυμος είπε...

Paidia sovarevteite tora.Den einai I Omonia pou kinei ta nimata sto Kypriako podosfairo.Tin Kyriaki o diaititis den sfyrize gia tin Anorthosi.

Ανώνυμος είπε...

FILE APOELISTA THETIKO INE GIA MAS TO OTI ANAGNORIZIS POS 2,3 MEGALES OMADES EVNOUNTE XEKATHARA. ISTORIKA H OMADA SOU INE I PIO EVNOIMENH APO TIN DIETISIA. EXI PARI TITLOUS APO DIETISIES. TA TELEFTEA 3 PERIPOU XRONIA OMOS EVNIOTE XEKATHARA H OMONOIA. OXI POS ADIKOUN TO APOEL, APLA ENOITE PERISOTERO H OMONOIA.


SIGOURA OMOS GIA NA DIS OTI EMIS MILOUME PANTA ILIKRINA, TO APOEL EDO KAI 3 XRONIA EXI TIN KALITERI OMADA STIN KYPRIO. PRIN TO APOEL TO IXE I ANORTHOSI TOU TIMOUR.

VLEPONTAS OMOS TO PODOSFAIRO POU PEZI H OMONOIA, VLEPONTAS TO ILIKO TOU APOLLONA, VLEPONTAS TA XILIA PROVLIMATA KAI TO KAKO ROSTER TIS ANORTHOSIS H AEK FILE MPOREI NA VGI EUROPI FETOS! AYTOS INE KAI O KRIFOS MAS STOXOS.

IPARXI FISIKA KAI TO KYPELLO POU SXEDON PANTA PAME KALA. AN FISIKA DEN ERTHI KAPIOS TRIFONAS SE KAPIO TELIKO MESA SE KAPIA POLI KAI NA GRAPSI KAPIA ISTORIA.

KATALAVES FILE MOU? EPIDI I ISTORIA DEN LEI OTI O TRIFONAS EKANE TON TELIKO PORNO, I ISTORIA LEI OTI TO APOEL PIRE TO KYPELLO TOU 2006.

Ανώνυμος είπε...

MPALA FILOI MOU MPALA, EXTOS APO TIN AEK FETOS PEZI TO APOEL. NA LEME TA PRAGMATA ME TO ONOMA TOUS. MPALA PERSI PALE EPEZE TO APOEL ALLA IXE TRAMATISMOUS STO KENTRO TIS AMINAS KAI I OMONOIA EDIXE OUSIASTIKOTITA NIKONTAS OLA TA NTERPI ALLA DEN EPEXE DIAXRONIKA KALO PODOSFAIRO. EPISIS MPALA EPEXE PERSI O APOLLONAS. PROPERSI PALI TO APOEL EPEZE SPOUTHEO PODOSFAIRO. PIO PRIN ITAN I ANORTHOISI TOU TIMOUR.

I EPOXES OMOS EXOUN ALLAXI. I EPANERXOMENI DINAMI EINAI I AEK. NAI RE I AEK. TO APOEL FISIKA INE KAI THA INE EKI. EXI TON KORMO KAI TA LEFTA KAI TON PROPONITI. APO KI KAI PERA IMASTE EMIS. ERXOMASTE KAI IMASTE POLLOI KAI THA GINOUME PERISOTEROI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.