News Update :

Game plan Αποέλ - A.E.K.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολη εκστρατεία στο Γ.Σ.Π. για τους φρουρούς και την ομάδα μας προβλέπει η επερχόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Αποέλ. Οι βαρύγδουπες και απειλητικές δηλώσεις από πλευράς του ΣΥ.ΦΙ των πορτοκαλί θέλησαν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, η αποστολή μας όμως παραμένει προσγειωμένη, χωρίς φόβο και άγχος για το τρίποντο. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το συγκεκριμένο ματς, αρχίζω όμως από την προβλεπόμενη εντεκάδα της ΑΕΚάρας μας...




Analyze of plan: Προσωπικά προτιμώ τον Πρισό παρά τον Παουλίστα για το συγκεκριμένο παιχνίδι για δυο λόγους. Πρώτον λόγω της ταχύτητας και των ρηγμάτων που μπορεί να δημιουργήσει και δεύτερον, λόγω του ότι ο Παουλίστα προέρχεται από τραυματισμό και επίσης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα. Ένας από τους δύο λοιπόν αναμένεται να παίξει μαζί με τον Κιγκ και τον Γκόμεζ πίσω από τον ανεβασμένο Όπερ. Βαν ντάικ και Λίνσσεν βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τους δούμε στα γνωστά τους καθήκοντα. Η τετράδα επίσης πίσω καθώς και ο τερματοφύλακας δεν αναμένεται να αλλάξουν, αφού είχαν πολύ καλή απόδοση με τον Κινύρα. Πάντως μην παραξενευτείτε αν ο προπονητής μας γεμίσει ακόμη περισσότερο το κέντρο μας κατεβάζοντας ένα σύστημα 4-3-2-1 αντί του 4-2-3-1. Δε θα αναλύσω ιδιαίτερα την τακτική και τους παίκτες του Αποέλ γιατί θέλω να ασχοληθώ με τη δική μας ομάδα. Είναι γνωστή η αξία των ποδοσφαιριστών του όπως είναι επίσης και των δικών μας. Σίγουρα δε γίναμε υπερομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά οδεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως εύστοχα έγραψε ο φίλος Ζαπατίστας είμαστε ηθικά αήττητοι μέχρι στιγμής γιατί καμιά ομάδα που μας έπαιξε δεν άξιζε τη νίκη. Μόνο ο Εθνικός μας έπαιξε αρκετά καλά εξού και πήρε την ισοπαλία.

Unlock the match ®: Θεωρώ πως το Αποέλ υπερτερεί στο θέμα της έδρας αλλά και της εμπειρίας ορισμένων ποδοσφαιριστών του, αλλά εμείς υπερτερούμε σε άλλους τομείς, όπως στην τακτική, στη διαχείριση αποτελέσματος αλλά και στη φυσική κατάσταση. Όσον αφορά την επιθετική του γραμμή δεν πρέπει να μας φοβίζει ούτε η τριάρα ούτε η πεντάρα που έριξε σε προηγούμενες αγωνιστικές. Ας μην ξεχνάμε πως οι ευκαιρίες δημιουργούνται όταν όλη η αντίπαλη ομάδα συμπεριφέρεται λανθασμένα και επιπόλαια, έτσι πιστεύω πως με καλό κράτημα μπάλας, εντατικό πρέσσιγκ, σιγουριά και ωριμότητα στο παιχνίδι μας, η μπάλα θα φτάσει όσον το δυνατόν λιγότερες φορές στους επιθετικούς των γαλαζοκιτρίνων. Ένα ακόμη δεδομένο είναι πως η ομάδα μας δύσκολα δέχεται γκολ από οργανωμένη επίθεση. Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από τα 7 γκολ που δεχτήκαμε, 2 ήταν από σουτ εκτός περιοχής, και τα υπόλοιπα από στημένα. (φάουλ, πέναλτι, κόρνερ) Σε αυτά λοιπόν πρέπει να δώσουμε προσοχή για να κινδυνέψουμε το λιγότερο δυνατόν. Επίσης ο προπονητής δούλεψε την ομάδα και στο τελείωμα φάσεων, λόγω των πολλών κραυγαλέων ευκαιριών σε προηγούμενα παιχνίδια. Λογικά με μια ομάδα σαν το Αποέλ δεν αναμένεται να κάνουμε όσες ευκαιρίες κάναμε με Αλκή και Κινύρα για παράδειγμα, όμως ποτέ μην πεις ποτέ, γιατί όλοι είδαμε με την Ομόνοια πόσες ευκαιρίες «κλωτσήσμαε». Ο Αποέλ επιτίθεται με ποικίλους τρόπους, όπως και η ομάδα μας αλλά ο Γιοβάνοβιτς δείχνει εμπιστοσύνη στα «φτερά» της ομάδας του και τις πλαγιοκοπήσεις. Πολλή προσοχή λοιπόν στις σέντρες αλλά και στις ατομικές ενέργειες κάποιων ποδοσφαιριστών-κλειδιά των γαλαζοκιτρίνων όπως τους Χαραλαμπίδη και Μαρσίνιο. Ένα man to man σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές δε θα ήταν άσχημη ιδέα, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Pre-match πρόβλεψη: να μη δεχτούμε τέρμα στη Λευκωσία είναι δύσκολη υπόθεση, κακά τα ψέματα. Γι’ αυτό προβλέπω ένα τέρμα κατά και δύο τέρματα υπέρ για την ομάδα μας. Νίκη της ΑΕΚ λοιπόν με το αγαπημένο της εκτός έδρας σκορ, το 1-2 και σκόρερ τους Όπερ και Γκόμεζ. Τα μακρινά σουτ θα κρίνουν τον αγώνα και κάποια σφυρίγματα της διαιτησίας θα αμφισβητηθούν έντονα, όπως γίνεται σε κάθε αγώνα της ομάδας μας στο Γ.Σ.Π. Προβλέπεται επίσης ασταμάτητο τραγούδι από τους φρουρούς και «άκρα του τάφου σιωπή» από τους πορτοκαλί από το 60 μέχρι και το 90, όπου θα σκοράρουμε τουλάχιστον το ένα από τα δύο μας γκολ.


Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα 11άδα ο Παουλίστα..καμία σχέση με τον Πρίσο μπορεί να σου προσφέρει πολύ περισσότερα..είπε το και ο coach σήμερα για την 11άδα εν ο Παουλίστα η επιλογή..αν τύχει και προηγηθούμε μπαίνει στο 65 ο Πρίσο και κάμενι τους άνω κάτω με την ταχύτητα του..Η ουσία είναι ότι δεν τουσ φοβάται ο προπονητής μας και φροντίζει να το περάσει και στον κόσμο..εξαναάκουσε κανένας προπονητή να ανακοινώνει 11άδα μια μέρα πρίν τον αγώνα? Είναι δείγμα αυτοπεποίθησης..Εκεί που πρέπει να χτυπήσουμε σαν ομάδα είναι στο κέντρο όπου δεσπόζουν Μοράϊς-Πίντο-Μαρσίνιο..εκλείσαμε τους εκείνους σημαίνει το Αποέλ εκόπηκε στα δύο..Με Χαραλαμπίδης με Μαντούκα με κανένας εκείνοι οι 3...το τελικό συμπέρασμα είναι ότι έχουμε τους σαν ομάδα..μπορούμε φτάνει να το πιστέψουμε όλοι αύριο στο γήπεδο..ο Προπονητής μας είναι νικητής και δεν φοβάται τίποτε..πάμε σαν άλλοτε..

Ανώνυμος είπε...

Από το στόμα σου και στου Θεού τ’αυτί Φοινικούδα μου...

Ανώνυμος είπε...

Gia to match: To APOEL itan kalitero sto prwto 25 lepto. Sto deftero imichrono den mas apilisan kai oi opadoi tous etreman pote tha to fan...
Gia tin kerkida: sas evlepa apo tin Anatoliki kai isastan apsogoi otan rhithmika fonazete apla AEK (oi Apoelistes sas thavmazan.) Otan arhisate ta arnitika (SIA LEFKOSIA, mounia) ktl ta halasate. Simperasma: Na menoume sta vasika kai thetika sinthimata gia tin omada mas.
Gia ton diaitit: Itan ekseretikos mechri to 65-70. Meta epaikse edra. Kai meta to goal epaikse san 5os amintikos tou APOEL se thesi skoupa. Ekove me faoul (epithetiko!) tin kathe mas epithesi, se simio pou 2-3 apoelistes piso mou eshipsan hame tze antrepountan. (Ekama kai alla lathi sto idio daistima: defteri kitrini se Boaventoura gia kratima tou King, kitrini gia theatro sto paikti pou kerdise to korner akrivws prin to goal, sin tin fasi pou stamatise tin omada mas gia faoul iper mas anti na dwsi pleonekima enw ihame 3-4 paiktes apo eksw aristera enanti 2 tou Apoel, sin tin fasi tou Margasa pou den diekopse opws dikaiouto tin fasi kai eleghete kai gia to mi katalogismo faoul stin idia fasi. Episis gia ta sprwximata kai tis agonies panw ston Oper pou ton evgalan apo to paignidi apo tin arhi!)

Ανώνυμος είπε...

κιριε βλακα σοφιοπουλλε. αν επεξε η αεκ αντιαθλητικα κ εκανε καθιρτερισεις για διθεν τραυματισμους εισε αχαππαρος τη να σου πω αλλο.παρετισου η απολογισου αμεσα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.