News Update :

Game plan A.E.K. - Κινύρας Πέγειας

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, η αγωνιστική δράση επαναρχίζει με την Α.Ε.Κ. να υποδέχεται μια ομάδα που προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες επί της Ομόνοιας και του Απόλλωνα. Τα συναισθήματα στο άκουσμα του ΑΠΟΠ-Κινύρα Πέγειας πιστεύω ότι λίγο πολύ είναι ίδια για όλους τους γνήσιους ΑΕΚτζήδες. Αν και μικρή η ιστορία του στην Α’ κατηγορία, εντούτοις πρόλαβε να δημιουργήσει...προηγούμενο στις σχέσεις των δύο ομάδων εκείνον τον τραγικό Αύγουστο του 2008...



Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την πορεία του Κινύρα στην κατηγορία των μεγάλων; Πρώτα απ’ όλα την ανείπωτη διακοπή του παιχνιδιού από το φανατικό αστυνόμο-Πεγειώτη; Ακολούθως την ιστορία του ντόπιγκ με τον Ερανοσιάν να φεύγει νύχτα και ακόμα να μένουν όλοι τους ατιμώρητοι; Το τριτοκοσμικό τους γήπεδο που χρειάζονται διόπτρες νυκτός οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι οπαδοί; Τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο τη χρονιά που πέσαμε κατηγορία; Ακόμα και χθες ο Κωνσταντίνος Σαμάρας με ένα επικοινωνιακό τρικ φρόντισε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα δηλώνοντας πως «έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας εμφάνιση». Εντάξει Κωστάκη μου αδικείσαι κάπως από τη μη κλήση σου στην εθνική ομάδα αλλά θα πρέπει να αποδείξεις εσύ και η ομάδα σου στο γήπεδο τις θαρραλέες δηλώσεις σου. Να θυμίσουμε στους φίλτατους Πεγειώτες πως στο ΓΣΖ δε θα υπάρχει αστυνόμος-Πεγειώτης και πως όπου κι αν γυρίσουν θα βλέπουν κιτρινοπράσινα και στ’ αυτιά τους θα ηχεί συνεχώς η κιτρινοπράσινη τρέλα των κερκίδων. Υπό αυτές τις συνθήκες Κωστάκη μου θα πρέπει να φτύσεις αίμα και να πετάσουν και 2-3 χήνες από τα κυπαρίσσια για να πάρεις έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Η ΑΕΚ φέτος δεν είναι ούτε Απόλλωνας ούτε Ομόνοια!

Πέραν του Τζέισον, θα απουσιάσει ο Παουλίστα που ένιωσε ενοχλήσεις. Για την Πέγεια θα απουσιάσουν οι Μαρσελίνιο και Λίρι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η παρουσία του Κούλλη Πάυλου εναντίον στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Unlock the match ®: Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας αλλά και στην ωριμότητα και μαεστρία του προπονητή μας. Χωρίς υποτίμηση του αντιπάλου αλλά και με σωστή στρατηγική το τρίποντο θα μείνει στο ΓΣΖ. Η ακατονόμαστη ομάδα της Πάφου διαθέτει αξιόμαχο σύνολο δουλεμένο στις αντεπιθέσεις και στις κάθετες αλλά και μακρινές μπαλιές. Η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη όπως και η δική μας. Το πρώτο εικοσάλεπτο είναι το κλειδί του ματς καθώς και οι δύο ομάδες θα μπουν με ενθουσιασμό και πάθος στον αγώνα. Το κέντρο μας πρέπει να έχει τη συμπεριφορά της προηγούμενης αγωνιστικής και να μην αφήσει τον αντίπαλο να κρατήσει μπάλα. Είναι αρκετά ψηλή ομάδα η Πέγεια γι’ αυτό και περιμένουμε την ομάδα μας να επιτεθεί περισσότερο από τον άξονα παρά από τα άκρα και πιθανόν κάποιες ατομικές ενέργειες να είναι αυτές που θα κρίνουν τον αγώνα. Πολλοί μιλούν για εκδίκηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά εγώ δε θα το έθετα έτσι, όσο θυμό και αποστρέφεια κι αν αισθάνομαι απέναντι στην αντιαθλητκή αυτή ομάδα. Περισσότερο θα το χαρακτήριζα ως μια ευκαιρία για να αποδείξουμε τι αξίζουμε και για να πάρει καθένας αυτό που του αξίζει, μια απόδοση δικαιοσύνης δηλαδή, που ακόμα να έρθει από το καλοκαίρι του 2008.

Pre-match πρόβλεψη: Διακοπή του αγώνα πάντως δεν προβλέπεται αυτό είναι το σίγουρο...Λόγω της δυστοκίας των ποδοσφαιριστών μας ακόμα δεν έχουμε πετύχει περισσότερα από δύο γκολ σε έναν αγώνα. Νομίζω ήρθε η στιγμή να το πράξουν. 3-1 τελικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ που θα μας κρατήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Γκολ από Όπερ, Γκόμεζ και Χόφλαντ. Το σύνθημα "Πόσο μ' αρέσει η κορυφή" σύντομα θα ακουστεί στις κερκίδες του ΓΣΖ, καθώς προβλέπω την Ανόρθωση να μην κερδίζει τον Ερμή. Στη συνέντευξη τύπου ο Σαμάρας θα δηλώσει πως αν και ηττήθηκαν, η Πέγεια είναι καλύτερη από την ΑΕΚ.




Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για το artro σου. νομίζω ότι χρωστούμε κάτι σε αυτή την ομάδα και νομίζω ήρθε ο καιρός να τους το δώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

KANIS DEN SOU APANTISE KIRIE SAMARA !
KANIS DEN PIRA STA SOVARA TIN GELIA SOU DILOSI ! KANIS DEN ASXOLITHIKE ME TIN DILOSI SOU PRIN TO PEXNITHI !

OPOS AKRIVOS ME TIS ANOITES DILOSIS TOU NTOBRASINOVITS PRIN 20 MERES OTI DITHEN THA MAS APODIXOUN OTI OI MEGALES OMADES TIS LARNAKA MAS! EINAI I ALKI KAI I anorthosi.

" EIMASTE KALITERI APO TIN AEK " IPE KAI XAFNIASE TOUS PANTES O KIRIOS SAMARAS!

POU VASIZETOUN AFTI DILOSI TOU AKOMH APORO.
STIN VATHMOLOGIA PRIN TO PEXNITHI? 6 PONTOUS I PEGIA 10 PONTOUS I AEK. STIN APODISI TON DIO OMADON STIS PROTES 5 AGONISTIKES? OUTE, AFOU OLOI KYPROS ELEGE KAI LEGEI AKOMA OTI I AEK EINAI PANISXIRI KAI EINAI I PIO FORMARISMENI OMADA PEZONTAS TO KALITERO PODOSFAIRO.

APLA PETAXES KAI ESI ME TIN SEIRA SOU MIA KOUVENTA STON AERA KAI OTI VGI.
EYXOUME NA MIN ESPASEN I MESI SOU ME AFTA POU SOU EKAME O KINGSLEY STO PROTO KAI TRITO GOAL, SE PROSEXA KAI POS EXASES TIN PSIXREMIA SOU DIO KAI TRIS FORES KAI KLOTSISES KAI TIN MPALA DINATA EXTOS FASIS KAI PIRES TIN KARTA SOU. TO IXA SIGOURO AFOU PEZIS ARISTERO BACK OTI THA SE XOREVE O MAGOS MAS. EISASTE TOSO KALITEROI MAS POU EXANES TIN PSIXREMIA SOU SINEXOS OPOS EPATHE KAI O PEXTARAS TAL. EYXOME KAI IME SIGOUROS XANASKEFTIKES TIS DILOSI SOU KAI METANIOSES GIA TIN VLAKIA POU IPES.

DEN SOU APANTISE KANIS EPIDI FETOS I AEK EXI EPIPEDO. SOU APANTISAME SAS APANTISAME STO GIPETHO KIRIE SAMARA KAI KIRIE NTOBRASINOVITS.

XERETISMATA APO TON VAN NTAIK!

KAI TOUS XERETISMOUS MAS STO KIRIO MITA.

ATE...SPITI SAS KAI ESIS.

Ανώνυμος είπε...

FILE OULLOI EXAME AYTH THN DHLWSH MESA MAS OULLH EVDOMADA KAI PERIMENAME TO SABBATO GIA NA TOUS APOSTOMOSEI H AEKARA. H EKRHKTIKH SOU DILWSH EINAI DIKAIOLOGIMENH KAI SYFWNW APOLYTA MAZI SOU.
OSOI EKAMAN DILWSEIS EPIAN TAMEIO PANTOS.
EPIAN TO MITA KAI TA TRIA (GOAL) TOU VAN DAIK

Ανώνυμος είπε...

PROXORO STO EPOMENO PEXNITHI. NAI, NAI FETOS EXOUME TIN OMADA NA STATHOUME STO G.S.P ENANTION TIS KALITERIS OMADAS TIS KYPROU. I ENTEKADA MAS, DEN ZILEVI TIPOTE APO TO APOEL. PIASTE ENA ENAN MONADES KAI NA DEITE OTI DEN ISTEROUME. OUTE IPERTEROUME FISIKA AFOU MILAME GIA TO APOEL. GNOMI MOU INE OTI OUTE STON PROPONITI ISTEROUME. PORI NA ISTEROUME SE 2 PRAGMATA. STON KOSMO KAI STON PANKO.

AFTA EXARTOUNTE APO EMAS. THA EXOUME 3,000 KOSMO I DEN THA EXOUME? OSO GIA AFTOUS POU AKOMA TO SKEFTONTE TOUS ROTO..TI EPREPE NA GINI GIA NA PATE AVRIO LEFKOSIA? EXOUME MIA APO TIS KALITERES OMADES KAI PROSEXTES AN KERDISOUME KAI EXI APOLIA I ANORTHOISI STO PARALIMNI...PAME PROTI!

TI ALLO THELI ENAS AEKTIZIS NA PAE LEFKOSIA?

NA SAS PO KAI KATI ALLO..AKOMI KAI NA XASOUME PALI THAMATE TRITI.

PAME OLOI G.S.P EPIDI O PERSINOS XRONOS MOU MIAZEI PLEON SAN ENAS KAKO EFIALTIS MONO!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.