News Update :

Game plan A.E.K. - Ομόνοια

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η φετινή μεταγραφική περίοδος έφερε στη μνήμη μας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο της περιόδου 2008/09. Τότε η ομάδα είχε επιστρέψει από τη βάση της και άρχισαν οι σπασμωδικές κινήσεις με αποδεσμεύσεις ενώ οι μεταγραφές δεν είχαν ολοκληρωθεί παρά λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα της χρονιάς η διαβάθμιση της ΑΕΚ. Φυσικά φέτος φαίνεται να υπάρχει περισσότερος επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα και τα ονόματα που κατηφόρισαν στις φοινικούδες είναι πιο ηχηρά και υπόσχονται ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο. Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και ο κύριος Κροιφ δηλώνει ότι θα γίνουν ακόμα δυο κινήσεις. Δε λέω, καλοδεχούμενες, αλλά εύχομαι να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα. Επιπλέον, η μέτρια παρουσία της ομάδας στα φιλικά κάνει την ανησυχία ακόμα μεγαλύτερη. Με το υπάρχον υλικό, η προβλεπόμενη παράταξη της Α.Ε.Κ. εναντίον της Ομόνοιας κατά τη δική μου άποψη είναι η εξής:




Έστω κι αν προσωπικα μου φαίνεται λανθασμένο να παίζει ο Τζέισον σαν αριστερό ή δεξί μπακ, εντούτοις απ’ ότι φαίνεται εκεί τον προορίζει ο Κάανεν. Και εδώ που τα λέμε δεν τον αδικώ με το σκεπτικό ότι ένας παίκτης που βγήκε πρώτος στα εργομετρικά γιατί όχι να μην κάνει όλη τη γραμμή με την άνεσή του. Ίσως όμως να ήταν καλύτερα να πάει δεξί μπακ και αριστερά να μεταφερθεί ο Κρίστης που με την ΑΕΛ τα πήγε μια χαρά.

Έχω την άποψη ότι ο Νέγκρι μπορεί να υπερασπιστεί επάξια την εστία μας ως βασικός, ακόμα και ο Κυθραιώτης γι’ αυτό ας μην πανικοβαλλόμαστε που δεν στέριωσε τερματοφύλακας. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί το λιγότερο.

Στη θέση του Μαρκάσα μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ο Λίνσσεν αλλά και ο Λαμπρόπουλος που είναι πολύ έμπιστη λύση πάγκου αν και με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα τον βλέπω να ξεκινά ακόμα και βασικός σε κάποια παιχνίδια. Προς Θεού όμως όχι ο Jason κόφτης, θεωρώ ότι καταστρέφεται. Προτιμώ χίλιες φορές να τον δω αριστερό η δεξί μπακ όπως είπα, παρά κόφτη.

Ο Κίγκσλει επίσης πρέπει να αγωνίζεται στο φτερό, όχι σαν δεκάρι ούτε σαν φορ περιοχής. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να του ανατεθεί ένας πιο ελεύθερος ρόλος στο παιχνίδι. Για τη θέση του οργανωτή υπάρχει ο Άλαν, που έδειξε ότι του πάει. Αλλά ακόμα και σε περίπτωση που στο μέλλον είναι τραυματίας ή τιμωρημένος, υπάρχει και ο Παουλίστα ή ο Γκόμεζ.

Για την περιβόητη θέση του παρτενέρ του Χόφλαντ στα μετόπισθεν, μην υποτιμάτε τον Μαλτέζο. Ακόμα κι αν αποκτηθεί αμυντικος τώρα, δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού στα προσεχές παιχνίδια για ευνόητους λόγους. Ο Ντίμεχ είναι ένας Gladiator και περιμένω να τον δω να «μασά» τον Μιχαλάκη για πρόγευμα.

Θεωρώ ότι οι Γκόμεζ, Κίγκσλει, Βαν Ντάικ, Σόουζα και Χόφλαντ δεν πρέπει να βγαίνουν από την εντεκάδα.

Ο Παουλίστα άρχισε να παλεύει πολύ για τη θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα φέρει ανταγωνισμό στους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που στο τέλος της ημέρας μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Τελικά ο Σεντρίκ Ρουσέλ ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με Πάουελ, Οκοντούβα, Βάντeρμπερκ. Δε στεριώνει επιθετικός για την Α.Ε.Κ. κι αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΝ. Τώρα υπολειπόμαστε ακόμα δύο επιθετικούς, δε γίνεται να βγει η χρονιά με έναν. Ψάχνω να βρω εναλλακτική λύση για την κορυφή αλλά εκτός από τον Πρισό δε βρίσκω άλλον. Ο Πρισό είναι ένα θηρίο και κατά τη γνώμη μου θα ξεχωρίσει φέτος. Έχω την άποψη ότι θα έδειχνε περισσότερα πράγματα στην κορυφή. Για τον Κιγκσλει ή τον Παουλίστα στην κορυφή ούτε λόγος, για εμένα είναι λάθος θέση.

Όσον αφορά τον Οκοντούβα, έγινε κάποια αναφορά γι’ αυτόν στο www.protathlima.com λέγοντας ότι «στο ποδοσφαιρικό του CV απουσιάζει το στοιχείο του γκολ». Να ενημερώσω λοιπόν το συγγραφέα του άρθρου πως ο Νιγηριανός σε 154 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του έχει πετύχει 38 γκολ, 0,25 γκολ ανά παιχνίδι. Εξάλλου τη χρονιά 2005/06 ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ παίζοντας τότε στην Άρσεναλ Κιέβου. Εντάξει δεν είναι ο δεινός στράικερ, αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα. Πέραν αυτού μην ξεχνάμε πως έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στο ιστορικό του με αποτέλεσμα δυο στείρες χρονιές. Αυτό θα ηταν το ερωτηματικό αν τον αποκτουσαμε και όχι το C.V. του. Περισσότερες πληροφορίες για το Νιγηριανό πιθανον να δημοσιευσω σε προσεχες αρθρο.

Unlock the match: Αναχαίτιση των δαιμόνιων winger της Ομόνοιας, κατοχή της μπάλας, πάθος, αυτοπεποίθηση, ξεδίπλωμα επιθέσεων από τον άξονα με κάθετες πάσες. Προσοχή στα στημένα και ΑΝ είναι δυνατόν, μία διαιτησία 50-50.
Pre-match πρόβλεψη: η Α.Ε.Κ. θα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.


Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ Γ.Σ.Ζ ΚΑΦΤΗ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΟΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ. Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΟΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΛΑ.
ΑΕΚΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

O Centric Rousel apoteli parelthon apo tin omada prin akoma ton doume... avrio erxete kypro allos...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΙΣΤΗ, ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΓΚΣΛΕΙ, (ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΝΓΚ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ) ΣΤΟΝ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΑΣΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΖ ΚΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ 50000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΚΟΛ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΘΗΛΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. FORZA AEKARA
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

a re aekkara m en mas e8ele me tpt na derume. atixia,adikia....
ime perifanos p ime AEK

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να υπερβάλλω, δεν θέλω να τα βλέπω όλα θετικά ….αλλά μερικοί που έστελλαν επιστολές στον Πολίτη …πρέπει να έχουν μετανιώσει.

Απορώ πραγματικά!
Που θα έφτανε η ΑΕΚ φέτος αν ο Κροιφ είχε διπλάσιο budget (προϋπολογισμό)?

Που θα έφτανε η χθεσινή ΑΕΚ με άλλους 5 παίχτες επιλογές του Κροιφ?

Η ομάδα είναι εκεί, ο Κροιφ είναι εκεί, ο προπονητής έδειξε ότι παίξει μονό για την νίκη με ταχτική και σωστό ποδόσφαιρο.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ.....ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

sixaritiria gia tn emfanisi...prafmatika en to perimena....an den itan to onoma ts omadas aek k tn elalousan omonoia i aoiel sioura kapios en na mporouse na mi oti tha mporouse tuti i omada na paei k gia prota8lima......elpizoume se analoges emfanisis k na men itan mia fouska aplos espase....

Ανώνυμος είπε...

Μα σοβατομιλούμε;Τι ψηφοφορία και πελλάρες εν τουτά;Η ομάδα όπως έπαιξε χτες μπόρει και για πρωτάθλημα και δαμέ λαλεί πως το 31% πιστεύει πως θα πάμε διαβαθμιση πριν απο τον Γ' γυρο.Μα πόσο μίζεροι,απαισιόδοξοι είσαστε;

Ανώνυμος είπε...

BRAVO SE OLOUS!!!

PODOSFERISTES, TEXNIKI IGESIA KAI KOSMO POU ITAN KAI AUTOS YPEROXOS

ME ETSI EMFANISEIS THA KLISOUME STOMATA, THA MAS FOVOUNTE KAI THA MAS SEVONTE OLOI - AKOMI KAI TA MME POU GIA KAPIO LOGO DEN MAS PANE

OLOI MAZI ENOMENOI GIA MEGALA PRAGMATA - OI NIKES THA ERTHOUN SINTOMA

AEKARA!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΣΖ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΥΣΗΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ta thetika!

gia proti fora stin istoria tis AEK kanis den efige apo to gipetho kai oloi mazi xirokrotisame tin omada kai ton proponiti.

poli podosfairstes tis AEK ine mikri se ilikia kai poroume na xtisoume pano tous.

O trifonas ixe skopo kai fanike to proto imixrono omos i omada nikise kai ton skopo tou trifona afou sxedon gia 45 lepta i omonoia den perase to kentro.

terastia allagi tou proponiti mas sto 45! exo o dimex mesa o briso! mia kinisi pou dixni oti den itan ikanopieimenos apo tin isopalia!

van ntaik, kinglsey den itan asximi alla exoun perithoria veltiosis kai tha ine pio etimi kai 15 meres.

atixos o hoflant. apo sigouria exase to kefali sto telefteo lepto.

markasa, tseson, lampropoulos, theofilou!!!!

I P E R O X O I.

AFTOI OMADA AN IXE AKOMA 3 PEXTES, ME ENA KATHAROAIMO EPITHETIKO XTES THA NIKOUSAME TO PEXNITHI.

META APO 2 XRONIA IME XANA PERIFANOS POU IME AEKTZIS!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ακούγονταν και γράφονταν κατά την διάρκεια της πρεοτοιμασίας για την ΑΕΚ, αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα που έβγαζε. Το κύριο μήνυμα που εβγαινε ηταν οτι προβλημάτιζε με την παρουσία της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γινόταν και για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού της. Ομως, η ομάδα της Λάρνακας φρόντισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αποκαταστήσει την τάξη και να αποδείξει σε ολους πόσο σωστή δουλειά γίνεται από όλους στις τάξεις της.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε "φτιαγμένη" στην επιστροφή της στην α' κατηγορία και δείχνει ετοιμη για μεγάλα πράγματα. Ανασταλτικά τα πήγε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε δύο στιγμιαίες αδράνειες που εφεραν τα γκολ της Ομόνοιας. Στο πρώτο ο Χόφλαντ αντέδρασε αργοπορημένα και ανέτρεψε μοιραία τον Εφραίμ εντός περιοχής, ενώ στο δεύτερο οι μέσοι εχασαν τον Ρουέδα που αφύλακτος κεραυνοβόλησε τον Νέγκρι. Ομως, σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ εκλεισε πολύ καλά τους χώρους γύρω από την περιοχή της, ενώ επέδειξε πάθος, τσαμπουκά, αυτοπεποίθηση και δύναμη στις διαπροσωπικές "μονομαχίες" με τους αντίπαλους. Σ' αυτό το κομμάτι, κέρδισε πόντους ο τεχνικός της Τομ Κάνεν.

Δημιουργικά δεν μπορούμε να πούμε πως έβγαζε μάτια η ΑΕΚ, ομως είχε καλύτερες επιδόσεις από την Ομόνοια. Κέρδισε κατά κράτος την μάχη του κέντρου, ενώ απείλησε με μακρινά σουτ, με στατικές φάσεις καθώς και με επιθετικές προσπάθειες από τα ακρα. Της ελειπε ομως ο επιθετικός περιοχής, αυτός που με το εκτόπισμά της θα γέμιζε την αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ομόνοιας στο δικό της κέντρο αμυνας, οπως και στα στημένα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία ηταν αυτή που απώλεσε ο Χόφλαντ, ενώ πολύ κοντά στο γκολ η ΑΕΚ εφτασε και με το ισχυρό βολέ του Μαργκάσα.

Οπως και να 'χει, η ΑΕΚ με άλλες 3-4 καλές κινήσεις ενίσχυσης είναι ικανή να δημιουργήσει ενα αρκετά δυνατό σύνολο, που θα μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους που εχουν τεθεί. Γι' αυτό αλλωστε, Κάνεν και Κρόιφ εχουν υπομονή στις επιλογές τους στο μετεγγραφικό "παζάρι". Επιπλέον, μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ είναι η επιστροφή του κόσμο της στο γήπεδο. Το ΓΣΖ εζησε μεγάλες στιγμές από τους φίλους των "κιτρινοπράσινων" που μάγεψαν με την παρουσία τους και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν.

H XTESINI MERA PREPEI NA APOTELESI STATHMOS GIA TIN AEK!!! TO ORAMA INE EKI, O KOSMOS ERXETE PISO, PEXTES EXOUME, PROPONITI EXOUME, AS ERTHOUN OLOI KONTA STIN DOIKISI!!!!

I EUKAIRIA INE EKI.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

me ta simeina dedomena emena i gnomi mou lei ta akoloutha,

1) O kroif exi pisi kai ton pio apesiodoxo.oloi pextes anexartitos (den krino mono apo to pexnithi me omonoia) pou efere o kroif xeroun mpala kai tha pexoun mpala.

2) O proponitis mas eki pou eperepe (se episimo match kai oxi sta filika) edixe oti katexi. poli sosto to stima tis omadas, diavasmenos me taxtiki sto gipetho kai pano apo ola simetoxi sto pexnithi me poli sostes kai apititikes allages.

3) an auto to texniko team eixe esto kai ligo pio psilo proipologismo....i aek mporouse apo fetos na xtipisi proti pentada. fanatastite mono na eferne akoma 3 - 4 pextes o kroif. Pextes tis axias tou gomez, briso, hoflant, van ntaik, tseson, akoma kai dimex.

4) o kosmos tis aek den efige! den ton xasame! den epireastike arnitika apo ton ipovivasmo i apo kati akatanomastous sto maroni kai apo alla arnitika pou persae i omada mas. o kosmos tis aek fonaxe paron. an ipologiso oti 500- 600 stin kerkida mas itan outheteri, i AEK mas ixe pano apo 4,000 kosmo.

me esti apodosis oxi mono den tha figoun alla tha auvxithoun. arki na exoume sinexia.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΟΥ!!! Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

DEN VRETHIKE ENAS NA MAS PEI OTI IPOLOGISE LATHOS OTAN KATIGOROUSE? MA INE DYNATON?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΝΣΕΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΕΛ,ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΤΗ ΟΙ ΔΥΟ?

Ανώνυμος είπε...

o russell den perase ta ergometrika kai tis exetasis file. o linsen apo oti gnorizo ine sto roster mas.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΝΣΕΝ ΕΚΛΙΣΕ. Ο ΡΟΥΣΕΛ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.